ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4000 ש"ח צרכים עיקריים: גלישה באנטרנט, שימוש במצלמה לשיחות לחול ומשחקים ראיתי באתר של אייבורי שני דגמים: HP dv6-1230ej - במחיר 4290 ש"ח Lenovo G550 - במחיר 3290 ש"ח אשמח לקבל עזרה והמלצות תודה רבה רבה גיא
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשקול לקנות מחשב שיהיה יעודי ליצירת מוזיקה, לצורך הענין המחשב שלי מסתדר כרגע עם התוכנה (CUBASE), הבעיה שלוקח לה הרבה זמן לעלות בגלל שיש לה הרבה פלאגינים, ולפעמים היא גם קורסת בעקבות זה שהיא צורכת הרבה זכרון, וכמו שאמרתי אני שוקל לקנות מחשב שיהיה מיועד ליצירת מוזיקה חברים שלי שמתעסקים עם התוכנה ועם הפלאגינים האלה המליצו לי עד I5, ועל זה שמערכת ההפעלה שלי תהיה 32 ביט יש לי לא מעט שאלות/חוסר ידע ואני מאוד אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות 01. מעבד: כפי שניתן לראות בקישור הזה יש מגוון של מעבדי I5, וטווח המחירים 890-1210, במה בדיוק מתבטא ההבדלים בינהם, האם באמת יש הבדל מורגש בין המעבדים, ואיזה מעבד הייתם ממליצים לקנות? 02. מחשב מוזיקה + אקסבוקס או מחשב חזק שיוכל לה…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נחמד שקניתי לפני בערך 3-4 שנים נשמע המון זמן אבל מחזיק טוב. הנה המפרט שלו: לוח אם P4S333-M 3PCI 1 AGP 2 DIMM Chipset SIS645 כרטיס מסך (לא לצחוק בבקשה) Nvidia GeForce MX 440 וזכרון של 256 בסטיק אחד במהירות 133 DDR SDRAM ומעבד intel pentium 4 2400 עכשיו חשבתי על שדרוג בסגנון כרטיס מסך + זכרון כי כרגע משחקים לא עובדים או עובדים גרוע מאוד. אני מעדיף לא לשדרג לוח אם כי זה נראה לי קצת יותר מידי מסובך אבל אם צריך אז אני יחליף. אני רוצה להוסיף Radeon 9800xt וזכרון של לפחות גיגה עכשיו אני צריך שתעזרו לי קצת לגבי החברות של מה לקנות ממי ועוד כמה שאלות 1. הכרטיס מסך שאני רוצה הוא 8X ואצלי יש 4X זה ישפיע הרבה על הביצועים של הכרטיס או שלא נורא? 2.עדיף לקנות סטי…
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות ואיזה בעיות עלולות להיות. מעבד : p4 2.8G FSB800 dual-core לוח אם : Gigabyte 8vm800pmd-775 זיכרון : twinmos ddr-II 667Mhz 512 *2 מארז: Midi atx hja-7610 500W כונן קשיח : Western digital 160GB sata 2 דיויד: LG RW+- *16 רמקולים, מקלדת, עכבר פשוטים. המחשב אמור להיות מחשב משרדי שמריץ קצת ישומי אופיס ואינטרנט בלי דרישות מיוחדות. האם יש סיכוי שמשהו יתנגש , מהירויות של המעבד והזכורנות או כאלה דברים וכמה צריך לקרר את המחשב הזה ? האם מספיק מאוורר אחד במארז או שצריך עוד. קיבלתי הצעת מחיר של 2115 ש"ח האם זה הוגן ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הסתכלתי לפני כמה ימים על לנובו נייד 15.6 מסך עם אנטי גלייר במחיר של 4100 שח מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות לחיוב ושלילה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עבור אישתי - לא צריכה מחשב גיימינג, אבל כן אחד שיצליח לסחוב עריכה בפוורפוינט ... - עם הרבה חלונות בו זמנית... חשבתי על משהו עם מעבד I5 ... (אלא אם אתם חושבים ש I3 יסחוב...) היא רוצה משהו דק... אשמח להמלצות על דגמים... מחיר עד 2000 - 2500 תודה מראש :)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבור האודיו/וידאו לא כולל ציוד היקפי. האודיו - קיו בייס וידאו- פרמייר,אפטר אפקט התקציב הוא עד 4500 גג. תודה מראש טל.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בעיקר לגלישה ואופיס. אני בהתלבטות בין 14.1" לבין 15.4" עדיף ללא מערכת הפעלה (בשביל לחסוך כמה גרושים) לא כבד מידי האם שווה לקחת Dell בשביל ה-3 שנות אחריות? האם יש עוד חברות המציעות 3 שנות אחריות? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה נפתחו שערי שמיים והתחילו לשלוח אותי לנסיעות עבודה במגוון מקומות. בדרך כלל לשבועיים. צריך לאפ טופ עכשיו שיהיה איך להעביר את הזמן ולתקשר עם הארץ שאני בגולה. דברים שחשובים לי: מעבד סבבה. 2 גיגה זיכרון WIFI חזק עדיפות לדברים הבאים אבל לא פוסלים מחשב: אחריות בין לאומית. מסך 14 אינץ. לפחות 200 גיגה (יספיק לשבועיים לא? ) שיבוא בלי מערכת הפעלה. בניה חזקה. ואיך שחכתי, יציאות וידיאו שאוכל לחבר אותו לטלוויזיות לצפייה של וידיאו. ופחות חשוב. סוללה (רוב המקומות יש שקעים) כונן אופטי. כרטיס מסך. התקציב הוא מה שאני חושב שמספיק למחשב כזה, אבל אני מוכן להשקיע גם יותר בשביל משהו שאני אהנה ממנו יותר. ואשמח אם אמצא משהו יותר זול. כמו כן יש אפשרות ליבו…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מפרט: מעבד:intel core i7-8700 coffe lake box לוח: MSI Z390-A PRO ATX רם:G.Skill Sniper X 4X8GB DDR4 2400MHz אס אס די:Samsung 860 QVO 1TB SATA כרטיס מסך:Asus Nvidia GeForce ROG STRIX RTX 2070 OC Edition 8GB GDDR6
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש אז ככה יש לי כמה התלבטויות תגידו לי אתם אומרים! ככה : ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan CoolerMaster מחליף לזה:SeaSonic - 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600Mhz( כאן ההתלבטות שלי אמרו לי להחליף ) עזרה בבקשה.... כרטיס מסך:HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Sapphire הרד דיסק 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS מארז: CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case קירור למעבד: V8 CPU Cooler CoolerMaster מסך: LG 22" WIDW הכל עלה לי 6500 שקל זה התקציב שלי בגדול. קניתי את המחש…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אני לפני קניית מחשב נייד ללימודים,אני מתחיל תואר בהנדסת תעשייה וניהול. איזה מחשב מומלץ לי? חשבתי על הלנובו 530 i5. האם הוא מומלץ לצרכים של סוג הלימודים הללו. אשמח לשמוע הצעות
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצות על נטבוק טוב ללימודים. עדיפות למסך 11.6 או 12, ולא 10. שמתי עין בינתיים על לנובו S12 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 אסוס Eee Pc 1101HA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 אסוס Eee Pc S101 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110110 האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין אלו, ולהמליץ לי על אחד מהם? או אפילו להמליץ לי על נטבוק אחר שלא ציינתי. תודה ויום טוב...
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב מתלבטת בין דאל לאסוס I3 לא עושה במחשב משו מיוחד רק פוטושו מידי פעם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצא מעבד החדש של אינטל I10? והאם הוא אמור להיות משמעותית יותר טוב מאשר I9?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-