ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים הולכים להיות משחקים כבדים, צפייה בסרטים(ביניהם סרטי HD), גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, וכל הדברים העיקריים שעושים במחשב, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה של 1920X1080. שמתי את הספק הזה כי בעתיד אני הולך לעשות שידרוגים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי והאם יש משהו לשפר. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים הולכים להיות משחקים כבדים, צפייה בסרטים(ביניהם סרטי HD), גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, וכל הדברים העיקריים שעושים במחשב, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה של 1920X1080. שמתי את הספק הזה כי בעתיד אני הולך לעשות שידרוגים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי והאם יש משהו לשפר. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב חדש שהשימוש העיקרי הוא בשביל גיימינג. תקציב מקסימלי: 5500 עם אפשרות לחריגה עד 100 שקלים שימוש המחשב: גיימינג, משחקים כבדים כמו BF4/3 רזולוציית מסך: 1920x1080 Dell UltraSharp u2312 אין צורך בציוד היקפי, אין תכנון ל OC עתידי חשוב שהמחשב לא יהיה רועש חנות מועדפת: TMS אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. האם כדאי להחליף ל GTX670 באותו מחיר או להישאר עם הכרטיס? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪896[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מוזיקה ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DAW באופן כבד, VISUAL STUDIO\IDE\סביבות תכנות שונות (debian) באופן תדיר-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2-3, Wargame, Fallout:New Vegas, S.T.A.L.K.E.R -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאיל…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל כל הערה: איזה מהקונפיגורציות עדיפה לגיימינג, ללא O.C. אילו רכיבים כדאי להחליף באחרים? קיימת תאימות בין הרכיבים? קיים צוואר בקבוק המחייב החלפת רכיב לקבלת ביצועים טובים? קיים רכיב יקר שניתן להחליפו בזול יותר מבלי להפחית בביצועי המערכת? תודה מראש לכל העונים חג סוכות שמיייחחחח שאול [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך מפרט מחשב לצורך משחקים גרפיים כגון: battiefield 3 , massefect 3 או כל משחק חדש שיצא לשוק בשנתיים הקרובות . יש לי כבר כרטיס מסך GEFORCE GTX 560 TI שקניתי אותו לפני חודשיים , התקציב שלי הוא עד 2.3K עם אפשרות של חריגה של עד 100 ש"ח , ללא מסך. הרזולוצייה שאני מתכנן להשתמש בה היא 1050*1680. אני מעוניין שההגדרות הגרפיות במשחקים יהיו גבוהות. ללא OC וללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב לגיימינג לילד בן 12,שיריץ משחקים כגון FIFA ו-BF3 על מסך 22 אינץ אני לא יודע את רזולוציה של המסך. בניתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3188 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 רק אם ממש חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים גרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הוא לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 AC GTA COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע בביצועים אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח: Wastern digital Caviar blue 1 דיסק SSD SSD Corsair Force LS 120GB זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz 3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכרונות ממיטב היצרנים המובילים: צורב DVD: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 או צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב לגיימינג עד 5K כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין לקנות מחשב למטרת משחקים בינוניים עד כבדים במחיר של עד 6500 ש"ח. יש לו כבר ציוד היקפי וגם מסך. הוא טוען שהוא חיפש באתר פה במפרטים המומלצים אך הוא לא ראה שינוי במפרטים בכמה החודשים האחרונים מה שגרם לי להרים גבה. אז כפי שנאמר, המחשב הוא למטרת גיימינג בלבד. הוא לא הולך לבצע אווברקלוקינג לשום רכיב והוא מקווה שהמחשב יהיה רלוונטי למשחקים חדשים ברזולוציה גבוהה לפחות לשנתיים שלוש הבאות. אין כאן ראייה לעתיד במובן שהוא ככל הנראה לא בונה על לשפר את המחשב במהלך השנים. לכן שיקולים של לוח אם מתקדם וכדומה צריכים להכנס לשיקול. בנוסף, ההתלבטות שלי היא האם לכלול SSD במפרט. אני אשמח לקבל ממכם מפרטים שמשקפים מקסימום ביצועים במינימום מחיר (שוב, עד 6500 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב גיימינג חדש והינה הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים ושימוש בתוכנה FL STUDIO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי חדשים והכבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שעיקר השימוש בו יהיה גיימינג אבל גם הרבה מוזיקה וסרטים. חשוב לי שהמערכת תהיה מבוססת אינטל ושתגיע עם ציוד היקפי מלא כולל מסך (שיהיה 22 אינץ' ולא יותר) רמקולים עכבר מקלדת וכיו"צ. בניתי מפרט ב-IQPC שהייתי מעדיף לקנות בה את המחשב ויצא לי סכום שיותר קרוב ל-5K מל-6, אם יש רכיבים שמומלץ לי להחליף שייקרבו את סכום המערכת לתקרה אני אספוג את זה אבל אני מעדיף לחסוך במה שלא צריך סתם. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤452 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤893 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, כבדים ועתירי גרפיקה (Skyrim, MW3, BF3 וכ"ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכני (כבר יש), (אבל צריך כונן SSD של כ120GB) 5. עד כמה חש…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה עבור ייעוץ לגבי מפרט העונה לדרישות הבאות:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך ! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת,CSS,משחק חלשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב אז ככה .. יש לי עכשיו תקציב של פחות או יותר של 4.5K בשביל להשקיע במחשב לגיימינגן רציני כמובן אחרי שהשקעתי המון זמן בלקרוא את רוב הדברים בפורום הגעתי לכמה מסקנות ( הכל פתוח לא סגרתי שום דבר ועוד לא קניתי .. הרי אני פונה בשביל לקבל תמיכה ועזרה ממכם נכון ? ) מעבד - עדיף לי ללכת על I5 2500K עם מכפלה פתוחה ככה שאוכל לעשות OC שאני ארצה במקום ה I7 2600K כי הבנתי אם אין לי שימוש ברנדרים חזקים אז אין לי שימוש ממשי בו ואז זה יהיה כסף מבוזבז .. פה מדובר על 400 ש"ח הבדל בכסף שהייתי שמח שיילך לחלק אחר שאני דווקא כן מעדיף להשקיע בו יותר בשביל שקט נפשי בעתיד .. למשל ב כמ .. ( לפי הבדלי מחיר של קיי אס פי ) לוח אם - פשוט יש המון מאמרים שמדברים על P67 או על Z68 .. למרות שאני יודע מ…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, לכידת ווידאו (צילום של המשחק עם תוכנת Fraps) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050 - 1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? World of Warcraft * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו מהמשפחה יש בקרוב יום הולדת והמשפחה ביקשה ממני להרכיב מחשב ומכיוון שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני ממש לא מעודכן אשמח לכל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב עד 5k , לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (בינוניים עם אופציה לכבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רוצה בקרוב לקנות מחשב,הטופס: 1. מה התקציב? 2700-2800 גג. 2. מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים (כבדים),צפיה בסרטים,הורדות וכו' (יענו הכל מהכל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך חשבתי על 9600GT,לא מחפש להריץ על HIGH מדיום גם מספיק. העדפה למעבד E8400 או Q6600. מארז הבנתי שחשוב שהוא יהיה קריר ואיכותי ולא סתם גנרי אחד אז חשבתי על CM334 ולהשקיע בספק שהבנתי שהוא החשוב יותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רשמתי על איזה מארז חשבתי,עדיף שהוא יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. ה…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-