עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DotC,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yaloner,

מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by cooper,

מחר אני רוצה להזמין מחשב חדש מבוסס על AMD4600 [מחיר ממש טוב 661שח] אם מישהו חושב שעדיף אינטל 6300 שיסביר למה צריך את עזרתכם בשאר החלקים אני לא צריך צורבDVD ,לא כונןCDROM

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by pinkush,

שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by wolfazb,

לצערי הרב האייסר הקשיש שלי התקלקל עד רמה שלא משתלם לי להשקיע בתיקונו, אז אני מחפש מחשב סביר שילווה אותי לאורך רוב התואר בתקווה ( מתחיל בסמסטר אביב השנה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): מחשב בסיסי שיכול להריץ אופיס, סביבות פיתוח תכנה, צפייה בסרטים ואינטרנט כמובן. * גודל המסך?13-14״ * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח לזמן סוללה ארוך ככל האפשר, לפחות כ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): כן לשניהם. * בלוטות?: כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bl…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by Drogba,

אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נייד הגיימינג העצום של MSI, הראשון אי פעם עם מקלדת מכאנית, מרשים את מבקרי תערוכת CES - וגם את כל השאר לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%a6%d7%a2/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eldadmo,

יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by ThE_MaStEr,

מעבדי אינטל P-4 3,06 Ghz (512k 533MHz) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P-4S8X AGPx8,lan,USB2.0 זכרונות DDR 400 512MB Samsung דיסקים קשיחים MAXTOR 30GB 7200/133 כרטיסי מסך ATI RADEON 9100 TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? SONY 52 x 24 x 52 (box) מארזים Supertalent 450W 5fan alum.,led,win. מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical עכברים none רמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp מסכים IIYAMA 19''V.M. Pro1451

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  10. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by asa_s1,

הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  12. Started by עמוסס,

היי ביקשתי וקיבלתי 3 מפרטי מחשב שונים. צירפתי תמונות מסך של שלושתם. האם אתם רואים משהו מיוחד לגביהם מבחינת חוסר התאמה, אלטרנטיבה טובה יותר מבחינת רכיבים ואיזה מהם עדיף, אם בכלל. הצרכים העיקריים הם גלישה באינטרנט (דפדפן), אופיס ופיתוח לאנדרואיד שהוא זה שבעיקר שואב לי את רוב ה resources. כמו כן, מבחינת דיסק קשיח, מה מומלץ היום, טושיבה או western digital? האם במפרטים האלה, יש כרטיס מסך שכולל יציאה VGA ו DVI? באחד המפרטים כתוב שיש יציאות אבל לא הבנתי אם זה מובנה או רק תומך או לא יודע מה תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Oz.,

בס"ד שלום אוקי אז ככה אם אפשר שתבנו לי את הכי טוב שאתם יכולים ב200 שקל מפרט המפרט יהיה בלי כרטיס מסך ודיסק קשיח לא מתוכנן אוברקלוק חשוב שיהיה שקט ללא ציוד הקפי ללא מסך וזהו תודה רבה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. האם קיים מחשב כף יד שבתוספת אולי מסך ומקלדת ועכבר יכול להחליף מחשב נייד/רגיל לעבודה משרדית ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. Started by eliyahut,

אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לדעת אם המפרט הזה הוא טוב למשחקים לא כבדים כמו נגיד NHL 2006 ודברים כאלה כי זה מה שאני משחק בעיקר מעבד - מעבד אינטל פנטיום 4 כפול ליבה דגם D930 לוח אם - לוח אם אינטל 945 GA 81945P - G דיסק קשיח - 160GB SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך - ATI RADEON X1600 Pro 256 מ"ב צורב DVD - LG GSA 4167B זיכרונות - DDR 2 256 533 Ghz מ"ב - שתיים כאלה (שתי כרטיסים בדיוק אותו דבר) מערכת קירור - Arctic Cooling Freezer 7 PRO - אני צריך לדעת אם עדיף לי להוציא עוד כסף על מערכת קירור אחרת שתיתן לי קירור יותר טוב וגם אם כדאי לי לקנות נוזל או משהו כזה ואם יש לכם רעיונות לעוד שינוים במפרט אני בכוונה לא שמתי מסך רמקולים עכבר ומקלדת כי אני לא צריך אותם ובבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר ותגידו לי…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. לא להשקיע במארז...כ.מסך 1800GTO...ספק תואם...כ.קול מובנה...הארדיסק 80G... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  19. היי....אח שלי צריך מפרט למחשב.. שימושים אינטרנט, מוזיקה ומשחקים לא כבדים..ושהמחשב יחזיק להרבה זמן בנתיים נראה לנו מעבד E6300 הרד דיסק WD2500KS מסך 19' LCD לא רחב זכרון עדיפות ל 2X1GB כרטיס מסך לפי דעתי מהסדרה 7600 אם אין כרטיס קול טוב (סראונד) בלוח אם אז גם כרטיס קול... לא עושה OC וצריך כרטיס רשת חוטי אם אין על הלוח אם.. ושיהיה מתאים לויסטה.. תודה..

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by Fn1Ln2,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500₪ (וממש עוד קצת לדברים חשובים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עריכה גרפית כמו וידאו ופוטושופ,אופיס וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 AC III GTA V THE DEVISION -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).)1080x1920 (FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, בימים אלה ימלאו שלוש שנים למחשב הישן שלי שקניתי בעזרת הפורום הנפלא הזה ואני מתחיל לחשוב על קניית מחשב חדש. מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב חדש ולהשתמש בחלק מהרכיבים שיש לי כבר עכשיו, מהמחשב הישן. ממה שישאר ושאי אפשר להשתמש, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון - אם זה אפשרי. המחשב הנוכחי כרגע עובד לא רע ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה (בלק אנד וויט 2, BF2, far cry - רצו בצורה סבירה עם הגדרות נמוכות). המחשב החדש ישמש למשחקים מדי פעם (אני לא גיימר מושבע אבל כשיש לי קצת זמן, אני מעביר אותו במשחקים במחשב), המחשב בסלון יהיה להקלטה וצפייה של תוכניות מהכבלים והשמעת מוזיקה. המפרט כרגע במחשב הישן הוא: Abit NF-7 2.0, AMD AXP 2200+ (HTF:BigTyphoon), ATI Redaon 9500 pro [OC…

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by MasterOr,

מחשב חזק לעבודה עם AVID ללא צורך בציוד היקפי, מחשב נטו. חשובה תאימות מלאה אם התוכנה ככה שאם מישהו לא יודע זאת בוודאות אין משמעות לפרסום של סתם מחשב חזק תודה

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by darkonerxd,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710803[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710803 - Intel - i5-4690K Quad core CPU - LGA1150 - 3.9 GHz - 6MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1246/1221[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z87M-G43[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z87M-G43 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 3000 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI, DisplayPort …

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל לצערי אני לא מבין בהם כלום... מחיר לא חשוב... צריך מחשב חזק ואמין לא אמור להריץ משחקים אבל עדיף שיוכל למקרי שעמום... אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש ממש דחוף (מעוניין לקנות מארה"ב כי הורי שם...) תודה ענקית!!!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by a707,

היי האם מישהו מכיר את הדגם "sony VAIO EB11FXB" ? (קיבלתי הצעת מחיר של 4200 ש"ח ) האם מומלץ ? איך השירות של סוני בארץ ? בעיקרון אני מחפש מחשב לצורכי גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו' , כולל יציאת HDMI . אם יש המלצות למחשבים בעלי עלות תועלת טובה, אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים