עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Rbix,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lipa,

מיועד למשחקים (לחבר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. במפרט הבא מתוכנן OC לסביבות ה- 3.6 פלוס מינוס (לפי מה שראיתי שאפשר להגיע ולהשאר יציב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT DUET w/o PSU ¤384 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5500 פלוס מינוס המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  5. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: INTEL LEMONT 965LT - DP965LT מחיר: ¤584 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8500GT 256MB GDDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - BULK מחיר: ¤569 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤196 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤605 כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK מחיר: ¤112 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מחיר: ¤743 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON FOR INTEL&AMD S47…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by Enforcer721,

זה המפרט שלי (היה נוח לי להכין את המפרט מהאתר הזה): PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i5-4690K 3.5GHz Quad-Core Processor ($219.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 45.0 CFM Fluid Dynamic Bearing CPU Cooler ($19.98 @ OutletPC) Motherboard: Gigabyte GA-Z97M-D3H Micro ATX LGA1150 Motherboard ($104.99 @ SuperBiiz) Memory: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (1 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($40.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($66.89 @ OutletPC) Video Card: MSI Radeon R9 390 8GB Video Card ($319.98 @ SuperBiiz) Case: NZXT H230 (White) ATX Mid Tower Case ($64.9…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BloodFist,

א. המפרטים חייבים להיות מפנדה. במפרט הראשון התקציב הוא 3000 ש"ח בערך ללא מסך. צריך שיהיה בוא עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ביותר וצורב DVD של NEC וגם כונן דיסקטים. שיהיה 80GB לא צריך יותר. ואם אפשר שתהיה אופציה לשידרוג עתידי של המחשב. (אפשר להגיע לסכום של עד 3300 ש"ח בערך) והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים קלים עד בינוניים וגם אינטרנט עבודות בוורוד ודברים כאלה. במפרט השני התקציב הוא 4000 (אפשר להגיע עד 4300 בערך) במפרט הזה צריך מסך CTR עכבר מקלדת ורצוי צורב DVD וגם כונן דיסקטים (גם צורב של NEC) גם רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי, לא צריך יותר מ80GB. והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים בינוניים אולי כבדים אבל סביר להניח שלא ממש וגם לאינטרנט וורד ICQ כל מיני דברים כאלה תודה מראש. אם אתם …

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by dii,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. יש מסך 22", ללא צורב. דרישות: שיהיה שקט מאוד, ו-HD גדול מאוד ועם ביצועים טובים.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  10. יש לי מארז כרטיס מסך ודיסק קשיח שאותם אני לא צריך להחליף. 500gB 16 mb wD ו 7900gs. בנוגע לשאר המפרט אין לי שאר העדפות. אמור לשמש לעבודה במאטלאב תכנות פוטושופ וקצת משחקים וסרטים. עדיף לקנות עכשיו או שיש טעם לשחרור של המעבדים התלת ליבתיים של AMD? בכל אופן תודה רבה על היעוץ. וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by sgsg,

שלום, אני לפני קניית נייד חדש ואחרי שנכוויתי מהשירות של מעבדת CPM אני מעוניין לדעת מיהם נותני השירות בארץ לניידים הנפוצים ומהי דעתכם על השירות שלהם. הנה רשימת כמה יצרנים מרכזיים, אם אתם חושבים על חברה נוספת אתם מוזמנים להוסיף: LENOVO HP TOSHIBA ACER MSI ASUS LG DELL - בנוגע ל- CPM אני כבר יודע טוב מדי, אם יש מפיצים נוספים עם שירות יותר טוב אשמח אם תוסיפו אותם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ^NAOR^,

איך המחשב הזה של טושיבה התלהבתי ממנו לגמריי? אני רק מוסיף לדיסק קשיח שיהיה 320GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  13. טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור) המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז כרגע ההצעה שלי היא כזאת amd 3500 gigabyte k8n 9 ultra gforce 6600gt leadtek חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים... לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך כ"מ: כאן השאלה …

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. השימושים שלי הם קצת משחקים, שימוש ב- virtual pc ויישומי אופיס. אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cheetah,

ממש מוזר, ועדיין לא נתקלתי בתופעה הזו.. פרמטתי את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק , חילקתי למחיצות (גם NTFS וגם FAT32) הכל מזוהה יופי ועובד מושלם (גם בביוס) אך בהתקנה של XP כשמגיעים לשלב בחירת המיקום, הוא טוען שהוא לא מזהה שום הרדיסק על המחשב הזה.. איך זה יכול להיות? הזוי לגמרי.. ניסיתי גם לחפש איזשהי הגנה בביוס אבל לא מצאתי כלום. זהו לאפטופ של IBM. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  17. מפרט הקיים היום לוח ASUS P5KR מעבד Q6600 זיכרון 8GB כ. מסך GT 8800 512MB ספק גנרי 500W צורב DVD שני דיסקים 500GB windows 7 64BIT מחשב משמש כתחנת עבודה לגרפיקה דו מימדית כבדה קבצים דיי גדולים ב פוטושופ שנטענים בו זמנית ומהר מאד נגמר הזיכרון והמחשב מזדחל השאלה אם יש טעם להחליף לוח אם, מעבד, זיכרון או כבר להשקיע במשהו חדש לגמרי הכוונה היא ללפחות 16 GB זיכרון מה דעתכם ? בהנחה שמתחילים רק בשדרוג מה השילוב המומלץ ללוח/מעבד/זיכרון תקציב דיי גמיש 5000 או יותר למחשב חדש לא יודע כמה אמור לעלות רק שדרוג לוח/מעבד/זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by youai,

היי שלום לכולם.. הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים) שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך חשבתי על הYOGA המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל) 2.6GHz quad-core Intel Core i7 proce…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש הצעה למפרט מחשב המיועד לשימוש מקצועי כבד. אני לא מפרט את התוכנות בגלל שהן ייעודיות ולא מוכרות [חלקן פיתוח אישי], אבל אני כן מפרט את הצרכים שלי להלן. 1. מארז. המארז צריך להיות עומד, מרווח, כניסות USB ואוזניות שפונים למעלה [ולא באמצע המארז מלפנים]. מקום ל-3 מאווררים. 2. מעבד. אינטל Core i7, הדגם עצמו פחות משנה לי ואני פתוח להצעות. 3. לוח אם. לוח האם צריך לתמוך במרכיבים הבאים: a. לפחות 4 כניסות דיסקים, SATA3 b. ארבע כניסות זיכרון עד 8GB כל אחד להרחבה עתידית. c. תמיכה בכרטיס הגרפי הנוכחי שלי GTX 560 Ti של ג'יפורס 4. שני מאוורים טובים [לא עושה אוברקלוקינג, אבל עובד בסביבה חמה יחסית]. 5. ספק כוח. 500W ומעלה…

21. Started by oferl31,

היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by Dimka,

ברשותי המפרט הבא: מעבד: אינטל פרסקוט 3.0 HT זיכרון: 2X512 + 2X1024 סה"כ 3 ג'יגבייט זיכרון. (2 ג'יגבייט עם מהירות 800MHZ ו-1 ג'יגה במהירות 533MHZ כאשר אני מוגבל ל-533 בגלל הלוח) לוח: GA - 8I925X. כרטיס מסך: 8600GT. אני חושב על לקנות לוח אם ומעבד ולהשתמש בחלקים הנ"ל (זכרונות, כרטיס מסך) לשדרג למחשב חדש ובישנים להרכבת מחשב חלש יותר (יש לי את כל החלקים) ולבנות מפרט כזה: מעבד: כפול ליבה/מרובע ליבה לוח: תואם למעבד זיכרון: 2X1024 (כאשר 2X512 האיטיים ילכו למחשב "נוסף" שישתמש בלוח והמעבד הנוכחי) כ.מסך: 8600GT. האם הגיוני כל הסיפור? או מיותר? (1000-1500 ש"ח זה התקציב) הוצאות נוספות אולי ילכו לספק/מארז חדש אבל זה כבר אבדוק... תודה

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by zvovon,

זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by miki26,

הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים