עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. - ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המחשב לצורכי משחקים ואינטרנט GA-965P-DS3 revision 3.3 E6420 1Gb VALUE SELECT*2 corsair HYUNDAI Q90U + Speakers BLACK USB HUB Western Digital 320G 8MB Geforce 7600GT EXTREME 256 Mb LEADTEK או זה מתלבט Geforce 8600GT 256 mb DUAL DVI gigabyte PIONEER DVR-212BK SATA BLACK Foxconn TLA002 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube +FSP300-6THA Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש. אני לא מבין בכלל בתחום הניידים ואשמח לעזרה מצידכם. אני נוסע ממש בקרוב לארה"ב ורוצה לרכוש שם מחשב ולכן אשמח להמלצה רלוונטית. הטופס למטה מפרט את שימושיי ואשמח לעמוד לשאלות נוספות אם יהיו. התקציב מגיע עד תקרה של כ1000 דולר, אם אופציה לחריגה קלה אם תצליחו לשכנע אותי שזה שווה, או להיפך, אשמח לקבל גם הצעה יותר זולה ומשתלמת גם כן! * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בFHD, תכנות קל ומשחקים (כבדים ככל שיתאפשרו במסגרת התקציב, אין לי בעיה להתפשר קצת על הגדרות) * גודל המסך? 15-17, עם נטייה קלה ל17, די חשוב שיהיה ברזולוציית FHD * משקל רצוי? לא קריטי, אם יש משהו ממש קל אז בכיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mika79,

היי אנא עצתכם למפרט למחשב רינדור שיעבוד עם 3DSMAX, MENTALRAY, VRAY, PHOTOSHOP תודה רבה מיכל

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by Guy Amir,

שלום לכולם דרושה חוות דעת על המפרט, האם כל הרכיבים תואמים? האם המחשב מתאים לדרישות המצויינות? האם ניתן להוזיל את המחיר? וכל הערה אחרת שמצאתם לנכון, כולל החלפה של חלקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, הייתי שמח גם לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ל 12K עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב - גרפיקה ותלת מימד, עבודה עם HIGHPOLY MESH, רינדורים כבדים גודל קובץ 75X50 300DPI (כרגע לוקח לי לרנדר פריים אחד 72 שעות, הייתי שמח לצמצם זמן זה באופן משמעותי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - משתמש כבד לצורך מקצועי + לימודים, תוכנות:ADOBE, MAYA, ZBRUSH, KEYSHOT, WOR…

• 27 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by avivshaia,

הציעו לי את המפרט הבא. בעיקרון השימוש הוא משרדי כלומר רובו לגלישה ומוזיקה וקצת סדרות. 1 ASUS DVD-ROM X18 Sata Black + White E818AT - Retail 135 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL5 Twin2X2048-6400 315 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro 120 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 420 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 375 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400 2.3Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 399 ש"ח 1 ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease 39 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA78GM-S2H ATI® AMD 780G Chipset AM2 Plus 470 ש"ח 1 ZALMAN ZM-NB47J קירור לציפסט 51 ש"ח 1…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by mvshape,

שלום חברים, אז ככה, העניין הוא שאני מתלבט האם לקנות מחשב נייד או נייח. כמובן שיש הבדלי מחירים לטובת הנייח, אך יש לי אפשרות לקנות את הנייד בארה"ב שיחסוך לי כמה אלפים. השאלה הרצינית היא: האם שווה לקנות מחשב נייד ב סביבות ה 4000 בארה"ב או האם שווה לקנות נייח בארץ שיהיה יותר חזק? *בלי להתייחס לרגע ליתרון הניידות. זה המפרט שיעלה לי סביבות ה 3500 שח. Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® HD Graphics provide extra graphics power for your laptop when you need it. Intel® Turbo Boost Technology Delivers extra perf…

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hage,

ברשותי מחשב: win7-32 bit מעבד- ו-3 HD-500G זיכרון של 4M-RAM עברתי לפוטושפ 6 ולא מצליח להפעיל את התוכנה כו שצריך(נתקע, חוסר זכרון, וכו) אשמח להמלצות לגבי שדרוג המחשב או לחילופין מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by barakSinay,

שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג בעלות 5-5.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, אופיס,אינטרנט,מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, fallout 4, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Ran Ventura,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? קול אוף דיוטי,באטלפילד 3,פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ' 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא הארד דיסק ולא צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5-6 ברמה שהוא לא יפריע לשינה 6. האם…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. שלום, מחשב נייח עד 1000 ש"ח (תקציב מקסימלי) להריץ אופיס וגלישה קלה באינטרנט, יש חיה כזאת? אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בכונן דיסקים. עדיפות מחנויות באיזור צפון עפולה - חיפה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. שלום, במה גדאי להשקיע שם בשדרוג קל בלבד: מעבד ? איזה ? תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  15. Started by odedken,

מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מכיוון שמצאתי שיש לי יותר מדי זמן פנוי בחודשים אלו, וככל ששוק המשחקים מתקיל את המחשב שלי בדרישות יותר ויותר גבוהות. החלטתי לעשות מעשה ולשדרג את המפרט. כמובן למטרות עבודה אבל כאמור בעיקר שארגיש מסופק שאני מריץ משחקים שהם"state of the art" המפרט הנוכחי: Corsair DDR-2 3GB of RAM מעבד AMD AM2 ATHLON 64 3500+ 2.21GHz דיסק קשיח 80GB 8MB SATA2 HITACHI לוח MSI K9NGM-L AM2 GEF'6100 AMD כרטיס מסך MSI RX1600PRO TD256E PCIE כרטיס קול רגיל 5.1 לא רלוונטי למשהו 2000 ש"ח זה המקסימום שאוכל להוציא אלא אם כן אני חי בעולם אחר והמחשב שלי ממש מיושן לעומת המשחקים שיוצאים היום. אני מניח שההשקעה הכי מתבקשת תהיה במעבד \ כרטיס מסך או שניהם. אולי גם בלוח אם? אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by honda_civic8,

שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by eliors5,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?3200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?300 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2 במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תקציב 4k ברשת www.panda.co.il יש שם מבצעים נחמדים על כרטיס מסך וזה קרוב לבית.... מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עם מסך 19 אינץ אשמ למפרט למחשב חזק וטוב למשחקים כבדים... שקט חשוב אבל ביצועים עדיף... דגש על כרטיס מסך טוב שוב.... שיהיה מהאתר למעלה של פנדה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. אחרי החלטות רבות והתיעצות רבות קניתי את המחשב הזה: מעבד: AMD athkon X2 64bit 4600+ לוח אם: (Asus M2N-E(AM2, 570Ultra,DDRII800,PCI-E,HDAudio,GBL זכרונות: Kingston ValueRam 1GBX2 DDR II 800 כרטיס מסך: Sapphire X1950 PRO 256MB GDDR3 2XDVI PCI-E Retail דיסק קשיח: WD 2500KS WD 250GB 16MB 7200RPM SATA II צורב דיוידי: NEC DVD+/-RW/RAM ND-7170A X18 Black מארז: CASE MIDI ATX HJA-7610 500W MAX, 24pin Black ספק כח: מובנה במארז מסך: Samsung 19" Inch LCD 940NW 5ms ציוד היקפי: מקלדת + עכבר אופטי MICROSOFT רמקולים 400W סה"כ: 4720 כולל הרכבה מה אתם אומרים לי נראה מחשב פצצה הוא בעיקר משמש למשחקים הסכום היה עד 4.5K ואני לא משלם מע"מ על המחשב ככה שיוצא שאני משלם רק 4086 בקשר לצורב דיוידי לא…

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by danshimsh,

שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן

22. אני מסתובב בהרבה פורומים... וכולם מתייבשים כשזה ממשיך להפגיז ;D ולכן עברתי לפה ... אני מבין יחסית הרבה בחומרה אפשר לומר הרבה מאוד אבל עדיין יש כאלה שמבינים יותר אני קונה מחשב בקרוב מאוד (שבועיים בערך) ואני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות... מקווה שתקבלו אותי יפה אז ככה... אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ התקציב הוא 5500 בערך (תזכרו שזה בלי מע"מ !) המפרט שאני חשבתי עליו מבוסס על AMD ב100%... והוא : Amd Athlon 64BIT 3200+ Venice s939 512KB L2 Cache DFI Lanparty UT nF4 SLI-D 2*512MB OCZ PC3200 Gold VX DC CL 2-2-2-8@400MHZ 3.2V + Heatspreader Seagate 160GB SATA 7200RPM 8MB Buffer NCQ Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case Leadtek 680…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק איתי למשך זמן רב ככל האפשר. השימושים הם משחקים, אך בעיקר עבודה שוטפת. חשוב לציין כי אין צורך בציוד היקפי, מלבד זוג רמקולים שרצוי שיהיו איכותיים. כמו כן אני מעוניין לשלם בתשלומים, ולא בתשלום בודד. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 19:15:26 עבר יומיים, והנושא עבר לעמוד השלישי, אז אני מרשה לעצמי להקפיץ.מישהו יכול לעזור? אני אדגיש שוב, המחשב מיועד לטווח ארוך ככל האפשר.

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by SinfuL-,

אני אף פעם לא מגיב בפורום אלה רק מסתכל אבל עכשיו אני צריך עזרה אז פתחתי משתמש אני בדרך כלל פעיל בפורום חומרה של גיימר ואני רוצה את דעתכם על המפרט הזה המפרט מיועד ל-OC

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. או קיי: את המוצרים הבאים אני מביא מחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131414 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 בארץ אני מתכוון להוסיף את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הלוח אם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 הHD הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=401&catcode=141 צורב DVD של TEAC MX510 רמקולים ATP3 ומסך LCD של ViewSonic VA712 (המבצע של ידיעות- מסך מצויין!) ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חברות שנותנות אחריות בינלאומית על המוצרים שלהם (בעיקר כרטיס המסך) …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.