ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום אוקי אז ככה אם אפשר שתבנו לי את הכי טוב שאתם יכולים ב200 שקל מפרט המפרט יהיה בלי כרטיס מסך ודיסק קשיח לא מתוכנן אוברקלוק חשוב שיהיה שקט ללא ציוד הקפי ללא מסך וזהו תודה רבה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם קיים מחשב כף יד שבתוספת אולי מסך ומקלדת ועכבר יכול להחליף מחשב נייד/רגיל לעבודה משרדית ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המפרט הזה הוא טוב למשחקים לא כבדים כמו נגיד NHL 2006 ודברים כאלה כי זה מה שאני משחק בעיקר מעבד - מעבד אינטל פנטיום 4 כפול ליבה דגם D930 לוח אם - לוח אם אינטל 945 GA 81945P - G דיסק קשיח - 160GB SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך - ATI RADEON X1600 Pro 256 מ"ב צורב DVD - LG GSA 4167B זיכרונות - DDR 2 256 533 Ghz מ"ב - שתיים כאלה (שתי כרטיסים בדיוק אותו דבר) מערכת קירור - Arctic Cooling Freezer 7 PRO - אני צריך לדעת אם עדיף לי להוציא עוד כסף על מערכת קירור אחרת שתיתן לי קירור יותר טוב וגם אם כדאי לי לקנות נוזל או משהו כזה ואם יש לכם רעיונות לעוד שינוים במפרט אני בכוונה לא שמתי מסך רמקולים עכבר ומקלדת כי אני לא צריך אותם ובבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר ותגידו לי…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא להשקיע במארז...כ.מסך 1800GTO...ספק תואם...כ.קול מובנה...הארדיסק 80G... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי....אח שלי צריך מפרט למחשב.. שימושים אינטרנט, מוזיקה ומשחקים לא כבדים..ושהמחשב יחזיק להרבה זמן בנתיים נראה לנו מעבד E6300 הרד דיסק WD2500KS מסך 19' LCD לא רחב זכרון עדיפות ל 2X1GB כרטיס מסך לפי דעתי מהסדרה 7600 אם אין כרטיס קול טוב (סראונד) בלוח אם אז גם כרטיס קול... לא עושה OC וצריך כרטיס רשת חוטי אם אין על הלוח אם.. ושיהיה מתאים לויסטה.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500₪ (וממש עוד קצת לדברים חשובים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עריכה גרפית כמו וידאו ופוטושופ,אופיס וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 AC III GTA V THE DEVISION -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).)1080x1920 (FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה ימלאו שלוש שנים למחשב הישן שלי שקניתי בעזרת הפורום הנפלא הזה ואני מתחיל לחשוב על קניית מחשב חדש. מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב חדש ולהשתמש בחלק מהרכיבים שיש לי כבר עכשיו, מהמחשב הישן. ממה שישאר ושאי אפשר להשתמש, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון - אם זה אפשרי. המחשב הנוכחי כרגע עובד לא רע ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה (בלק אנד וויט 2, BF2, far cry - רצו בצורה סבירה עם הגדרות נמוכות). המחשב החדש ישמש למשחקים מדי פעם (אני לא גיימר מושבע אבל כשיש לי קצת זמן, אני מעביר אותו במשחקים במחשב), המחשב בסלון יהיה להקלטה וצפייה של תוכניות מהכבלים והשמעת מוזיקה. המפרט כרגע במחשב הישן הוא: Abit NF-7 2.0, AMD AXP 2200+ (HTF:BigTyphoon), ATI Redaon 9500 pro [OC…
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחשב חזק לעבודה עם AVID ללא צורך בציוד היקפי, מחשב נטו. חשובה תאימות מלאה אם התוכנה ככה שאם מישהו לא יודע זאת בוודאות אין משמעות לפרסום של סתם מחשב חזק תודה
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710803[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710803 - Intel - i5-4690K Quad core CPU - LGA1150 - 3.9 GHz - 6MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1246/1221[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z87M-G43[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z87M-G43 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 3000 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI, DisplayPort …
-
- 33 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל לצערי אני לא מבין בהם כלום... מחיר לא חשוב... צריך מחשב חזק ואמין לא אמור להריץ משחקים אבל עדיף שיוכל למקרי שעמום... אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש ממש דחוף (מעוניין לקנות מארה"ב כי הורי שם...) תודה ענקית!!!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר את הדגם "sony VAIO EB11FXB" ? (קיבלתי הצעת מחיר של 4200 ש"ח ) האם מומלץ ? איך השירות של סוני בארץ ? בעיקרון אני מחפש מחשב לצורכי גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו' , כולל יציאת HDMI . אם יש המלצות למחשבים בעלי עלות תועלת טובה, אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4500 (אשמח למחיר זול יותר). 1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כרגע הוא CTR אבל אני מתכנן לקנות מתישהו LCD אבל לא עכשיו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Starcraft 2 AC2 Crysis ומשחקים חדשים שיצאו בשנה שנתיים הבאות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. צריך צורב DVD זול. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא כרגע אבל יהיה …
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה להציג את המפרט שלו בפניכם כדי לדעת מה דעתכם ואם המחיר והמחשב עצמו שווים משהו,קודם כל התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 3 אלף שקל,בגדול כשאני על המחשב אני באינטרנט ומשחק ב 2-3 משחקים גדולים ומדי פעם רואה סרטים המפרט הוא כזה : לוח- 1GB GAP55US3L מעבד- I5 750 2.66 4ג'יגה DDR3 +צורב DVD ומארז 3 שנים אחריות על הכל ללא כרטיס מסך כי כבר יש לי בישן 9600GT וללא זיכרון כי יש לי 500 ג'יגה סך הכל ביקשו ממני 2650 ש"ח ... מה דעתכם על המחיר והמחשב עצמו ? תודה ענקית לעונים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלון: תקציב - 6000-7000 * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיריץ בקלות תוכנות כמו AUTOCAD, STRAP ו-OFFICE.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוצה מסך 13" אני סוחב אותו איתי הרבה, אז שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יו מינימום FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במפרט למחשב למשחקים, אינני מבין ב-OC ולכן מדובר במפרט שכזה כמו כן שימו לב שיש גם ראוטר בהצעה שמוסיף עוד 200 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט שמספק תועלת מקסימלית לכסף שהשקעתי בכל התחומים בלי לחרוג לדברים שאינני צריך ובכל זאת לספק מחשב איכותי לשנים הקרובות. אבקש לדעתכם לגבי הרכיבים האם יש משהו שכדאי לי לשפר או להחליף חברה לדוגמא הקירור למעבד ועד לחברה המייצרת את כרטיס המסך אשמח לעזרתכם ולחוות הדעת שלכם האם יש מקומות שעדיף לי לחסוך ולבחור בפריטים יותר זולים מבחינת שווי המוצר לתועלת שלו. כמו כן, גם המחיר של הפריטים עצמם ביחס לעצמם. ההצעה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪943 [/td][/tr][tr][…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מוכר את המחשב הישן שלי לאנשים מבוגרים שצריכים אותו בעיקר לגלישה באינטרנט.... כמה לדעתכם הוא שווה: intel celrone 4A 2433MHZ לוח אם: MSI P4MAM-L זיכרון: 256MB DDR SDRAM HARD DISK: 40G SAMSUNG 7200RPM ULTRA ATA133 1.44 DRIVE MSI CD-RW צורב CD כרטיס מסך: S3 GRAPHICS PROSAVAGE DDR 32MB מסך CRT PHILIPS 107S XP+OFFICE זהו פחות או יותר... אז כמה הוא שווה??
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להתפשר הרבה על ביצועים או איכות אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש כללי וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבר כל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות (לא בהכרח מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים לשלושת השנים הקרובות על הגדרות בינוניות פלוס מינוס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, המחשב צריך לתמוך ב GTX 670…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה שהמחשב פועל ומחובר לחשמל אז הסוללה לא נטענת,רק ברגע שאני מכבה את המחשב היא מתחילה להטען.. אני יודע שהיא אמורה להטען גם מתי שאני עובד במחשב,צריך בסך הכל שהוא יהיה מחובר לחשמל. אבל לא פשוט כתוב לי למטה איפה שהסוללה : (מחוברת,לא נטענת) מה אני צריך לעשות ? תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! אח חוגג יומולדת ואני מעוניין לקנות לו מתנה נחמדה . יש לי כמה בקשות שיהיו במפרט..למרות שאני יודע שהתקציב מוגבל אבל תנסו . מבוסס intel q6600 ולוח של asus . בלי כרטיס קול כי יש לי כבר חיצוני מדהים, בלי כרטיס מסך כי גם את זה יש לי , שיהיה שקט יציב ו......זהו שיתן עבודה. אני מקווה שתצליחו לבנות לי את החייה הכי טובה שאפשר בתקציב הזה.. אני קצת גמיש לא ממש רק קצת. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-