ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט הנ"ל : דיסק קשיח - 300GB 16MB, SATA II לוח אם - P5B Deluxe s775 זיכרון - 2X1GB Kingston DDRII 667 כ. מסך - 7900GT GIGABYTE מארז - Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח - TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) עלות כוללת - 5900 ש"ח (האם המחיר סביר???) מעבד כבר יש לי (?Core2 Duo E6700) ואני יוצא מנק. הנחה שאעשה המהרה למעבד ולכרטיס מסך, הבנתי שבנוגע למעבד, גוף הקירור שמגיע איתו הוא מספיק טוב כדי לבצע המהרה לא רעה (ואני יוצא מנק' הנחה שהמארז שקניתי הוא מארז בעל יכולת קירור טובה). בנוגע לכרטיס המסך, הייתי רוצה לשמוע ממשהו אם הוא ניסה לבצע לו המהרה ואיך זה הלך לו... מעבר לזה, הייתי שמח לשמוע הארות\הערות על המפרט. תודה מראש לכו…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 1000 למחשב מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): לעבודה משרדית בעיקר מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? שיהיה דיי מקום ולא יתקע .. הערות: שיבוא עם מסך 24 אינץ לפחות
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
לק"י שלום לכולם, אני כבר הסתובבתי בהרבה בחנויות והסתכלתי בפורומים ועדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי המפרט המלא שלי למחשב :s05:. הדיסק קשיח שלי במחשב שבק חיים ואני לא רוצה שהמצב הזה יחזור על עצמו (לכן הכי חשוב לי זה שהציוד שמגן עליו יהיה איכותי במיוחד). ~השימושים שאעשה בו הם בעיקר ללימודים, משחקים(כך שגם משחקים כמו half life2 יעבדו מצויין) וסרטים (ואולי בעתיד גרפיקה ועריכה)~ אני מבקשת דעה לגבי המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤639 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS זכרון OCZ DD…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הבא של LG F1-2A5DE האם המחשב טוב ומתאים לצורכי פיתוח? עד כמה הוא חזק? המפרט שלו זה זיכרון 1G ומעבד core2duo 1.66GHZ . האם הדגם הזה שווה השקעה של כמעט 5000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה! אני מעוניין להרכיב מחשב לאיש מבוגר שלא זקוק לכרטיס מסך חזק וגם לא במחשב הטוב ביותר שקיים בשוק. מה שכן חשוב שהחלקים והשירות יהיו טובים ,כי הוא לא מתמצא וסתם ישחטו אותו על כל תקלה פשוטה. האם ניתן למצוא חנות מסודרת באזור ירושלים שתספק את הדרישה ? אם לא , מהיכן להזמין ועל איזה מפרט אתם ממליצים
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זה כבר עובר קצת את התקציב שלי, אז אים אתם מכירים חנויות אחרות שיש בהם את אותם הדברים יותר בזול אני אשמח, אין לי בעיה לקנות מכל מיני מקומות ולהרכיב לבד... המפרט והמחירים מזיגזג 2000. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2,349.91 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 876.23 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 668.75 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 2,481.29 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 530.71 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 297.92 ש"ח ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC 228.62 ש"ח Antec TRUE430 ATX12V -BULK 541.28 ש"ח Thermaltake Venus Silent Boos…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נערך עד סוף החודש סקר על ניידים ( לפטופים ) - https://hwzone.co.il/community/topic/583039-סקר-הניידים-הגדול/ השתתפותכם חשובה לכולנו.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השבוע אני מתכנן להזמין משהו כזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪573 מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪575 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪272 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60GB SSD Nova 2 series 270-240 כמות: 1 - מחיר: ₪526 כרטיס מסך: G…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד , תקציב: עד 3500 ש"ח לעבודה משרדית...שיהיה מהיר ומסך נוח (לא כמו כל המעפנים האלה...שבקושי רואים משהו ) שיהיה צורב DVD....ללא מערכת הפעלה כמובן!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות קל בשפת C ועם הרצת Virtual Machine שתריץ לינוקס בצורה מהירה וחלקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חצי שנה לאחר סיום האחריות החליט לוח האם שלי למות מוות תיאטרלי המלווה בריח שרוף ותימרות עשן. מאחר וקשה למצוא לוח אם נורמאלי 775 שתומך ב DDR1 החלטתי לקנות מחשב חדש. התקציב שלי די גמיש אבל מיכוון שאין לי יותר מידי זמן למשחקים, אני לא חושב להשקיע יותר מידי, אבל כן חשוב לי שיוכל להריץ באופן סביר+ משחקים ותהיה תמיכה מלאה ל HD וסאונד טוב (המחשב גם מחובר לטלוויזיה). הרכיבים שחסרים לי הם מעבד, לוח אם, זיכרונות וכמובן כרטיס מסך. אני הצלחתי להעלות את המפרט הבא, אך אני לא כול כך יודע עד כמה הוא טוב ומשתלם. הצעות לשיפור וסתם תגובות יתקבלו בברכה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 לוח אם ASUS P5Q Deluxe ¤874 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤460 כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי (פוטושופ, פרמייר, אפילו CAD ועוד תוכנות גרפיות שונות ומשונות). ללא משחקים. התקציב כולל מסך וציוד הקפי. התקציב גמיש אם זה הכרחי. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1 870 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1 430 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 1 99 כרטיסי מסך Point Of View - 2 Years Warranty 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E 1 95 דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II 1 240 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty 1 140 מארזים Chieftec 1 Chieftec CG-01B-B-OP Midi-Tower (No PSU) 255 אוקיי עכשיו להסבר.. הזכרון אני לוקח רק סטיק אחד של 1GB 800Mhz כי יש לי בדיוק אחד כזה בבית.. …
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 15" * רזולוציית המסך? כמה שיותר * משקל רצוי? 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. את המחשב אני קונה בארה"ב
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עזרו לי לבנות INTEL QWUAD במחיר של גג 5 אלף (למרות שאני מביא אותו בזול דרך קומבינות) המארז לא כולל צורב מקלדת עכבר ומסך אל תגידו לי דברים כלליים דברו איתי תכלס מה כדי לשים ומה לא אני צריך --שם--דגם--ומחיר פחות או יותר-- תקנו את התוכנית שלי אם היא לא טובה תעשו אותה אבל תשנו שם של החלק למשל.. כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI של leadtek 900 600 לוח אמ Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה ספק כוח TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון (אני אקנה 2 כאלה שיהיה שתי ג'גה) DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair 2core qwad מעב…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
cתקציב מקסימלי למחשב - 2850שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום)משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/.- במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו – tf2 bf3 bfbc2 crysis 2 - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא- במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק:- האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק?ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920 על 1080- איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד עם המפרט הבא..... האם יש חלקים שכדאי לי לשמור ויהיו שימושיים גם למחשב חדש ? מעבדIntel Pentium D 805 2.66Ghz 1Mx2 LGA775 FSB533 64 bit Dual Core Boxלוח אםGigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR LAN, Bulkדיסק קשיחWestern Digital 80 Gb 8Mb 7200RPM SATAזיכרוןSAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ X2כרטיס מסךnVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte PCIXמארזFoxconn TLA397 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP F400A PSU 20/24 pin תודה ! רועי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מבולבלת, אני כבר עשיתי לי יאמבה רשימות לאיזה מפרט אני רוצה, וכל פעם אני רואה חוות דעת אחרת או מפרט אחר כאן, וקשה לי להחליט. השימושים שלי במחשב הם: אינטרנט אופיס תוכנות עריכת תמונה ווידאו סרטים (מידי פעם) צריבת DVD משחקים (לא כבדים, משחקי לוח, או משחקים מאתרים כמו REFLEXIVE או BIGFISH) אח שלי מידי פעם משחק במשחק און ליין באינטרנט (משחקים פשוטים כאלה). * חשוב לי כרטיס מסך מצויין בלי פשרות עם תמיכה HD, מחפשת אחר כרטיס 8800GTS או GT עם OC שעבר במפעל (יש הרבה גרסאות) * חשוב לי מארז מאוורר ואיכותי - לא חייבת חלון אבל חשוב שיהיו לו חיבורים נגישים בחזית או בחלק העליון (מה דעתכם על CM690?), קירור טוב למעבד ולרכיבים האחרים. * זכרון אממ - 4GB (האם CL4 או …
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לבצע שדרוג מקיף למחשב קיים (מחליף את הרוב). תקציב מקסימלי 4000. מפרט קיים: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. ASUS P7P55D Motherboard 3. G.Skill 8GB 1333Mhz DDR3 RAM - 4 x 2GB 4. 256GB Sandisk Ultra Plus SSD Drive + 1TB HDD Drive 5. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 6. Antec Sonata Designer 500 Case 7. Antec HCG-750M (750W) Modular Power Supply גוף קירור CPU של נוקטואה (גוף גדול עם שני מאוורים 120 מ"מ משני הצדדים) כדוגמת Noctua NH-U12P SE2 (לא יודע לומר את הדגם המדוייק, נקנה ב- 2009 יחד עם המחשב) מה נשאר: מארז, ספק, דיסקים וגוף קירור (האחרון אם אפשר) לשדרג: מעבד, לוח אם, זכרונות (16GB וצפונה) וכרטיס מסך כמובן תודה.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסכום של כ-3500 (עם אפשרות לחריגה במידה ויש כדאיות לכך). מבדיקת המפרטים הקיימים נראה לי כי אני צריך שילוב של מספר מפרטים. עבודה משרדית - מסמכים גדולים, מצגות מורכבות, טבלאות אקסל גדולות, דואר אלקטרוני, גלישה, מספר רב של מסמכים פתוחים וכו' גרפיקה - עיבוד תמונות דיגיטליות בסיסי, עבודה עם תוכנות כגון ARCGIS, ARENA סרטים - המחשב יהיה מחובר לממיר להקלטת סרטים (יש לי כבר PVR150 שיועבר למחשב החדש), אבל ימצא בחדר העבודה ולא בסלון לא מיועד למשחקים יחובר בשלב זה למסך CRT 19 קיים מערכת הפעלה - בשלב זה XP, בעתיד מעבר ל-VISTA (כשתתייצב) לא מעדיף כרטיס מסך משולב, אין העדפה ל-INTEL או AMD
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-