עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המטרה: למצוא מחשב למשחקים ואינטרנט בעיקר בתקציב של עד 4500. גג 5000 עם מסך LCD . עכשיו משיטוטים באתר מצאתי את המפרט שהרכיב Marvel Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE 930 KN9-S Socket AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 610 DDR-II 667 512X2 Twinmos 450 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 710 W.D. 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 L1717S 17'' LCD 8ms 1170 FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 המפרט נראה אחלה אבל רציתי לדעת איך אפשר אולי להתאים אותו שיהיה יותר חזק (גם ידידותי לשדרוגים בעתיד, בלי OC) ובלי דברים שאני פחות צריך כמו 250 ג'יגה דיסק קשיח. זה במידה וההפרש בין זה לבין דיסק קשיח פחות מטורף, איכשהוא משמעותי.. אגב הי…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  4. שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. היי, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר עבודות משרדיות, סרטים מוזיקה, וקצת גיימינג (בדגש על קצת). אנחנו רוצים להשאיר את האופציה לגיימינג פתוחה מבלי להעלות את המחיר בצורה דרסטית. קיבלנו את ההצעה הבאה מאייבורי: ספק: Ci-Power CWT 500W Fan12 לוח אם: MSI 1GLAN B75MA-E33 מעבד: Intel Quad 3470 6mb core I5-1155 זיכרון: geil value plus ddr3 4GB דיסק קשיח: Seagate 1TB כרטיס גרפי: Nvidia GT620 1GB תמורת 3,600 ש"ח. אנחנו מסתייגים מכיוון שכרטיס המסך לא משהו בכלל. אנחנו צריכים הצעות לשיפור בדגש על המעבד וכרטיס המסך. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by Dn2k,

האם מישהו מכיר את הניידים מהמותג INFINITY נמכר ע"י אייבורי אבל אני לא מצליח למצוא אתר בית וכזה... בכל מקרה יש להם GFORCE 8600 ב 7 וחצי אלף... אבל אני לא יודע איך האיכות של הנייד כולו..?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. intel Core 2 Duo E6300 1120 ש"ח -סקיי פי סי לוח אם-Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P 670 ש"ח זכרון- PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה ייתכן ושהמחירים של ה1900xt יירדו אני יחליף אליו חוץ מזה מה אומרים???

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום אנשים, אני צריך לבנות מחשב לחבר לשימושים כלליים ולצפיה בסרטים המחשב צריך לכלול ציוד היקפי מלא, כולל מסך - ומסך טוב וגדול שיתאים לצפיה בסרטים המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אם אפשר שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות - רצוי (כבונוס) וכמובן שהמחשב לא מיועד לאוברקלוק... כל המחשב אמור לעלות עד 4000 ש"ח ויש עדיפות ל-TMS או פנדה אני אשמח לקבל את ההצעות שלכם תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  10. שלום חברים, אני מנסה לעזור לחבר למצוא לו את המפרט הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב של 3000 שקל. חשוב שהמפרט יהיה טוב למשחקים ובכלל לעבודה כללית על המחשב ועם מעבד Intel (הוא לא רוצה AMD). המפרט לא צריך לכלול מסך, אלא אם תוכלו לכלול מסך LCD בתקציב של 5000 שקל בערך. אנא עזרו במהירות האפשרית, ניר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי... המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול). המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים. הארד דיסק 120 גיגה ומעלה... המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר. חריגות לפה ולשם יתקבלו... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  12. שלום, אני ואמי מעוניינים לרכוש לאבי מחשב נייד לכבוד יום ההולדת. אבי הינו צורף ומעצב תכשיטים. השימוש: שימוש משרדי וכללי במשרד העסק שלו ; נשיאת הנייד לעסקים אחרים כדי להציג בפניהם תמונות של דגמים. הייתי ממליץ לו לקנות נייד עם מסך 14", מכיוון שהוא רוצה לשאת את המחשב לעיתים. מצד שני - הראייה שלו כבר חלשה, והוא "טכנופוב" - אפילו לשלוח SMS בשבילו זהו מבצע מורכב. כלומר, מחשב גדול (17.3) יאפשר לו קלות בגלל המסך הגדול, המקלדת הפחות צפופה וכו'. אשמח להצעות לגבי התצורה המומלצת למחשב לדעתכם. (כרגע אינני מעוניין בהצעות לגבי דגמים מסויימים, לכן אין תקציב. אולי בהמשך אעדכן את השרשור בהתאם.) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by urich,

לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by איזו מין שלווה,

*לא צריך מסך *ראיתי שמישהו כתב שהוא צריך ב4000 אבל היה לו שם דרישות מסויימות, לי אין. תודה על העזרה. גר ברחובות למי שמכיר חנויות טובות באזור.

15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש מחשב חזק ויציב שמתאים לסטודנט אבל חשוב שיהיה בעל כרטיס קול וכרטיס גרפי איכותיים ככל האפשר. * גודל המסך? 15"+ * משקל רצוי? פחות חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? עדיף אך לא הכרחי * כונן קשיח אני לא מבין בזה, אבל עדיף כונן קשיח מהיר וקטן על גדול ואיטי * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, נקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם …

16. היי חברים! מחפש מחשב לצורכי עיצובים גרפיים ועריכת וידאו בהגבלת תקציב של 4000 שקל. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=33533 האם למישהו יש אותו? איך העבודה איתו? פתוח גם לכל הצעה אחרת תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by ake,

מפרט למשחקים בתקציב 10.000 ללא מסך,עכבר,מקלדת

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by vipersh,

שלום לכולם, אתחיל מזה שאומר שקראתי את הסטיקי לגביי רכישת לפטופ בארה"ב אבל הוא לא ענה לי על כל השאלות, אני מעוניין לקנות את ה - DELL Studio XPS 13 מ - BestBuy באתר שלהם ראיתי שהוא עולה נכון להיום 900$, אבל הבנתי מאנשים שדיברתי איתם שהמחיר הרשום באתר הוא רק עבור רכישה דרך האתר ולא מחיר עבור הגעה פיזית לחנות (שהוא גבוה יותר). 1) רציתי לדעת האם מה שאמרו לי נכון? הבנתי שבנוסף למחיר המוצהר יש גם מע"מ בארה"ב, אבל אני יודע שבארצות אחרות אתה מבקש, מהחנות ממנה רכשת, טופס זיכוי ממע"מ ובשדה התעופה אפשר לקבל החזר מע"מ. 2) האם בארה"ב בכלל ועל לפטופים בארה"ב בפרט זה תופס? 3) המע"מ שצריך לשלם במכס עם ההגעה לארץ, נגזר מאיזה מחיר? המחיר של הלפטופ בחשבונית הקנייה מארה"ב או המחיר של הלפטופ …

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  19. אהלן חבר'ה אני צריך עוד להוסיף מארז למחשב, מה אתם ממליצים ובכלל על המפרט כולו. מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX ¤550 לוח אם: ASUS M2N ¤476 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1166 כרטיס מסך: albatron PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤740 דיסק קשיח: WD2500AAKS Western Digital ¤357 צורב DVD: צורב DVDופנימיוSHS182DוSamsungו18וXו ¤189 זיכרון: זכרוןוDDR2 1024MB*2 667MHZ CL5וKingstonו ¤360 אין עליכם..

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה מרובת משימות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים באופן תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1080X1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? יריות גוף ראשון בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. המחשב מיועד לעריכה גרפית ומשחקים.. לא צריך מסך וכל הציוד ההיקפי הנלווה. תודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  22. חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gad57,

אבי מחפש לפטופ לשימושים קלים כגון אינטרנט ,(בעיקר במרפסת שמש) וצפייה בסרטים. המחשב לא ייצא מ4 קירות הבית כך שמשקל המחשב אינו רלוונטי, אך יידרש להריץ סרטים על מסך טלוויזיה (42 אינץ). האם הכ"מ בדגם הנ"ל יספיק להרצת הסרטים ע"ג המסך הנ"ל? http://ksp.co.il/?uin=17148 *אם המחשב מתאים הרכישה תתבצע באילת* אם יש חלופה שתתאים אשמח לשמוע, בגדול התקציב עומד על 2700. גודל המסך לא כ"כ חשוב, אך שלא יירד מ13 אינץ. תודה עריכה: ישנה אפשרות יותר זולה שאשמח לדעת אם תתאים http://ksp.co.il/?uin=17317

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח דורי
    Started by אורח דורי,

שלום, מחפש מחשב שמיועד בעיקר לעריכת ווידאו (נייח). התקציב צריך לכלול מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר וכו'). האם הכרטיסי מסך החדשים (1060, 1070...) יתאימו ? אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. - ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.