ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, אודה לעזרתכם בקניית או המלצה על מחשב נייד שבעיקר מיועד לתכנות אך גם למשחקי גיימינג כבדים. ראיתי 3 דגמים אך אם יש לכם המלצה על דגם שפספסתי או חנות מחשבים מומלצת באילת שהיא לא אייבורי או KSP אשמח. ראיתי דגמים כאשר התקציב הינו 4500 ש"ח עם חריגה קטנה של עוד כ-500 ש"ח: 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 - Lenovo IdeaPad Y50-70 59441005 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868- 15.6 Asus N551JK N551JK-DM025H 3. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14994- "15.6 Dell Inspiron 5548 * מטרות המחשב? תכנות, סרטים ברלוזוציה 4K(יותר חשוב שכרטיס המסך יתמוך בכך ומשחקים כבדים כגון BF4 * גודל המסך? עדיפות ל15.6 או 14 אינץ אך גם 13.3 יכול להילקח בחשבון ועד…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי את המפרט הראשון של HTPC במדור המפרטים המומלצים ואהבתי מאוד. הבעיה היא שלא מצאתי חנויות שמוכרות את הלוח ASROCK שיש שם...מדובר במפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137643§ion=293&target=%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94%20%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8 אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי מפרט HTPC שמתאים לתקציב שלי אני לא צריך כונן אופטי ולא הרדיסק (יש את שניהם..) ואם יש אפשרות למארז ATX גם יש ספק יחסית חדש של ENERMAX 400W (למי שמעונין ללדעת הלוח אם של המחשב הקודם התפגר...) אני לא צריך צפיה בFHD אלא רק בHD REDAY מכיון שהטלויזיה בסלון אמנם יכולה להגדיר רזולוצית FDH אבל רואים מגעיל...הכי טוב רואים בה ב720P. מצד שני אולי כדאי לקחת משהו שיכול להריץ גם F…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום שיתן כוח ולא גרפיקה. תביאו לי חלקים שנותנים את המרב של המהירות. איני מחפש מחשב למשחקים אלא לעבודות רשת שדורשות העברת מידע מהירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל בזמן האחרון לקנות לפטופ(סביבות 15") לשימוש בעיקר של לימודים, סרטי HD, ומשחקים (לדוג׳ Skyrim, Mass Effect , Assassins Creed, ועוד משחקים עתידיים). אני רוצה לייבא את המחשב מארה"ב עקב המחיר המטורף שלהם בארץ והתלבטתי בין שני דגמים: MSI GT60 או Alienware m14x כאשר הנטייה כרגע היא לכיוון הmsi בגלל כרטיס המסך היותר חזק (gtx670m לעומת gt650m), הארדיסק בנפח של טרה ותצורת raid0(שאמורה להיות יותר מהירה מ7200rpm) לעומת ה750gb 7200rpm, וזכרון 12 ג׳יגה לעומת ה8 של הalienware. רציתי לשמוע מה דעתכם? גם לגבי ההבדלים החומרתיים, גם לגבי ההבדלים באיכות המחשבים עצמם ובעיקר - האם יש להם אחריות בארץ? שניהם במחיר בסביבות ה1500 דולר. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
קניתי את המחשב השבוע,הוא מצויין מחשב חזק במחיר נמוך השאלה שלי האם מישהו התקין עליו מערכת הפעלה של לאופרד סנו iAtkos s3 10.6.3? אני מצליח להתקין את הדיסק,אבל אחרי ההתקנה הוא עושה לי ריסטרט כל פעם,וזה משגע אותי הצלחתי להתקין את 10.5.6 אבל בלי סאונד ובלי זיהוי של כל האופציות של כרטיס המסך תודה על התגובה,אני בדקתי את כל האתרים של osx86 ואת כל המדריכים,אבל אני עדיין לא מצליח אחרי ההתקנה של 10.6.3 iAtkos s3 להפעיל את המערכת, עושה לי כל פעם ריסט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה קיבלתי לפני כמה ימים מחשב של ASUS, יש לו זיכרון ממש קטן כי הוא רק משמש לי ללימודים מאז שקיבלתי אותו אני כל הזמן רואה שגם שאני לא נוגעת בו כל פעם יורד לי יותר ויותר זכרון (ברמה שהגיע לי שיש רק ג'יגה אחד פנוי) דיברתי עם חבר והוא אמר לי לבטל את העדכונים של הווינדוס שלא יוריד לי שום דבר בלי שאני מאשרת כי אולי זה מה שתופס את המקום ואז בעצם עשיתי ריסטרט כדי שימחוק את כל המחשב כדי להתחיל מחדש מה שקרה זה ששוב המקרה הופיע אתמול בלילה היה לי פנוי 13 ג'יגה ועכשיו אני רואה שוב שפנוי לי רק 3 ג'יגה לאן כל הזכרון הזה נעלם? לא הורדתי כלום למחשב מלבד chrome כדי לבדוק אם הבעיה חוזרת והיא חזרה אשמח ממש לעזתרכם אין לי מושג במחשבים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, קראתי קצת בפורום לגבי רכישת מחשב, אני צריכה את עזרתכם בהמלצה על מפרט / קיים או להרכיב מחשב לילד בן 8 שאוהב מאוד משחקים כמו fifa minecraft ועוד התקציב הוא עד 3000 ש"ח רצוי שזה יכלול - מסך + מערכת הפעלה. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אחי קנה בימים אלו מחשב נייד, אך נתקלנו בבעיה שלא מצאנו דרך כלשהי לחבר את כרטיס הטלוויזיה בעל חיבור ה-PCI למחשב הנייד. האם יש דרך לעשות זאת באמצעות מתאם כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, הבטתי במפרטים המומלצים לקולנוע בייתי ב 2500 ש' ושמתי לב שאף אחד מהמפרטים אינו כולל(ככל שיכולתי לראות) WLAN. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לשדרג את המפרטים כך שיכילו WLAN? נראה לי מיותר לגמרי להתחיל להסתבך עם חוטים.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הציעו לי שתי מפרטים שונים והייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליהם - ראיתי את זה וחשבתי להשוות אותו מול מה שהציעו לי : INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX, יחידות 1 ¤679 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1636[/url] Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731[/url] Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP, יחידות 1 ¤170 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1219[/url] SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=991[/url] Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לנייד, עיקר השימוש שלי יהיה עבודה משרדית, אשמח שתהיה לי אופציה להריץ משחקים גם אם לא בביצועים גבוהים, משהו ממש בסיסי. עד 3,200 ש"ח מטרות המחשב - עבודה משרדית: אינטרנט ואופיס, משחקים -בסיסי, אני עשוי להשתמש בו גם בחוץ ולהסתובב איתו, לא צריך הכי דק והכי קל - אבל שיהיה סביר מהבחינה הזו. גודל מסך - 13.3 ומעלה משקל - לא יודע מה הסטנדרטים, לא צריך שיהיה הכי קל, אבל שגם לא יהיה מאוד כבד. זמן סוללה - כמה שיותר - לפחות 4 שעות, עדיף מעל 5. יציאות מיוחדות - אין צורך. בלוטות' - אין צורך גודל מינימלי של כונן קשיח - 350GB, אין צורך בסוג מיוחד כונן CD - רצוי, לא חובה כונן bluray - לא צריך אחריות - שנתיים לפחות מערכת הפעלה בתוך התקציב - רצוי העדפה לחברה מסוימת - שיהיה …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים מהדגמים החדשים של HP (נאמר לי מחשב משנת 2008) מחשב שהדגם שלו הוא משהו 3000... אין לי יותר מדיי פרטים על המחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לראות את המפרט שלו.. כי חיפשתי ולא ממש מצאתי. אני לא בטוח אם הדגם הוא משהו 3000 אלא זה מה שאמרו לי. הפרטים על המחשב : גודל מסך 20. צבע המחשב שחור וטורקיז (אולי זה תכלת). נאמר לי שהזכרון בו רק 512 מגה בייט (אולי טעו). אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא את המפרט של המחשב. (ועוד שאלה - במחשב נייד 512 מגה בייט כרטיס זכרון זה בסדר או מעט בדיוק כמו במחשב ביתי ?) תודה רבה ![br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 17:43:32 מישהו בבקשה ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
Hi. i really hope someone can finally help me i bought two weeks ago Dell 15R 5520 laptop. full spec: CPU: intel core i7-3632qm memory: 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz Nanya Technology NT4GC64C8HG0NS-DI. Hard drive 1TB 5400 RPM Graphics: AMD Radeon 7670M 1GB and Intel HD 4000. 15.6" HD 1366*768 . i bought an upgrade from amazon.com, 16GB (8x2) DDR3 1600mhz Corsair Vengeance CMSX16GX3M2A1600C10. the laptop is equiped with Windows 8 Pro legit. the laptop worked with the upgrated memory for 3-4 hours then it crashed with BSOD. afterwards, any type of reboot was with different BSOD. i put the Nanya both sticks back, and it works like charm. put one stick of Corsair and one Nanya it s…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי זה התוכנית הסופית שלי! http://www32.brinkster.com/dvirus89/mifrat_sos.doc אתם מוזמנים להגיד לי אם יש לכם רעיונות לשיפוצים באותו מחיר. תודה רבה! תגידו לי איך מה שבחרתי..
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZUH3EWxx
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
תודה רבה מראש למי שיטרח ויעזור לי, זה באמת חשוב לי. * מטרות המחשב? תכנות בתוכנות כבדות, שימוש שגרתי (אינטרנט וכו') ופה ושם סרטים (משחקים לא ממש מעניינים אותי וגם לא קריטי לי שיהיה סאונד מפלצתי ואייכות סרטים היסטרית.) * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? מקסימום 2 קילו ורצוי כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כאן זה עניין רגיש, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, זה פרמטר מאד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שאוכל לחבר למסכי מחשב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? באמת לא קריטי, נגיד שלפחות 160.. גם 320 ומעלה יתקבל בברכה. * צורב DVD? לא קריטי שיהיה כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה …
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה הוא שווה מעבד: אינטל q9550 core 2 quad 12mb 2.8ghz לוח אם: גיגה בייט ga-ep43-ud3l (כרטיס קול 7.1, כרטיס רשת 1g) זכרונות: geil 2gb ddr2 800mhz X2 כרטיס מסך: SAPPHIRE ati radeon HD5770 1G gddr5 דיסק קשיח: Westran Digital 500GB Sata 2 32MB גרסה ירוקה ספק כח: SEASONIC M S12II-620 620W צורב:LG DVDX22 DL GH22NS מארז:Antec 300 האחריות נגמרה ב-26.1.2013 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסת תוכנה ותוכנות נלוות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי עם מגבון וזה השאיר לי סימן על כל המסך.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עבור ידידה סטודנטית לעיצוב מעוניינת במחשב נייד 15 אינץ, שיהיה מסוגל להריץ את האפליקציות הכבדות של עיצוב, בעל מסך טוב. אינני בקיא בדרישות של סטודנט לעיצוב, גם היא לא לכן אני פונה אלייכם לעצה. היא עובדת בחברה אשר עובדת עם ספקים של Hp ו-Asus, והציעו לה את 2 הניידים הבאים: Hp touchsmart 15-b120ej Asus S550 091H מבין השתיים לפי דעתי עדיף האסוס, עם מעבד חזק יותר, והייבריד SSD. כמובן שהיא התלהבה מהמסך מגע. האם יש חלופות טובות יותר בשוק? (מבחינת צרכים של סטודנט לעיצוב) האם אין צורך במסך עם רזולוציה קצת יותר טובה? תודה רבה מראש ערן נ.ב. לא השתמשתי בפורמט של השאלות כי השאלה היא כללית, ואין תלות במפרט פרטני אלה הכי טוב לשימוש הספציפי.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה , ואני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים אבל אני לא רוצה לעשותOC ב6500 ש"ח (בלי מסך וDVD) חשבתי על מפרט כזה: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 945 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 962 OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 992 2,413 Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Hitachi 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 411 ANTEC SLK3800B 400W 745 -------- 6468 ועוד דבר יש לי סטיק אחד של 512MB…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-