עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו למשחקים ולאוברקלוק. התקציב שלו הוא עד 13,000 ש"ח זהו תקציב יקר אך מכיוון שיש לו הנחה בחנות מסויימת זה לא כל כך בעיה. המפרט מחשב שאני והוא בנינו הוא: AMD ATHLON 64 3200+ BOX (NewCastle) EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3500 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel Westren Digital 120GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM SATA Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA DiamonMax Plus 9 series ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB GDDR3- Retail Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Supertalent Alu…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Dr@gon,

אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש (הגיעה הזמן באמת אחרי שנים שאני מנסה לשכנע אותו ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולOC הוא רוצה את החלקים המתאימים ביותר כדי לבצע את הOC הטוב ביותר וחלקים גם שיתנו מענה טוב מאוד למשחקים חדשים .. תקציב המפרט הוא 8000 שקל (כמו שרשום בכותרת), רצויי שיהיה מארז קל ונוח לעבודה בו ושיהיה חלק (הכוונה בלי שום חלון ודברים שהופכים את המארז "למגניב" כי הוא רוצה לעשות בו מודינג שהוא הרעיון שלו). לא צריך שום ציוד הקפי רק קופסה עם חלקים אה ועוד משהו רצויי שבמארז יהיה מקום לשתי מאווררים של 120mm בגג המארז בגלל שהולך להיות שם רדיאטור (כן יהיה במארז קירור מים). אני חושב שזהו לבינתיים אם הוא יצטרך עוד משהו אני כבר יעדכן אותכם תודה לכול מי שעוזר לי!! Dr…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by cptnbuffy,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם צריך ולא הרבה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מודרניים מהי הרזולוציה הטבעית -1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by haviv822,

היי, חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו 5K +- ללא ציוד הקפי (מסך, מקלדת עכבר) לא מיועד ל OC. לפי דעתי כדאי מבוסס E6300/6400 2GB זכרון פנימי. כרטיס מסך- לא HI-END , הוא בסה"כ לא גיימר רציני.. דיסק קשיח- בסביבות 160GB -250 לא יותר. תודה.

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, זהו המפרט : http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב. המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים. כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤908 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤893 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤550 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤335 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤452 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING …

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by hilikon,

אני צריך לקנות מחשב לילדה הקטנה (בת 6), מחשב שיהיו בו תוכנות ומשחקים לילדים, ויותקן עליו XP לפי מה שקראתי פה הרכבתי מחשב כזה מעבד G620 לוח אם גיגה בייט D2B3 דיסק קשיח WD 500G מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT זיכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG ספק כוח 300 מקלדת ועכבר MK260 רמקולים לוגיטק Z110 כל זה יוצא 1500 , האם המפרט בסדר, המחשב לא יעשה בעיות ואיזה מסך בסביבות 700 שקל אתם ממליצים לחבר למחשב הזה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by daniel4x,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 1700 בדיוק ללא חריגה זה המקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון מחשב לחייל חוזר פעם בשבוע-שבועים לבית לגיימינג קל בינוני עד כמה שאפשר.... סרטים אינטרנט וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. היי, מניסיוני המחשב לא צריך להיות חזק כמו מחשב לגיימינג חשבתי ללכת על מעבד i3 לוח אם רגיל שיתמוך עד 32G זיכרון ו-HDD של 1T האם זה נכון לעשות? או שיש דברים נוספים שאני צריך לשים לב אליהם? כמו כן אני מכיר שמערכות ESX לא תומכות בכרטיסי רשת נפוצים שיש במחשבים ביתיים תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  10. שלום אנשים... כפי שמצויין בכותרת אני צריך מפרט מחשב לילד בן 12. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומעט לסרטים. התקציב עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי, אין צורך במסך. תודה אנשים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by danik,

שלום... אני צריך מפרט של מחשב לילד בן 6 גג עד 3000 כולל מסך... לא חשוב AMD/INTEL משהכי טוב בשביל המחשב... אם אפשר אז קצת פחות במחיר.. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by coldstorm,

כאמור, לילד בן 8. קצת הורדות וסרטים(חיבור המחשב לטלוויזיה בשקע Composite+RCA) , משחקים קלים. מסך 17 אינצ' ישן. אין חשיבות מיוחדת למראה או שקט. רק מ-TMS. נראה לי שהמפרט הבא ממקסם את הסכום, אשמח להערות ותיקונים. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤308 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤335 מארז: Foxconn TW093 White + FSP 300W כמות: 1 - מחיר: ¤215 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤60 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤242 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב …

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by urib,

שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ronhadad,

שלום אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח למשחקים (לא כבדים כל כך..) , מה שחשוב לי שיהיה בו זה: מעבד I3 קצת שקט ושהכרטיס מסך יריץ משחקים... 4 ג'יגה ראם ו 500 ג'יגה דיסק קשיח... תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. אז ככה אני חשבתי בסכום של 2000 שקלים לבנות לו את המפרט הזה : כעיקרון הוא מחשב בעיקר למשחקים... האם ב 2000 ש"ח אפשר לבנות יותר טוב מיזה? בחריגה של עד 100 ש"ח ולא יותר. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. משחקים כמו sims וכאלה.. אם מישו יגיד לי איזה מפרט לקנות אני יודה לו מאוד.. אני לא מבין כלום!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה למפרט כולל מסך לילדים קטנים. השימוש של המחשב הוא בעיקר אינטרנט עם משחקי פלאש, צפייה בסרטים באיכות נמוכה וקצת אופיס. אני מעדיף שהמפרט יהיה בתקציב כמה שיותר נמוך (המקסימום זה 2500 ש"ח), ויהיה מהחנות SkyPC. תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. שלום לכולם. ישמח מאוד לראות את מפרטים המתאימים בנושא. שימושים:ינטרנט-הורדות/אופיס/נרו/אלכוהול/ מנקי אודיו/צפיה בסרטים+השמעת מוסיקה. אין שימוש במשחקים ולא צריך OC. לא צריך ציוד הכפי, מסך הקיים: LG 1953 LCD 19", כמוכן יש לי גם דיסק קשיח: WD6400AAKS. תקציב:2500+-, אם הכרחי אפשר לחרוג באזור 100-200 ש"ח. אין לי אדיפות ספיציפית לינטל או AMD. אחד מהמפרטים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873 לוח אם: ASUS P5QL ¤486 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4350 512MB DDR2 : EAH4350 SILENT/DI/512MD2 - RETAIL ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: COOLE…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  20. השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by roi.vahab,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שקיים בשוק (ׁCOD וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000 2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 5. עד כמה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מעוניין במפרט עבור מחשב - למחשקים מבוסס INTEL. בעל מעבד ‏Core 2 Duo. כ. מסך קיים - ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ של GIGABYTE. לוח אם של ASUS / GIGABYTE בעל TOOL ל OVERCLOCKING זכרון 2GB הרדיסק 250 GB DVD צורב (שששקקקטטט...!!! לא ממריא) מארז + ספק. תודה

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by phenomenal,

היי ברשותי מעבד QUAD 2.4 ברצוני לשחק במשחקים הישנים כגון STALKER ועם יתאפשר STALKER החדש שיצא (שהוא כבר לא כזה חדש) ובעיקרון לא רוצה ליהות מטורף העיקר שיעבוד ויראה טוב ויתחבר למסך 32HDFULL דרך חיבור רגיל? (ועם אפשר ועדיף אז HDMI) אז לאיזה רמת גרפיקה אוכל להגיע עם מעבד Q שעם צריך אעשה לו OC .. וכרטיס מסך שתמליצו לי שלא יצור צוואר בקבוק .. התקציב ללוח אמ, זכרונות כרטיס מסך - 1500 עם חריגה לא רצינית

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by meir2r,

שלום למשתתפי הפורום, הרכבתי מפרט עבור מחשב שאמור לשמש לגלישה, עריכת תמונות ווידאו (Movie Maker וכד'), משחקים וכד'. מעבר למפרט המצורף לעיל, האם מישהו מכם יכול לחוות דיעה לגבי אמינות וטיב השירות של חברת skypc.co.il ? מבחינת מחירים הם נראים לי פחות או יותר ברמה של KSP, השאלה היא עד כמה הם מקצועיים ואם יש עם מי לדבר לאחר הקניה ? תודה מראש, מאיר מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤943 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤424 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤482 http://skypc.co.il/product.as…

דיונים חדשים בפורומים