ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
השימוש העיקרי במחשב יהיה media creator - avid וגם מעט Adobe Premiere. חשוב שיהיו 16GB RAM. אני יודע שהסכום הוא נמוך, אפשר להצליח להרכיב משהו במסגרת הזו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות לפני פסח ולכן... עד 3000 ש"ח לגיימינג בינוני, ללא OC וכולל מסך. משחקים כגון TW EMPIRE ו FPS בהגדרות סבירות +. אנא המליצו על מסך. Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 Asus M4N68-T GeForce 7025, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1730 זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪251 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
לפני הכל , אין לי בעייה תקציבית . השאלות הם מקצועיות בלבד . והם :א. איזה כרטיס מסך עדיף לקנות , GTS590 או GTS570 SUPER OVERCLOCK המומהר ?ב. מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס ? GYGABYTE או EVGA ? ג. לגבי החלק של הקירור . אני חושב לקנות I72600K ו12 GB זכרון ... כאילו להשקיע בסופר רכיבים ! השאלה היא האם דבר כזה בלי קירור יורגש בכלל ? בכאלו מהירויות צריך לקרר כדי להשיג אפקט יותר מהיר או שזה בכלל לא משנה כאן ?ד. איזה קירור לקנות ? התרשמתי מהסיקורים על קירור מים , ומה עדיף מערכת פנימית / חיצונית ? ואם אפשר המלצה על יחידת קירור מומלצת . ה. לגבי מארז, מחפש לאו דווקא את המילה האחרונה אלא מעולה כיאה למפרט . תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב חדש, התקציב הוא עד 5,000 ש"ח ולא יותר, אם זה יהיה טיפה מתחת זה יהיה יותר טוב (התקציב המקורי היה 3,000 ש"ח אבל ראיתי שאין מצב שזה הולך ). בכל מקרה, המחשב מיועד למשחקים. בניתי מפרט, ואני צריך עזרה עם התאמת לוח אם למפרט, ובנוסף גם ייעוץ לגבי המפרט מה כדאי או אפשר לשנות במסגרת התקציב, או מה מומלץ \ לא מומלץ לקחת. חשוב גם לציין שאני לא אחד מהאנשים שמחליפים מחשב כל שנתיים-שלוש אלא כל חמש עד שבע שנים. המפרט הנוכחי: מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB לוח אם: ? זכרונות: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail מארז: THERMALTAKE SOPRANO VX 120mm VD6…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ממכם חוות דעת על מפרט מחשב ב2480 למשחקים קלים כמו GTASA ולעבודות בסיסיות אינטרנט הדפסה וכו' מעבד : intel p-4 3.0GHZ FSB800(no 533) 2MB LGA 775 לוח אם Foxconn Intel 945 (no sis/via) זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח : 160GB 7200 RPM SATA2 WD כרטיס מסך : OB 128MB +PCI EX כרטיס קול : OB 5.1 כרטיש רשת: 100/1000 מקלדת מולטימדיה עכבר OPT מסך : peoview 17" LCD 5MS אפשרות לשדרג ל19'' ב300 ול20 ב400 צורב: SONY DVD X18 DUAL מארז : מפואר USB FRONT כל זה ב 2480 במזומן איך המפרט הזה הוא יתאים למשחקים כמו GTASA וCZ חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ל7300gt צריך המלצות תודה..
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט בסיסי ביותר, רק לעבודות משרדיות + גלישה. ומצאתי באייבורי מחשב ב 1400 ש"ח: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=10&CatCode=3 הדבר היחיד שמציק לי שם, הוא שלא מצוין החברות בדיסק קשיח + זכרון. אבל בסה"כ, נראה סביר ? או אולי אפשר להרכיב משהו אחר במחיר של עד 1500 ?[ תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהתלבטות בין שני מחשבים של דל. הראשון - dell inspiron i7 2670m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804653 אבל לא במחיר הזה, אלא מחשב מחודש שעולה 2950 ואחריות לשנה בלבד. השני - Dell Vostro 3460 VM-RD33-6143 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822919 לא משנה הדגם הספציפי עם המעבד הזה העיקר vostro i5 , 14 inch המחשב עם אחריות לשלוש שנים ועולה 3400 בערך. המחשב צריך לשמש לסטודנט מדעי המחשב עם כל התכנות שצריך לעבוד על המחשב חלק. בלי משחקים. התקציב הוא מקסימום 3,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי גם שלניידים החדשים של HP יש הכנה לויסטה והם משדרגים בחינם אבל את הגירסא הבסיסית שאני לא יודע מה אומר? האם בגלל זה שווה לקנות נייד של HP וכן גם אני שמעתי שהשירות שלהם לא משהו
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מבולבלת, אני כבר עשיתי לי יאמבה רשימות לאיזה מפרט אני רוצה, וכל פעם אני רואה חוות דעת אחרת או מפרט אחר כאן, וקשה לי להחליט. השימושים שלי במחשב הם: אינטרנט אופיס תוכנות עריכת תמונה ווידאו סרטים (מידי פעם) צריבת DVD משחקים (לא כבדים, משחקי לוח, או משחקים מאתרים כמו REFLEXIVE או BIGFISH) אח שלי מידי פעם משחק במשחק און ליין באינטרנט (משחקים פשוטים כאלה). * חשוב לי כרטיס מסך מצויין בלי פשרות עם תמיכה HD, מחפשת אחר כרטיס 8800GTS או GT עם OC שעבר במפעל (יש הרבה גרסאות) * חשוב לי מארז מאוורר ואיכותי - לא חייבת חלון אבל חשוב שיהיו לו חיבורים נגישים בחזית או בחלק העליון (מה דעתכם על CM690?), קירור טוב למעבד ולרכיבים האחרים. * זכרון אממ - 4GB (האם CL4 או …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לבצע שדרוג מקיף למחשב קיים (מחליף את הרוב). תקציב מקסימלי 4000. מפרט קיים: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. ASUS P7P55D Motherboard 3. G.Skill 8GB 1333Mhz DDR3 RAM - 4 x 2GB 4. 256GB Sandisk Ultra Plus SSD Drive + 1TB HDD Drive 5. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 6. Antec Sonata Designer 500 Case 7. Antec HCG-750M (750W) Modular Power Supply גוף קירור CPU של נוקטואה (גוף גדול עם שני מאוורים 120 מ"מ משני הצדדים) כדוגמת Noctua NH-U12P SE2 (לא יודע לומר את הדגם המדוייק, נקנה ב- 2009 יחד עם המחשב) מה נשאר: מארז, ספק, דיסקים וגוף קירור (האחרון אם אפשר) לשדרג: מעבד, לוח אם, זכרונות (16GB וצפונה) וכרטיס מסך כמובן תודה.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בבקשה עזרה למפרט לעיבוד אודיופיל - יצירת מוזיקה וכיוב. - עד 4000שח. מוכן להשקיע על כרטיס קול עד 900שח. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ל מישחקיםעד 3000 שח. תעזרו בבכשה יש לי מסח 20 ינצ' תודה על ה עזרה. (סליחה על ה שגיות כתיב אני אולה חדש)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
מה דעתכם? Product Name Description מארז ATX CASE 2037 BLACK/SILVER CA-209 500W לוח GIGABYTE INTEL GA-G31M-S2C DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד INTEL E5400 2.7 2M 800 + FAN AVC ALUMINUM 775 דיסק HITACHI 320GB 7200RPM 16MB CACHE זיכרון DDR2 2G 800MHz KINGSTON צורב DVD NEC DVDRW SATA X24 BLACK BULK AD-5240S ₪ 1,000
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום! אמשח לקבל המלצה למפרט למחשב נייד, שעיקרו היחידי הוא יצירת מוזיקה. התקציב עומד על 3500-4000 שח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לאחי שהצרכים שלו ממחשב הם די מינימאלים ז"א אינטרנט, צפיה בסרטים, משחק קומפי לילדים וזהו. עכשיו קיבלתי מפרט מKSP בעלות לא גבוהה יחסית אך אני מעוניין בדעתכם: אציין רק שאין לי מושג מה זה OC או אובר קלוקיננג ואני לא חושב שאני או הוא צריכים את זה. מעבד אינטל conroe E2180 לוח אם GIGABYTE 945GCM זיכרון 1GB KINGSTON DDRII 667MHZ דיסק קשיח WD 160GB 8MB SATAII כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 8400GS 256MB DVI צורב DVD PIONEER DVR-212DBK SATA מארז HJA-6000 כולל ספק 450W מסך CHIMEI 938D 19'' 5MS DVI כל זה ב-2400 ש"ח,האם זה יספיק לצרכים שלו? האם זה טוב לשידרוג עתידי? כרטיס מסך הוא UPTO 512MB האם זה לוקח מזיכרון RAM של המחשב? האם הוא יוכל להריץ משחק כגון פרו…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מחשב כמו שאמרתי לעבודה משרדית, כולל ציוד הקפי וצורב DVD. הציוד ההקפי כולל: עכבר, מקלדת. רמקולים (רק אם אין על המסך - ואם לא, לא יותר מ-100 שקל). מסך LCD תשעה עשר או שבעה עשר אינץ'. בתודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צריך| כתובת אתר טוב של חנות/רשת טובה ואמינה ורצוי זולה למכירת מחשבים ניידים? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין על המחשב XP. זכרון 4 GB, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר לדחוף עם מעבד I3/I5 יספקו אותי. נצלו כל שקל תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר מסך 22" …
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם ניתן להעריך באיזה סכום ניתן למכור (+/-) את מחשב הבא: e6550 core 2 duo 2.33g gigabyte ga-965p-s3 ddr 2 - 3g 800 geforce 8500gt 512 mb hd 320 gb samsung case - foxconn tlm436 ספק 450W חדש + מסך דק 19" MAG סט אלחוטי של microsoft רמקולים 5.1 genius
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעונין לקנות מחשב ללימודים אקדמאים , * מטרות המחשב: בעיקר תכנות , סרטים ומוזיקה , לא משחקים וכאלה דברים * גודל המסך: 15 * משקל רצוי : לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : תמיד יש עדיפות לזמן סוללה מרבי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן , HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 * צורב DVD: עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חושב לכיון סמסונג בכל מקרה אני די סגור על הדגם הזה של סמסונג SAMSUNG R540 JT01IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתם על המחשבים של סמסונג בפרט והצעות למחשבים אחרים ככלל
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-