ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה תודה מראש לכל העוזרים.. אני צריך מחשב לחבר.. המחשב יהיה מחובר ל37 אינצ' או 41 אני לא בטוח בכל מקרה.. מה שחשוב זה שהוא יוציא HD לסרטים... ויוכל להריץ football manager בצורה טובה(למי שלא מכיר, משחק אשר משתמש בהרבה ממשאבי המחשב. לא במימד הגרפי).. תקציב עד 2500 ניתן לחרוג מעט ושוב תודה... ללא ציוד הקיפי.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב לאחותי לאחר שהקודם מת. המחשב ישמש כמחשב כללי, עם הרבה מאוד צפיה בוידיאו, אינטרנט ואופיס . אני לא רואה צורך במשחקים כרגע. אז כל עוד הכרטיס מסך המובנה יריץ סרטים באיכות 720P בצורה טובה אני לא רואה צורך בכרטיס מסך. חשוב לי מאוד רכיבים איכותיים , שקט ואסטטיות כי המחשב ישב על כוננית מגובהת יחסית במקום חסוף ובמרחק קטן מהאוזן. וישמש לאורך זמן, כלומר עדיפות לתקנים (כמו USB3) /תושבות מעבדים חדשות עם מנת שיהיה אפשר לשדרג בקלות יחסית. אני רוצה שבתוך התקציב יכנס גם מסך 22 איכותי (כמו הDELL 2209WA) יש צורך גם בשלט למחשב ועדיפות לצג LCD על המארז וקורא כרטיסים. אם אפשר ליצור משהו בתקציב קטן יותר אני אשמח, אבל אני מעדיף לא לחסוך על מסך ומארז כי אלו חלקי…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
עם אפשרות חריגה עד 2500 אם יש סיבה, כולל מסך ללא ציוד היקפי חשבתי על המפרט הזה(אולי לשנות את המסך רק): http://ksp.co.il/?uin=16089 [table][tr][td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל : [/td][td] [/td][td]Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA [/td][td] …
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך !! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מתנה AMD Radeon HD 6800 Series , אין צורך בצורב ולא צריך שום דבר חוץ מהמחשב עצמו (עכבר מקלדת רמקולים ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? יש לנסות ולהקפיד על השקט כמה שאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 2900ש"ח לשימוש בעבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות, פוטושופ, ומשחקים קלים המחשב אמור לכלול: מעבד אינטל, מארז, זכרונות, לוח אם (עדיף ASUS?), דיסק קשיח (640GB), כרטיס מסך, ספק, מקלדת ועכבר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23" 1920X1080. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט , אופיס וכד' , לא משהו כבד . ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומ - יומי . ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך לקנות בהקדם מחשב שישמש אותי לאינטרנט ,שימוש משרדי פשוט, אחסנת תמונות והפיצ'ר היחיד שלדעתי מיוחד - הוא להעביר סרטים מהוידאו - לערוך ולצרוב אותם.אין צורך במסך. כמובן חשובה לי מאוד הupgradability ואני מוכן להתפשר בביצועים "עכשווים". אני מתכוון לקנות ב KSP. ראיתי את המפרט הבא בבערך 2000- מה דעתכם? תודה רבה רבה. מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5K ניתן לחרוג אך לא בהרבה (עד 6K). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'), תכנות ללימודי מדעי המחשב, תוכנות שחמט עם מנוע כמו Chessbase 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא כלול במחיר) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים! מעט הקדמה לפני השאלת תכלס: המחשב שלי שבק חיים לפני כמה ימים (לוח אם ומעבד) ובתכלס החלק היחיד שנשאר שווה שימוש הוא כרטיס המסך (gigabyte gv-rx55256D) ושני כונני סאטא. אחד ישן שאני לא יכול להיפרד ממנו כרגע ואחד חדש שנרכש ממש לאחרונה (סמסונג 1TB HD103SJ) ועכשיו לעניין: 1. מה התקציב המקסימלי? מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אם כדאי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא הכל, אבל לא רוצה לרדת מדי באיכות אל מול הצורך שלי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית סטודנטיאלית, תכני HD, הורדות, מוסיקה, אינטרנט..שהמחשב לא ייחנק בכמה משימות.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - הו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי וגם אין תכנון לאוברקלוק. אני צריך מפרט רב תכליתי שישמש למשחקים, סרטים באיכות HD, עריכת תמונות ובכלליות - מולטימדיה. אין לי בעיה שישמיע רעשים סבירים אבל שלא יהיה רועש יותר מדי. את המחשב אני אזמין דרך RSM בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת לגביו: תודה מראש לעוזרים! Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=13…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לאור קריסתו של המחשב שלי (אין לי מושג א זו קריסה סופית או לא), החלטתי שהגיע הזמן לקנות חשב חדש. המחשב שלי כבר בן שלוש הוא עדיין שירת אותי נאמנה (למרות שהוא לא היה חזק גם כשקניתי אותו). לכן, אני חושב שאני לא צריך מחשב חזק במיוחד. אני משתמש במחשב לשימוש משרדי ובעיקר צפייה בסרטים (בטלוויזיה רגילה, לכן אני צריך יציאת S-video). בגלל שהמחשב יושב בחדר שלי, חשוב לי לבחור מארז ומאוורר שקט למעבד. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. מאחר שאני צריך יציאת וידאו S-video, חשבתי לקנות לוח אם עם יציאת HDMI (לשדרוג חוויית צפייה עתידית) ובינתיים להוסיף למחשב החדש את כרטיס המסך הנוכחי שיש לי (שהוא חלש מאוד, אבל מספיק בינתיים). אודה לכל מי שיוכל לעזור לי עם מפרט מתאים. המחיר הרשום בכותרת הוא…
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה דעתכם/ן על המפרט הבא מ - KSP? המחשב נועד לאינטרנט ואופיס בלבד. האם קיים מפרט טוב יותר ב - 1500 שקל? מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UPGRADE VM800 זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר 1574 ¤
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימושים כלליים, קצת מכל דבר. משחקים, פוטושופ, תכנות, עבודה מול בסיסי נתונים וכדומה. המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר. המעבד יוחלף ל A64X2 מתי שהמחירים שלו יהיו קצת יותר שפויים, לכן נבחר הA64 הכי זול בינתיים. זכרונות קיימים: 2 יח' של Twinmos AA4T 512MB. הזכרונות הקיימים ילקחו לטובת המחשב החדש, והזכרונות הפשוטים יותר יעברו לישן. ספק כח ומארז קיימים: Themaltake Xaser III V1000D וספק ThermalTake PurePower 460W יילקחו לטובת המחשב החדש כאשר ה Compucase ישמש את הישן. כמות מוצרים סה"כ 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 594.25 ש"ח 1 Func sUrface1030 /w orange base - Mouse Pad 148.16 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 93…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב כעיקרון המפרט אמור להיות עבור שימושיים משרדיים אך לעיתים עשוי להפעיל תוכנות כגון פוטושופ כך שהוספתי כרטיס מסך וכמות זיכרון שהכל ירוץ חלק בנוגע לספק ולמארז ידוע לי שהוא גנרי אך זה מספיק למפרט אך כנראה אני אוסיף כמה שקלים ואקח מארז עם ספק של FSP מחנות נפרדת טוב חוות דעתכם\המלצות\הוזלות יתקבלו בשמחה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 1 295 295 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 2 80 160 כרטיסי מסך Point Of View - 2 Years Warranty כמו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב האישי שלי, המיועד בעיקר לשימושים משרדיים ולתכנות. אנא חוו דעתכם על המפרט, ובפרט אשמח להערות בנוגע למארז ולספק. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1068 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪305 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce G210 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪211 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=42601833606…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתאים לשימושים שונים כאשר משחקים הינו שימוש לא מבוטל בפני עצמו, בתקציב של עד 2000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. מצאתי את מפרט הבא מהחנות קיי.אס.פי: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E On Board 7.1 Channel Audio - כרטיס קול LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 - ציוד רשתות HJA-6000 MIDI Black (No PSU) - מארז Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin - ספק Teac TK-8060 Heb, Eng USB KeyBoard - Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem Creative SBS 245, 2.0 - רמקו…
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo 6600 ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX זיכרונות - לא ממש מבין בזה,מתלבט בין אלו לאלו או אם יש לכם המלצה לזיכרונות טובים אחרים ל-2 סטיקים של ג'יגה שטובים לאוברקלוקינג אני אשמח לשמוע. כרטיס מסך - ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB או Sapphire Radeon X1950XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL --- מי מהם עדיף ? ספק כוח - מתלבט בין ה-ENERMAX LIBERTY 500W לבין OCZ PS 520W ATX MODSTREAM אגב הקירור יהיה קירור מים שאני מזמין מחו"ל.
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לשרת FTP עבור אירגון של 200 משתמשים . סכום של 5000 ש"ח 1. איזה מחשב אני צריך ? (קונפיגורציה) 2. איזה מערכת הפעלה ? אשמח לקבל תגובות. תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-