עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים... כפי שמצויין בכותרת אני צריך מפרט מחשב לילד בן 12. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומעט לסרטים. התקציב עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי, אין צורך במסך. תודה אנשים.

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by danik,

שלום... אני צריך מפרט של מחשב לילד בן 6 גג עד 3000 כולל מסך... לא חשוב AMD/INTEL משהכי טוב בשביל המחשב... אם אפשר אז קצת פחות במחיר.. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by coldstorm,

כאמור, לילד בן 8. קצת הורדות וסרטים(חיבור המחשב לטלוויזיה בשקע Composite+RCA) , משחקים קלים. מסך 17 אינצ' ישן. אין חשיבות מיוחדת למראה או שקט. רק מ-TMS. נראה לי שהמפרט הבא ממקסם את הסכום, אשמח להערות ותיקונים. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤308 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤335 מארז: Foxconn TW093 White + FSP 300W כמות: 1 - מחיר: ¤215 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤60 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤242 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by urib,

שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...

5. Started by ronhadad,

שלום אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח למשחקים (לא כבדים כל כך..) , מה שחשוב לי שיהיה בו זה: מעבד I3 קצת שקט ושהכרטיס מסך יריץ משחקים... 4 ג'יגה ראם ו 500 ג'יגה דיסק קשיח... תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. אז ככה אני חשבתי בסכום של 2000 שקלים לבנות לו את המפרט הזה : כעיקרון הוא מחשב בעיקר למשחקים... האם ב 2000 ש"ח אפשר לבנות יותר טוב מיזה? בחריגה של עד 100 ש"ח ולא יותר. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. משחקים כמו sims וכאלה.. אם מישו יגיד לי איזה מפרט לקנות אני יודה לו מאוד.. אני לא מבין כלום!

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה למפרט כולל מסך לילדים קטנים. השימוש של המחשב הוא בעיקר אינטרנט עם משחקי פלאש, צפייה בסרטים באיכות נמוכה וקצת אופיס. אני מעדיף שהמפרט יהיה בתקציב כמה שיותר נמוך (המקסימום זה 2500 ש"ח), ויהיה מהחנות SkyPC. תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. שלום לכולם. ישמח מאוד לראות את מפרטים המתאימים בנושא. שימושים:ינטרנט-הורדות/אופיס/נרו/אלכוהול/ מנקי אודיו/צפיה בסרטים+השמעת מוסיקה. אין שימוש במשחקים ולא צריך OC. לא צריך ציוד הכפי, מסך הקיים: LG 1953 LCD 19", כמוכן יש לי גם דיסק קשיח: WD6400AAKS. תקציב:2500+-, אם הכרחי אפשר לחרוג באזור 100-200 ש"ח. אין לי אדיפות ספיציפית לינטל או AMD. אחד מהמפרטים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873 לוח אם: ASUS P5QL ¤486 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4350 512MB DDR2 : EAH4350 SILENT/DI/512MD2 - RETAIL ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: COOLE…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  11. השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by roi.vahab,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שקיים בשוק (ׁCOD וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000 2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 5. עד כמה…

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  14. מעוניין במפרט עבור מחשב - למחשקים מבוסס INTEL. בעל מעבד ‏Core 2 Duo. כ. מסך קיים - ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ של GIGABYTE. לוח אם של ASUS / GIGABYTE בעל TOOL ל OVERCLOCKING זכרון 2GB הרדיסק 250 GB DVD צורב (שששקקקטטט...!!! לא ממריא) מארז + ספק. תודה

• 13 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by phenomenal,

היי ברשותי מעבד QUAD 2.4 ברצוני לשחק במשחקים הישנים כגון STALKER ועם יתאפשר STALKER החדש שיצא (שהוא כבר לא כזה חדש) ובעיקרון לא רוצה ליהות מטורף העיקר שיעבוד ויראה טוב ויתחבר למסך 32HDFULL דרך חיבור רגיל? (ועם אפשר ועדיף אז HDMI) אז לאיזה רמת גרפיקה אוכל להגיע עם מעבד Q שעם צריך אעשה לו OC .. וכרטיס מסך שתמליצו לי שלא יצור צוואר בקבוק .. התקציב ללוח אמ, זכרונות כרטיס מסך - 1500 עם חריגה לא רצינית

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by meir2r,

שלום למשתתפי הפורום, הרכבתי מפרט עבור מחשב שאמור לשמש לגלישה, עריכת תמונות ווידאו (Movie Maker וכד'), משחקים וכד'. מעבר למפרט המצורף לעיל, האם מישהו מכם יכול לחוות דיעה לגבי אמינות וטיב השירות של חברת skypc.co.il ? מבחינת מחירים הם נראים לי פחות או יותר ברמה של KSP, השאלה היא עד כמה הם מקצועיים ואם יש עם מי לדבר לאחר הקניה ? תודה מראש, מאיר מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤943 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤424 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤482 http://skypc.co.il/product.as…

17. Started by somsomlo,

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤400 1 לוחות אם Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 ¤308 1 מארזים Foxconn TLA436 Tube FSP350W ¤251 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤360 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤376 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤163 1 המחשב מיועד למשחקים לא כבדים , אינטרנט אופיס. וחוץ מזה בדוגמא הנ"ל מה לא יעבוד עליו לדעתכם? יש משהו שאתם חושבים שלא יעבוד עליו? תודה.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by GiDox,

הגיע הזמן לחדש, שלוש שנים כמעט אחרי השדרוג האחרון הוצאתי את עצמי מהנפתלין ופניתי לקבלת מפרט מחשב ב-3000 שקל לכל היותר ואם אפשר פחות, מה טוב. מסך יש לי, לכן אין צורך בו בהרכבת המפרט. הנה משהו שהרכיבו עבורי בחנות שאני מכיר, המחירים כוללים מע"מ ולפני הנחה - יש לציין שההנחה תהיה גדולה למדי (קשרים טובים). העתק מהדף: מארז ATX MIDI כולל ספק 12V W500 עם שני מאווררים לוח GYGABYTE 945 USB2+ -P4- DDR 800-MHZ PCI EX מעבד 6300 CORE 2 DEU כולל מאוורר שקט מקורי... זכרון 1024MB DDR2 כרטיס מסך לא בנוי בטכנולוגיה PCI EX 128M כונן קשיח 160GB SATA2 כרטיס קול 128 OB פלוס מקלדת, עכבר, כרטיס רשת וכו'. CD ROM X52 המחיר לפני הנחה: 3650... המפרט המקורי כולל CD ROM X52 אבל חלה טעות מכ…

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200-2300 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא אין צורך לכלול התקנה ביתית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כבר פתחתי נושא אחד אבל התקציב עלה קצת אז החלטתי להתייעץ שוב...... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עד 2500 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Syrex,

שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים (כן כן עד כמה שאפשר...) במחיר הנ"ל פחות או יותר.... תודה .

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by talag,

מיועד בעיקר למשחקים כבדים ו MATLAB ו DSP לא מעוניין ב OC

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום רב לכל הקהילה, אחרי כשנתיים שלא הייתי בפורום אני חוזר. לפני שנתיים המלצתם לי על מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000+ (מהראשונים בשוק) שעד היום עובד ועובד מצויין. אני רוצה לקנות לאחי מחשב למשחקים. לפני כן אני רוצה לברר כמה עניינים: 1. מעבד AMD או INTEL עדיף למשחקים ולמה ? 2. זכרון של איזו חברה עדיף ולמה ? 3. כרטיס מסך במה יותר טובים הpci express ? 4. איזה דברים אני חייב שהלוח אם שלי יתמוך ולמה ? אני מחכה כבר בקוצר רוח למפרט רק בבקשה תסבירו לי על מה ששאלתי לפני (גם אם אני אצטרך לחכות לתגובה הרבה זמן .. בבקשה תסבירו הכל כדי לחסוך ממני שאלות נוספות ... ) ואם יהיו לי שאלות נוספות אני אכתוב כאן ואני סומך עליכם בעיניים עצומות. בבקשה שהמפרט שתכתבו יהיה עם מחיר לכל רכיב ואי…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. אז ככה , היום יש לי מחשב מבוסס AMD 2400 וכרטיס מסך ( NVIDIA GEforce MX 440 (64MB הורדתי סרט של HD והמחשב פשוט נתקע כשאני מנסה להריץ אותו האם זאת בעיה בכוח של המחשב ? או שזאת בעיה אחרת ? אצל חבר שלי אותו סרט עובד בעזרת אותה התוכנה... בכל מקרה אני רוצה להחליף מחשב .. כבר החלטתי על אחד מ2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR4 HDMI (Throught Adapter)PCX ¤878 Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI (Throught Adapter)PCX 639 המחשב ברובו הוא לצורכי צפיה בסרטים, סרטי HD כבדים של מעל 20 ג'יגה. תודה מראש שבלול

• 7 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים