עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם: להלן מפרט טכני שאני מעוניין בו אשמח לקבל הצעת מחיר או שינוי מפרט+ הצעת מחיר בתודה ובברכה יוחאי מפרט למחשב: -לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte או לוח אם GAP35DS4וGigabyte -מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel -כרטיס מסך: BFG NVIDIA GEFORCE 8800 GT OC 512 MB -זיכרון: 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL5 וKingston -צורב : GSAH55NוLGו20וXו -מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS)וThermaltake -כרטיס קול: Audigy ValueוCreative או ללא -כונן קשיח : WD3200KSוWestern Digital

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by ShaharSi,

רכשתי השבוע מחשב נייד של טושיבה s50 b 14x רציתי לדעת איזה אמצעים של אבטחה יש נגד גניבות אם בכלל.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nirzx,

מה עדיף (למחשב נייד)? 802.11A/B/G/N Wireless Card Intel 6200 Wireless Advanced Card Intel 6300 Wireless Advanced Card ובקשר לזכרון: 8gb DDR3 1066MHZ (4x2gb) 4gb DDR3 1333mhz תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by erezalster,

היי לכם. אני מעוניין לקבל דעות לגבי המפרט הזה. אני חושב שלא עשיתי עבודה וןבה עם הספק והמארז. אני אשמח לשינויים. זה כרגע המפרט: Product Price LEADTEK WINFAST PX8400GS TDH 256MB DVI PCI-E 184 W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 281 KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT 111 ASUS P5K SE (S775/QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333 DDR2 HD AUDIO 492 INTEL CORE 2 DUO E4700 2.6GHZ 2MB 64BIT LGA775 TRAY 684 SAMSUNG DVDRW X20 SH-S202J E-IDE BLACK 158 THERMALTAKE WING RS 101 120MM FAN BLACK 190 Power Supply 400 LG L1953S 19'' LCD 5MS DVI SILVER 1013 Prica All אשמח לתגובות, ארז.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. היי הרכבתי מפרט לעבודה משרדית ב1.8K... לא הולכים לרוץ על המחשב דברים כבדים בכלל.. AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 341.38 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 - PQI Original 288.99 ש"ח GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 498.99 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח SONY CD-RW 52X32X52 - BULK - BLACK 119.92 ש"ח SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 56.28 ש"ח COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWER CASE 286.15 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,838.71 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 1,783.55 ש"ח האם ניתן לשפר עוד במסגרת התקציב את המפרט? ואם כן, רז המפרט חייב להיות מורכב כולו מזיגזג. תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by bati6,

יש איזו תוכנה מיוחדת שנותנת אפשרות להגביר את הווליום של הרמקולים של המחשב? זה הכי גבוה אצלי וזה חלש

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות שני מחשבים, האחד לאחותי בסביבות ה3000 עדיף כמה שפחות.. והשני בשבילי.. המחשב הראשון הזול הוא למטרה של ישומי אופיס אינטרנט ועבודה משרדית , השימוש של המחשב היקר יותר הוא כל למטרת משחקים ושימוש כולל. יש לי בנתיים כמה מחשבים שאני חושב ללכת עליהם: הזול: Fujitsu Lifebook AH530-4 עם תוספת של 2 גיגה, כללי 4 גיגה . משהו בסביבות ה2800 דיי סגור עליו. איך הוא ? שמעתי שהוא מומלץ. יש הצעות אחרות? היקר: Toshiba Satellite L655-121 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655121 הוא עולה 4000 , ויש לו מפרט מעולה עם i5 450 או מפרט זהה , רק עם i7 של acer ב5000 Acer Aspire 5740G-624G http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems האסר ניראה יותר טוב השאלה אם ש…

9. אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ofir1992,

קניתי בדיוק מחשב נייד מדגם ACER ASPIRE 5470, והמחשב מכיל 4GB זכרון ,וכרטיס מסך עם 1GB זיכרון, אבל הכרטיס מסך תמיד לוקח מהזכרון שלי עוד כ500 MB, ואין לי שום צורך שהוא יעשה את זה, יש דרך להגביל את זה? שהכרטיס מסך לא ישתמש בעוד זכרון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DivineTurtle,

היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם! עיינתי פה קצת במפרטים ולא מצאתי משהו שמתאים למידותי אני מחפש מחשב עד 4000K הפעם לא איכפת לי להשקיע על מארז טוב 400-600 שקל ולהוסיף לתקציב עוד 200-250 שקל המעבד צריך להיות אינטל וחזק למשחקים,לא בא לי להחליף עוד שנה מעבד או כרטיס מסך לא צריך שום ציוד מסביב,אפשרי גם לקחת מעבד ואני יעשה לו OC אז אולי קירור מעבד נוסף יצוין שהמחשב לא רק למשחקים אלא גם לסרטי HD רצוי שהכרטיס מסך יעמוד ברזולוציה של 1680 *1050 במשחקים כמו GRID CRYSIS טוב לגבי קרייסיס איך צורך להסביר(-: בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. צריך שיהיה: מעבד חזק שיכול לסחוב הרבה ערוצים ואפקטים מארז שקט ספק 450W שקט לוח אם ידוע ואיכותי 2 ג'יגה זכרון הרד דיסק טוב ומהיר יש דבר כזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 אבל לפי דעתי אפשר להשיג בהרבה פחות?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Yar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום, יש מחשמב מסוג אספרימו (T4300 2.1 GHZ, 3GB RAM, 17 GB of free space on c (+20% מחברת Fujitsu. עכשיו הוא מחשב נורא טוב, הוא מהיר ואפילו מפעיל CIV5, הוא מריץ AERO בצורה טובה אבל זמן טעינת המווינדואס וזמן טעינת הווינדואס עד שהוא עולה ב100% עולה על דקה וחצי. עכשיו חשבתי בגלל שזה נייד זמן הטעינה צריך להיות נמוך מהרגיל. חשבתי אולי אתם יכולים לתת לי כמה דברים שאפשר לעשות בגלל להעלות את מהירות זמני הטעינה ואולי גם את מהירות המחשב בכללי? בתודה, יגאל.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by subarel,

לפי כתבה שהתפרסמה כאן לפני חודש על הוזלת מחירים משמעותית של C2D ברבעון השני של השנה ועל כניסתם של מעבדים נוספים בסידרה שאלתי כזאת האם לקנות מחשב בתקציב הנ"ל - אלא רק לוותר על מעבד ולקחת מעבד יד שניה סלרון, ולחכות לירידת המחירים בעוד חודש חודשיים? לפי הטבלה הזאת http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ - מחירו של E6600 ירד ב 92 דולר.. זאת אומרת כמעט במחיר של E6300 היום... בראל.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by yyoo0,

שלום רב חברים... אני צריך לבנות מחשב חדש בימים הקרובים וזקוק לעזרתכם . השימושים שלי הם בעיקר ללימודים של ניהול רשתות לכן אצטרך לעשות בו מכונות וירטואליות חזקות.. בנוסף אשמח בעתיד להפוך אותו לגיימינג כבד אך כרגע אני לא רוצה כרטיס מסך.. חלקים שלא צריך כרגע הם כרטיס מסך וכוננים קשיחים כי יש לי כבר ssd פנוי בבית. מבחינת תקציב 3-4 אלף..כמובן שעדיף כמה שפחות... התחלתי לבנות מפרט ב-ksp מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 123gigigi,

זה מחשב שנועד בעיקר ועבודה, אינטרנט,וגם מעט סרטים ומשחקים... האם ללכת על HP?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by el@d,

אשמח להמלצות לדרישות הבאות: * מטרות המחשב: שימוש עיסקי -יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר עם יכולת להריץ סרטי HD לעיתים. * גודל המסך: מסך 13.1" -14" מקסימום. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד כמה שניתן לפי התקציב הנ"ל * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד לכונן SSD * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא,אך רצוי אחריות ל 3 שנים או שניתנת להרחבה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה נייד עם איכות חומרים נורמלית פלוס מקוה שהייתי מספיק מפורט, תודה לעוזר…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לצערי אני עדיין מתלבט בין שני מחשבים <LG ו-GIGABYTE> הכרטיס שיש ב-LG: Intel GMA 4500MHD יצרן ודגם up to 358MB כמות וסוג זכרון גרפי הכרטיס שיש ב-GIGABYBE: NVIDIA Geforce 9600M GS מעבד גרפי 512MB כמות וסוג זכרון גרפי אני מבין שהכרטיס ב-LG פחות טוב מגיגהבייט השאלה אם זה משמעותי. אני לא משחק במשחקים כבדים. מצטער שאני חופר הרבה בנושא הזה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. נתקלתי במפרט המופיע מטה במספר אתרי קניות במחיר 2300-2500 ש"ח. א. מלבד העובדה שאין מסך או כרטיס מסך משובח האם המפרט והמעבד אכן נחשבים חזקים במיוחד או שקיימות נקודות כשל נסתרות ? ב. האם יציאת המסך שעל לוח האם היא DVI או VGA בלבד ? ג. האם במחיר המדובר עדיף להרכיב מפרט שונה לבד ? להלן המפרט : -------------- מחשב בעל 4 ליבות! מעבד החזק Quad Q6600 מחשב חזק במיוחד - במחיר שאתה קובע! * מעבד Intel® Core 2 Quad בעל זיכרון מטמון 8MB * זיכרון ענק 2048MB מהיר במיוחד DDRII 800MHz * לוח אם אינטל מקורי Intel PearlCreek תומך 1333MHz * דיסק קשיח בנפח 160GB SATA II * צורב DVD/RW SAMSUNG מדגם S-182D המחשב היחיד בארץ עם תו בטיחות - באישור מכון התקנים הישראלי מעבד סוג מעבד: Int…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.