ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ברשותי מחשב מעפן P4 2.8 MHZ 1 GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB שני הארדיסקים 1 של 160 1 של 80 ורציתי לדעת איך אני יוכל לשפר את המחשב שלי עד 900 שקל ושהוא יתן ביצועים מצויינים לעומת עכשיו השדרוג אמור לגרום לטרנטה שלי להפעיל משחקים לא למשהו אחר תודה
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך מפרט למחשב בעיקר לעבודה עם אינטרנט ולעריכת סאונד. אלא הדרישות: 1.1GB 2. 250GB HD 3.לא צריך כרטיס מסך,אסתפק במובנה.המחשב כמעט ולא יהיה למשחקים. 4.לא צריך ציוד היקפי בכלל. 5.צורב DVD. 6.קירור טוב כי המחשב יפעל 24/7. חשבתי על כרטיס הקול הזה: Audiophile 2496 M-AUDIO
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? מלא זמן לא כתבתי באחד הפורומים פה... אבל אין על זון מה לעשות... חזק ואמץ. בכל מיקרה... הנה תוכנה שעד כמה שאני זוכר נכון היא חינמית והיא יכולה בכיף להעריך את חיי הסוללה שלכם. אז אני מקווה שעזרתי. ואם לא... אז באמת שהיו לי רק כוונות טובות Notebook Hardware Control http://www.pbus-167.com תהנו חברה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכנתי מפרט בשביל חבר שלי עכשיו השימוש העיקרי במחשב שלו זה משחקים סדרות וסרטים ובלי OC מיותרים. התקציב שלו הוא עד 4000 ש"ח +- מקסימום 4200 ש"ח. אז הנה: תנו לי בבקשה הצעות לשיפורים אם אפשר לגבי הלוח אם כי הוא לא צריך SLI ולא מצאתי משהו אחר יחסית טוב וזול, הצעות התקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום... אני חייב מפרט כמה שיותר מהר ובכמה שפחות. עכשיו במפרט חייב להיות את הדברים הבאים. מעבד אינטל כרטיס מסך 8800 ומארז יפה מאוד עד 600 שקל. דיסק כשיח משהו פשוט 80GB ולא צריך CD DRIVE עכשיו לנסות שזה לא יעבור את ה5K אבל גם עם כן לא נורא אבל בבקשה לנסות להשאיר את זה כמה שיותר זול
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היתחדשתי המחשב! :yelclap: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ב-700 ש"ח לוח אםוP5GCMXוAsus ב-256 ש"ח זיכרון:Corsair® VS1GBKIT533D2 1GB Kit (2x512MB) DDR2 533Mhz CL4 ב-600 ש"ח כרטיס מסך:BFG nVIDIA GeForce 9800 GX2 1GB PCIe ב-3400 ש"ח מארז מדגם TT-VD4000SWA Kandalf LCS Super Tower ב-1500 ש"ח ספק כח ENERMAX Galaxy 1000W ב-1650 ש"ח מחיר סופי:8106 ש"ח איך המחשב ולמה CRYSIS עובד רק על MEDIUM?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה למשחקים (CS, ET, C&C) בתקציב של 2000 עד 3000 ש"ח? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=733&CatCode=1 (הכוונה לרכיבים הבסיסיים במפרט ולא לשדרוגים) אשמח אם תרחיבו לי על חלקים במפרט שלא נראים לכם, ואם יש צורך לשדרג במקומות מסוימים. תודה וערב טוב :-*
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דגם - E500-G.AP1DE http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=290&keySearch= Intel Core 2 Dou T7250 2GHz זיכרון 2GB ולא 1GB כמו שמופיע במפרט Intel® GMA X3100 15.4" 120GB Sata 5400 מחהיר 4500 ב 36 תשלומים. מה דעתכם על המחיר למפרט הזה מיועד לאינטרנט ואופיס לתקופה ארוכה, ועל LG באופן כללי בניידים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חזק, ומסוגל לריץ אפליקציות כבדות כמו MATLAB. המחשב "לא יראה בית", אז דרושים חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, ואם אפשר אפילו לחסוך כמה מאות על המחשב עצמו ולרכוש סוללת 9 או אפילו 12 תאים זה יהיה מצויין. אין צורך במשהו עם כרטיס מסך רציני, תודה!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז לפי הכותרת אני מחפש משחב חזק שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר,מעוניין לקנות ב TMS בשביל ה OC. יופע המארז לא חשוב,העיקר שיהיה כמה שיותר טוב. יש לי בבית 2GB RAM GSKILL 800MHZ PK אז אם אפשר לכלול אותם במחשב יהיה ממש טוב. המחיר המקסימלי הוא 5K אבל אפשר לעלות טיפה אם זה משמעותי. קניית המחשב תתבצע עוד היות,בתקווה ויבנה המפרט. משחק בעיקר על מחשב 15",אשר ישודרג ל 19" ממש בקרוב. בעיקר שיהיה בנוי מQUAD וכמה שיותר חזק,תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL inspiron 1520 עם Vista premium והוא תקוע לי על logging off. אני כיביתי והדלקתי אותו אבל זה לא עזר, כשהוא נדלק הוא חוזר למצב הזה, מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השימוש בעיקר הורדות,סרטים וקצת משחקים בעיקר כדורגל כדורסל חשוב שהמחשב יהיה שקט אין צורך ב-OC אני גר ברמת גן אז שיהיה בסביבה
-
- 12 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המטרה -מחשב חזק מאוד למולטימדיה ומשחקים כבדים ברשותי היום המיפרט הבא.. לוח אם Intel® Desktop Board D945PVS קירור 3D Rocket II gigabyte זיכרונות 4* 512 800 kingstone כרטיס מסך 8800 gt512 ספק thermaltake tr2 420 כוננים - samaung160 gb + wd 250 gb מעבד- intel d930 3ghz מסך-טושיבה 26" מערכת הפעלה - vista hp אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד, אשמח לקבל המלצות ורעיונות לשדרוג עד ( 2000-2500 שח) תודה אמיר נ.ב לא מתוכנן oc
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי למבינים מחפש מחשב נייד להודו. רוצה לדעת את ההבדלים או הדירוג בין הגרסאות: x,t,l,v,e כלומר מי יותר טוב או יותר רכיבים טובים X480 T480 L480 E480
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K ללא חריגה לצערי (רצוי באזור השלוש וחצי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), גיימינג קל לילד בן 13 ועריכה קלה בוידאו, acrobat,photoshop, premiere ורמת עבודה של FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא,תודה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא,תודה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה בכלל, רצוי מה שזול יותר. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד להורים שלי. ישמש לשימוש רגיל של אינטרנט ואופיס(אין צורך ברישיון לאופיס) ומסך בגודל לפחות 15.6' מצאתי את המחשב הבא במבצעים בבלאק פריידי, מה דעתכם? משתלם? (אין אפשרות לרכוש באילת): Lenovo IdeaPad L3-15IML 81Y30085IV חשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD, מעבד Intel® Core™ i7-10510U 1.8GHz - 4.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB וכולל מערכת הפעלה יצרן: Lenovo, דגם: IdeaPad L3, אינצ': 15.6'', מעבד: Intel Core i7 - U, מערכת הפעלה: Windows 10 Home, שפה: אנגלית, עברית, נפח: 512GB, כרטיס מסך: Intel, זיכרון כרטיס מסך: ללא, גודל זכרון: 8…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני אופק, סטודנט לאנימציה, ואשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב עבור הלימודים שלי. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט לאנימציה, רצוי שיריץ טוב אפטר ותוכנות של אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היוש!! ממש מקווה שתעזרו לי! אני מתחילה עוד חודש ללמוד באוניברסיטה ולכן אני מחפשת לקנות מחשב חדש:) אחרי מחקר ארוך על איזה מחשב לקנות, קניתי לפני יומיים את dell inspiron 7306 13.3 עם מעבד i7. כשפתחתי אותו גיליתי שהוא מרעיש מהמאווררים בצורה מזעזעת, אפילו אם לא עושים בו פעולות ואין עליו שום עומס. ממש התאכזבתי והתווכחתי עם החברה שיסכימו להחזיר אותו (הרי לא ידעתי שהוא רועש כזה) בסוף הסכימו. עכשיו אני מחפשת לקנות מחשב נייד אחר שנחשב טוב לסטודנטים ועדיפות לפחות מרעיש. בנוסף, אני מתעסקת בתכנות אז שיהיה טוב גם עם תוכנות כבדות (כמו אנדרואיד סטודיו) שמעתי המלצות על dell xps ו asus zenbook. אתם ממליצים עליהם? הם מרעישים?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד ללימודים, הדרישות שלי הם מאוד בסיסיות ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע במפרט חדש ומתקדם יחסית (I5, 4GB RAM,) ואם יש מכך ערך מוסף בנוגע לתוחלת החיים של המחשב ולא רק רלוונטי לשימוש בתוכנות מאסיביות ואם יש למשהו המלצות כלליות לגבי הדגמים של ASUS אל מול DELL ו LENOVO תודה רבה. חן
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תחוו את דעתכם על מפרט מחשב שהציעו לי. התקציב שלי הוא עד 5000K. השקט חשוב לי ברמה 8 אני גר באזור ראשון לציון. מעבד: intel core i5 2500 3.3Ghz s1155 6mb http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=24.0 מאווררים וגופי קירור: generic cpu cooler for s1155 '>http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=8717/url] לוחות אם למעבדי אינטל: gigabyte H67MA-UD2H s1155 core i3\i5\i7, intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP [http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=8717/url] לוחות אם למעבדי אינטל: gigabyte H67MA-UD2H s1155 core i3\i5\i7, intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, בגדלים הסטנדרטים (סביב 15.7'' פחות או יותר), שישמש אותי לתוכנות גרפיקה כבדות (כמו פוטושופ - האחרון שיצא) ועריכת סרטונים. תקציב- עד 4000 תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-