עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by offer24,

שלום.חבר שלי קנה היום HP 6282 עם שנה אחריות מבאג.הם מציעים שדרוג לאחריות ל3 שנים ב600 שקל בערך.זה כדאי?עד כמה האחריות חשובה בשנה השנייה והשלישית?לא יהיה יותר זול פשוט להכניס אותו למעבדה פרטית אם יתקלקל?תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הזמנתי מחשב נייד של מהאתר של מיקרוסופט בארה"ב ושלחתי אותו לארץ בשילוח חיצוני דרף buy2usa המחשב הגיע ואני מבסוט עד השמים. מה קורה לגבי אחריות בישראל? האם יש אחריות? האם אפשר להרחיב אחריות? איך מבצעים את זה? אשמח לעזרה . (אגב באתר של דל לפי הקוד יש למחשב אחריות לעוד שנה וחצי מעכשיו)

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. אני הולך לקנות נייד של אסוס דגם K52F יש שתי חברות שנותנות אחריות אני מכיר את רונלייט מישהו מכיר את ויז'ואל והתנסה בשירות שלהם? אופציה ראשונה מחנות אלקטרו פוטו בתל אביב אחריות של רונלייט 3600 +39 משלוח אופציה שניה KSP כולל תיק ועכבר אחריות של ויז'ואל ב3690 אני גר בירושלים ורוצה שהמחשב יגיע עד ערב החג תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by hadaris,

היי לכולם, השונות לגביי מחיר האחריות בין החברות השונות שמוכרות את המחשבים היא גדולה, הבדל של 100 ש"ח בין חלק מהחנויות. האם אני חייבת לעשות אחריות דרך החברה שממנה אני קונה? האם אפשר לקנות את המחשב ולעשות את האחריות דרך היבואן הרשמי? אם כן מה העלות? אודה לעזרתם!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by yik,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב של לנובו בארץ - lenovo g550 2958-92G הבנתי שהאחריות הוא נושא מהותי במחשב נייד. הבנתי שיש יבואן רישמי שנותן אחריות ויבואונים מקבילים שגם הם נותנים אחריות. הבנתי שהאחריות הטובה ביותר היא אצל היבואן הרשמי. מי היבואן הרישמי של מחשבי לנובו?מה זה אחריות בינלאומית? מה אני צריך לוודא בנושא האחריות בזמן הקניה? אשמח להבהרות , בתודה איציק

• 4 תגובות
    • 14k צפיות
  6. Started by of1978,

רכשתי בארה"ב לנובו עם אחריות בנלאומית דגם SL410 עליו היתה מותקנת מערכת הפעלה 7 64 BIT לפני כמה ימים ניסיתי להחזיר להגדרות יצרן והיתה תקלה באמצע ואי אפשר להחזיר אותו להגדרות יצרן ומשום מה המחיצה הנסתרת של ההגדרות יצרן גם גם נעלמה/התקלקלה. בלנובו אומרים לי שאם אני רוצה זה יעלה לי 180 שקל למרות שיש לי אחריות כי הם מכסים רק חומרה ולא תוכנה באחריות. התקשרתי למייקרוסופט והם אמרו לי שזה באחריות לנובו... אין לי בעיה להתקין לבד את הוינדוז... איך אני משיג את המערכת ההפעלה מחדש? האם אני אמור לרכוש אחת חדשה ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by sgsg,

אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אחריות מחשב נייד דל כוללת אחריות על פיקסל תקוע או שרוף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by MadManiii,

בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  12. Started by matan tal,

שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לאחריות Lenovo עבור מחשבים ניידים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Lenovo ThinkPad T470 20HD0049IV . ראיתי מגוון מחירים ברשת בפערים של עד 1000 שקל ויותר, אני מבין שאחד הגורמים להבדלים במחיר הוא זהות היבואן\נותן השירות בעסקה. אילו שאלות חשוב לשאול מול החנות לפני רכישה? מי היבואן הרשמי? האם משתלם להתעקש לקנות דדוא מיבואן רשמי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by miz,

אני חושב לקנות סמסונג מחו"ל מהסידרה החדשה יש למישהו מושג מה קורה עם האחריות בארץ כשאני קונה בחו"ל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nadavb,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד sony vaio בארה"ב, ואני מודאג מנושא האחריות הבינלאומית. (עשיתי מחקר קצר בנושא ולא ממש הצלחתי להעלות משהו בחכתי...) האם מישהו שיש לו את המחשב התנסה בתיקון המחשב בארה"ב/בארץ? איך אני יודע אם האחריות הבינלאומית תופסת גם על ישראל? תודה רבה! נדב.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by GreenGlob,

הבנתי כבר מHP ישראל שרק האחריות הבסיסית לשנה שמקבלים עם רכישת הנייד מכובדת בארץ ואין דרך להרחיב אותה. השאלה שלי היא כזאת - יש דרך לקבל אחריות ממעבדה פרטית? חשבתי על האופן שזה עובד עם סלולארי שקונים מחוץ חברת התיקשורת ואפשר לשלוח אליה בשביל לקבל עליו אחריות אחרי שהיא בוחנת אותו במעבדה או מה שהיא לא עושה.. יש חיה כזאת? האם קיימת אופציה אחרת?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by username80,

שלום לכולם, החלטתי לקנות מחשב נייד של DELL. המחשב מגיע עם אחריות ל- 3 שנים ובחנות אמרו לי שהאחריות היא במעבדות CPM. בנוסף אמרו לי בחנות שהמפיץ (או יבואן - לא זוכר בדיוק) של המחשב הם CMS. האם מעבדות CPM מורשים לתת אחריות למחשבי DELL? והאם CMS הם אכן מפיצים/יבואנים מורשים של DELL. תודה

• 3 תגובות
    • 9.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחנות מסויימת ועלו פה כבר כמה אנשים שאמרו שהלנובואים שלהם ביבוא מקביל, אז לקחתי את המספר של הדגם והתקשרתי לתמיכה של לנובו והם אמרו שהם צריכים סיריאל - מה שנמצא על המחשב עצמו. כשדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אחריות רישמית של יבמ\לנובו, חיפשתי באתר הכנסתי את הארבעת הספרות של הדגם וישראל לא הייתה שם. מה אני עושה? בתמיכה לא ידעו לומר לי, או שאני לא יודע מה לשאול? הדגם הוא: 74542JU אם מישהו בדק עליו זה יהיה מצויין. תודה על העזרה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by bg1987,

בשרשור הדביק כתוב שכרגע אין אחיות על מחשבי סוני, האם המצב השתנה? ואם לא, האם יש מקומות שניתן לקנות מהם אחריות? בכלל כמה זה מסוכן לקנות נייד ללא אחריות בארץ? (מבחינת מחיר יש יתרון עצום מול הארץ)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mtn32,

שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי, קניתי מחשב n5010 של דל מארה"ב (שם הדגם נקרא 15R) ושלחתי אותו אלי דרך חברת ezbuyus (כמו mustop). נקנה ב 1.1, עם אחריות לשנה בארה"ב. יש לי כרגע בעיה עם חלק ספיציפי וקטן, כרטיס הבלוטוס שנמצא בתוך המחשב. אני משתמש באוזניות בלוטוס, ולפעמים הכרטיס נכבה מעצמו וכמובן מנתק את האוזניה (אני יודע שהוא נכבה כי אייקון הבלוטוס נעלם וגם הוא נעלם ממנהל ההתקנים). ואז יש צורך לשים את המחשב למצב שינה ולהפעיל כדי שהבלוטוס יחזור לפעול. נראה שמדובר בבעיית חומרה, כי בוצע פירמוט בתקופה האחרונה. אבל האם אוכל לקבל אחריות כלשהי מדל? האחריות כאמור לא זמינה בארץ, אבל בסך הכול מדובר בחלק קטן שאני יכול גם להרכיב בעצמי, פתחתי את המחשב כבר מספר פעמים כדי לנקות אותו. בפעם האחרונה גם ניסיתי לנקות את המ…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  21. שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, מישהו יודע אם אני יכול להרחיב לאחר הקניה את האחריות לשנה על מחשב של דל שנקנה בחו"ל? וגם איפה אני מוצא את המסמכים שצריך למלא כדי להעביר את האחריות לארץ כך שאוכל לקבל תמיכה כאן ולא לשלוח את המחשב לחו''ל.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by h_yoav,

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kokolada,

אני מתלבט בין 3 חברות של מחשבים ניידים HP MSI Toshiba האם משהוא מנוסה בקשר לאחריות שהחברות נותנות למחשבים בארץ? מה האחריות כוללת (נזק לחלקים וכד')? והאם לחברות האלה יש שירות של איסוף המחשב מהבית מהבית לתיקון במידה וצריך?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים