ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום התלחתי ללמוד אפטר אפקטc5 ופריימרc5. תוכנות לעריכת וידאו של אדובי. ואני צריך מחשב חזק לתוכנות האלה . חבר בנה לי מחשב ורציתי לדעת עם התוכנות האלה יעבודו במחשב הזה? כי זה מחשב חזק, מישהו אמר לי שהוא מחשב קצת חלש לעריכה בפרמייר ובעל חומרה שאינה ממש נתמכת, בטח שלא על ידי CS5 זה המפרט למטה. תודה. מעבד AMD Phenom II X6 1090T Box -מחיר-1,583 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-890XA-UD3 - מחיר-826 ש"ח כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB -מחיר-354 ש"ח זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum -מחיר-663 ש"ח כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe -מחיר-863 ש"ח צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD -מחיר-98 ש"ח מארז ללא ספק Antec N…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובד בעיקר על פוטושופ פלאש ותוכנות 3D ...אינטרנט....ומשחקים..טוב בעקרון רק לניד פור ספיד ניסתי לעשות מפרט לבד תמליצו לי תודההה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הנ"ל, הדרישות הם די בסיסיות - אינטרנט, אימייל, הרבה אופיס ותוכנת ה-ERP שלנו. יכול להיות שאחד מהמחשבים האלו יריץ SolidWorks או תוכנה גרפית אחרת, אבל עדיף לא לעשות שינויים דרסטים בגלל הדבר הזה. לוח אם: Gigabyte GA-P35-PS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.0Ghz/6MB/1333 מארז: Micro ATX Compucase CI-6K31 זכרון: 2GB (2x1GB) DDR2 800Mhz דיסק: WD 3200AAKS 320GB/7200/16mb Sata 2 כ.מסך - Sparkle Geforce 8500t 512MB צורב- LG GH20NS10 Dual Layer x20 Sata Dvd סה"כ מחיר- 2260 Windows Xp Pro OEM 510 ש"ח Office 2007 Basic ENG OEM 645 ש"ח האם אפשר להוזיל במחיר על ידי קניית מעבד פשוט יותר? קשה לי להאמין שינצלו מעבד חזק כזה, כנ"ל לגבי …
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני רוצה לפתוח תחנת רדיו באינטרנט ואין לי מושג מה צריך לעשות , הייתי שמח לקבל מידע גם על מפרט מחשב שכדי לי , גם אולי על מכשור אחר שכדי לי לרכוש , וגם אני אשמח לקבל המלצות על כל הנושא של תוכנת שידור . ועוד דבר אחרון שאני אשמח לקבל עליו מידע איזה אינטרנט כדי לי להזמין ? בוא נגיד שאני מתחנן שהיו לי 50-100 מאזינים כל יום
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרטים הבאים: החשב ישמש בעיקר לתיכנות אופיס ואינטרנט אבל גם למשחקים. לא חייב את הרזולוציה הגבוהה ביותר העיקר שירוצו חלק ברזולוציה נורמלית. מסך יהיה 22". מפרט מספר 1: מעבד: E7200 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: GEIL DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 9800GT 512MB ד.קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB מארז: NZXT ALPHA ? NZXT PP500W PSU מפרט מספר 2: מעבד: E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרון: KINGSTON DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: GAINWARD GFORCE 9500GT 1GB ד.קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 7200RPM 16MB מארז: סטנדרטי עם ספק 500W מפרט מספר 3: מעבד: E8400 לוח אם: MSI P6NG ATX 7100 זכרון: MUSHKIN DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 94…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, דרוש מפרט המשתמש בעיקר לעבודות תיכנות חשוב שמחשב יוכל לעמוד בעומס של המון דברים פתוחים ופועלים במקביל. אם אפשר לשלב כרטיס מסך נחמד, זה יהיה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי?7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שיעזרו לי ;D אני צריך מחשב חזק כי אני עובד בתוכנות גרפיות כמו 3די מקס מאיה ופוטושופ (לפעמים באותו הזמן) כמו כן אני מעוניין גם במשחקים שיצאו בקרוב שיעול crysis שיעול עכשיו המחשב שתראו במפרט הוא המקסימום שאני יכול להוציא עליו וגם כן יותר מידי. אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות חזק אמין וגם שיוכל להשתדרג עם הזמן (בלי הפתעות של דור חדש של רכיבים שלא תואמים) עם תוכלו להעיר או להציע תחלופות אני אשמח --אחת ההתלבטויות שלי זה איזה כרטיס מסך לקנות את הGtx או gts , מצד אחד אמרו לי הגיטיאס הוא מה שצריך לעכשיו והוא זול אבל הוא בעתיד הקצת רחוק יותר לא יכול להתמודד עם הדברים שיגיעו. ---ועוד בעיה שאני רוצה הכי פחות להשקיע בספק והמארז(קירור) …
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע להרכבת מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש בעיקר לתכנות והרצת מכונות וירטואליות - שימוש ב-visual studio ובVMware workstation עם כ4-6 מכונות פתוחות בו זמנית. בנוסף מדי פעם המחשב ישמש למשחקים כדוגמת FIFA כשאין חשיבות לרמת גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, וצפייה בסרטים מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/V / NBA2K14 / MINECRAFT / JUST CAUSE 2 / BF 4 / CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20-22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, בן-דודי רוצה לקנות מחשב לעבודה עם MAYA וקצת AFTER EFFECTS. הוא שאל אותי לגבי מפרט ואני גם התייעצתי עם כמה אנשים. בסופו של דבר הגענו ל: מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39GHZ - 4MB cache לוח-אם: Intel Westchester G965 זיכרון: 1GB TwinMos DDR 2 - 667 * 2 (סה"כ 2GB) הרד-דיסק: WD 250GB-16MB KS - 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 540 128MB PCX ספק כוח: Thermaltake TR2 470W אני אשמח לשמוע דעות והערות ממכם לגבי המפרט (במיוחד לגבי הכרטיס מסך שזה הנושא שלצערי אני הכי פחות מתמצא בו). כמו-כן, 1. האם למישהו יש המלצה על מסך 22 אינץ' טוב לעבודת תלת-מימד? כי המליצו לנו על BP2219FW 22" MAG ובדקתי והבנתי שהוא עושה DITHERING והצבעים לא מספיק טובים. 2. האם…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הדרישות: ללא מסך וציוד היקפי המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים. אם התקציב נמוך מדי, שהכרטיס מסך יהיה מובנה אך שתהיה אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס DX10. לא יודע אם צריך oc , למה זה טוב? תודה רבה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מצ"ב המפרט הבא לתקציב של כ- 6500 ש"ח, נא הערותיכם. מטרת המחשב - גלישה, סרטים, משחקים (בעיקר STRATEGY, לא DOOM וכדומה), מעוניין ברכיבים יציבים שיעמדו בטמפרטורת חדר של עד 30 מעלות, רעש נמוך ככל הניתן, עם אופציות לשדרוג עתידי - מעוניין שהמחשב ימשוך לפחות 4 שנים. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 239 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 416 1 קשיחים ל…
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מה אתםחושבים על המחשב הזה? הוא מגיע בילד אין מ Tms עולה סביבות ה 350שח 350שח שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה למפרט: קודםכל נתחיל בזה שתודה רבה מראש לכולם מעריך את זה מאוד! אנירוצה לקנות את המחשב מTMSבלבד. ישברשותי את המעבד AMD Ryzen 5 Six Core 1600 Box וכרטיסמסך Sapphire NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 8GB GDDR5 אניצריך את שער המפרט. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):1800(ללא מעבד וכרטיס מסך) • חריגה מקסימלית מהתקציב:לא חושב יש צורך במידה וכן וזה קריטי 200 לכל היותר • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב?(לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:Doom. GTA. Pubg. assassin's …
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי הנה החנויות שימו לב שלא בכל חנות זה אותם חלקים תמליצו לי מה הכי כדאי ותתחשבו בקריטריונים: אחריות, מרחק מהחנות (אני גר ברעננה) ומחיר! אז הנה החנויות: LogicPc KSP Noa Pandas שימו לב על החלקים !! **רק על הזיכרון, כרטיס מסך ולוח אם** ממש תודה לכל העוזרים!!! ואני חייב המלצה דחוףף!! כי עוד מעט יגמרו מעבדי AMD כאן בארץ!! תזכרו - מחירים, אחריות, ומרחק מהבית... תודה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רצוי בלי חריגות מחיר ושיריץ גם משחקים בסבבה (רצוי מעבד e2160) מארז נורמלי לא מכוער והכי חשוב כרטיס מסך לא משולב
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אלהן, קודם כל אני חדש פה והמליצו לי להכנס לפה לפניי שאני קונה אז ככה, אין לי הרבה כסף וזה המעט שיש לי 2500 שקל ואני צריך את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה.. וכן מ Ivory או KSP *מחשב רגיל לכל דבר משחקים מוזיקה וכו' תודה וסומך עלייכם , שי (:
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-