עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,

2. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ישנה הצדקה, אפשר לחרוג בכ- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, מוזיקה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio, Eclipse ודומיהם באופן תדיר, Cubase לפעמים (כולל פלאג-אינס VSTi). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אפילו לא בהכרח משחקים חדשים, לצורך השוואה המשחקים האחרונים ששיחקתי היו COD Black ops ו- …

3. Started by sursvti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ואף לחרוג ב-500 ש"ח במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse וכו' באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA / OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MaorSa,

שלום לכולם, אשמח לסיוע רעיוני - התשובות שמצאתי באינטרנט לא נתנו לי תשובה חד משמעית: יש לי מעבד Intel i7-7700K ואני מעוניין להתחדש בכרטיס מסך ומסך למטרת גיימינג. באופן די עקלקל - המחיר הגבוה של מסכי G-Sync לעומת מסכים עם freesync (בקטגוריית 4K עם קצב רענון גבוה) גרם לי לחשוב בכיוון של כרטיס AMD, אחרי שבהתחלה שללתי אוטומטית בגלל המעבד שלי. האם זה אפשרי לשלב את שתי היצרניות? או שאני מוגבל לכרטיסי Nvidia? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by אמיר בושרי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יענה על הדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ,לייטרום, לא למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 4k למרות שלא חייב להתאים אם החומרה ל4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

6. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לגיימינג הכי קטן שניתן לבנות שאינו מחשב נייד (מחפש מארז קטן ביותר) עד 2000 ש"ח. חומרה מינימלית תכלול: מעבד, כ.מסך. זיכרון. SSD240GB וכל מה שהכרחי (קרור/ספק וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. לנצל רק מה שצריך ולהוסיף עד 500 אם צריך. אין טעם לרכוש משהו שלא ינוצל ואין טעם לקנות רכיב שייצור צוואר בקבוק. אני מחפש את השילוב הכי טוב שניתן להשיג בין מעבד זיכרון וכרטיס מסך בסכום של עד 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכוננים נוספים (CD/DVD/HDD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 6. 6. האם מתו…

7. אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by urilee123,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בגלל נסיונות לא טובים עם דל ו LG והתמיכה הטכנית שלהם אני מעדיף לקנות לנובו שהיה לי נסיון טוב עם איתם בעבר. ר הדרישות שלי הן : מסך 13 אינצ 16GB זכרון 552 או 1 TB אחסון ומעבד כמה שיותר טוב המטרה היא מחשב ביתי - עבודה סרטים מוזיקה שיחזיק לכמה שנים טובות אני ממש לא מצליח להבין את הבדלי המחירים נגיד למה ה YOGA 720 הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22101 עולה סביב 5800 ואילו זה: https://ksp.co.il/?uin=41918 עולה 7000 האם זה הגיוני שה YOGA 920 במפרט ממש דומה רק עם נפח אחסון של 1TB במקום 500GB עולה 9000? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=957982 הסכום…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם כבר הכנתם לי בעבר כמה מפרטים לחברים ואנשים קרובים ותמיד אמשיך לבוא לפה כי אתם תותחים הפעם אשמח לעזרתם בחיפוש אחר מחשב לגיימינג כללי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כללי (cuphead gta csgo bf4) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by מוטי ב.,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE. השימוש העיקרי שלו הוא לצפייה בסרטים וסדרות, צפייה בטלויזיה בשידור חי(בעיקר שידורי ספורט מאתרים מחו"ל) וגלישה באינטרנט. מסך מגע,23-24 אינץ. מצלמה טובה לשיחות וידיאו. עדיפות ל-3 שנים אחריות. תקציב כ-4000 ש"ח אני לא כל כך מבין במחשבים אבל אחרי בדיקות ושיטוטים ברשת הגעתי ל-3 אפשרויות, אשמח לקבל חוות דעת איזה מחשיב עדיף, ואם יש לכם מחשב אחר שהוא מומלץ אשמח לדעת. וגם איזה חברה הכי מומלצת למחשב מסוג כזה. תודה לעונים 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=939146 2. http://www.pc4you.co.il/items/1523997-מחשב-Dell-Inspiron-24-3464-AIO-AI3464-5288-All-in-one-דל#techDetailsAName …

11. היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by aviv uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים לצורך עריכה גרפית ווידאו. המחשבים בעלי מפרט מאוד דומה הדבר היחיד ששונה זה שdell נותנים 3 שנים אחריות וlenovo רק שנה אז אני נוטה לכיוון הdell. אשמח לקבל חוות דעת שלכם לפני הקנייה. http://m.ksp.co.il/product.php?uin=42649 http://m.ksp.co.il/product.php?uin=40327 תודה!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. אורח גל
    Started by אורח גל,

מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by MUSHROOM2354,

אני לקראת הסוף של קניית החלקים לשדרוג המחשב שלי. המחשב שלי הולך להיות כזה בסיום: מעבד: i9-7920x או ה7940. אני עוד לא בטוח מי מביניהם(זה החלק היחיד שעוד לא קניתי כי אין לי כרגע כסף) לוח אם:X299 TAICHI XE כרטיס מסך:TITAN XP 2017 זיכרון:64 GB ספק כח:EVGA 1050 מסך: viewsonic VP2780-4K אלה הם הרכיבים המשמעותיים. אם אתם רוצים לדעת על עוד רכיבים,אני אכתוב.

16. 1. מה התקציב המקסימאלי 4800 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch PlayerUnknown's Battlegrounds cuphead וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

17. Started by avivboker,

מחפש מחשב נייד ב סביבות 1500 הכי חזק שאפשר למצא במחיר כזה המחשב לסטודנט ככה שהוא לא דורש משהו מיוחד רק שיעבוד חלק למשך שלוש שנים יש הרבה זבל שמוכרים במחירים האלה לכן שואל כאן תודה

18. Started by eliranf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. רצוי לאזור ה2500. אבל אם יש משהו מומלץ במיוחד אז לכיוון ה3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, לימודים, אולי פה ושם סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

20. עברתי על המפרטים המומלצים באתר, ומצאתי את זה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109504 ברצוני לשפר מעט את המפרט כדי להגיע לכיוון של 1700-1800 כי מדובר על רכישה של 4-5 יחידות. אחרי ביטול הSSD, האם יש עוד חלקים שאפשר להוזיל מעט במפרט? האם ניתן לעשות במפרט הנ"ל שימוש בקירור פסיבי? http://www.tms.co.il/product/17646

21. Started by Matanccc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ,תכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta 5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 14' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3.…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Yakir Swisa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, fifa וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציית 21.5 אינץ' רזולוציית FULL HD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by PrizeeHeb,

שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט הבא https://ksp.co.il/?uin=16087 עולה 1060 מעבד Intel Pentium G4400 3.3Ghz 3MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler לוח אם Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרון G.Skill Value 4GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ספק כוח Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז Sharkoon VS4-S Black ATX Case No PSU כולל הרכבה תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, THE WITCHER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

דיונים חדשים בפורומים