עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Xvertigo,

מעבד: AMD Athlon64 3500+ (Socket 939) לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-9 זכרון: 2x512MB DDR400 (Micron) כ. מסך: Gigabyte GV-RX80T256V (ATi X800XT) PCIE כונן קשיח: Maxtor DiamondMax 10 - 250GB SATA, 16mb Buffer מארז: Chieftech Tower, 2x120mm fans+dust filter ספק כוח: Enermax 550W 24Pin connector צורב DVD: LG 4163B DVD-RW (x16) מסך: Viewsonic LCD VP912S 12ms, 19" ,DVI כ. דיסקטים: Teac 1.44mb מקלדת: Microsoft Multimedia keyboard עכבר: Logitech MX510 רמקולים: Creative Inspire G380

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב, כרגע אני צריך לוח, זכרונות, מעבד, צורב, ספק מארז וכרטיס מסך הכי פשוט שיש. אני הולך לקחת את הלוח, זכרונות ומעבד שיש לי כרגע [מפרט בצד], להוסיף להם הארדיסק (שכבר יש), כרטיס מסך (הכי פשוט שיש), צורב, ספק ומארז. ולקנות מעבד לוח וזכרונות חדשים ולשלב במפרט שיש לי כרגע. 1. מה התקציב המקסימלי? 1900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שצריך, לא משנה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עריכת ווידאיו. [דרוש כרטיס מסך חלש, פשוט צריך עוד כרטיס יש לי כבר 8800]. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +-. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים ואולי צפייה בסרטים בדרכים. בכל מקרה, ראיתי הצעות זולות בקטלוג של באג, אבל כולן עם מעבדי T2XXX שהבנתי שהם dual-core ולא core 2 duo האם לצרכים שלי אפשר להתפשר? הנה דוגמה: LG R405-A.C2CDE מעבד: dual-core T2330 1.6Ghz זכרון: 1gb ddr2 667Mhz מסך: 14.1 דיסק קשיח: 120GB SATA כרטיס גרפי: ati Xpress 1250 משקל: 2.3 מגיע עם ויסטה בייסיק

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 האם אסוס טובים בניידים? האם המחיר סביר? יש לי חשיבות שהמחשב לא יעבור את השני קילו האם מישהו ממליץ על מחשב אחר בטווח מחירים דומה?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by geentonic,

שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בניתי מפרט כלשהו שאני מקווה שיתאים למה שאני מחפש, אם אפשר לנסות להישאר בקו המחשבה הזה, אך מצד שני לתת כמה שיותר עצות לחיסכון ושיפור המערכת. תקציב 5000 +- כמה שפחות יותר טוב. מחשב למשחקים כבדים (לא מטורפים מדי), ועריכת סאונד. צריך עכבר מקלדת צורבDVD ופלופי אין העדפה לחלקים מסוימים אך לנסות להישאר בקו המחשבה של המפרט שהכנתי פחות או יותר. קירור המחשב ושמירה על טמפרטורה נמוכה שלו חשוב לי מאוד, והעיצוב חשוב אבל ממש לא קריטי. צרכים מיוחדים: שהמחשב לא יתיישן מהר מדי, שלא יגיע ל80 מעלות צלזיוס כמו המעבד שלי עכשיו, ושישאב כמה שפחות אבק, אחראיות 3 שנים לפחות. השקט של המחשב שולי יחסית, שלא יהיה רעש מטורף אבל כמה שיותר שקט יותר טוב. לא מתוכנן OC המסך שלי הוא 19" LCD ואני לא רואה טעם …

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by roeyba5,

אהלן, מעוניין בהמלצות לרכישת לפטופ - תקציב עד 3000, ניתן לקנות בארה"ב. מה אני צריך ממנו? 1. שימוש כללי. 2. סרטים (שירוצו עליו או על טלוויזיה עם חיבור HDMI). 3. עריכת תמונות בסיסית - בעיקר חשוב שיהיה מסך איכותי. 4. שיהיה באזור ה-14". תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by yanro,

שלום לכולם, אני צריך לקנות שני מחשבים, לי ולאחותי לצורך הורדות, מוזיקה, סרטים וקצת תוכנות גרפיות קלות. האם המפרט מחשב הזה מספיק? ונאם המחיר הגיוני? מסך LCD 19 של ACER מקלדת ועכבר MICROSOFT מארז HERCULES 820 צורב DVD של LG מעבר INTEL CORE 2 מסוג 186E6300 לוח אם HA81945PLGERH זכרון בורד KINGSTON 512 - 667 כרטיס קול וכרטיס רשת דיק קשיח 160 GB SATA 2 כרטיס מסך GFORCE 7300 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. שימוש בעיקר למשחקים מאוד קלים ואינטרנט, חייב 4GB RAM (ה2GB RAM שיש אצלי עובר למחשב הזה, המחשב מיועד לאחותי הקטנה) אם אפשר ללכת על KSP או חנות באיזור ירושלים אני אשמח כמו שציינתי בכותרת לא דרוש אובר קלוק, משחקים קלים מאוד, שימוש עיקרי זהו אינטרנט חריגה עד 100 שקל

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. שלום, אני עובד בתחום הBigData ונאלץ לא מעט פעמים להרים POC על המחשב שלי. כלומר סביבה וירטואלית עם כמה VMים שצורכים לא מעט CPU,RAM ו-IO. אני מחפש את הלפטופ המתאים לכך, משהו עם 32GB RAM ו-SSD. ראיתי את MSI GT72 http://www.msi.com/product/nb/GT72-2PE-Dominator-P... שהוא די מטורף. התקציב שלי הוא עד 20K וגמיש. הGT80 פשוט לגמרי לא נייד והבנתי שאי אפשר לעבוד איתו על הברכיים (בגלל הכובד שלו). יש לכם המלצה למשהו אחר שאפשר למצוא בארץ? תודה

12. אהלן, קונה מחשב בשבילי בחודש הבא. לבינתיים אני אוסף מידע לגבי המפרט והמחירים. המחשב יהווה גם רכיב פרנסה בשבילי. אשתמש בו בשביל עבודות גראפיקה. וכן לשימושים שוטפים. בשל השימוש הכבד במספר תוכנות במקביל, אני צריך מעבד מרובע ליבות או שמספיק 2? לפי הסטיקי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גראפיקה בעיקר, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר + פרנסה. פוטושופ בעיקר…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  13. - ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המחשב לצורכי משחקים ואינטרנט GA-965P-DS3 revision 3.3 E6420 1Gb VALUE SELECT*2 corsair HYUNDAI Q90U + Speakers BLACK USB HUB Western Digital 320G 8MB Geforce 7600GT EXTREME 256 Mb LEADTEK או זה מתלבט Geforce 8600GT 256 mb DUAL DVI gigabyte PIONEER DVR-212BK SATA BLACK Foxconn TLA002 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube +FSP300-6THA Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש. אני לא מבין בכלל בתחום הניידים ואשמח לעזרה מצידכם. אני נוסע ממש בקרוב לארה"ב ורוצה לרכוש שם מחשב ולכן אשמח להמלצה רלוונטית. הטופס למטה מפרט את שימושיי ואשמח לעמוד לשאלות נוספות אם יהיו. התקציב מגיע עד תקרה של כ1000 דולר, אם אופציה לחריגה קלה אם תצליחו לשכנע אותי שזה שווה, או להיפך, אשמח לקבל גם הצעה יותר זולה ומשתלמת גם כן! * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בFHD, תכנות קל ומשחקים (כבדים ככל שיתאפשרו במסגרת התקציב, אין לי בעיה להתפשר קצת על הגדרות) * גודל המסך? 15-17, עם נטייה קלה ל17, די חשוב שיהיה ברזולוציית FHD * משקל רצוי? לא קריטי, אם יש משהו ממש קל אז בכיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mika79,

היי אנא עצתכם למפרט למחשב רינדור שיעבוד עם 3DSMAX, MENTALRAY, VRAY, PHOTOSHOP תודה רבה מיכל

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by Guy Amir,

שלום לכולם דרושה חוות דעת על המפרט, האם כל הרכיבים תואמים? האם המחשב מתאים לדרישות המצויינות? האם ניתן להוזיל את המחיר? וכל הערה אחרת שמצאתם לנכון, כולל החלפה של חלקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, הייתי שמח גם לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ל 12K עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב - גרפיקה ותלת מימד, עבודה עם HIGHPOLY MESH, רינדורים כבדים גודל קובץ 75X50 300DPI (כרגע לוקח לי לרנדר פריים אחד 72 שעות, הייתי שמח לצמצם זמן זה באופן משמעותי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - משתמש כבד לצורך מקצועי + לימודים, תוכנות:ADOBE, MAYA, ZBRUSH, KEYSHOT, WOR…

• 27 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. Started by avivshaia,

הציעו לי את המפרט הבא. בעיקרון השימוש הוא משרדי כלומר רובו לגלישה ומוזיקה וקצת סדרות. 1 ASUS DVD-ROM X18 Sata Black + White E818AT - Retail 135 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL5 Twin2X2048-6400 315 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro 120 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 420 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 375 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400 2.3Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 399 ש"ח 1 ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease 39 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA78GM-S2H ATI® AMD 780G Chipset AM2 Plus 470 ש"ח 1 ZALMAN ZM-NB47J קירור לציפסט 51 ש"ח 1…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by mvshape,

שלום חברים, אז ככה, העניין הוא שאני מתלבט האם לקנות מחשב נייד או נייח. כמובן שיש הבדלי מחירים לטובת הנייח, אך יש לי אפשרות לקנות את הנייד בארה"ב שיחסוך לי כמה אלפים. השאלה הרצינית היא: האם שווה לקנות מחשב נייד ב סביבות ה 4000 בארה"ב או האם שווה לקנות נייח בארץ שיהיה יותר חזק? *בלי להתייחס לרגע ליתרון הניידות. זה המפרט שיעלה לי סביבות ה 3500 שח. Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® HD Graphics provide extra graphics power for your laptop when you need it. Intel® Turbo Boost Technology Delivers extra perf…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hage,

ברשותי מחשב: win7-32 bit מעבד- ו-3 HD-500G זיכרון של 4M-RAM עברתי לפוטושפ 6 ולא מצליח להפעיל את התוכנה כו שצריך(נתקע, חוסר זכרון, וכו) אשמח להמלצות לגבי שדרוג המחשב או לחילופין מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by barakSinay,

שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג בעלות 5-5.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, אופיס,אינטרנט,מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, fallout 4, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Ran Ventura,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? קול אוף דיוטי,באטלפילד 3,פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ' 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא הארד דיסק ולא צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5-6 ברמה שהוא לא יפריע לשינה 6. האם…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  25. שלום, מחשב נייח עד 1000 ש"ח (תקציב מקסימלי) להריץ אופיס וגלישה קלה באינטרנט, יש חיה כזאת? אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בכונן דיסקים. עדיפות מחנויות באיזור צפון עפולה - חיפה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים