ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט לעבודה עם גרפיקה (תוכנות כמו MAYA, 3DS MAX)
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium 4, 2800 MHz לוח אם: Intel Plumb Island D845EPI זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: 64 NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X דיסק קשיח: ExcelStor Technology J680 מהירות 7200 RPM גודל 80GB חשוב לי ביקורת על הלוח אם שלי..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים בלבד: שימוש בoffice , גלישה באינטרנט ויתכן שגם שימוש בפוטושופ בעתיד. עברתי על כל המפרטים המומלצים (הרלבנטיים) ויש לי מספר שאלות (לא קטן...) , מקווה שתוכלו לענות לי שכן מטרתי היא לקנות את המחשב הטוב ביותר לצרכים שלי, ללא קשר לעלותו (כלומר איני מגביל את עצמי מבחינה תקציבית, בכותרת ההודעה "נאלצתי" לציין תקציב אך מבחינתי ניתן גם לחרוג ממנו במידת הצורך.) כל השאלות שלי מתייחסות למפרטים המיועדים לעבודה משרדית ואשר כוללים מסך 19 אינץ' LCD. שאלותי הן: 1. מעבד - מה ההבדל בביצועים בין 2 המעבדים המוצעים במפרט של 5000 ש"ח , כלומר היכן בעבודתי המשרדית יבוא לידי ביטוי ההבדל ביניהם? 2. זכרון פנימי- מה ההבדל בין זכרון פנימי 1024m…
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה. ערכתי מחקר במרוצת השבועות האחרונים וגבשתי את המערכת הבאה אותה אני מעוניין לרכוש. אשמח להערות והשגות וגם לאישור חיובי במידה וההרכב נבחר נכונה: מעבד intel I core 5 - 2500k קיט קירור Scythe Mugen II Rev.b לוח אם GigaByte chipset Z68 (לוחות שיחלו להגיע לארץ בתחילת מאי) זכרון DDR3 1600Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II - Model HDS721010CLA332 צורב DVD פיוניר EIDE - מעביר מהמחשב הישן מארז Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספק כח Seasonic 560W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-560 **בקר נוסף PCI SATA x3, IDE x1 - על מנת לחבר את הצורב ואת הדיסק הקשיח שא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מחשיב את עצמי כאחד שמבין בקניית מחשב ככה שאני פונה לאלו מביניכם שכן מבינים,דעתכם באמת חשובה לי. הצרכים שלי הם כללים: משחקים (אני לא גיימר),אינטרנט,מוזיקה ושאר ירקות. אני רוצה מחשב שיחזיק לי טוב לכמה שנים,התקציב שלי הוא 4000 ולפי דעתי בניתי מפרט טוב לתקציב זה. אך בכל זאת,אולי משתלם לי כן לקנות מעבד עם יותר ליבות,אולי לוח אם יותר טוב,באמת שאין לי מושג. אני יכול לחרוג מהתקציב למעלה אם זה באמת הכרחי ומשתלם,כמה מאות שקלים (ואולי אפילו 1000) לא יהרגו אותי ואם זה יביא תוצאות יותר טובות והמחשב יחזיק יותר זמן,אז סאלמתק. תודה ענקית מראש,וסליחה שחפרתי. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 ASUS P5Q ¤650 …
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משדרג תמחשב...הקטע שיש לי כרטיס מסך שאני לא יחליף (דאון 9600) עכשיו אני רוצה להחליץ לAMD 3000 עם ליבת הוניס...ואני צריך לוח אם מתאים שיתמוך בAGP ולא בPCI-E
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המשימה להרכיב מפרט לסבתא. התקציב לא מוגדר אבל כמובן עדיף כמה שפחות. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? מעבד Intel E5300 לוח אם - הלוח כולל כרטיס מסך מובנה עליו - Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרונות Patriot 2X1gb DDRII 800mhz דיסק קשיח Seagate 500gb SATAII 16MB צורב DVD LG GH22NS X22 גוף קירור למעבד (מגיע Tray) Arctic Cooling Apline 7 Pro מארז Coolermaster Elite 341 ספק כוח Enermax Tomahawk 450W מסך Samsung 2033SW Plus 20' מקלדת + עכבר מייקרוסופט רגילים רמקולים Logitech X-210 סה"כ יוצא 2,894 ש"ח מKSP (פשוט כי היא החנות הכי קרובה אליה וגם נחשבת זולה) ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הספק כוח (האם 300W לא יספיק?) והמסך (איך הוא?) אבל אשמח לשמוע הצעות לגבי שאר המפרט. לא …
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם. בחנתי את המפרטים המומלצים ושמתי לב להמלצות השונות למעבד AMD לעומת אינטל. אני תוהה מה עדיף לשימושים שלי מבחינת יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמעבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000. אפשר גם בפחות אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. המחשב יעבוד בחדר 24/7. 6. האם מתוכנן או…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4000 ש"ח צרכים עיקריים: גלישה באנטרנט, שימוש במצלמה לשיחות לחול ומשחקים ראיתי באתר של אייבורי שני דגמים: HP dv6-1230ej - במחיר 4290 ש"ח Lenovo G550 - במחיר 3290 ש"ח אשמח לקבל עזרה והמלצות תודה רבה רבה גיא
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשקול לקנות מחשב שיהיה יעודי ליצירת מוזיקה, לצורך הענין המחשב שלי מסתדר כרגע עם התוכנה (CUBASE), הבעיה שלוקח לה הרבה זמן לעלות בגלל שיש לה הרבה פלאגינים, ולפעמים היא גם קורסת בעקבות זה שהיא צורכת הרבה זכרון, וכמו שאמרתי אני שוקל לקנות מחשב שיהיה מיועד ליצירת מוזיקה חברים שלי שמתעסקים עם התוכנה ועם הפלאגינים האלה המליצו לי עד I5, ועל זה שמערכת ההפעלה שלי תהיה 32 ביט יש לי לא מעט שאלות/חוסר ידע ואני מאוד אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות 01. מעבד: כפי שניתן לראות בקישור הזה יש מגוון של מעבדי I5, וטווח המחירים 890-1210, במה בדיוק מתבטא ההבדלים בינהם, האם באמת יש הבדל מורגש בין המעבדים, ואיזה מעבד הייתם ממליצים לקנות? 02. מחשב מוזיקה + אקסבוקס או מחשב חזק שיוכל לה…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נחמד שקניתי לפני בערך 3-4 שנים נשמע המון זמן אבל מחזיק טוב. הנה המפרט שלו: לוח אם P4S333-M 3PCI 1 AGP 2 DIMM Chipset SIS645 כרטיס מסך (לא לצחוק בבקשה) Nvidia GeForce MX 440 וזכרון של 256 בסטיק אחד במהירות 133 DDR SDRAM ומעבד intel pentium 4 2400 עכשיו חשבתי על שדרוג בסגנון כרטיס מסך + זכרון כי כרגע משחקים לא עובדים או עובדים גרוע מאוד. אני מעדיף לא לשדרג לוח אם כי זה נראה לי קצת יותר מידי מסובך אבל אם צריך אז אני יחליף. אני רוצה להוסיף Radeon 9800xt וזכרון של לפחות גיגה עכשיו אני צריך שתעזרו לי קצת לגבי החברות של מה לקנות ממי ועוד כמה שאלות 1. הכרטיס מסך שאני רוצה הוא 8X ואצלי יש 4X זה ישפיע הרבה על הביצועים של הכרטיס או שלא נורא? 2.עדיף לקנות סטי…
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות ואיזה בעיות עלולות להיות. מעבד : p4 2.8G FSB800 dual-core לוח אם : Gigabyte 8vm800pmd-775 זיכרון : twinmos ddr-II 667Mhz 512 *2 מארז: Midi atx hja-7610 500W כונן קשיח : Western digital 160GB sata 2 דיויד: LG RW+- *16 רמקולים, מקלדת, עכבר פשוטים. המחשב אמור להיות מחשב משרדי שמריץ קצת ישומי אופיס ואינטרנט בלי דרישות מיוחדות. האם יש סיכוי שמשהו יתנגש , מהירויות של המעבד והזכורנות או כאלה דברים וכמה צריך לקרר את המחשב הזה ? האם מספיק מאוורר אחד במארז או שצריך עוד. קיבלתי הצעת מחיר של 2115 ש"ח האם זה הוגן ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הסתכלתי לפני כמה ימים על לנובו נייד 15.6 מסך עם אנטי גלייר במחיר של 4100 שח מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות לחיוב ושלילה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עבור אישתי - לא צריכה מחשב גיימינג, אבל כן אחד שיצליח לסחוב עריכה בפוורפוינט ... - עם הרבה חלונות בו זמנית... חשבתי על משהו עם מעבד I5 ... (אלא אם אתם חושבים ש I3 יסחוב...) היא רוצה משהו דק... אשמח להמלצות על דגמים... מחיר עד 2000 - 2500 תודה מראש :)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבור האודיו/וידאו לא כולל ציוד היקפי. האודיו - קיו בייס וידאו- פרמייר,אפטר אפקט התקציב הוא עד 4500 גג. תודה מראש טל.
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בעיקר לגלישה ואופיס. אני בהתלבטות בין 14.1" לבין 15.4" עדיף ללא מערכת הפעלה (בשביל לחסוך כמה גרושים) לא כבד מידי האם שווה לקחת Dell בשביל ה-3 שנות אחריות? האם יש עוד חברות המציעות 3 שנות אחריות? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-