עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור) המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז כרגע ההצעה שלי היא כזאת amd 3500 gigabyte k8n 9 ultra gforce 6600gt leadtek חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים... לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך כ"מ: כאן השאלה …

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. השימושים שלי הם קצת משחקים, שימוש ב- virtual pc ויישומי אופיס. אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cheetah,

ממש מוזר, ועדיין לא נתקלתי בתופעה הזו.. פרמטתי את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק , חילקתי למחיצות (גם NTFS וגם FAT32) הכל מזוהה יופי ועובד מושלם (גם בביוס) אך בהתקנה של XP כשמגיעים לשלב בחירת המיקום, הוא טוען שהוא לא מזהה שום הרדיסק על המחשב הזה.. איך זה יכול להיות? הזוי לגמרי.. ניסיתי גם לחפש איזשהי הגנה בביוס אבל לא מצאתי כלום. זהו לאפטופ של IBM. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. מפרט הקיים היום לוח ASUS P5KR מעבד Q6600 זיכרון 8GB כ. מסך GT 8800 512MB ספק גנרי 500W צורב DVD שני דיסקים 500GB windows 7 64BIT מחשב משמש כתחנת עבודה לגרפיקה דו מימדית כבדה קבצים דיי גדולים ב פוטושופ שנטענים בו זמנית ומהר מאד נגמר הזיכרון והמחשב מזדחל השאלה אם יש טעם להחליף לוח אם, מעבד, זיכרון או כבר להשקיע במשהו חדש לגמרי הכוונה היא ללפחות 16 GB זיכרון מה דעתכם ? בהנחה שמתחילים רק בשדרוג מה השילוב המומלץ ללוח/מעבד/זיכרון תקציב דיי גמיש 5000 או יותר למחשב חדש לא יודע כמה אמור לעלות רק שדרוג לוח/מעבד/זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by youai,

היי שלום לכולם.. הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים) שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך חשבתי על הYOGA המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל) 2.6GHz quad-core Intel Core i7 proce…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש הצעה למפרט מחשב המיועד לשימוש מקצועי כבד. אני לא מפרט את התוכנות בגלל שהן ייעודיות ולא מוכרות [חלקן פיתוח אישי], אבל אני כן מפרט את הצרכים שלי להלן. 1. מארז. המארז צריך להיות עומד, מרווח, כניסות USB ואוזניות שפונים למעלה [ולא באמצע המארז מלפנים]. מקום ל-3 מאווררים. 2. מעבד. אינטל Core i7, הדגם עצמו פחות משנה לי ואני פתוח להצעות. 3. לוח אם. לוח האם צריך לתמוך במרכיבים הבאים: a. לפחות 4 כניסות דיסקים, SATA3 b. ארבע כניסות זיכרון עד 8GB כל אחד להרחבה עתידית. c. תמיכה בכרטיס הגרפי הנוכחי שלי GTX 560 Ti של ג'יפורס 4. שני מאוורים טובים [לא עושה אוברקלוקינג, אבל עובד בסביבה חמה יחסית]. 5. ספק כוח. 500W ומעלה…

9. Started by oferl31,

היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Dimka,

ברשותי המפרט הבא: מעבד: אינטל פרסקוט 3.0 HT זיכרון: 2X512 + 2X1024 סה"כ 3 ג'יגבייט זיכרון. (2 ג'יגבייט עם מהירות 800MHZ ו-1 ג'יגה במהירות 533MHZ כאשר אני מוגבל ל-533 בגלל הלוח) לוח: GA - 8I925X. כרטיס מסך: 8600GT. אני חושב על לקנות לוח אם ומעבד ולהשתמש בחלקים הנ"ל (זכרונות, כרטיס מסך) לשדרג למחשב חדש ובישנים להרכבת מחשב חלש יותר (יש לי את כל החלקים) ולבנות מפרט כזה: מעבד: כפול ליבה/מרובע ליבה לוח: תואם למעבד זיכרון: 2X1024 (כאשר 2X512 האיטיים ילכו למחשב "נוסף" שישתמש בלוח והמעבד הנוכחי) כ.מסך: 8600GT. האם הגיוני כל הסיפור? או מיותר? (1000-1500 ש"ח זה התקציב) הוצאות נוספות אולי ילכו לספק/מארז חדש אבל זה כבר אבדוק... תודה

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by zvovon,

זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by miki26,

הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם, בדקתי במומלצים ובעמודים הראשונים ולא מצאתי משהו מעניין. אני מחפש מחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס. מעבד i3 וHD של 500GB יספיקו לחלוטין בתאכלס. מסך 15'' מקלדת לא חייב מלאה אבל שתהיה נוחה (יש כאלה שדוחפים יותר מידי כפתורים ולא נוח לעבוד איתם) משקל - לא חייב אולטראלייט אבל לא כבד מאוד. 2 קילו גג. סוללה - הסטאנדרט מספיק לגמרי. לא שולח אותו לתפקד 15 שנה בחלל. מערכת הפעלה - עדיף 7, אם לא אז 8. ממש לא רוצה 10 אבל לצערי בטח אין משהו אחר כל השאר פחות מעניין. חשוב אמינות ואיכות בניה. יש לי אפשרות לקנות עם כרטיס של "חבר" (א.ל.מ או שקם אלקטריק) אבל לא חייב. 2500 ש"ח נראה לי מספיק בשביל משהו איכותי ועם המפרט…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤833 קירור למארז:(מאוורר למעבד) Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ¤86 ספק כוח:(מתכנן לקחת את ה520HX אבל ראיתי שאין אותו בחנות) Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤450 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤139 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוני…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. המחשב מיועד לבת 14 משחקים כגון gta , sims 2 וכד', אינטרנט וסרטים. המפרט הוא מטבת סחר. האם מתאים לצרכים הנ"ל האם יש דברים קריטיים לשדרג מבלי להגדיל את העלות באופן משמעותי? מארז: מהודר עם USB קידמי לוח אם: ECS צ'יפסט INTEL 954 תומך זכרונות 667MHZ מעבד:INTEL CORE 2 DUO E6300 זכרון: 1024MB DDR2 667MHZ TWINMOS כרטיס מסך: נפרד מלוח האם GEFORCE 7100GS UPTO 512MB+DVI דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200 RPM צורב: DVD\RW X18 NEC כרטיס רשת ג'יגה, כרטיס קול (7.1) כולל מסך "19 דק VIEWTECH LCD 2MS+DVI+SPEAKER כולל מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי 3 שנות אחריות 3239 ¤ תודה ושבת שלום לכל חברי הפורום.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by avizombie,

;D נתחיל בזה שהאתר מגניב מאוד זו הפעם הראשונה שלי כאן (בטול באתר) קניתי מחשב בסכום 4900 ~ לוח אם : P4P800 DELUXE I865PE S478 533/800FSB 5P1AGPX8 4DDR400-DUAL 8USBSOUND6CH LAN1000 STAT RAI LAN/10/100 (העתקתי עם יש טעות סורי) מעבד: INTEL PENTIUM 4 2400 MHZ FSB800 זכרון: 512MB-DDR 400 MHZ סמסונג כרטיס מסך: GEFORCE FX 5200 128MB DDR TV OUT דיסק קשיח: MAZTOR 120GB 7200 SERIAL ATA 8MB BUFFER (הערה: היה לי את האופציה לקנות 10000RPM כמעת אותו המחיר שלWD אבל החיסרון היה 35GB) טעות או לא ? מארז: ATX SUPER FOR ENTIUM 4 שני USB מקדימה (שקוף עם ניאון - קניתי רק בגלל המאוור בצד המארז) CD: samsong 52x מקלדת מדהימה שחורה שקטה להפלאי עם הרבה קיצורים + שניים לבחירה אישית המחשב לא כולל מ…

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

נראלי שמישהו שיחק לי אם כפתורים אני רושם אותיות והמיקלדת רושמת מיספרים בחלק מהאוטיות מישהו יודע אין לסדר את זה אמרו לי שזה שילוב של כמה כפתורים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 זה מksp +++++++++ וחיברתי אותו לזה זה מlogicpc Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case (CASES) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 666.0000 666.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 (CPU COOLING) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 167.0000 167.00 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU (CPU INTEL) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 1475.0000 1475.00 ¤ Asus P5LD2-VM I…

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by יוגב1,

חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by Morfium,

שלום, לאחר 5 שנים בערך הגיע הזמן לשדרג את המחשב הרכבתי 2 מפרטים המבוססים על AMD ו Intel ואשמח לקבל חוות דעת על המרטים, והמלצות במידת הצורך. - המחשב מיועד לשימושים רבים שהכבדים שבהם הם - משחקים. - כל חלקי החומרה שלא כתבתי כבר יש לי (לדוגמא SSD ) וכו'. - נכון לעכשיו ההתלבטות שלי היא במארז - החנות שארכוש ממה את המחשב תהיה כנראה KSP (באילת) - אז אם אתם רושמים לי חלק אחר, מן הסתם הוא חייב להיות קיים בחנות * המפרט הסופי שלי Proccessor : Intel Core i5-3570K Cooler : Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Motherboard : Gigabyte Z77X-D3H s1155 Memory : G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz Graphic Card : EVGA GTX670 2GB Superclocked GDDR5 Ha…

• 61 תגובות
    • 6.6k צפיות
  22. תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TimoTy,

Hi. my name is Tom and Im a member of this site for 6 years already. I just got discharched from the army and Im currently staying in germany. Im looking for a desktop replacment and my purposes in media and some old games such as medival and crap. Its important for me that the screen will be as big as possible and will have HDMI outpot. I have a wide budget but I will be happy to spend somthing like 800€ please supply links from amazon or another store that delivers to germany. Thanks alot and sorry for the english # Tom PS. feel free to respond in hebrew ;D

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by tttig,

שלום, אשמח לעזרתכם: . מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה- first person shooter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מה שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by aviv1,

ערב טוב! הרכבתי מפרט אבל אני לא יודע אם הרכיבים תואמים אחד לשני וגם אם המארז טוב.. אם משהו לא מתאים תמליצו לי על משהו מתאים שלא עולה יותר. תודה מראש! המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤340 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤322 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8400GS Silent 512MB PCIe ¤198 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-GS842 צורב LG GS…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.