עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roei1984,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by sab1,

היי לכולם, מחפשת לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי של סרטים, מוזיקה ואינטרנט בלבד. תקציב של עד 1,600 ש"ח לטווח ארוך. מחפשת גם מסך בעלות של 400 ש"ח שיתאים לצפייה בסרטים. אודה לעזרתכם

3. https://ksp.co.il/web/item/177778 Lenovo Legion 5 Pro 16ITH מחיר 8,090 https://ksp.co.il/web/item/174378 Dell G15 15 5511 מחיר 7,090 ההתלבטות שלי בעיקר היא : 1. אפשר לסמוך על האיכות של לנובו לעומת DELL? נראה שיותר ממליצים על DELL ברשת (או שאני טועה..) 2. הנתונים של לנובו טובים יותר, מסך יותר טוב WQXGA (2560 x 1600) IPS 500nits ושל DELL זה FHD (1920 x 1080), 165Hz, 300 nits בנוסף ללנובו יש חיבור Thunderbolt™ 4 שיכול לשמש לטעינה מהירה עם USB-C.. זה שהנתונים יותר טובים זה משמעותי? שווה את ההפרש במחיר? אשמח לעזרה, תודה רבה

4. אני מעוניין במחשב נייח שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. אני מעוניין בצורב דיוידי, 120 ג'יגה ההרד דיסק וג'יגה זיכרון אין צורך בכרטיס מסך אם מדובר בAGP ואון בורד יספיק בשביל PCIE אני מתכוון לקנות מהאתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il הרכבתי שני מפרטים (מצורפים בסוף ההודעה) א. אני לא יודע איזה מבניהם עדיף ב. אם יש אפשרות כדאית יותר (מהאתר זיגזג ולפי הדרישות שציינתי) אז מה טוב תודה 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 313.46 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 325.23 ש"ח AMD SEMPRON 64 BIT (3300+) - 128K Cache [754 Pin]- RETAIL 761.84 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX 491.11 ש"ח 2 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 678.66 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. אהלן, מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים, כמעט והזמנתי כבר מחשב מ KSP אבל שמתי לך שהספק והמארז שם זה סיני, לא בטוח שזה יחזיק יותר מדי זמן. מחפש מחשב שאפשר לשרוד איתו לתקופה ארוכה יחסית (3-5 שנים) כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת עכבר, רמקולים פשוטים) אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי בלבד - סרטים, משחקים קלים, אינטרנט, תוכנות פשוטות, עבודה משרדית, חשוב שהמחשב יהיה אמין לשנים. …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by redead,

המחשב הוא לצורכי לימודים בגדול חיפשתי בעיקרון מחשב 13.3 ואז נתקלתי בדגם הזה עם מסך 14 אינץ הוא בעיקרון מגיע עם i3 Processor 2310M , דיסק קשיח של 500 ג'יגה ו4 ג'יגה זיכרון עלות 2910. מומלץ? יש אולי דגמים אחרים באותם רמת מחירים שכדאי להתסכל עליהם ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. שלום לכולם.. לאחר שהייתי די מקובע על macbook pro, החלטתי לחפש קצת אלטרנטיבות אחרות.. מצאתי את הדגם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220185 שלפי המפרט נחות מהmacbook רק במעבד (2.2 לעומת 2.4) ואני ממש לא חושב שזה שווה את התוספת של ה800$ או משהו כזה.. הנייד מיועד בעיקר לעבודה גרפית, שימוש כHTPC בHD, ומשחקים (לא דורש להריץ על MAX, בשביל זה יש לי את המחשב הנייח) יש לי אפשרות להזמין את המחשב מארה"ב, אבל אני מאוד חושש בגלל האחריות וחוסר מקלדת בעברית.. אם למישהו יש עוד המלצות שעונות על הדרישות הבאות, אאז בבקשה לשתף אותי בהם.. לפחות C2D 2.0ghz כרטיס מסך לא מובנה שיוכל להריץ משחקים באופן נורמלי הרצת HD באופן חלק. מינימום 160gb, למרות שאני בטוח שאני אקנה…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by belldom,

אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך עד 500ש"ח אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר) שימושים: AutoCAD (פרנסה) Photoshop כלליים (גלישה, סקייפ, אופיס...) שקט: 7 לא מתוכנן OC המחשב יושב מתחת לשולחן, צריך מארז עם כניסות USB וכפתורי הפעלה עליונים. צריך כרטיס מסך עם חיבור ל-2 מסכים

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by yfman,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי,שלא למשחקים כבדים,אבל שיהיה אמין ולא איטי או גרוע(עד כמה שאפשר),ובמחיר של 2000 ש"ח ואם אפשר אפילו לכיוון 1500 שכולל מפרט מלא(כולל גם מסך 17) חוץ מרמקולים,דיסק קשיח וכוננים אחרים,וכמובן בלי עלות על WINDOWS אם אפשר זכרונות 256 שיוכלו להפעיל XP תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. Started by haim.margolis,

אז עכשיו כשלפטופ הקודם שלי שבק חיים (השתמשתי בו כ3 שנים לפני שהוא הפסיק להידלק), החלטתי לקנות מחשב חדש. אני אהיה בארה"ב עוד חודש ולכן רציתי להתייעץ איתכם. פרטים: תקציב: בסביבות ה1000$ גודל: 13.3 - 14 אינץ' מותגים שאני מעדיף : לנובו, אסוס (אבל לא חובה כמובן) שימוש: אני אשתמש בלפטופ כמחשב עיקרי. זה כולל טיפה עריכת וידאו וגרפיקה, צפיה בסרטים בטלויזיה דרך HDMI ואולי ממש טיפה גיימינג (פיפא) ניידות: המחשב ישאר בבית רוב הזמן סוללה: אין לי דרישות מיוחדות אבל יהיה נחמד לפחות 5 שעות סוללה מערכת הפעלה: ווינדוס דיסק קשיח: SSD, אני לא אוגר מידע ואין לי דיסק חיצוני אז 128 אמור להספיק. סידי: אני מעדיף שכן יהיה כונן חיצוני כי זה המחשב הראשי שלי, אבל אם זה בעיה אפשר לקנות …

12. אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד עד 4K. השימושים יהיו לצפיה בסרטים קצת פה ושם משחקים אינטרנט. אין עדיפות כל כך לניידות גודל מסך שלא יעבור את ה 15 אינץ' עדיף חברה שתתן אחריות כמו שצריך. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by mskladman,

אני רוצה מסך 14.1 (זה נראה לי פשרה טובה בין נוחות עבודה לנוחות נשיאה) חשוב לי שיהיה לו EXPRESS CARD ו S-VIDEO אני רוצה להריץ עליו ויסטה עם AERO ושזה יעבוד חלק אני סטונדט אז אני מתכוון לקחת אותו איתי ללימודים וחוץ מזה אני משחק מדי פעם על המחשב אבל לא מחשיב את עצמי בתור גיימר כבד, רוצה לשחק עם הנייד מדי פעם וכמו כן האם שווה להזמין מחשב מארה"ב? מEBAY? אודה מאוד להמלצות

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. קיבלנו את ההצעה הזאת מחנות מחשבים למחשב לבית שיהיה לצרכים יומיומיים וגם שיהיה למשחקים קלים. אני מוסיף עוד כ-600 שקל בנפרד למפרט בשביל שיהיה למשחקים קצת יותר כבדים מה Sims של אחותי. האם ההצעה הזאת טובה לדעתכם? מעבד Intel E4500 לוח אם GA-945GMF-S2 זיכרון 1G DDR2 667Mhz CL5 דיסק קשיח 160GB S.ATA2 צורב DVD LG H62N כרטיסי קול ורשת OnBoard מארז Midi Tower 400W ATX יש גם אל פסק, מקלדת ועכבר בהצעה אבל אין פירוט של החברות. מחיר 2615 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום, מפרט ב5000 כשאין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב DVD או CD.... מטרה: משחקים, מולטימדיה.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by Mazumotte,

אוקיי. אני צריך מפרט מחשב למשחקים בשביל חבר שלי. הוא תקוע עם גרוטאה שאני לא יפרט אותה כאן משום שהיא עלולה לגרום למשהו דום לב. הוא לא צריך מסך, או ציוד הקפי. HARD DISK של 80GB לא יותר. עזרתכם בבקשה. לתשומת לבכם, המחשב צריך להחזיק הרבה הרבה זמן אז אל תציעו כרטיסי מסך כגון 1950 או GF7XXX הרזולוציה המקסימלית:1024X768

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by law89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני משאיר את השאלה הזאת פתוחה. אני לא מספיק מבין במחירים. אני צריך משהו שיעשה את העבודה לתקופה של חצי שנה - שנה וכנראה אחרי זה כמעט ולא יהיה שימוש בו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. יהיה נחמד אם יתמוך בהעברת סרטים עם רזולציית 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגב…

19. ישבתי וחשבתי וקראתי והגעתי למסקנה מה אני באמת רוצה..... וזה מה יצא: שימושים: משחקים(!!), שירים (!!!), גרפיקה(!), אינטרט, תוכנות כבדות (א.ק.א הרבה תוכנות ביחד), ALT TAB FREAK, סרטונים, בקיצור כיף שירים וחיים יבין. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 זכרונות: SUPER TALENT 1G 667MHZ X2 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS כ.מסך: LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מארז:COMPUCASE CI-6A19+400TRT 20/24P מסך: LG LCD 19 L1970HR ציוד הקפי עכבר: Logitech® MX1000 Laser Cordless רמקולים: Altec Lansing ATP3 סה"כ ש.מ.ד: 550: לוח M שאקנה במזומן כדי לחסוך מעט עלויות (וזה בעצם התקציב שאני ש…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. אני שואל בגלל כרטיס המסך.. מארז: Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 כ.מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCIE HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: צורב DVD LG מהירות X22 דגם GH22NP20 מסך: SAMSUNG 2243BW 22" WIDE DVI רמקולים: רמקולים Logitech® X-210 מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 ועוד לא בחרתי ספק, אז אם למישהו יש המלצות...

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  21. שלום לכולם אז ככה, לפני כחודש החלטתי, בעזרתכם, לקנות את הdell vostro v131. הזמנתי אותו והוא תקוע ביבוא כבר חודש שלם כשאין צפי שהוא יגיע לפני דצמבר. בינתיים אני בלי מחשב והתחילה השנה באוניברסיטה, ואני צריך אותו דחוף. לכן החלטתי לעבור לאופציה ב', לקנות לי מחשב של ASUS, שמעתי מספיק דברים טובים עליהם (אמנם הבנתי שהשירות שלהם הוא רע, אבל הבנתי שהאחרים לא הרבה יותר טובים מהם, אז זה פחות נורא). הדרישות מאוד פשוטות: תקציב סביב ה3k, שיהיה טוב לצרכי סטודנט קלאסים (אופיס ואינטרנט), מסך 13.3 אינץ' וסוללה חזקה יחסית (שבזה אסוס טובים). הקאץ': אני ירושלמי, ואני רוצה את המחשב הזה עוד השבוע, זאת אומרת שאני צריך דגם יחסית זמין שנמצא בירושלים (אופיס דיפו, באג, לא יודע מה). אם מישהו יכול לע…

22. Started by Tapuzi,

באיזה מחשב נייד בארץ אני יכול למצוא את המעבד Intel® Core2 Extreme mobile processor?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. מחפש מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מיועד לעבודה רגילה + משחקים רגילים (לא סופר-גיימר). לא מיועד ל-OC. ללא מסך ואביזרים הקפיים. יש כבר ספק 500 וואט. נא לכלול דיסק קשיח 320GB. אין עדיפות AMD או אינטל. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. נראה מה אתם מציעים

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  24. היי, המחשב מיועד למשחקים כמו סימס 3.. שירוץ טוב ברזולוציה 1280x1024. מבחינת מולטימדיה הכוונה לסרטי HD 720p (אין מספיק פיקסלים במסך ליותר ) בנוסף, תוכנות כמו פוטושופ וכו'.. חשוב מאוד - שקט ובלי תאורה מיותרת! המחשב הזה לא יוחלף ב 3 שנים הקרובות, אז תתחשבו תודה למגיבים!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. הי אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת אינטרנט. מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4738069 999 ש"ח זה מחיר מצחיק מאוד, והשאלה היא אם המעבד הזה חזק מספיק ואם הלוח אם הוא נורמלי? פשוט הלוח אם הוא של חברה בשם FOXCONN ואף פעם לא שמעתי עליה. אשמח אם תייעצו לי בנושא...

• 4 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים