ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
חרשתי על הפורום וניסיתי להבין פחות או יותר מי נגד מי. המפרט שיצא לי הוא כזה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות*2 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול מובנה צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות מובנה מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 מארזים לא ידוע (צריך עזרה בתחום הזה) ספקי כוח לא ידוע (צריך עזרה בתחום הזה) מחיר…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב אבל אין לי מושג כל כך. המחשב הוא לעבודה עם PHOTOSHOP ותוכנות 2 מימד ותלת מימד. + אני אוהב משחקים לכן הכרטיס מסך. לגבי הRAM אני בטוח שהגזמתי אני רוצה חלופות כי אני לא מבין ב CASים אבל שלא יהיה צוואר בקבוק למערכת. ואם אתם חושבים שזה לא הזמן לקנות מחשב או לחכות שמחירים יתעדכנו וכל מיני ...אז טיפים יתקבלו בברכה. את המחשב הרכבתי ב"נועה" אם יש מקום יותר טוב ....בבקשה המפרט : INTEL P-4 LGA-775 3.00GHZ 520 800MHZ 1MB 1190 ¤ 1 ABIT IS7 610 ¤ 1 GeIL DDR 1024MB (2x512MB) 3200 400mhz ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1560 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 645 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB 1120 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Chen…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא לבית, כלומר - כן למשחקים אבל לא רק , גם לפיתוח, התקציב הוא עד 4 אלף שקל, כולל מסך, המסך הנוכחי שלי הוא מ2003, ישן בטירוף ומשמיע רעש שאי אפשר לסבול (טון גבוה מאוד שלא נפסק עד שמכבים את המסך). אפשר לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים, אבל לא מעל אלף ש"ח. צריך רק מסך, בלי מקלדת ועכבר - אותם כבר יש לי, כמו כן שתהיה הרכבה של כל המפרט. לגבי קירור אני לא מבין כל כך בזה, ולכן אני לא חושב שאצטרך משהו מיוחד או גרנדיוזי. לא מעניין אותי אם הוא יהיה שקט או לא, מצידי שיהיה מאוורר שיעשה רעש מפה ועד הודעה חדשה כל עוד הכ.מסך או לוח האם לא ישרפו מה כן חשוב ? כ.מסך נורמאלי ( קריא: חזק, אבל לא משהו מטורף), מעבד חזק(2 ליבות ? 4 ליבות ? האם 4 ליבות ישתלם ?), זיכרון ראם אמין{מה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו תמיד נעזר בכם לצורך בניית המפרט. הפעם על הפרק - מחשב לאביה של חברה שלי. אז בזהירות כאן והשאלות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תמונות, סרטים. עבודה משרדית לגמרי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך, רק המארז וה"תוכן". 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיוידי (יש לו דיוידי חיצוני), אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. חשוב שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי דוד שלי נוסעה עכשיו לשליחות במקסיקו והעבודה אמורה לממן לו מחשב בלי מגבלת מחיר. אבל הוא חייב לקנות באתר NEWEGG כי הוא אומר שרק להם הוא מאמין ןהוא אוהב את השירות שלהם. הינה מפרט שאני חשבתי עליו ( לא AMD כי המחשב לא יהיה רק למשחקים, אלה לתיכנות, גרפיקה וכו' ובמחשב לא יהיה אובר-קלוק ) מעבד: Intel Pentium 4/ 3.4C GHz 800MHz FSB, 512K L2 Cache, Hyper Threading Technology - Retail 424 דולר$ לוח-אם: ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL 178 דולר$ הארד דיסק:Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225 דולר$ הארד דיסק נוסף : Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב בסיסי לבנאדם מבוגר במחיר זול. צריך בסה"כ להתחבר לאינטרנט ולעשות עבודה מינימלית עם המחשב. צריך צג שטוח מקלדת ועכבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הזה: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 קירור למעבד: Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan כמות: 1 לוח אם: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Six Core Support כמות: 1 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB כמות: 2 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 המחיר הוא בסביבות ה-4500 , תנו ח"ד מה אתם חושבים על מפרט והמחיר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במפרט שאני בניתי אבל הייתי מעוניין לוודא שהחלקים שלו מתאימים אחד לשני ושאני מקבל את המירב בשביל הכסף שלי המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוהה עם משחקים החל מוורקראפט 3 דרך סדרת Total War ועד הדרישות המחמירות של קריסיס ושכמותו. מעבד מעבד Intel Core i7-3820 Tray 1 ₪1626 [/l][/l][/l][/l] לוח אם לוח אם Asus P8Z68-M PRO 1 ₪824 [*] דיסק SSD כונן קשיח Crucial SSD M4 2.5" 9.5m 64GB 1 ₪460 [*] דיסק קשיח כונן קשיח Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB 1 ₪616 [*] זיכרון זיכרון Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 1 ₪309 [*] כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בלבד ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני יודע שהתקציב נמוך למחשב גיימינג אבל אני בטוח שאפשר לארגן משהו מינימלי,בכל זאת אני חייל ופעם בכמה שבועות שאני חוזר שיהיה לי מחשב בבית להתעסק איתו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים והכי טובים תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי כבר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG ויריות ומשחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברצוני להרכיב מחשב למטרות גיימינג ושאר ירקות, כאשר את החלקים כנראה שאוכל להביא מארה"ב עם חבר. בניתי משהו בינתיים דרך newegg, אשמח לקבל פידבק והצעות לשיפור. XFX HD-685X-ZNFR Radeon HD 6850 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card with Eyefinity - 160$ Antec High Current Gamer Series HCG-750 750W ATX12V v2.3 / EPS12V v2.91 SLI Certified CrossFire Certified 80 PLUS BRONZE - 90$ G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - 55$ ASRock Z68 Extreme4 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard - 185$ Intel Core i5-2500 Sandy Bridge 3…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי עזרה מכם המומחים. תקציב תקציב: 3500 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 500 ש"ח. אם אפשר אז כמובן כמה שפחות. שימושים המחשב יאלץ להריץ משחקים הדורשים מפרט חזק במחשב יותקן Windows 7 64 BIT ללא ציוד הקפי כפי הנראה הצורב יועבר מהמחשב הישן. למחשב יחוברו שני מסכים רצוי כי המפרט יורכב בחנויות הצפון וחשוב כי החנות תרכיב את המחשב. אם יש פרטים נוספים חשובים אותם לא ציינתי, הגיבו ואשמח להוסיפם. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני בדרך לעוד רכישת מחשב ורציתי את חוות דעתכם על המפרט. שימו לב, כרטיס המסך הוא גירסת הטורבו (נראה לי שאין כמעט הבדל במחיר, פשוט לא מצאתי אותו ברשימה באתר שלהם). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! סביבות 4500 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תיתנו דעתכם על המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (אבל לא להכי גבוהות שקי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! המון זמן לא נברתי בשוק רכיבי החומרה, אשמח לעצה מהמומחים איזה מפרט לגיימינג ב6K~ יעשה לי הכי טוב על הלב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, חייל אחרי הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 6500 ש"ח... גיימר אפילו אחרי חייל >< 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PS CS5, Flash CS4 IL CS5, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, DiRT3, Crysis, The W…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד ואני זקוק למפרט חדש , ראיתי שיש Black Friday במספר חנויות אז החלטתי שאולי זו הזדמנות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד טוב ומהר לאורך זמן עם אופצייה לגיימינג, התקציב הוא בין 3000 ל 3500 שח. מה אתם חושבים על המפרט הזה, ב 3381 שח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג (ומדיה ביתית שאני מתאר לעצמי שלא תהיה בעיה למחשב גיימינג לבצע גם את זה). כעת, חבר מחו"ל יכול לשלוח לי את הרכיבים הבאים במחיר של 4500 שח +- תוכלו בבקשה לומר לי 1) האם המערכת הנ"ל מספיק חזקה להריץ בFHD ומספיק פריימים לשנייה את המשחקים החדשים בשוק? BF4 וכו' ? 2) כמה בערך היא אמורה לעלות בארץ? 3) מה צריך בנוסף וכמה זה יעלה בארץ? (למשל מארז וכו') Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) ASUS Z87-DELUXE Intel® SSD 530 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) ASUS GeForce® GTX 670 DC Mini Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module תודה,…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה הרכבתי עם חבר מפרט של מחשב לגיימינג ומולטימדיה אז אם אפשר אני רוצה חוות דעת על המחשב, האם בחרתי חלקים טובים שיחזיקו זמן מכובד ואיך אפשר לשפר אותו בשביל OC כי אני חושב שאפשר להוציא מהמפרט הזה קצת יותר ממה שהוא. תודה מעבד - INTEL E8500 CORE 2 DOU 1333 MHZ 6MB CACHE BOX http://www.skypc.co.il/sg_product~BX80570E8500~3~0.htm לוח אם - GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR http://www.skypc.co.il/sg_product~39433~10~0.htm זיכרון - CORSAIR TWIN3X40968-1333C9 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26694 דיסק קשיח - WD 500 GB SATA2 כרטיס קול - 6 channel כרטיס מסך - GIGABYTE GFORCE GTX 275 896MB DUAL DVI HDMI http://www.skypc.co.il/sg_product~952011~8~0.htm כונן אופטי - SON…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר מחפש מחשב במחיר הנקוב. לא משנה לו אם זה מחשב ATX או מחשב מיני, חשוב לו התקציב וכמובן הביצועים. SSD פחות חשוב לו במידה וניתן לחסוך (הוא כלל לא מכיר את המוצר). אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 ביחס ל http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19072&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12555 או כל מפרט אחר שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג HIGH-END שיתמוך ב4k ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוגי RAM, וכרטיס מסך 12. הערות נוספות, פירוט מורחב…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-