עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by askme,

היי למרות הציפיות, המבחר כאן בארץ לא משהו. טוב, גם בחו"ל הוא לא, אבל יש אי אילו דגמים נוספים, כך שמי שידו / רצונו משגת בחו"ל, אולי יגלה בזה עניין - https://gizmodo.com/here-are-the-coolest-laptops-getting-new-intel-8th-gen-1798671205

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Aceman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by AleXarcasM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, FatCry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי - אינטרנט ואופיס בעיקר,קצת מוסיקה וסרטים און ליין. תקציב של 3K כמה דברים עיקריים: 1. מעבד אינטל - כפול ליבה מהדור החדש (i3,i5). 2. מסך 22" LED. 3. זכרון של 2 GB לפחות. כל השאר לא ממש משנה. אין צורך בציוד היקפי . אשמח לקבל מפרט שיעמוד בדרישות הנ"ל גם אם יחרוג מעט מהתקציב... תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. זיכרון כבר החלפתי לו ל 2GB של OCZ שזה המקסימום שאפשר לשים לו וגם 2 כונני HD אפשר להחליף אבל ראיתי באיזה פורום שמישהו החליף לו מעבד מישהו ניסה כזה דבר? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by Omeroo,

רציתי מחשב למשחקים בסביבות ה4000, וזה המפרט שבחרתי: Intel Core i5-2400 Box Gigabyte GA-880GMA-UD2H Samsung EcoGreen F3 HD153WI 3.5" 1500GB SATA2 32MB Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD CoolerMaster CM 690 II Seasonic S12II 520W Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 מה דעתכם? עצות, שיפורים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. היי אלה הגדרות המחשב. נקנה לפני כ-5 שנים: Operating System Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 65 °C Conroe 65nm Technology RAM ‎2.00GB Single-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX (Socket 775) 40 °C Graphics W2042 (1280x960@60Hz) 512MB ATI Radeon X1950 Pro (C.P. Technology) 512MB ATI Radeon X1950 Pro Secondary (C.P. Technology) CrossFire Disabled Hard Drives 298GB MAXTOR STM3320820AS (SATA) 47 °C Optical Drives TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, המחשב שהזמנתי כבר אצלי. הוא הורכב במעבדה אז קיבלתי רק את הקופסא של הלוח אם, המארז והכרטיס מסך עכשיו שמו לי את הדברים של כל בחלקים בלוח אם עכשיו אני פותח את הלוח אם ואני רואה שנגיד המתאם הזה : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply-sli_ready_ עכשיו תסתכלו על התמונה הרביעית מצד ימין יש את המתאם הוא באמצא התמונה, יש לו חוטים כאלה והקצוות הם מפלסטיק עכשיו האם זה מחובר כבר למחשב? יש לי את הלוח אם dfi lanparty sli-dr וכרטיס מסך evga 7800gtx ko האם זה מחובר או שהייתי אמור לקבל את זה בנפרד למקרה שאני יצטרך את זה? פשוט אני לא יכול לבדוק אם זה מחובר כי אני לא יכול להוציא את המחשב הקופסא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by osagron,

שלום אני מעונין לרכוש נייד עם כרטיס מסך nVidia N10M-GE1 512MB אני משתמש במחשב בעיקר למנגר של EA SPORT שנחשב בעל דרישות גבוהות מהמנגר השניים איך נחשב כרטיס המסך והאם ניתן להשוות לדגם של נייח חג שמח

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by Raz the king,

שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by NDickler,

שלום לכולם, התקנתי windows 7 היו, הוא מאוד מוצא חן בעיניי אבל באתי להוריד דרייברים להאתר של Asus ומצאתי אותם, יש שם רשימה של 20 דברים שאני כמעט בטוח שאני לא צריך אותם - בכל זאת ואני לא רוצה להעמיס עליו דברים שירוצו בהדלקה לכן אם תוכלו להגיד לי מה כדי לי להתקין כדי שאני לא אסתבך ואתקין שטויות בנוסף - אין איזו שהיא רשימה של תוכנות שמתאימות במיוחד לנטבוקים?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Chaosruler,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים ועבודות משרדיות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Skype, Microsoft office access, Xchat ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אם משחקים כמו Quake4 או Unreal 2004 זה כבד אז כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1366x768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים (נו באמת?) 5. במידה …

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 7000. ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימוד מכונה ברמת POC - בעיקר Deep Learning וdatasets שבמקסימום יגיעו לחצי טרה. במידת הצורך אעבור לענן כשהאלגוריתם יבשיל. בנוסף יש מצב להתעסקות בסיסית בסאונד ושימוש במנוע unreal לכל מיני סימולציות / דמוים וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

15. Started by iDrA,

תנו חוות דעת.. מחר אני קונה, ככה שזאת ההזדמנות האחרונה שלי לשנות כמה דברים.. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by h4mudi,

היי כולם אני מעוניין לקנות כונן SSD. רציתי לדעת איזה חיבור אני צריך כדי להתקין אותו במידה ויש לי LENOVO FLEX 2 15? ואם אפשר להתקין אותו בנוסף לכונן HD הרגיל שיש לי כרגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by sagisi,

* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by exodia,

אני משחק הרבה שעות על המחשב ואני רוצה מסך שיתאים לי ולא יקלקל לי את הראיה מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. היי לכולם, המדריך הבא נראה קצת מעיים בהתחלה אבל תקראו עד הסוף ותבינו שהעיניין פשוט מאד. יש לי 1101HA של ASUS והוא היה עיטי אז הוספתי לו זיכרון, מ1GB הגדלתי ל 2GB ואז נעלמה לי האפשרות של הOVERCLOCK של ASUS (האופציה של SHE) הOC הזה נותן אפשרות מוגדרת מראש של המהרת המחשב בקפיצות של 5% מ0% עד 30%, ב30% המהירות היא 1.75GHZ וזה הופך את המחשב לחייה רעה. הבעיה היא שאסוס אומרים שאתם לא יכולים לבצע את ההמהרה אם החלפתם זיכרון ל2GB, מסתבר שזה אפשרי אבל רק אם יש לכם זיכרון של HYNIX, וכמה שחיפשתי מצאתי זיכרון כזה 2GB רק ב EBAY. לי שי 2GB של TRANCEND עד אתמול המחשב שלי היה קצת עיטי, אפילו בסירטונים באינטרנט הוא היה מזייף. אתמול מצאתי מדריך שפותר את הבעיה הזאת: לכל זיכרון יש SPD שבו שמור…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bogdant,

http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15942&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים שווה את הכסף??? http://vtravelor.com/landing/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA?id=jonathan

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 ספק כוח: CORSAIR CMPSU-520HXEU לוח אם: ASUS Maximus Formula מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz BOX קירור למעבד: ZALMAN CNPS7000B-CU זכרונות: KINGSTON 1GB DDR2 800MHZ CL5 X4 כרטיס מסך: PCI-E Gigabyte Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail מערכת הפעלה: Windows XP Pro 64BIT Hebrew Enabled OEM

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה להפתיע את חברה שלי במחשב חדש, היא מאיירת ועובדת בעיקר עם פוטושופ והמחשב הישן שלה (בן 3 שנים) כבר לא מתפקד. * מטרות המחשב? בעיקר פוטושופ וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15 אינץ' לא מאד חשוב אם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים