עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם, לצערי אני כנראה נפרד מהמחשב הישן (מאוד... 2001) שלי. הוא הפך להיות איטי מדי וסבא שלי הציע לקנות לי חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב לצרכים סטודנטיאליים כלומר, אופיס ואינטרנט. אני עובד עם לא מעט חלונות פתוחים (מולטיטאסקינג אני חושב) ואני רוצה שהוא לא ייתקע לי באמצע ויעבור במהירות ובקלילות בין החלונות. (ברקע רץ מסנגר ואייסיקיו, ואני עובד במקביל עם אקספלורר בסביבות 3-4 טאבים, אקרובט ווורד או אקסל) ניסיתי לבנות מפרט אבל יש יותר מדי לוחות אם, מעבדים וסוגי זכרונות ואני לא מצליח להשתלט על הכל. אני רוצה לחסוך בעלות כמה שיותר על מנת שביתרת התקציב אוכל לקנות Dell mini 12. מה אני צריך בגדול: יש לי את המארז הישן שאני רוצה לשמור עליו (להחליף כמובן ספק כח כדי שיתאים לחלקים החדשים…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. טוב, בסוף אני קונה כ. מסך בארץ, אז סתכלו בעמ' 2 למפרט, משהו לשנות ? (אני מזמין מחר)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by cpus,

כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  4. שלוםצ לכולם אני מנסה לבנות לי מפרט ב-6400 ש"ח ולא מצליח אני תמיד מגיע ל-7000 שקל שזה הרבה מעל התקציב שלי בגלל זה אני צריך אתץ עזרתכם... העיסוק שלי במחשב הוא מוזיקה אינטרנט משחקים סרטים ואופיס.... אני רוצה שתיבנו לי מחשב מבוסס amd 64 כולל מסך , צורב, צורב די וידי , וכל שאר החלקים החשובים.... (ואם אפשר שהמארז והצורבים יהיו שחורים) (לא חייב) תודה לעוזרים... נ.ב האם שווה לחקות לnforce 4 (או איך שלא כותבים את ז\ה) ותוך כמה זמן זה יגיע לארץ ומה יהיה מחירו....????

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD 64 מישהו יכול להכין לי מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, כונן דיסקטים, כונן די וי די, צורב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומארז עד 8000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום , הרכבתי את המחשב הבא באתר של pchardware . מחיר כולל מע"מ : 1,917.46 ש"ח AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt ועכשיו לשאלות : 1.ידוע לי שמעבדי ה- amd עובדים בטמפרטורה יותר גבוהה מ-INTEL . האם יש הגנות כנגד זה בבורדים במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד . 2. האם …

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by sh_idan,

Micron DDr 512 400Mhz P3200 GIGABYTE K8NS (nf3) AMD XP 3000 64bit GIGABYTE RADEON 9800 pro WD 120 7200 SATA SP PRESCOTT 400w 4fans usb ms... איך המפרט הנ"ל? מטרת המחשב להחזיק לעתיד. שמשחקים יעבדו באיכות טובה(לא צריך את ה-איכות)

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש עכשיו מפרטים מומלצים למערכת מחשב לגיימרים מבוססת i7, גודל תקציב 8k כולל מסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by abit,

שלום לכם... אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב מבוסס על P3 733MHz 370PIN ... מפרט שלם כולל מארז וספק בלי ציוד היכפי (כגון מסך רמקולים וכו') ד"א שמעתי שיש לוחות לפנטיום 3 שתומכים ב- DDR זה נכון? ואם כן אפשר לשים אותו במפרט? התקציב נע בין 2500-3500 , תודה רבה לכם abit

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך בחומרה של היום... רציתי בקשת עזרה למפרט מחשב מבוסס Shuttle Barebone כי חשוב לי החסכון במקום ואני יודע שזו החברה הכי איכותית למחשבי Barebone אבל אם ידוע לכם על מתחרים לא רעים אני לא יתנגד... אז ככה אני צריך שהמחשב יהיה חזק לעבודה משרדית שוטפת, בנוסף חשוב שמשחקים חדשים יעבדו עליו כמו שצריך... מסך לא צריך, אבל אם יש איזה סט של עכבר ומקלדת תוסיפי, אני אוהב את המראה המינימלי אז קחו את זה בחשבון... אה וכמובן צריך מצלמת רשת טובה לשיחות ועידה בוידאו... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  12. מה דעתכם על מפרט זה? לא בטוח לגבי הזיכרון. האם עדיף HD S-ATA? intel p-4 2.8GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4C800 Deluxe /GBL p-4 Dual CHANNEL DDR 3Y DDR VIVO+DVI 3Y ASUS V9600XT/TVD RADEON 128MB MAXTOR 80GB IDE 7200RPM ATA 133 8MB BUFFER 3Y DDR KINGSTON 400Mhz 512MB CL3A 3-3-3

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card Sound Cards : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboar…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בקשה ראשונה היא מפרט למחשב מבוסס אינטל כולל מסך 17" בתקציב 5500. נראה לי מעבד 3.2 64 BIT בקשה שנייה היא בנצ'מארקים בין AMD לאינטל של סוקט 939...כי לא הצלחתי למצוא משהו מעודכן. ובבקשה בלי תגובות: AMD טובים יותר..יש לי סיבה לבחור אינטל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב שכולל את כל הציוד ההיקפי הנדרש. זה מחשב לסטודנט למדעי המחשב אז הוא ישמש בעיקר לתוכנות אופיס ותוכנות לתיכנות. חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולראות סרטים על הטלוויזיה כך שחשוב שלכרטיס המסך תהיה יציאה לטלויזיה. אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי. מסך LCD 17 או 19 אינץ', עכבר ומקלדת אלחוטיים, מדפסת (רצוי לייזר, לא צריך ציבעונית). אין צורך ברמקולים. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים. השימוש הוא לעבודות תיכנות ב-FLASH, פוטושופ, אינטרנט וקצת משחקים. אין לי כוונות לעשות OC. המפרט שבחרתי עד כה הוא: לוח אם: Asus P4t533 C/L מעבד: P4 2.4 533Mhz זיכרון: 256MB RDRAM 800Mhz kingston כונן כשיח: IBM 80GB 120GXP 7200rpm Standard floppy LG52X כרטיס מסך: ATI RADEON 9000 64 mb DDR TV DVI Retail Standard modem Standard keyboard Standard mouse Standard case מסך: LG 776fm סה"כ יוצא בסביבות 6300-6600 ש"ח ומה עדיף מבחינת כונן כשיח: WD או IBM ? והאם הלוח הזה טוב למערכת הזאת? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. p4 2.4 Ghz (800Mhz) 1030 NIS Abit IS7-E 550 NIS Infineon 512MB DDR 400 570 NIS GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI,128MB+VIVO 530 NIS WD 80 GB 7200 ATA-100 (8 MB) 490 NIS CD ROM LG 52x 100 NIS FLOPPY TEAC 1.44 50 NIS 2750 NIS מה אתם חושבים? יותר טוב Geforce 5200FX איך הכרטיס מסך ? האם איזה מסך כדאי? למה שאני לקחתי SATA האם יש הבדל גדול בין

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bennnn,

שלום רב,מבקש המלצה למפרט מחשב עד 3000 שח לא כולל מסך.המסך יהיה 22 אינטש. בעיקר גלישה באינטרנט וגם משחקים. אני רוצה מעבד אינטל ה 8500? זה הכי טוב ביום? לוח אם-חייב שיהיה אסוס. תודה לכולם!!!!!!

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום, המחשב מיועד להרצת תכנות חישוב כבדות כמו MATLAB ודומיהן, משחקים, אינטרנט ואולי מעט גרפיקה וכמובן עליו להיות מסוגל להריץ היטב את vista לכשייצא לשוק. אם לדעתכם עדיף בתקציב זה לקנות מחשב Dual Core של AMD, אשמח לשמוע הצעות גם כן. כמו כן, אני מעדיף לוח אם עם תמיכה בזכרונות של DDR2 800Mhz וכרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה (לאו דווקא כרטיס מסך מהדגמים המתקדמים ביותר). תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by עובדיה,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר לחדר שלי. יש לי טלויזיה LCD ולכן לא אצטרך מסך. סכום הקניה תהייה עד 3000 ש"ח ואני צריך כרטיס עריכת וידאו לשליטת על הממיר של HOT. תודה מראש

21. Started by MoMo-P,

זקוק למפרט אימתני הכולל הכל! מחשב, מסך, מקלדת עכבר רמקולים סבבה ומערכת הפעלה ... המחשב מיודע לגלישה, סרטים, משחקים והכל בקיצור. רק בקשה אחת מאוד חשובה, אני רוצה לקנות את זה רק מחנות אחת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash שם אפשר לבנות גם מפרט, תודה רבה !!! אהה, דרך אגב.. המחשב מיועד למשתמשים לא מנוסים או אפשר להגיד מתחילים יחסית ככה שמערכת ההפעלה יכולה להיות home, אבל אתם מבינים יותר ממני אז תחליטו. שוב תודה ;D

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. שימו לב, המפרטים הם למשחקים - אבל אני גם מתכנת... אלו שני מפרטים שאני מתלבט בניהם: הראשון הוא עם מעבד AMD והשני INTEL ושניהם 64 ביט אז מה אתם תגידו על זה, חשוב לי לשמוע את דעתכם.. (את זצורב אני לא צריך כי יש לי כבר) הבעיה היא שאני לא מצליח להחליט איזה מעבד טוב ותר וגם אני לא מכיר את לוחות האם שמתוארות שם ואני לא מצליח למצוא את מידע עליהם.. הייתי רוצה למצוא לוח אם שיש לו 3 יציאות PCI לפחות ואחד מיוחד לכרטיס מסך של NVIDIA ב 1700 ש"ח (או שזה PCI-E?) שיהיה מתאים ל2 סוגי מעבדים - גם אינטל וגם AMD (למרות שזה לא כל כך חשוב לי) ותמיכה ל 64 ביט 4 יציאות לזיכרון DDR2 עם כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים SATA II ו ATA רגיל יציאה PCI-E כמה שיותר יציאות USB (כמובן שכולל את כרטיס קול מ…

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. לקחתי את "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסך" מהמדורים באתר הזה אבל בחנויות שנכנסתי על מנת לקבל הצעת מחיר אף פעם לא היו כל החלקים שבמפרט. האם מישהו מכיר חנות בצפון שיש בה את הכל (ב-KSP אין מארזים כאלה). מה דעתכם על המפרט http://www.msnshops.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10787145

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by evgenyb,

בבקשה מישהו יכול להמליץ על מפרט מחשב מומלץ ל-LINUX (מחשב ביתי לשימושי Internet, Office וסביבת פיתוח קוד ב-C.C++)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. לא מתכוונת למסיבות רשת. שמעתי שיש לוחות אם דואליים כאלו. ??? אני חושבת שהכוונה לשני מעבדים.. אני מקווה שתעזרו לי פה להרכיב מחשב (בתקציב לא מוגבל) שיהיה חזק ויציב ויכול לשאת תוכנות לא קלות. תודה וחג שמח!

• 13 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים