עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by compman12,

אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kushuet,

היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדות (אימיול וכדומה..), משחקים וצפיה בסרטים. (עפ"י הסדר הזה) בהתאם לשימושים המחשב צריך להכיל כרטיס מסך טוב (לא חייב להיות הכי מטורף..) ובעיקר לעמוד בעומס ולהיות מהיר. אין צורך בצורב,מקלדת, עכבר, מסך. התקציב שעומד לרשותי הוא: 3000-3500 ש"ח. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי..

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. שלום, תקציב - כ- 1700 ש"ח מטרות/שימושי המחשב - אופיס, אינטרנט וסרטים, מקס' 720P לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. המסך שלי יהיה 22'', רזולוציה 1680X1050 *אם אפשר להרכיב ספק מספיק טוב כדי שיתמוך בהוספה של כרטיס מסך חיצוני, אם ארצה בעתיד (9600GT למשל), זה יהיה מצוין. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by אופיר,

Core 2 Duo לפחות 1G זכרון לא חייב צורב אבל רצוי כונן DVD פנימי רצוי BT Wireless כמה שיותר יציאות USB RJ45 רצוי 2 רמקולים דוגמה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2945 תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by DjLiorTal,

INF EL81-CS18 Processor Intel® T2500 2.0G CORE DUO Operating System (optional) Microsoft®Windows® Cache 2M L2 Chipset Intel® 945PM / ICH7-M BIOS System Memory 1G DDR II 667 (2G Max) LCD 15.4TFT-LCD WXGA, Anti-Glare Type,1280x800, 16.7M colors Video Intel 945GM HDD 80G 5400 SATA Optical Drive DVD-RW Super-MULTI Communication 56K Modem , Bluetooth 2.0 , 1.3M CMOS Camera LAN Ethernet 10/100/1000 Wireless LAN WLAN 802.11b/g , a/b/g Supported Audio Realtek ALC883 High Definition Audio Two stereo speakers Internal Microphone Microphone-in and headphone-out I/O Port 1 x VGA 1 x Microphone-in 1 x Headphone-out with S/PDIF 1 x S-Video out 3 x USB 2.0 1 x…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by ariel16b,

מעבד Q6600 לוח אם GA-EP35CDS3R כ. זיכרון 4G DDR2/800 כ. מסך 9600GT 512MB כונן קשיח 500GB 32MB ספק E-COOL 450W אני רוצה שהמחשב מעבר לשימוש שוטף יהיה טוב גם למשחקים וכן יהיה בעל תוחלת חיים ארוכה אשמח לחוות דעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by TUTURU,

שלום אני חדש, אז אם במקום הלא נכון בבקשה לעביר. אז השאלה כזו אני מבין שהכרטיס מסך בנייד לוקח מי הזכרון RAM בשביל השימוש בשבילו זה נכון? אם כן נגייד החלפת זיכרון RAM נפתח ותדר גבוה יותר אז בעצם יגרום לשיפור ביצועים גרפים אומנם? (הכונה בכרטיס מסך מישני בטכנולוגית האופטימוס של נוידה למשל 540M)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. עבור מחשב מדיה שישמש ב 99% מהזמן לנטלפליקס וקבצי וידאו מהדיסק הקשיח. 1) האם בשביל לנגן בצורה חלקה סרטים של 4k באיכות גבוהה בקבצי mkv בנפחים גדולים של כמה עשרות ג'יגות יש צורך בכונן ssd, או שניתן להסתפק בדיסק קשיח רגיל שעולה פחות ועם נפח גדול יותר? 2) האם בכונן הנפרד שישמש את מערכת ההפעלה יש הצדקה לרכוש כונן m.2 nvme, או שגם כונן sdd sata רגיל יהיה מספק?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by Itamar32,

שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לשימושים פשוטים (לימודים, עבודה מהבית) בתקציב נמוך, אך מתקשה במציאת חדשים כאלה. ראיתי בימים האחרונים מבצעים על ניידים מוחדשים אך עם אחריות, במחיר 1,600 ש"ח. מצרף לינקים: נייד טושיבה מסך 15'' נייד לנובו מסך 14'' הייתי רוצה לדעת: 1. האם כדאי לרכוש נייד מוחדש או שזה חתול בשק. 2. האם המפרטים טובים למחיר זה ומספיק טובים לשימושים, או שאפשר לתת לי מפרט עדיף במחירים דומים? 3. יש כאן 2 הצעות: באחת המסך גדול יותר, בשנייה החומרה עדיפה. על מה הייתם ממליצים ללכת? מי עדיפה בין טושיבה ולנובו? 4. האם אלה מבצעים טובים או שכדאי להמתין לבלאק פרידיי ? תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה …

10. אני מחפש מחשב גיימינג בסיסי, בשביל מישהו עם תקציב מוגבל ביותר. בגדול אני מחפש הצעת מחיר לקופסא בלבד. אבל אם תהיה המלצה על מפרט שכולל גם מסך, מקלדת, ועכבר אני אשמח. אם ההמלצה היא על פלטפורמת AMD, בגלל העלות, אז האם הכל יהיה יציב לחלוטין, ו 100 5חוז תואם המשחקים והאופיס? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3200 ש"ח למחשב בלבד, אפשר חריגה קטנה בשביל שיפורים משמעותיים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב: * Fortnite * Genshin impact * Honkai Impact * Minecraft * Roblox תוכנות אופיס להכנת עבודות בבית הספר …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מחפש לקנות מחשב לגלישה באינטרנט וזום, שום דבר מיוחד. הוא לא ישודרג או יוחלף בשנים הקרובות ולכן כן חשוב שיהיה מספיק טוב גם לעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel® Core™ i3-10100F Comet Lake Box לוח אם Asus Prime H410M-E mATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666MHz KVR26N19S6/8 DIMM כונן Crucial BX500 240GB 3D Nand SATA SSD ספק כח אקטיבי FSP 350-60HCN 350W מארז מחשב Cooler Master MasterBox Lite 3 סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech Wireless Combo MK270 עברית אנגלית סה״כ המחיר יוצא 1853 ₪. אין צורך במערכת הפעלה, כבר יש לי ווינדוס 10 שאתקין עליו. יש גם מסך אבל אותו כנראה ארצה להחליף אז אש…

12. מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1220 1220 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 440 440 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 430 430 כרטיסי מסך Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ SONY x16 1 180 180 מארזים כמות מחיר סה"כ ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 380 380 עכברים כמות מחיר סה"כ MS Optical + roll 1 50 50 סה"כ 4070 Quantum KWP 840 (silv…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by IdanTs,

לפני בערך חצי שנה אפילו יותר קניתי מחשב מעולה פחות או יותר (E8400, 8800GT) ועלה 5 אלף כולל מסך. עכשיו אני צריך עוד מחשב אבל שיהיה יותר פשוט, במחיר סביר. אני מחפש מפרט של מחשב, ללא תוספות של ציוד היקפי. רק מחשב. לא משהו גרוע.. מעבד 2 ליבות, 2 ג'יגה ראם וכרטיס גראפי סביר לא משהו גרוע כמו כרטיסים של INTEL וכו'. את המחשב אני ארכוש בפנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/ ומה שאני צריך זה בעצם: מעבד כרטיס מסך זיכרון דיסק קשיח צורב (לא בטוח) לוח אם מארז כמובן מאוורר נוסף (40 שקל..) וזהו פחות או יותר. מחשב שכולל הכל. המחשב יהיה מחשב למשחקים. אבל לא ממש משחקים כבדים. אני מתכוון שיריץ דברים כמו COD4 סתם לדוגמא אפילו שיריץ ב-MEDIUM. אבל בכללי שלא יהיה מחשב לגיימר רצי…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by deco,

הצעות למפרט מחשב שישמש לעריכת וידאו

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. אני רוצה נייד קטן..(לצבא) (13 אינץ או פחות) שיהיה אפשר לשחק בו משחקים בערך ברמה של הירוס 5 ושיהיה לו רמקולים טובים וסוללה חזקה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום ברשותי מחשב נייד שאני משתמש בו להרצת מערכות ווירטואליות בHYPER V כרגע אני מצונזר הן מבחינת דיסק וזיכרון , מפרט המחשב: I7 4700HQ , 8GB , 750HDD זיכרון 8G מספיק לי לעד 3 - 4 מערכות בלחץ וגם זה שאני נותן לכל מערכת גיגה זיכרון ( SERVER 2012 R2) אני צריך להריץ יותר כמובן והדיסק קשיח פשוט בשימוש של 100% שכל המערכות פועלות דבר שמעט את העבודה , המעבד לא מראה מאמץ מיוחד. השאלה האם לשדרג את הזיכרון או להוסיף SSD שיהיה במיוחד לVHDS שיפעלו משם אין לי תקציב לשניהם כרגע אז השאלה מה יותר קריטי ונראה נכון לשדרג קודם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by balagan777,

אהלן, קניתי סוללה חדשה לנייד של לנובו מדגם N100, הם צריך לפני שמשתמשים בה להטעין אותה במחשב מספר מסויים של שעות כשהוא כבוי, או שאפשר ישר להתחיל להשתמש בה ? תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. יש לי מחשב עם מסך מבריק. אני עובד רוב הזמן בבית, אבל בשעות היום עם חלון פתוח וזה פשוט על גבול המחרפן הסנוורים האלה. הודות לאחד המשתמשים בפורום הבנתי שקיימת מדבקה שכזו. קראתי באינטרנט קצת וראיתי סרטונים בYoutube, וזה נראה לי ממש טוב. בארץ כנראה לא כ"כ ניתן להשיג אז כנראה נקנה מחו"ל איכשהו. מישהו פה ניסה את המוצר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by Dror Lazar,

[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה

21. היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aviadp,

מחשב עם כ. מסך נפרד(נראה לי) GEFORCE 9300M נמכר כרגע באייבורי וגם בKSP במחיר די נמוך של 3490 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 ואם יש למשהו מושג למה המחיר שלו נמוך יותר ממחשבים עם כרטיס מסך X4500 מובנה? מטרת השימוש: פוטושופ CS4 תודה אביעד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by LittleNicky,

מעוניין למכור ביד 2, כמה שווה להערכתכם? 15.6, i7-4700HQ, gtx 850m, 8gb ram, כונן 750gb 7200rpm, כולל צורב dvd.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by drorr,

מחשב לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים,משחקים,אוטוקד לוח אם : GA-M61PMS2 RH מעבד : ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 זיכרון : DDR2 667 MHZ 1GB DUAL CHANNEL דיסק קשיח : SEAGATE 250 GB SATA II 8MB צורב : NEC 7170A DVD-RAMX12 מארז : SIMBADA SILVER מקלדת : GENIUS KB-21E MULTIMEDIA PS2 עכבר : GENIUS WEBSCROLL רמקולים : MICROLAB M-820 מסך : HYUNDAI B91D

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים