ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום, במה גדאי להשקיע שם בשדרוג קל בלבד: מעבד ? איזה ? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שמצאתי שיש לי יותר מדי זמן פנוי בחודשים אלו, וככל ששוק המשחקים מתקיל את המחשב שלי בדרישות יותר ויותר גבוהות. החלטתי לעשות מעשה ולשדרג את המפרט. כמובן למטרות עבודה אבל כאמור בעיקר שארגיש מסופק שאני מריץ משחקים שהם"state of the art" המפרט הנוכחי: Corsair DDR-2 3GB of RAM מעבד AMD AM2 ATHLON 64 3500+ 2.21GHz דיסק קשיח 80GB 8MB SATA2 HITACHI לוח MSI K9NGM-L AM2 GEF'6100 AMD כרטיס מסך MSI RX1600PRO TD256E PCIE כרטיס קול רגיל 5.1 לא רלוונטי למשהו 2000 ש"ח זה המקסימום שאוכל להוציא אלא אם כן אני חי בעולם אחר והמחשב שלי ממש מיושן לעומת המשחקים שיוצאים היום. אני מניח שההשקעה הכי מתבקשת תהיה במעבד \ כרטיס מסך או שניהם. אולי גם בלוח אם? אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?3200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?300 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2 במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 4k ברשת www.panda.co.il יש שם מבצעים נחמדים על כרטיס מסך וזה קרוב לבית.... מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עם מסך 19 אינץ אשמ למפרט למחשב חזק וטוב למשחקים כבדים... שקט חשוב אבל ביצועים עדיף... דגש על כרטיס מסך טוב שוב.... שיהיה מהאתר למעלה של פנדה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אחרי החלטות רבות והתיעצות רבות קניתי את המחשב הזה: מעבד: AMD athkon X2 64bit 4600+ לוח אם: (Asus M2N-E(AM2, 570Ultra,DDRII800,PCI-E,HDAudio,GBL זכרונות: Kingston ValueRam 1GBX2 DDR II 800 כרטיס מסך: Sapphire X1950 PRO 256MB GDDR3 2XDVI PCI-E Retail דיסק קשיח: WD 2500KS WD 250GB 16MB 7200RPM SATA II צורב דיוידי: NEC DVD+/-RW/RAM ND-7170A X18 Black מארז: CASE MIDI ATX HJA-7610 500W MAX, 24pin Black ספק כח: מובנה במארז מסך: Samsung 19" Inch LCD 940NW 5ms ציוד היקפי: מקלדת + עכבר אופטי MICROSOFT רמקולים 400W סה"כ: 4720 כולל הרכבה מה אתם אומרים לי נראה מחשב פצצה הוא בעיקר משמש למשחקים הסכום היה עד 4.5K ואני לא משלם מע"מ על המחשב ככה שיוצא שאני משלם רק 4086 בקשר לצורב דיוידי לא…
-
- 14 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מסתובב בהרבה פורומים... וכולם מתייבשים כשזה ממשיך להפגיז ;D ולכן עברתי לפה ... אני מבין יחסית הרבה בחומרה אפשר לומר הרבה מאוד אבל עדיין יש כאלה שמבינים יותר אני קונה מחשב בקרוב מאוד (שבועיים בערך) ואני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות... מקווה שתקבלו אותי יפה אז ככה... אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ התקציב הוא 5500 בערך (תזכרו שזה בלי מע"מ !) המפרט שאני חשבתי עליו מבוסס על AMD ב100%... והוא : Amd Athlon 64BIT 3200+ Venice s939 512KB L2 Cache DFI Lanparty UT nF4 SLI-D 2*512MB OCZ PC3200 Gold VX DC CL 2-2-2-8@400MHZ 3.2V + Heatspreader Seagate 160GB SATA 7200RPM 8MB Buffer NCQ Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case Leadtek 680…
-
- 57 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק איתי למשך זמן רב ככל האפשר. השימושים הם משחקים, אך בעיקר עבודה שוטפת. חשוב לציין כי אין צורך בציוד היקפי, מלבד זוג רמקולים שרצוי שיהיו איכותיים. כמו כן אני מעוניין לשלם בתשלומים, ולא בתשלום בודד. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 19:15:26 עבר יומיים, והנושא עבר לעמוד השלישי, אז אני מרשה לעצמי להקפיץ.מישהו יכול לעזור? אני אדגיש שוב, המחשב מיועד לטווח ארוך ככל האפשר.
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני אף פעם לא מגיב בפורום אלה רק מסתכל אבל עכשיו אני צריך עזרה אז פתחתי משתמש אני בדרך כלל פעיל בפורום חומרה של גיימר ואני רוצה את דעתכם על המפרט הזה המפרט מיועד ל-OC
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
או קיי: את המוצרים הבאים אני מביא מחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131414 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 בארץ אני מתכוון להוסיף את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הלוח אם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 הHD הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=401&catcode=141 צורב DVD של TEAC MX510 רמקולים ATP3 ומסך LCD של ViewSonic VA712 (המבצע של ידיעות- מסך מצויין!) ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חברות שנותנות אחריות בינלאומית על המוצרים שלהם (בעיקר כרטיס המסך) …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המטרה: למצוא מחשב למשחקים ואינטרנט בעיקר בתקציב של עד 4500. גג 5000 עם מסך LCD . עכשיו משיטוטים באתר מצאתי את המפרט שהרכיב Marvel Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE 930 KN9-S Socket AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 610 DDR-II 667 512X2 Twinmos 450 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 710 W.D. 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 L1717S 17'' LCD 8ms 1170 FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 המפרט נראה אחלה אבל רציתי לדעת איך אפשר אולי להתאים אותו שיהיה יותר חזק (גם ידידותי לשדרוגים בעתיד, בלי OC) ובלי דברים שאני פחות צריך כמו 250 ג'יגה דיסק קשיח. זה במידה וההפרש בין זה לבין דיסק קשיח פחות מטורף, איכשהוא משמעותי.. אגב הי…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר עבודות משרדיות, סרטים מוזיקה, וקצת גיימינג (בדגש על קצת). אנחנו רוצים להשאיר את האופציה לגיימינג פתוחה מבלי להעלות את המחיר בצורה דרסטית. קיבלנו את ההצעה הבאה מאייבורי: ספק: Ci-Power CWT 500W Fan12 לוח אם: MSI 1GLAN B75MA-E33 מעבד: Intel Quad 3470 6mb core I5-1155 זיכרון: geil value plus ddr3 4GB דיסק קשיח: Seagate 1TB כרטיס גרפי: Nvidia GT620 1GB תמורת 3,600 ש"ח. אנחנו מסתייגים מכיוון שכרטיס המסך לא משהו בכלל. אנחנו צריכים הצעות לשיפור בדגש על המעבד וכרטיס המסך. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הניידים מהמותג INFINITY נמכר ע"י אייבורי אבל אני לא מצליח למצוא אתר בית וכזה... בכל מקרה יש להם GFORCE 8600 ב 7 וחצי אלף... אבל אני לא יודע איך האיכות של הנייד כולו..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
intel Core 2 Duo E6300 1120 ש"ח -סקיי פי סי לוח אם-Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P 670 ש"ח זכרון- PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה ייתכן ושהמחירים של ה1900xt יירדו אני יחליף אליו חוץ מזה מה אומרים???
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך לבנות מחשב לחבר לשימושים כלליים ולצפיה בסרטים המחשב צריך לכלול ציוד היקפי מלא, כולל מסך - ומסך טוב וגדול שיתאים לצפיה בסרטים המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אם אפשר שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות - רצוי (כבונוס) וכמובן שהמחשב לא מיועד לאוברקלוק... כל המחשב אמור לעלות עד 4000 ש"ח ויש עדיפות ל-TMS או פנדה אני אשמח לקבל את ההצעות שלכם תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לעזור לחבר למצוא לו את המפרט הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב של 3000 שקל. חשוב שהמפרט יהיה טוב למשחקים ובכלל לעבודה כללית על המחשב ועם מעבד Intel (הוא לא רוצה AMD). המפרט לא צריך לכלול מסך, אלא אם תוכלו לכלול מסך LCD בתקציב של 5000 שקל בערך. אנא עזרו במהירות האפשרית, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי... המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול). המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים. הארד דיסק 120 גיגה ומעלה... המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר. חריגות לפה ולשם יתקבלו... תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני ואמי מעוניינים לרכוש לאבי מחשב נייד לכבוד יום ההולדת. אבי הינו צורף ומעצב תכשיטים. השימוש: שימוש משרדי וכללי במשרד העסק שלו ; נשיאת הנייד לעסקים אחרים כדי להציג בפניהם תמונות של דגמים. הייתי ממליץ לו לקנות נייד עם מסך 14", מכיוון שהוא רוצה לשאת את המחשב לעיתים. מצד שני - הראייה שלו כבר חלשה, והוא "טכנופוב" - אפילו לשלוח SMS בשבילו זהו מבצע מורכב. כלומר, מחשב גדול (17.3) יאפשר לו קלות בגלל המסך הגדול, המקלדת הפחות צפופה וכו'. אשמח להצעות לגבי התצורה המומלצת למחשב לדעתכם. (כרגע אינני מעוניין בהצעות לגבי דגמים מסויימים, לכן אין תקציב. אולי בהמשך אעדכן את השרשור בהתאם.) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-