ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כרגע חייל.. מסיים את השירות עוד שלושה חודשים. ומתכנן להתחיל ללמוד (הנדסה אזרחית) באוקטובר 2015.... לצערי המחשב שלי מת ואני צריך מחשב חדש... יש לי התלבטות האם לקנות מחשב נייח או כבר לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים? האם גודל המסך משנה אם אני מחבר את המחשב בבית למסך חיצוני? מסגרת התקציב של היא עד 4500, אם עדיפות למסגרת תקציב של 3500 * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות, משחקים קלים ותוכנות עריכה (פוטושופ, פרימייר - עריכה וידאו). * גודל המסך? * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התבקשתי לסייע בהרכבת מפרט למחשב בייתי לשימוש יומיומי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות, הדפסות בייתיות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל!. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד, ושמתי עיין על מחשב נייד של hp שמוכרים בביג בוקס, מחשב עם כרטיס גרפי של נבידיה 9600, רציתי לשאול איך הניידים של החברה הזאת? מחשבים אמינים? ואיך הכרטיס הגרפי הזה? אני רוצה גם לשחק עם הנייד למשל קול אוף דיוטי החדש וכאלה..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי מעוניינים לרכוש נטבוק למטרת קריאת מיילים, אינטרנט ומצגות (קלות ). התקציב הוא גמיש אבל זה בעיקר כי גם אני לא ממש סגור על מה הסטנדרט היום בתחום הזה וכי כל עוד המחיר סביר הם מוכנים לשלם עבור מוצר שהם יהיו מרוצים ממנו. אז ככה, הדרישות הם על פי סדר החשיבות לפי ההורים שלי (יש צורך לציין דברים כמו צורב DVD או ויירלס מובנה ? ) 1) משקל נמוך - לא יותר מ 1.4 ואם אפשר פחות אז עוד יותר טוב , הם מבוגרים ולא אוהבים לסחוב תיק כבד. 2) צג גדול - אמנם זה גורר עלייה במשקל אבל הם בכל זאת צריכים לראות את המסך, אני לא יודע אם יש נטבוק של 13 אבל אם לא אז נראה לי ש 11.5 או 12 ולא פחות מזה. 3) 2 GB זכרון לפחות (לא יודע אם היום נהוג להתקין XP או 7, אבל לפחות שתהיה אפשרות לעת…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת אחד משני המפרטים: 1 מעבד : AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ 1046 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 520 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1844 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4119 2מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1229 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני צריך לשדרג/לקנות מחשב חדש לאבא של אשתי שחובב משחקים ויש לו גם זמן לשחק אותם עדיין לא משחקי פעולה לרוב RPG ואסטרטגיה . המפרט המקורי בן כ 5 שנים והוא עבר תיקון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293575.0 החלקים שהתחלפו הם הספק - לא יודע מה KSP דחפו לו (הוא סיפר לי על חנות מחשבים בצומת בילו שתיקנה וגיליתי מי הם) , הכרטיס מסך התחלף מ1950GT לHD5670 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק) , הDVD התקלקל אז צריך חדש בכל מקרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 צריך לשאול תנו הצאה ונשאל את מי שמשלם אפשר עדיין להתפרע קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהלן ההורים שלי רוצים לפנק את אחי הקטן אז הם קונים לו מחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים, אפשר חריגה קלה.. המפרט עצמו צריך לכלול מקלדת, עכבר וצורב. המחשב יחובר למסך ברזולוציה של 1280x1024. המחשב בעיקר למשחקים, אבל לא קריטי אם יריץ משחקים על איכות בינונית המלצות?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אם 4 ליבות ו4 זיכרונות איך אני בודק האם זה X64 ביט או X32 ביט תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך) שישמש עבורי בעיקר לעבודה עם visual studio וגם קצת למשחקים אז אני צריך המלצה גם לכרטיס מסך גרפי פשוט יחסית. תקציב מקסימלי: 3000 ש"ח .. תןדה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים לא צריך מסך,הוא מעוניין באינטל בלבד לא מתכנן OC עם אפשר מהחנות KSP
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני מעדיף מהחנות KSP , השימושים של המחשב הם אינטרנט ומשחקים בינונים אין תכנון ל OC לא צריך עכבר,מקלדת ומסך הנה משהו שבניתי : Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 640 1 640 M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 525 1 525 1GB TwinMOS 220 2 440 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 780 1 780 DVD±RW GSA-H30N x16 Black SATA 215 1 215 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 205 1 205 יצא סך הכל : 3045 , אני מעדיף קצת לקזז את הסכום הזה מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ עבור סטודנטית, מחפש לפטופ "14 או "14.1 משיקולי גודל ומשקל. מחפש המלצות למחשבים טובים ( בעיקר עבור אופיס ואינטרנט ללא שימושים כבדים ). טווח המחירים מ 3000 - 4000 מעדיף לכיוון ה 3000 ש"ח . אין צורך במערכת הפעלה ( יריץ ווינדווס 7 ). אשמח לקבל המלצות לדגמים וחנויות מומלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נראה יופי של מחשב נייד, אפשר לראות את המפרט שלו כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7750&from=show_products.asp&main_cat=5&sub_cat1=14&sub_cat2=435&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=4 מישהו בכלל מכיר מחשבים של Fujitsu ? נחשבים אמינים וטובים ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק למשחקים תקציב עד 6000 ש"ח שיהיה חזק חומרתית, אפשר להתפשר גם על עניין המסך העיקר שיתן ביצועים מקסימליים ביחס לתקציב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה. המחשב יריץ Windows xp pro, Vmware, Visual studio 2008, SQL Server 2008 ועוד כלים לתכנות. דרישות המינימום של המחשב: 4GB זכרון מעבד 8400 לפחות כרטיס מסך פחות חשוב לי. אני לא מתכוון לשחק במחשב, חשוב מאוד שתהיה יציאת HDMI. מסך 15.4 לא פוסל גם מסך 14 אינץ' המשקל פחות חשוב אורך סוללה סביר, אני לא מסתובב הרבה בדרכים. אני מניח שתמיד תהיה לי נקודת חשמל קרובה. דיסק קשיח לפחות 200 ג'יגה WIFI - יהיה נחמד אם יתמוך בפרוטוקול N 3-4 כניסות USB2 אחריות לשלוש שנים צורב DVD. תוספים שיכולים להיות מחוץ למסגרת המחיר: Docking Station - מאוד חשוב. אני רוצה לפחות בבית שלי לעבוד כמו בנאדם. כמה זה עולה??? תודה רבה ארז תיק נשיאה לא משהו יקר מידי אך שישמור על ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry i am writing in English, I have no Hebrew installed. so im looking to buy a laptop! not a notebook!!! I will use it mainly for internet (Wi-Fi) basically i would like it to run games (not "high-end" games like BF:BC2 / MW2) but lets say NBA2K11 or so... i want it with Windows 7 installed and a long battery life. the budget is pretty flexible so i would say around 500-600$ could be from Best Buy / newegg and must have warranty its my first laptop so if i wrote something that didn't match or something i wrote wrong please correct me.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בתקציב של 5000 שקל. תפקיד המחשב הוא בעיקר למשחקים אך לא צריך ליהיות מתואם לOC. המחשב צריך ליהיות קומפלט ביחד עם מסך אבל לא חובה מסך LCD ואפילו עדיף CRT ככה שזה כבר הורדה במחיר. גם המארז לא צריך ליהיות יפה במיוחד. אם אפילו תמליצו לי על עוד דברים זה יהיה יותר נחמד תודה, שלומי.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי עם המפרט הבא: E6300 GIGABYTE 965P-S3 7950GT G.SKILL 3GB Sunbeam Transformer אני מתכוון להחליף הכל מלבד הזיכרון שמספיק לי בינתיים ומטוס הסילון (המארז) שאני מבקש בשבילו רק המלצות למאווררים חדשים ושקטים. הדרישה היחידה היא למעבד i5 בלבד בראייה עתידית. 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית וצפייה בתכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - זיכרון, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל תודה מראש על העזרה! מחפש מחשב נידי עם מפרט כמו שפרטתי למטה... מאוד אוהב מחשבים של Dell וLenovo, עדיפות למסך 13-15". ביינתים חושב על Lenovo IdeaPad 510S, עדיין בהתלבטויות ואשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב טוב ב2500 אשמח, מצד שני מחשב מעולה ביותר מ3000 גם אוכל לשקול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסדרות (HD), גלישה באינטרנט, עריכת קבצים בסיסית (Word, Powerpoint). משתמש קל יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מבוסס על הפלטפורמה החדשה של אינטל סנטה רוזה לגבי מפרט: זכרון 2 גיגה, הארד דיסק 100GB+, כרטיס מסך כמובן שרצוי משהו יעודי השאלה איך זה מתאזן עם המחיר שכתבתי בכותרת? אשמח להצעות + המחשב ירכש בארץ אשמח לדעת גם בכללי איזה מחשבים יש היום מהפלטפורמה החדשה שכבר משווקים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אחרי התייעצות ארוכה והגענו למסקנה שצריך לחכות למעבדים החדשים והם הגיעו (ההבדל לא כמו שציפיתי) זה המחשב החדש תכירו.. שינויים יתקבלו בברכה מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ₪580 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ₪370 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 667Mhz CL4 ₪516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024VP כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ₪1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק NZXT Apollo ₪390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W …
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אבקש עזרתכם ברכישת מחשב משרדי כמו כן האם החנות יכולה להעביר את כל הנתונים הקיימים במחשב הנוכחי למחשב החדש, כך שלא צריך להגדיר מחדש את הגדרות הסורק ותוכנות אחרות שמותקנות עכשיו? תודה שמי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה בריבוי טאבים, word, ותוכנת סריקה בשם paperort ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
דבר ראשון, שלום לפורום המבורך ;D ברשותכם, אני צריך המלצה למפרט שמיועד לאוברקלוק על המעבד, התקציב הוא 2500 (מותר לחרוג ) המחשב הוא בעיקר לעבודה באינטרנט, סרטים הורדות וטיפה עריכת ווידאו (חובבנית ביותר) וטיפה משחקים שהGF2 שלי יספיק אני מקווה. אני צריך רק את הרכיבים הבאים: מעבד - AMD כנראה חשבתי על +2500 ולהגיע איתו לבין 3000-3200 עם OC, לוח - חשבתי על הKT600 של ABIT, שמעתי עליו דברים טובים, מה אתם אומרים? זכרונות - 512 Mb במהירות של 400(שאחרי האוברקלוק על המעבד המהירות תתאים) של חברה איכותית כמו מושקין\ocz קירור למעבד - חשבתי על הsilentboost TT או יותר טוב אני חושב ה aeroflow של vantec/ משחה טרמית - arctic silver 5 (כדאי לא? כדאי לחבר בין המעבד והקירור) ואחרון זה ה…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-