עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by urielbd,

אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המחשב נועד למשחקים, פיתוח תוכנה ואתרים, אינטרנט וכדומה. חשוב שהמחשב יהיה שקט וחסכוני בחשמל(מעבד עם 65W זה בסדר). תודה

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  3. שלום מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063 או שכדאי לקנות את המחשב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 המחשב מיועד למשחקים GTA , call of dute , משחקי ספורט EA ... pro evolution soccer מוסיקה סרטים וישומי אופיס תודה מראש אלון

4. Started by elioz,

היי אני הרכבתי מחשב ב2990 שקל תגידו אם הוא טוב ומה לשפר. כנסו לפה זה המפרט והמטרה העיקרית שלו היא משחקים כבדים:

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by starline,

שלום, אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי,הוא בן 14 לא משחק משחקים כבדים בכלל, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט עד תקציב של 2000 ש"ח כולל מסך 21-22 אינץ'. חשוב לציין שאני מעוניין במעבד שהוא i3 או i5 אם ייכנס בתקציב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייח בסביבות 2K 2.5K אני מחפש מחשב בעל לוח אם ומעבד חזק. המחשב בעיקר לאינטרנט אבל אני רוצה שיהיה מספיק חזק לעבודה על פוטושופ ולהרצה חלקה של סרטים. הציעו לי מחשב מותג של DELL ושל HP עם המפרטים הבאים: DEll dell OptiPlex 330L MB:Intel G31 Express chipset ) מעבד: intel® Pentium® DualCore E2180 1024 RAM 160 HD גרפיקה: Intel GMA 3100 intergrated up to 256MB HP: HP DX2400 MB: intel® G33 Express מעבד: Intel Core Duo E2160 Processor 1.86 GHZ 1066MHZ 1024RAM 160GB HD גרפיקה: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 שניהם בפחות מ 2K איזה עוד אופציות יש לי? תודה!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם חבר ביקש שאבנה לו מפרט עד 2000 ש"ח. השימושים שלו הם רגילים . לגבי המשחקים : הוא משחק רוב הזמן WOW . לגבי משחקים נוספים לא ידוע לי כרגע , אבל כנראה משהו בסגנון של WOW אולי בהמשך לגבי מסך עד כמה שאני זוכר מדובר ב- CRT 19/17 . רציתי לדעת איך המפרט שהכנתי עבורו אם הוא מתאים או האם יש צורך לשנות \ להוסיף משהו מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪388 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪294 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5670 1GB DDR3 GV-R567D3-1GI ₪394 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COMPUCASE 6C…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by yairman,

שלום לכל מומחי החומרה, בשעה טובה אני מוכן להחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. תקציב של 2K אבל אפשר קצת לחרוג, והדרישות שלי הם די בסיסיות: אני לא מתכנן על אוברקלוק (וגם האמת שאפילו לא מבין בזה) , ואני לא ממש גיימר (למרות שהייתי שמח לקחת כ.מסך לא מובנה, רק בשביל לא לסגור את האופציה...). בכל מקרה, אני כן מעדיף מעבד quad. מצאתי מפרט מחשב ב ksp, ולמרות שקצת התחלחלתי לאחר ששוטטתי באינטרנט וראיתי ביקורות לא הכי טובות בנוגע לשירות שלהם, נראה לי שאני אלך עליהם בכל זאת, ואנסה לשדרג את המפרט עד כמה שניתן- בדגש על המארז ומאוורר שיהיה שקט - בגלל שאני חושב שזה החלקים שאני חושב שארצה שיהיו מספיק טובים ועמידים. המערכת עצמה היא מערכת שהם מרכיבים (כלומר- לא מפרט שאני הרכבתי) וזה פירוט הרכיב…

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by RonenIL,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך ומבוססי אינטל (לא AMD). המחשב הוא לרוב לשימוש ביתי אבל אמור להחזיק תקופה ארוכה (אם אפשרי..) תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  10. אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. עיקר השימושים של המחשב יהיה לעבודה מול אופיס , ואינטרנט. לא יופעלו משחקים כבדים (בעיקר משחקים לילדים עד גיל 4-5) המפרט צריך לכלול הכל חוץ מציוד היקפי , ז"א כולל מסך לא קריטי מסך LCD, אלא אם כן יש אחד כזה שהוא זול וטוב. יש לי בבית כרטיס מסך ישן geforce 3 v8200 , השאלה שלי אם כדאי לקנות למחשב החדש לוח אם עם יציאת AGP ולחבר את זה הכרטיס הזה במקום כרטיס ONBOARD. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Raym4eveH,

שלום , אני רוצה פה דעות , עוד כמה יימים אני קונה מחשב חדש. ואני רוצה את דעתכם בנוגע למפרטים , אז התקציב שלי למחשב החדש הוא 3,700 אני רוצה שתביאו לי כל מיני מפרטים , אבל שיהיה פגזים מצויינים ל3,700 . תודה לעוזרים , ואני מעדיף כרטיס מסך X1950Pro 512 mb ושהמפרט יהיה במיוחד בעיקרון למשחקים כמו CS , שיעבוד חזק במשחקים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by DotC,

מארז ARTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770 מאוור למעבד ALPINE 11 REV2 ARTIC COOLING לוח HASWELL 1150 H81M-K H81 ASUS זכרון GEIL EVO CORSA HS 8GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS המחיר:3200 שח כולל מעמ שאלות: -האם המחשב שווה את המחיר? -אני רוצה בעיקר בשביל להריץ תוכנות כמו Visual Studio וWindows Server . (אולי בעתיד אני ארצה לשחק ב Battlefield 4 כמה יעלה הכרטיס מסך שאני אצטרך להוסיף?) -שמעתי שיוצא מעבד חדש האם שווה לי לחכות שירד המחירים? תודה. עריכה: בהודעה 7 רשמתי מפרט אחר בהודעה 10 רשמתי עדכון של השאלון. ---- …

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Systema,

שלום אני מחפש מפרט למחשב למשחקים לילד קטן... לא צריך איזו גרפיקה בשמיים הוא ישחק משחקים ממש פשוטים... עדיף כמה שיותר זול... ועוד משהו אני צריך קישור לחנות שאני ירכיב את המפרט\יזמין את המחשב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Posford,

אני מחפש מפרט למחשב מבוסס INTEL עד 3,500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים טובים, תוכנות כבדות, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים.... שיכלול בתוכו: הארדיסק גדול (260-320GB), זכרון גדול, כרטיס מסך איכותי, צורב DVD, מקלדת ועכבר. לא כולל מסך. ואם מישהו יכול להסביר לי מזה OC? איך עושים את זה? ולמה זה טוב? ובנוסף, פעם אני זוכר שחברת KINGSTONE שלטה בתחום הזכרונות, היום ראיתי הרבה חברות חדשות. מה מומלץ? איזה מהירות זכרונות? ואיזה כרטיס מסך רץ טוב היום? מה מומלץ? GFORCE\RADEN? אשמח לכמה מפרטים של INTEL ומה הכי כדאי ומשתלם. ואם יש המלצה לחנות בדרום אני אשמח. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by alexg657,

ניסיתי להרכיב מפרט לבד אבל אני עדיין בהתלבטות אני רוצה להרכיב מפרט למשחקים לרזולוציית FULL HD 1920X1080 אני רוצה רק מעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך עד 3.5K יש לי ספק CORSAIR 520W החיבורים בלוח אם לא חשובים לי תודה חברים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק מדי פעם במשחקי מחשב כגון dota 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Lahad,

צריך בבקשה עזרה במפרט עד 3500 שקל, המחשב ישמש עבודה כללית במחשב , למידה , עבודה בWORD ,תוכנות למידה, עבודה שוטפת וגלישה באינטרנט,ובעתיד עבודה עם תוכנות גרפיות כנראה. 3500 שקל כשלא צריך ציוד הקפי ומסך עדיפות לקניה בTMS תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by netanel305,

שלום בניתי מפרט למחשב עד 3000 שקל שהוא גם למשחקים קצת בגלל המעבד שמשולב כרטיס גרפי חזק האם יש מה לשנות? מעבד: 649 ₪ - * מבצע * - AMD Quad Core Ryzen 5 2400G 3.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 340 ₪ - * חדש * - MSI B450M PRO - VDH V2 זכרון: 431 ₪ - * מבצע * - G.Skill AEGIS 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Black-Red דיסק קשיח: 149 ₪ - * חדש * - PNY SSD 240GB CS900 Max Read / Write 535 MB/s / 500 MB/s 3DNAND דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 329 ₪ - * באנדל * - FSP CMT240 Windowed + FSP 550W 80+ HYN550 מסך מחשב: 720 ₪ - AOC 24'' 2460VQ6 75Hz 1ms FreeSync

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב במחיר של 3000 שקלים כולל חריגה אני אשמח אם תרכיבו לי מפרט מהאתר הבא: http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx פשוט כי משם אני ככל הנראה אקנה את המחשב כי בניגוד ל Skypc הסניפים שלהם יותר קרובים אליי, בכל מקרה הנה הדרישות 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד-משחקים,עריכת וידאו קלה-בינונית ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.-תוכנות עריכה כמו Sony Vegas,Premier וגם AE לאפקטים מיוחדים,משחקים כמו MW2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).-מהניסיון שלי התוכנות לא רוצחות את המחשבים,אבל זה כולל רינדורים בעריכה …

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Intel i5-2300- Tray800 פתרונות קירור למארזCoolermaster TX3110 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3400 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6770 512MB/1GB DDR5550 מארזAntec Three Hundred (300)280 ספק כחHec Cougar-RS 450W275 סה"כ3045 ש"ח האם המפרט הזה טוב .. הוא מיועד למשחקים אפשרות חריגה עד 100 שח תודה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by גיא.,

כרטיס מסך לא מובנה[כי הוא גם קצת למשחקים] אבל ככלל הוא לאופיס מוזיקה וכדו'. התקציב צריך לכלול הכל, כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by TheGama,

שלום לכם אחות של חבר שלי רוצה מחשב שלא יהיה מיועד למשחקים כבדים אבל שמשחקים עוד איכשהוא יהיה אפשר להפעיל שם ( לא משחקים כמו GTA החדש ולא כמו CALL OF DUTY ולא כמו CEYSIS ... אלא משחקים כמו פיפ"א וכל אלה ... ) המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט , מוזיקה וכל אלה . היא יכולה להשקיע עד 3000 ש"ח היא רוצה את המערכת קומפלט עם מסך , רמקולים , מקלדת והכל . * רצוי אם אפשר שכל החלקים יהיו מחנות אחת .. שלא יהיה מפוזר בין כמה חנויות . מי שיוכל לעזור לי בבניה אני יודה לו מאוד . תודה רבה ויום טוב .

• 6 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים