עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hararim,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הבלוטות יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Armageddon1,

שימוש- משחקים , סרטים, אינטרנט שיהיה עד 4000 שקל מחשב שלם כולל צג דק 17'' ושיהיה כרטיס טלויזיה ,ארדיסק 80 גיגה,צורב עדיף שיהיה דיוידי אבל אם לא אז רגיל עכבר+ מקלדת... זיכרון פנימי 512 כרטיס מסך זה בשביל מישהו.... הציעו לו את זה מעבד --- p-4 3 g 800 Ghz לוח ----- ASUS P4s800D-X זיכרון --- 512mb 400 DDR כונן דיסקטים -- 1.44 teac צורב --- LG 52x32x52 דיסק קשיח -- SATA WD 7200 8mb 80GB מארז -- ATX 500W מפואר +6 USB כרטיס קול --- 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך -- GFORCE 5 FX5200 128M DDR + TV OUT מקלדת -- מולטימדיה עכבר - אופטי כרטיס רשת 10/100 OB מסך - LCD LITON 8MS 17' כ. טלוויזיה - fly view מחיר: 4550 ש"ח

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by nookii,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך לא דרושים במפרט 4. …

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מעבד pantium D 830 3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון שתי סטיקים של 512 במהירות 533 חברה גנרית מארז 6a19 שחור +ספק גנרי הארד דיסק 120 גיגה WD IDE הכל כשנה אצלי אני מעונין למכור את כל זה לדודה שלי בכמה כדאי? אם אפשר תגידו לי כמה כל חלק שווה תודה רב ה שמואל

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by omrygal,

זה המפרט שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by Gliding,

ואם כן, זה עדיף על לחבר לחשמל עם סוללה..? ורק כדי להוסיף עוד קצת מגוחכות לפוסט: אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס המובנה של 945GM (נדמה לי 950 משהו)?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. זה מפרט שבניתי בין היתר גם בעזרתכם: החלטתי לבחור את החנות הזו כי יותר קרוב אלי מאשר SKYPC ,TMS הינה המפרט : Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤965 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe OC version PCIe ¤930 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1189 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤445 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSU…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by LiorB,

התקציב שלי הוא 1500 שקל, יש אפשרות לחרוג ל1800 בערך וזה במזומן... המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנה קיובייס ליצירת מוזיקה, קצת עבודה משרדית, הורדות, לפעמים לצפות בסרטים, משחק קל אחד שהוא קאונטר... אין צורך בציוד היקפי, אני לוקח את המסך והכל מהמחשב הקודם. אם זה יעזור המסך שאני מעביר בין המחשבים הוא: LG FLATRON l1750hq אין צורך בכרטיס קול איכותי מכיוון שיש לי כרטיס חיצוני מקצועי, אין צורך בכונן דיסקטים. עיצוב המחשב לא משנה לי כל כך, עדיף שיהיה קירור כמה שיותר איכותי ושקט. יש לי מערכת הפעלה חוקית, הייתי מעדיף שההרכבה תתבצע בחנות. צריך הארד דיסק של 250+ לפחות, זכרון 2ג'יגה ומעלה, צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר מהיר ולא יתקע כשמפעילים מ"ס אפקטים בתוכנה... אני לא הולך לעשות OC על המחשב…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by Oray Lola,

שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by shaib,

HP Pavilion dv6-3010ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3906 Asus G51VX-RX05 http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 ההתלבטות היחדיה שלי היא לגבי תועלת המעבד לעומת הכרטיס מסך. השימוש של המחשב נחצץ שווה בשווה בין שימוש ביתי (גלישה, סרטיםף טיפה עריכה וכו') לבין גיימינג עם דרישות לא הכי גבוהות, pro 10, ובעיקר משחקי רשת דוגמאות knight online, wow,mu online. המשחקים הנ"ל לא דורשים את שיא הטכנולוגיה אך חשוב לי בכל זאת שהמחשב יוכל להתמודד גם עם משחקים שיש להם דרישות מעבר (תוך חשיבה לתווך הרחוק). לכן אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לקבלת החלטה האם ללכת על הדגם של האסוס בעל הכרטיס מסך החזק יותר או על הHP עם המעבד החדש(אשמח לקבל פרופורציות לגבי ההבדלים בין המעבדי…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by yoni122,

שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.

14. היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4K השימוש במחשב יהיה ל אינטרנט, סרטי HD, תיכנות (כולל הפעלת vmware) וקצת גיימינג כרגע המחשב ייתחבר למסך 22' אבל יכול להיות שבהמשך הוא ייתחבר למסך גדול יותר. אני רוצה שיהיה למחשב כונן SSD שעליו אני אתקין את המערכת הפעלה וכונן HDD רגיל שישמש ככונן אכסון. אם המחשב יוכל להריץ את המחשקים החדשים זה יהיה נחמד, אבל לא הכי קריטי, מעדיף לא להתפשר על שאר הדברים. רוב הסיכויים שהמשחקים שאני אריץ על המחשב יהיו בסגנון diablo 3 או משחקי ספורט (nba\pes) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

15. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler ¤1020 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=967 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤320 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤149 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1081 NZXT ALPHA + SeaSonic 500…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (שוב, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 1000-2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות גרפיות ורסטיליות, חשיבות עליונה לעבודות מסך ברזולוציה גבוהה - עריכת וידיאו, עריכת דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by lompy,

זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה 1280 שקל E6300 760 שקל ASUS P5LD2 520 שקל WD 250GB 16M 700 שקל 7600GS 360 שקל COMPUCASE+HEC300 650 שקל 1G PQI TURBO 667 סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד) אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש. דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים. האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק? וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד אבל אני אסתפק בכרטי…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by treva42,

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט קיים- כמובן אשמח להצעות ושיפורים וגם לענות על כל שאלה 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יד…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. לשרת אמורים להתחבר 4 מחשבים ברשת משרדית ומלבד העובדה שנדרשים שני כוננים קשיחים שאחד מהם ישמש לגיבוי אינני יודע מה נדרש למחשב כזה, כך שאשמח לקצת כיוון והמלצות. התקציב - המינימום הנדרש למחשב כזה. אני מקווה שתקציב של 3000 ש"ח יספיק.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by Kzer-Za,

הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מחפש מחשב למשחקים קלים+ הורדות מדי פעם וככה סתם אינטרנט...אין עדיפות לחברה מסוימת.. ללא oc

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום, אני צריך לשדרג את המחשב, מחשב למשחקים gta iv, crysis - גם עריכת וידאו, vmware המפרט שלי כרגע לוח אם Gigabyte P35-DS3 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb מעבד Intel Core 2 E4400 עם OC ל 3.2Ghz קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 זיכרון 2X2GB DDR2 800 מארז Compucase HEC 6A19 Black WITH PSU כונן קשיח 640GB WD אני חייב לשדרג את הכרטיס מסך כי הוא יעבור למחשב אחר. עדיף חלקים שקטים. עד ~ 1800 ש"ח ללא ציוד הקפי, OC אפשרי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. אני משדרג מערכת ישנה כך שאת רוב הרכיבים אני מחליף אבל לא את כולם (מיד אפרט). המערכת נועדה בעיקר לעבודה, עריכת וידאו ב-HD ועיבוד תמונה כמו גם לגיימינג ושימושים כלליים. תוכנות עיקריות- פרמייר, פוטושופ, אפטר אקפטס (מדי פעם), דה וינצ'י, מדיה אנקודר, אנקור... אני עובד על קבצים גדולים מאוד ומעביר כמויות גדולות מאות של חומר על בסיס קבוע אל ומכוננים חיצוניים ובתוך המערכת. חשובה לי היכולת לעבוד במקביל על מספר יישומים והאפשרות לקודד קבצים גדולים במהירות יחסית. חשובה לי היכולת לשדרג את המערכת בעתיד כי אין לי כוונה לקנות מחשב חדש כל שנתיים. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה. רעש של מאווררים לא עושה לי את זה גם אם הם של כרטיסי מסך... רכיבים שיהגרו למערכת החדשה מהמערכת הקיימת: 4-6 כוננים קשיחי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.