ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב שהוא קצת ישן די מהיר אבל ישן ואני לא ממש מצליח להריץ משחקים כמו CS:GO וכאלה זאת אומרת מריץ אבל על הגדרות מאוד נמוכות ועל 30-40 FPS.. Geforce 9300 GE Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.69 GHz Ram 2.00 GB אני רוצה להריץ את המשחקים האלה על הגדרות בינוניות ועם FPS של לפחות 70-80.. התקציב שלי הוא: כמה שצריך להשקיע בשביל מה שרשמתי פה^^
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי חברים, אני הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ובזמן האחרון (חודשיים-שלושה) יש לי נפילות קטנות של חשמל בבית(שסוגרות לי את המחשב בפיתאומיות), ורציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול למנוע תקלה בעתיד? כי נפילת חשמל אחת כבר שרפה לי את הספק כוח במחשב הקודם. תחדה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל מסך LCD, ללא ציוד היקפי. סומך עליכם תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 כל המשחקים החדשים שיצאו של BF , COD , CRYSIS , משחק גם במשחק בודד שבאיכות נמוכה Counter Strike 1.6. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות שני נייידים. כפי שהכותרת רומזת אחד מהם יגיע בוודאות מארה"ב עם דוד שלי, לגבי השני אני די מתלבט מכיוון שהתקציב בשבילו הוא לא גבוה כול כך ולכן אני לא יודע עד כמה משתלם להביא אותו מארה"ב(בעזרת שילוח). דבר ראשון הייתי שמח אם מישהו היה נותן סקירה קטנה על מצב הניידים בשוק, קראתי את הסטיקי אבל הוא די מבולגן וכולל בתוכו המון מידע ישן. לא ממש מצאתי שם מידע עדכני על הפלטפורמות החדשות של AMD כולל מעבדים(שהבנתי שבניגוד לעבר נותנות פייט לאינטל), וגם בכרטיסי המסך לא ראיתי הסבר על הכרטיסים החדשים של שתי החברות. איזה מעבדים עדיפים כרגע? מה נחשב הכרטיס מסך החזק ביותר? מה נחשב המשתלם ביותר? כמובן שלא ציינתי שימושים המחשב הזול יותר אמור להיות לסטודנטית, הוא לא צריך כרטיס…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המיטב שאפשר מזה.... אין לי כסף ,זאת אומרת ש-1500 זה הגג העליון ביותר. כמה דברים שהייתי שמח שיהיו- נקודה ולא פד מגע , CDROM רזולוציה של לפחות HDR(גודל מסך לא נורא מפריע לי) מערכת שתוכל להתמודד עם סרטי HD אני מוכן להתפשר על כל הדברים האלה, אבל זה פחות או יותר מה שאני מחפש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללמודים ושיהיה למשחקים מדי פעם אני מתלבט בין שני דגמים מה עדיף ? 1)http://ksp.co.il/?uin=19339 2)http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23822 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברה, מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא שווה את המחיר? הוא טוב? אני יכול לקבל משהו יותר טוב? 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 420 ₪ - Gigabyte GA-H77M-D3H 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 440 ₪ - Western Digital Caviar Black 1TB 5 Years Warranty 375 ₪ - Raidmax Raptor 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 20 ₪ - Cooler Master 120mm Low Noise Fan 5094 ₪ http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=525bda54aa220 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז ככה....המפרט הראשון [5.5-6] חיייייייב לכלול: *צורב *500GB *כרטיס מסך בינוני DUAL DVI *2GB RAM ומארז שיוכל להכיל עוד דיסקים קשיחים (סביבות 3-4 נוספים) כמובן קירור טוב למארז ומעבד שיסחוב את כל המערכת (עם יכנס בתקציב אז את ה Q6600) !!!ללא מסך!!! המפרט השני [2K] יותר פשוט *מקלדת ועכבר אלחוטיים *חיבור לLCD גדול (32") *250GB - לא יותר עדיף שהמפרטים יורכבו ב TMS....כי משם אני הולך לרכוש כנראה את שני המחשבים. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעצה לגבי קניית מחשב נייד. אשתמש בו ללימודים ועבודה (רשת, אופיס ושאר שטויות) ולמשחק (ספיציפית, הירוס 6 הוא היחיד שאני יודע עליו כרגע - הנה לינק למה שהוא דורש: http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1393 גודל מסך - סביב ה13 אינץ'. משקל - תיקון - לא יותר מ2.2. זמן סוללה של כ4 שעות. כונן קשיח - לפחות 500 ג'יגה. חייב כונן אופטי. מבחינת חברה - לא אפל. מעבר לזה, אני פתוח לכל החברות. התקציב כאן הוא תקציב עליון - אם אפשר להשיג מחשב שעונה על הצרכים הללו בפחות מזה זה יהיה מעולה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם. מחירים לפי זאפ נמוך ביותר +- תגידו לי אם רואים משהו שאפשר להשיג ביותר זול זכרונות: GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 - מחיר: 290$ (הזמנה מחו"ל) - הוזמן לוח אם: AB9 Abit - מחיר: 759 מעבד: Core 2 Duo 6300 - מחיר: 1250 - הוזמן כרטיס מסך: Radeon X1950XT - מחיר: 1,470 - הוזמן דיסק קשיח: WD2500KS Western Digital - מחיר: 369 - הוזמן צורב : LG GSA-H12N - מחיר: 185 - הוזמן מארז: Thermaltake Soprano - מחיר: 426 - הוזמן ספק כח: Cooler Master eXtreme Power 600W - מחיר: 405 - הוזמן מסך: Hyundai B90D - מחיר: 1371 - הוזמן מאורר למעבד: Sunbeam Tun…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834220046 מה אתם אומרים? מישהו שמע עליו ביקורת רעה או שיש לו נסיון עם הניידים של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייח. תקציב 3500. מיועד לעבודה עם הרבה טאבים, תכנות, אינטרנט. שונא לאגים. שמתי I7 גם כדי לנצל את ה MHZ בזיכרון. לא רואה צורך בכרטיס מסך בשלב זה. בנוסף, זכרון מאמזון: TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDR4 16GB Kit (2 x 8GB) 3000MHz (PC4 24000) CL16 Desktop Memory Module Ram - Gray - TLZGD416G3000HC16CDC01 גם את ה SSD הזמנתי באמזון. הארד דיסק מעביד ממחשב ישן.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://tms.co.il/ preview/spec/gymhnz9b בבקשה תגובות אם אפשר עוד היום 3/10/2011 (אני יודע שזה מארז וספק בינוניים!)
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, מתחילה ללמוד עיצוב חזותי בשנקר ונדרש מחשב נייד שיתמודד בעיקר עם תוכנות לעיצוב גרפי (בעיקר photoshop ו-Illustrator). המחשב הנבחר הינו Macbook pro 14 וההתלבטות הינה בין 2 דגמים בעלי מפרט זהה (16GB RAM, 512GB SSD) למעט המעבד - מודל 2021 עם מעבד M1 pro במחיר 5,554 ש"ח לעומת מודל 2023 עם מעבד M2 pro במחיר 7,862 ש"ח (מחירי KSP אילת). מצרף קישור למפרט המלא: https://ksp.co.il/web/item/243469 https://ksp.co.il/web/item/175999 אשמח לעצתכם.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
- 2 followers
-
-
כמה זמן יחיז מפרט של בערך 5000 ש"ח? הוא יחזיק עד שיצא GTA SUN ANDREAS? :
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2150 ש"ח , מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . Ksp. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חיפושים רבים הגעתי ל2 דגמים שיענו לדרישותי כמעצב אינטראקטיב אשמח לקבל ביקורת ממכם מה עדיף ואם יש דגם נוסף ברמה זאת אשמח שתשתפו אותי http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=796216&cid=6860 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18826 תודה,
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 1500 ש"ח. 2. שימושים: ישמש כקליינט קבצי מוסיקה במערכת סטראו ביתית (אין צורך בדיסק קשיח גדול, הקבצים יגיעו משרת הנמצא בחדר אחר). 3. מארז HTPC בסיסי שקט (כ- 300 ש"ח של JSP-TECH ודומיהם. אם יש המלצה אחרת - אשמח). 4. אין צורך בכרטיס קול לפי שעה. 5. כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי. 6. אם אפשר , עדיפות לרכיבים איכותיים ועמידים יותר על חשבון מהירות וביצועים. אין לי צורך במחשב מהיר או חזק במיוחד, אך אני רוצה עמידות גבוהה. משפט נוסף: אני מניח שזה יישמע הזוי, אבל ככל הנראה ישנם הבדלים באיכות הסאונד הדיגיטלי שמוציא USB. אם ישנם רכיבים שידוע שהם איכותיים יותר במוצא ה- USB שלהם (כגון בידוד יותר טוב משדות אלקטרומגנטים או כל קשקוש אחר שאני לא חושב עליו) ובעמידות שלהם (על חשבון מהיר…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רלכולם, רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי על מהותי בין בועיו של דיסק קשיח 2.5 בנפח 320 ג'יגה ומהירות של 5400 סל"ד לבין כונן של 200/250 ג'יגה 7200 סל"ד, אם כן במה זה יבוא לידי ביטוי ומהם ההבדלי ביצועים המדוברים, בהנחה ואני קונה לפטופ למשחקים עם זיכרון גדול כרטיס מסך חזק מעבד חזק מאוד (hp dv5 1190 ej ככל הנראה שהוא בעל דיסק קשיח 320 5400 סל"ד ) , ברצוני לדעת האם באמת זה יאט את המחשב ויפחית את ביצועיו בצורה משמעותית לעומת אותו מפרט עם הכונן הקטן והיותר מהיר . תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם אני צלם שעובד המון ב LIGHTROOM ומתחיל להיכנס לעולם של הפוטושופ 2D בצורה יותר רצינית 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל אם יתנו שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית 2D, לייטרום ופוטושופ, סרטי FHD, מעט משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לייטרום ופוטושופ לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-