עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amadey,

היי, אני צריך המלצה לתיק מעתפת למחשב נייד 13.3. תקציב עד 200- שיהיה קשיח יחסית. תודה

2. היי חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב לאבי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-3.5K, אפשר לחרוג אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד (אינטרנט, וורד, אקסל, נו... שימושים של פנסיונר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עיקר השימוש יהיה בבית, כ…

3. Started by ilanb0,

בהמשך להצעה במפרטים המומלצים למחשב המשרדי שהוצע שם , מבקש לבדוק אפשרות שדרוג: * מדובר במחשב לאינטרנט ואופיס. האם לא כדאי, מתוך מחשבה לטווח ארוך, ללכת על מעבד "גבוה" יותר (הכוונה ל - i5)? * במקרה כזה, אצטרך לוח מתקדם יותר? * לגבי הזכרונות - מה התצורה הבאה הטובה יותר של זכרונות שקיימת? 16 גיגה? * לגבי הדיסק הקשיח - לחלוטין נדרש דיסק של טרה ואולי 2 טרה (מדובר במשתמש שמאחסן הרבה סרטים ותמונות). * מארז וספק כח - נראים לי מספקים. תודה למשיבים.

4. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש יומי,משחקים,סרטים,מוזיקה,אינטרנט המחשב נייד הזה HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA עונה לי על כול הדרישות? הכרטיס מסך שלו AMD Radeon HD 6770M עושה בעיות? (ראיתי פה שיש בעיה במעבר כרטיסי מסך) יש משהו יותר טוב במחיר הזה? 4000-5000 ש"ח? תודה רבה!

5. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by My Phone,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 ש''ח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים ביתיים פשוטים וכן עריכה גרפית בסיסית כתחביב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 0 תגובות
    • 301 צפיות
  7. Started by Daniel Jozefowicz,

אפשר לקבל ספציפיקציות למחשב שיעבוד עם ווינדוס 11? תודה.

8. שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב לא למשחקים, למשתמש פשוט כולל מסך (לא דק) וצורב DVD. intel בבקשה, חשוב גם יהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד . אנא כיתבו לי גם את שם החנות ממנה אתם לוקחים את המחירים. תודה רבה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. תקציב: 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים בHD באמצעות טלוויזיה. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וגם לא במארז שקט במיוחד. זכרון הארד דיסק- מספיק רק 320 GB. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. דרוש שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  10. Started by NETANELKOREN,

שלום. היום ראיתי מושג ולא הבנתי מה זה. המושג הוא TABLET PC

11. הנה המפרט: Intel Core i5 – 750 מעבד (כולל קירור) Intel P55-WB 1333FSB לוח אם 4196MB DDR3 1333Mhz 500GB SATA2 7200 דיסק קשיח של WD GeForce 250GTs 1GB כרטיס מסך DVDRW x22 Samsung/LG כונן דיסקים True Power ספק (לא פורט לי כמה וואט הוא מספק) מארז HuntKey A502 מקלדת+עכבר 3360 ש"ח *אני לא הרכבתי את המפרט,קיבלתי אותו כהצעת מחיר מחנות. *אשמח לשמוע חוות דעת,שיפורים וכ'ו. תודה

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Access Denied,

כל מי שרצה להזמין v131 במפרט החזק (i5) וקיבל תשובה שהמוצר לא במלאי בארץ, ישמח לשמוע שיש אופציה נוספת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803956 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2430m.htm במחיר קצת יותר גבוה, נמכר הדגם עם המעבד המעודכן (ההבדלים לא משמעותיים, מדובר בעוד כמה MHZ) אך למי שחשוב זמינות הנייד, הפרש של 200 שח לא צריכים לעשות הבדל גדול.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by BeeMan11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני צריך מקל…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 4000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים לשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרמייר, משחקים בסגנון פורטנייט ופיפא 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש משנה, עדיף שלא יהיה לו רעש של מטוס סילון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

15. Started by kamal_,

איזה מהכרטיסים עדיף ? 1. Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless 1390 2. Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) **** בכרטיס מסך רציתי לדעת עד כמה היתרון של NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory (128MB & 128MB shared) עם מסך WXGA+ (1440 X 900 רזולוציה) UltraSharpTM יורגש על פני הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory עם המסך WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM . תודה !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. חיברתי את הנייד החדש למסך חיצוני בHDMI עם מתאם וכשאני סוגר את המסך של הנייד גם החיצוני מתכבה. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  17. Started by Classify,

אם המחשב שלי באחריות ואני רוצה להחליף כונן קשיח או להוסיף זכרון, האם אני יכול לפתוח את המחשב ולעשות זאת או שזה יפגע לי באחריות?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by MorMaMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עם גרפיקה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Burkey,

אני צריך לבחור נייד אחד מבין הארבעה שאפרט כאן, הייתי שמח אם הייתם מדרגים לי אותם, מי הכי טוב, מי שני הכי טוב, ואם אפשר פירוט בסיסי שלי למה. אני לא מתמצא בפרטים כמו זמן סוללה ועוד נושאים שקשורים לניידים, הייתי שמח להתייחסות לכרטיס המסך, למעבד. אני יודע שהשני פחות חזק, מצד שני גם ה - Dell לא חזק מדי מבחינת מפרט. תודה ! נייד ראשון: Acer Aspire 6930G-583G25MN T5800 2.0 3GB 250GB Geforce 9300 256MB נייד שני: Acer Aspire 5730Z T3200 2GB 160GB GMA 4500X נייד שלישי: Acer Extensa 5630G T5800 2.0 2GB 250GB ATI HD3470 נייד רביעי: Dell Inspiron 1525BK/BL/R/G 580 T5800 2.0 2GB 250GB X3100 תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Access Denied,

Shuttle SN95G5 XPC AMD Socket 939 nVidia nForce3 Ultra DDR400 Barebone System (Black), Retail Box. AssemblyAndTest: Yes Athlon64-939: Athlon64-3000-939Pin-512K ATI AGP: ATi-OEM-X800SE-256-CRT-DVI-TV-AGP Thermaltake A1933 Aluminum RAM Heatsink x2 Mini 4 Ports USB 1.1 HUB Spire CF301-NBL RamCool II Memory Heatspreader x4 UV Blue 4 Pin Y Cable x3 Laser Beam Single UV LED x4 סה"ך זה יוצא כולל הרכבה ומשלוח 4900 שח.. (את ההרד דרייב, צורב דיוידי ושאר ירקות נוסיף בארץ..) יש לי שתי שאלות.. א. האם המפרט שווה?? והאם אפשר להרכיב XPC יותר שווה באותו סדר גודל של מחיר.. ב. משהו יכול להגיד לי איך הכרטיס מסך הנ"ל X800SE ?? הוא עולה בחבילה משהו כמו 1700 שח .. שווה??

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by davidcohen,

אהלן, אני מתלבט בין שני מפרטים שהופיעו כאן בימים האחרונים, תוכלו לעזור לי ? מפרט 1 : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice ¤990.00 לוח אם DFI Infinity nForce4 Ultra Motherboard ¤620.00 זיכרון Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 * 2 ¤540.00 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD ¤315.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk ¤1,100.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD ¤240.00 מארז Foxconn TLA475 Silver 350Watt ¤229.00 מפרט 2: AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz*2 540 ש"ח WD 160GB 7200RPM 8MB S…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by zilkanir,

חשבתי על משהו כזה: -מעבד Q6600 1400ש"ח -לוח P35C-DS3R 650ש"ח -זכרונות OCZ Platinum rev2. 800mhz cl4 4x1gb 630ש"ח -כ.מסך 8800GT 1450ש"ח -ד.קשיח WD 320GB 400ש"ח -צורב LG H30N SATA 140ש"ח -flopy 40ש"ח -מארז Thermaltake Soprano SWS 400ש"ח(די נעול על המארז-לא ניתן לשינוי) -ספק Enermax Liberty 400w 390ש"ח(האם יספיק?) בדיוק 5500ש"ח הכל. מה דעתכם? ללכת על זה?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by alongilad,

מחשב IBM THINKPAD T41 בן כ 4 שנים. לאחרונה המסך כבה (שחור לחלוטין) לאחר מספר דקות (משתנה בין 5 ל 30). גם כרטיס הרשת והדיסק כובים לאחר מכן (זה לא קורה מיד רק לאחר כמה שניות). אחרי כיבוי והדלקה הוא שוב עובד אל לאחר זמן התופעה חוזרת. חיברתי מסך חיצוני ואותה תופעה חוזרת. כמו כן זו לא בעית תוכנה כי זה קרה גם בעבודה על ה BIOS. אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס המסך. מישהו נתקל בתופעה כזו ? מה ניתן לעשות ? מעבדה מומלצת ? תודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by refl,

לפני כמה שבועות קיבלתי פה את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/sy18ndfu (תודה לכל העוזרים). בעוד כמה ימים אני מתכווון להזמין אותו וראיתי כי הלוח אם כבר לא זמין בחנות, רציתי לבקש אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.