עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NadavAfuta,

אז כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי. תקציב 4000, בעיקר משחקים וסרטים.. אין צורך בציוד הקפי. כרגע המפרט שלי: מעבד AMD 3200 לוח אם MSI K8N DIAMOND כרטיס מסך MSI GeForce 7900GT זכרון 1GB אבל אם אני לא טועה הוא נחשב איטי.. הארדיסק 80GB מארז Thermaltake Soprano Black מסך AOC LCD 19" תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k (יש אפשרות חריגה). רצוי מה ארץ בשבלי אחריות

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Yoda_1168,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים ב5500 שקלים. אין לי צורך בציוד היקפי כלל, ואני מתעתד להזמין מTMS בגלל הביקורות המשובחות וOC בחינם לחברי הפורום. אני יכול לחרוג ב200-300 שקלים אם זה שדרוג משתלם אחרת אעדיף לא לחרוג. בקשר לכרטיס מסך יש לי העדפה לHD2900 PRO כי הבנתי שהוא יותר טוב מה8800GTS אבל אני לא בטוח, אשמח לקבל את עצתכם. עכשיו השאלה שלי היא בקשר למעבד: מה ההבדל בין כפולי הליבה למרובע הליבה מבחינת משחקים, והאם בחירה בכפול ליבה כרגע תפגע בי באופן רציני בעתיד? ממה שאני יודע כרטיס המסך הוא הרכיב החשוב ביותר במשחקים אז אני מעדיף להשקיע יותר בכרטיס במקום מעבד מרובע ליבה. ושאלה נוספת למי שקנה מחשב מTMS בעבר: כמה זמן לוקח להם לשלוח למרכז (אני מעוניין בOC)? תודה מראש לכל העו…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  4. הי, מלבד ה-1520 אילו עוד מחשבים ניידים מצויים בשוק ומומלצים עם 8600GS ו/או שמאפשרים לעבוד ברזולוציה הגבוהה מ-1280x800 וגם קצת לשחק... מוכן להשקיע עד 10K

5. Started by vivogd,

מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. Started by pluto,

שלום מחפש נייד לצרכים של סטודנט, אני חושב על מעבד ליבה כפול וזיכרון פנימי של 2G הרעיון הוא שאם כבר אני קונה אז שיהיה חזק למספר שנים ולויסטה (גם אני לא אוהב את זה אבל תוך שנה/שנתיים כולנו נאלץ לעזוב את הXP) ראיתי את הדגם הזה: Acer, Aspire 5104 WLMI http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5104WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שהכרטיס מסך שלו לא חזק במיוחד, זה לא מאוד מפריע לי אבל אולי כבר אפשר להשיג משהו יותר טוב לעומת הווסטרו 1500 שעדיין לא הגיע לכלל החנויות ושאני לא מכיר אבל הומלץ בחום בפורום התקציב שלי זה בסביבות 5K ואני עוד מתכוון לקנות באילת חיסכון של 15% מע"מ יוצא בסביבות 600 ש"ח הבדל אין לי בעיה לקנות מעבד טוב וזול של AMD מה דעתכם? אי…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  7. יש לי תקציב של 8500 ש"ח ואני רוצה מחשב למטרת משחקים כבדים כמו(Crysis שהולך לצאת בקרוב) וגם כבדים לשנה הקרובה. יש לי העדפה לGforce על פני כל דבר והעדפה של החברה gigabyte ושל laedtek על כל דבר. אני רוצה SLI ואם יש אפשרות משהו עם overclock.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  8. אהלן, אז כמו שהבנתם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, הראשון שלי. תקציב זה לא הבעיה פה, אלה רק לבחור את המחשב המתאים. אני חושב ש ה Hp Dv 6515 יתאים לי, זה בעיקר למשחק אחד - Pro Evolution... ככה שהכרטיס מסך מספיק חזק בשבילו והשאר זה סרטים וכ'דומה מישהו מכיר את הדגם המסויים הזה ? תודה , איתי

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nadavnaz,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 1,490 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 AT 92mm 259 ש"ח 1 ASUS P5K Intel® P35 Chipset LGA 775 814 ש"ח 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 485 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 387 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 460 ש"ח סה"כ 4,370 ש"ח מפנדס מחשבים אני לוקח מהכרטיס הקודם את הכרטיס מסך שלי (7800GTX, ישן אבל אני לא משחק בכלום בכל מקרה. אז אני לא משקיע בחדש), כונן דיוידי וצורב, פלופי, והארד דיסק 250 גיגה (מוסיף עוד אחד בשבי…

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  10. היי, אני צריך שתמליצו לי על מחשב נייד, עד 4000 שקל (עם אפשרות חריגה ל5000, אך רצוי שלא) בעיקר לעבודה משרדית (הורים ואחות). צריך להיות מינימום 1GB, c2d, wifi וbt חובה. מסך צריך להיות 15.4/15, עדיפות לWS. אם הדרישות לא עומדות בתקציב, אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אך זה ממש לא שיקול חשוב. אחריות בינלאומית תהיה יתרון. תודה. עריכה: הורדתי את הקטע של הגיימינג, כי אני פשוט לא רואה איך זה יכנס בתקציב הזה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by mikilz,

שלום, בעקרון אני צריך גם מסך אבל אני כנראה הולך סופית על הvp930. לכן זה משאיר לי בסביבות ה- 3.5k לחלקים העיקריים. הדגש הוא על תוכנות התיב"ם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  12. יש לי 1100 ש"ח ואין לי אפשרות לחרוג מהתקציב מסך לא צריך צריך מעבד,לוח אם,זיכרון,כ. מסך שמסוגל להריץ משחקים באופן בסיסי כמו GTA SA, מארז בסיסי וזהו. המחשב לא מיועד לפעולות מיוחדות חוץ מגלישה ברשת ומשחקים בסגנון GTA SA. אני מעוניין במחשב AMD אבל אני לא יודע אם Sempron יהיה טוב עבורי. זאת סקיצה לגבי הבקשות שלי: Sempron 3100+ (s754 ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA DDR II 800Mhz 1GB TransCend RJA-70 MIDI Beige אני רוצה להזמין את חלקי המחשב מחברת KSP www.ksp.co.il תודה ויום טוב

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הי, טוב אחרי המון חיפושים ואפשרויות מצאתי את ה Raptor 490x accelerator של Xtremenotebooks www.xtremenotebooks.com אני רוצה להזמין אותו עם 2GM RAM ו HD160 GB 7200rpm עכשיו לשאולת... מישהו מכיר או ראה סקירה על המחשב הזה? האם אקסטרים נוטבוק אמינים מישהו הזמין דרכם? ובכלל למישהו יש חוות דעת כללית על המחשב? קודם כל אחרי כל התוספות שאני רוצה הוא עולה בערך 3000$ לפי האתר של המכס במידה ואני מזמין אותו יש מס של 15.5 זה באמת נכון מישהו ניסה? מישהו מכיר נייד דומה שאפשר למצוא בארץ?(חוץ מה XPS m1770) נ.ב. המחשב מגיע עם מעבד EXTRME 2.9

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. מה אתם אומרים על המחשב הזה : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2456 האם הוא טוב למשחקים כבדים ? ואיך הוא באופן כללי ? והאם יש משהו דומה בעלות נמוכה יותר ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by elif744,

שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר זול .. המחשב הוא בשביל להשתמש בWORD וקצת אינטרנט... לא מעוניין ביד שנייה או משו בסגנון

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. מחיר 4וחצי - 5 אלף בלי: מסך צורב וכונן משמש בעיקר למשחקים(שיהיה חזק למשחקים) אינטרנט וגרפיקה קצת.. ועכשיו שאלה אחרת אני אוכל לקחת מהמחשב הישן שלי את הזיכרון 512 RAM ולהוסיף לחדש? תודה

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  17. ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by vic07,

יש לי מחשב נייד טושיבה A200-14E. יש בו 2 מגירות לדיסקים קשיחים, כאשר רק אחת מהן בשימוש כרגע. שמעתי איפשהו שיש סוג מסויים של סוללות לניידים שניתן לחבר לתוך מגירות של הארד דיסקים. נשמע לי תמוה למדי. מישהו פה שמע על זה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  19. שלום וברכה, אפשר בבקשה לקבל מפרט שיתאים לגלישה באינטרנט, ולעבודה מהירה וחלקה(מעבד מהדור החדש) עם כרטיס מסך טוב(לא חייב משהו מטורף העיקר שיהיה מספק לעבודות משרדיות) עד 2000 ש"ח. המפרט השני אם אפשר מעבד יותר חזק ומהיר עם כרטיס מסך שיתאים למשחקים אבל שוב לא צריך את הכי טוב, אלא משהו טוב+ יספק אותי, עד 3000 ש"ח. שני המפרטים כמובן לא כולל מסך. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tapuzi,

באיזה מחשב נייד בארץ אני יכול למצוא את המעבד Intel® Core2 Extreme mobile processor?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש וצריך אישור למפרט שקיבלתי. השימושים של המחשב יהיו משרדיים בעיקר - אינטרנט, סרטים, ועבודות לאוניברסיטה. עם זאת, אני רוצה שתהיה לו גם את היכולת להריץ משחקים באיכות סבירה (לא גיימר מטורף) ושהוא ימשיך לעבוד חלק (עם הדרישות המינימליות יחסית שיש לי) כמה שיותר שנים (4 לפחות). מבחינת מחיר, השלמתי עם 3500 אבל אשמח מאד לגרד אותו קצת יותר כך שיעמוד על 3000. זה המפרט שהתאימו לי (אותו קיבלתי אותו מ- IVORY): מעבד: INTEL E6550 מארז: גבוהה, שני מאווררים, סטדנרטי. זכרונות: DDR2 800mgh 2X1G Kingson זיכרון קשיח: seagate 320GB 16MB 7200rpm צורב: sata dvd+- dual layer *18 כרטיס מסך: GF 8500 GT ddr2 512 MB לוח אם: gygabyte, chipset P35 כרטיס קול: על הלוח כרטיס רשת: על ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אין צורך במסך . יש לי הארד דיסק 1 של wd500ys של raid edition, אם אפשר להוסיף עוד אחד של wd500ys זה יהיה נחמד אבל אם זה מוריד לי ממשהוא חשוב אז לא צריך. אני מזכיר אני מפעיל אותו 24/7 ללא הפסקה לא למשחקים ולא בטיח רק יכולת שיתוף קטלנית יעבוד בתור file server וכו'. מה שכן חשוב לי זה מערך raid ענק אני מדבר על 10 hd כמה שיותר יותר טוב , אני מדבר על ענק חברה ענק, אני יקנה את הhd לאט לאט אבל מה שחשוב זה המחשב עצמו תמיד אפשר להוסיף עוד HD.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) . המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע . החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .

24. Started by Night_Fox,

אפשר לחרוג עד 2500 צריך כרטיס מסך ממש חלש או אפילו מובנה מעבד נורמאלי גם לOC זיכרון של 2 גיגה נראה לי לא צריך צורב מארז אם אפשר טריטון או טריניטי ואם נכנס אפולו

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Serene,

בוטל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.