ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן קניה של מחשב בימים הקרובים לאבא שלי למשרד , הוא משתמש בתוכניות עיסקיות , גולש באינטרנט ולא הרבה יותר מזה , מה שכן הוא מפעיל מספר ישומים לא קטן במקביל , עשיתי מחקר די מעמיק והגעתי למפרט הבא , מה דעתכם ? יש מקום לשינויים ? הודע למי שיתפנה לעזור - יש מסך מקלדת וכיוצא בזה החלקים המופעילים הם אלו שאנחנו צריכים : מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤569 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤237 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤260 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ¤372 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤136 ספק כח C…
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות למפרט מחשב המשמש בעיקר לעבודה משרדית מאומצת + צפיה בסרטי dvd . עדיפות למעבדי AMD + כרטיס המסך שלא onboard .
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במאה ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים של המחשב יהיו: צפייה בתכני HD עבודה על תוכנת SOLIDWORKS(סטודנט לא פרנסה) באופן תדיר משחקים כמו FALLOUT LAS-VEGAS,METRO2133 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה היא 1920*1080 בגודל 23 אינצ'(dell U2311H( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף החמשב הישן.. השימושים שלו זה עבודה משרדית נטו בלי משחקים.. חשוב אבל שיהיה טוב לאובר קלוק בשביל להפיק מקסימום ביצועים.. הוא צריך מחשב שיחזיק לו להרבה זמן , ושיריץ ויסטה.. המפרט יבנה רק מ ksp לא מאף חנות אחרת כי זה קרוב לו לבית.. מה אתם אומרים על המפרט שבניתי : (לא צריך צורב די וי די וכונן דיסקטים את זה כבר יש לו): מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1 430 430 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB OCZ Vista Performance Platinum XT…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי לעבודה משרדית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ₪, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black(No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות n…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית עד 3500 כולל מסך רצוי דק
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הוא צריך להיות שקטי ועם גיבוי: אלו המחירים שדליתי ברשת: מעבד 765 INTEL CORE 2 QUAD Q8200 2.33GHZ 4MB 1333MHZ LGA775 TRAY לוח אם 540 ASUS P5QL-E מאוורר למעבד 210 Thermaltake V1 AX זכרונות 310 OCZ OCZ2RPR800C44GK REAPER 4096MB 2GBX2 DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 HEATPIPE HEATSPREADER מארז 370 Thermaltake M5 VJ2000BWS ספק כח 400 Enermax 500W ETK500AWT צורב 105 LG GH22NS30 DVDx22 שני דיסקים קשיחים במערך RAID 1 570 Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS כרטיס מסך 230 Asus ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 מה דעתכם? בברכה, SPC טל' להמלצות ושיחה בנושא: 057-8113200
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (לפחות 22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרוש רישיון של Windows 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב לצורכי HD ישומים משרדיים, ריבוי משימות וקצת OC עד 5000 ש"ח (אין צורך לנצל את כל התקציב) מעבד Q6600 זכרונות: מתלבט בין אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 760 ש"ח ל4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 מעוניין ביותר מהירים (הצעות אחרות יותר משתלמות יתקבלו בברכה) א. האם יש אפשרות שהPLAT הם 800 אבל יותר איכותיים אז יותר מהירים? מארז וספק: חשבתי על AURORA+liberty 400 חשוב השקט של הספק (של המארז גם חשוב אך, אפשר להחליף מאווררים) או SONATA III או שאולי בכלל לא שווה להשקיע כ"כ הרבה באורורה ולקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=444 או אפילו משהו יותר זול. ב. שווה להשקיע עוד טיפה ולקחת ANTEC NEO-HE? כונן קשיח: 5…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תוכנות כמו Cubase 4 ,Wavelab וכו' יש כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO, צריך שיהיה 4 גיגה זיכרון, אני לא יודע אם התוכנה יודעת להשתמש ב-4 ליבות, אז לא יודע אם זה הכרחי, שיהיה מחנות שנמצאת באזור הקריות. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : אין צ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות כגון photoshop, freehand,3d studio max התקציב הוא 3600-4000. אני יודע שבתקציב לא אקבל את הביצועים הכי טובים לעבודה עם תוכנות אלה אבל, אין ברירה, לכן אני מבקש למצוא את הכי טוב שאפשר במסגרת הזאת. המפרט צריך להיות ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף אני מצרף מפרט שהציעו לי ורוצה את דעתכם, האם הוא מתאים והאם המחיר הוגן: Intel West Branch 915GVWB VGA 775 לוח אם P-4 3.0GHz 775 64bit 800Mhz 2M מעבד DDR 512MB 400MHz זיכרון ATX for P-4 400W מארז GFR FX5200 128MB + TV 64Bit ST-Lab כרטיס מסך ALPS 1.44 כונן DVRW NEC 3550 X 16 +/- Dual layer צורב די.וי.די W.D 80GB 8MB SATA 7200 כונן קשיח Logitech Deluxe PS2 מקלדת Optical mouse PS2 עכבר Fan P…
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לקהילה מכובדת :-) הציעו לי מפרט הבא ואני מתעניין מה כדאי לשנות לשפר שימושים שלי במחשב בעיקר גלישה, תכנות בMATLAB (עיבוד תמונה) , תוכנות אופיס פחות סרטים ומשחקי אסטרטגיה ישנים אני רוצה מחשב שקט, יציב שעובד חלק גם עם אני עובד במקביל בכמה משימות שהזכרתי. במחשב החדש אני רוצה להתקין WINDOWS 7 , MATLAB 2010, OFFICE 2010 המפרט הבא הוצע לי במחיר של 2500 (חדש) מארז EZCOOL ספק כוח Ci-Power CWT FAN12 500 W לוח אם AMD GIGABYTE GA MA785GM US2H AM2 מעבד ATHLON II 445 T.C. AM3 AMD זיכרון CEON 2GB DDR2 800 MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 430GT 1G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח GB500 SATA2 ועכשיו סעיפים לפי תקנון הפורום . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צריך מחשב לצרכי עבודה כאשר דרישות המינימום שלו הן: דרישות המינימום הם מעבד i7 2600, זיכרון לפחות 8MB, חיבור RS232 ומערכת הפעלה win7 1. התקציב הוא כמה שצריך 2. שימושי המחשב לעבודה משרדית, שרת למע' חקלאית 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר ומסך 5. השקט לא חשוב (בסולם של 1 עד 10: 1) 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה WIN 7 והרכבת מחשב בחנות 8. לא משנה מאיזו חנות אבל חשוב לי לקבל את המחשב עד יום רביעי! 9. דרוש תמיכה בהתקנים/חיבורים RS232 10. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. חשוב להדגיש שהמחשב יהיה בסביבה מאוד מלוכלכת ומאובקת כך שיש צורך במארז שמתאים לסביבה כזו. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים אבא שלי קונה מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו vector cad, aotocad, photoshop וכו. התקציב הוא עד 5000 ש"ח הרכבתי את המפרט הבא מה דעתכם כדאי לשנות ? המפרט מksp את לוח האם בחרתי די באקריות אני לא מבין בלוחות אם. P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1550 GIGABYTE 8I945P-G S-775+DDR2+SATA2+PCI-E 630 DDR II 533 512MB Samsung 2 620 Radeon X550XT 256MB DDR, PCI-E 490 80GB 7200 8MB WD800Jb 335 LG 52x32x52 kit 135 Thermaltake Golden Orb II 140 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 MS Internet + MS Mouse Optical 140 Assembly - Computer (New Compon.) 190 4625
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה צורך אבל אפשר ב-100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מחקר ואנליזה כמו MATLAB ועוד כמה שלא מוכרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות רשומות למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג אבל אולי אשחק FM16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט ועבודה עם תמונות, אני מצלם ומשתמש בתוכנות כמו פיקסה,פוטושופ וכו'. אני מעוניין במחשב שיגיב מהר שיפח תוכנות ויעשה פעולות בצורה מהירה. אין צורך בכרטיס מסך מתוחכם, אני לא משחק משחקים וגם לא במסך משום שיש ברשותי אחד. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים ואולי יש חנות מסויית שאפשר לרכוש דרכה מערכת שלמה ואיכותית.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
במחשב צריך להיות 7800GT 3800 DUAL CORE SUBEAM TRANFORMA ללא ציוד מקיף המחשב נועד למשחקים כבדים! תקציב 7000 ש"ח המחשב איננו בשבילי! ד"א הזמנתי חלק מהחלקים והם הגיעו נשאר לי עוד כמה חלקים ויש לי את המחשב בבית תאחלו לי בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לאחר מעל 7 שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לפנטיום 4, 1 ג'יגה RAM עם הFX5200 הקלאסי ולעבור למשהו חזק ושקט הרבה יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-300 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג קל מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ויז'ואל סטודיו, VMWare Workstation ב) צייינו האם תשתמש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי\מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולנסות לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש רגיל(אינטרנט, אופיס וכו') + משחקים כמו WOW ו PES א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. רוב הזמן לגלישה באינטרנט + המשחקים שציינתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg