ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
יש לחברה שלי מחשב נייד של חברת notebook והלך לה הארדיסק, ואין לי מושג איזה הארדיסק חדש יתאים לה למחשב כי אני לא מכיר את החברה הזו של ניידים. אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח - מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כוח. את המעבד (E6300) אני יכול להשיג ב-900 ש"ח בערך, את הזיכרון (TwinMOS 1GBx2 667 CL5) אני משיג ב-700 ש"ח. אפשר להתבסס על החלקים הנ"ל (במחירים הנ"ל) ואפשר לא (אם זה הכרחי), תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2X כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 8738 7.1 (PCI) כוננים- DVD LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ציוד רשתות Wireless Lan Edimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D חשבתי לקנות מחשב עם מפרט כזה בעיקר למשחקים. אני יודעת שהכרטיס מסך די ישן בשביל מחשב למשחקים, אבל נראה לי שעדיף כבר לקנות כרטיס מסך ישן ולשדרג עוד שנה וחצי. שאר הרכיבים די חיוניים ולא נראה לי שכדאי להחליף ביותר זולים (חוץ מהזיכרון שהוא קצת יותר ממה שאני צריכה אבל ההבדל במחיר בין מגה לשתיים קטן). אבל אני לא בטוח…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמשקיע ועונה יש לי את הHP pavilion dv5 1060 ej ואני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא כבר קיים איזה 10 חודשים בשוק.. בעיני הוא מעולה כי הוא חזק מאוד והוא משלב טוב נייד עם מסך גדול עם חסכוניות וניצול יעיל של המשאבים השאלות: 1. אני די שונא את ויסטה וכמובן שלא הייתה לי ברירה אחרת מלבד לקנות את זה עם המחשב הנייד. אני רוצה להחליף ל.XP אבל במערכת ההפעלה יש מיליון תוכנות של HP שכבר באו בתוך הויסטה בלי שאני צריך להתקין אותם.. האם אני זכאי לקבל את התוכנות האלה גם בXP? 2. בנוסף מה עם הFinger print checker הזה? הנתמך בXP? ואם לא איך אני יכול לגרום לו להתמך..? 3. שמעתי מישהו שאומר שזה יכול לפגוע באחריות המוצר... זה נכון או שזה סתם אגדה אורבנית…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני ליאור אני חדש בפורום יש לי כיום מעבד 775 מהירות 3000 כרטיס מסך 8800 bfg gtx 2 הארדיסקים של טרה 4 גיגה זכרון 667 ddr2 אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד אני צריך שהמחשב יעבוד בעבודה קשה כמו הרצת מחשבים וירטואלים לסימולציות משחקים אני רוצה משהו ממש טוב מה המעבד הכי חזק שאני יכול לקנות כרגע שווה ערך לכסף אם אפשר סדר המלצות מלמעלה למטה לא הבנתי מה יותר טוב ליבה כפולה או מרובעת כמו כן המלצה ללוח אם נ.ב אין לי בעיה להזמין דברים מחול תקציב 2000 ש"ח אם זה ממש קריטי + אפשר לחרוג תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מפרט(הפעם בשבילי) ב 4500 שקל. הצרכים הם: משחקים כמו פיפא, אינטרנט, שהוא יהיה שקט ומקורר, סרטים, ושהוא יהיה מהיר.. לא צריך ציוד הקפי. לא מתוכנן OC.
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז: Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 מחיר:6470 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המחשב טוב לOC? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,ביצועים יותר טובים,יותר טוב לOC בתקציב של עד 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? דרך אגב אני קונה קירור למעבד NOCTUA NH-U12P פשוט אין …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה מבין 2 המחשבים האלה יותר חזק? (למשחקים כמובן) מחשב1: לוח אם: Gigabyte GA-965GM-S2 מעבד: Intel E6400 2.13 ghz 2MB Box זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Radeon x1650 pro 256mb Pci-e מחשב2: לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 AM2 מעבד: Amd Athlon 64 x2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W זיכרון: 2GB כרטיס מסך: NVIDIA 8500GT 512MB Pci-e מבין אלה איזה מחשב יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG דגם R510. הוא משמש כמחשב משני. הוא נתקע לי המון, וגם התקנת ווינדוס לא כ"כ עוזרת להרבה זמן. הייתי אצל טכנאי, הוא אומר שהמאוורר עובד, אבל על ריק, כי בעצם הכל מלא אבק בפנים, והוא לא מצליח לאוורר בפועל, ולכן המחשב מתחמם (מה שנכון) ולכן הוא נתקע וזה עניין של זמן עד שימות.. הוא רוצה על פתיחת הנייד והניקוי 180 שקלים. אפשר לעשות זאת לבד? אפשר לקבל הסברים, במידה וזה אפשרי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך עזרה במפרט למחשב חזק למשחקים במחיר של 3500-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך במסך גדול (עד 19 אינטש!). אין צורך במע' הפעלה במפרט! מתלבט האם לקנות את המעבדים החדשים של אינטל מגרסאת i7 או גרסאות אחרות. אין צורך להשקיע במארז מפואר, חשו לי האיכות ולא החיצוניות! תודה רבה ...
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אבל זה נראה פורום מתאים. אז: הקונרו יצא וחיכתי לו כמה חודשים כבר ואני ממש רוצה לקנות מחשב והבטיחו לי מחשב חדש כבר שנתיים אבל כל פעם זה נדחה.... ועכשיו זה סופי. הבעיה: התקציב!!! יש לי בערך 15K(מקס'), וכשמישהו מבקש מפרט ב-12K אתם אומרים לשדרג בעוד שנה ולקנות מחשב ב-6K אז ממש קשה לי להחליט . כי אני לא רוצה לשדרג כל שנה נמאס לי !! אני רוצה לקנות עכשיו מחשב סוס שיחזיק אצלי מעמד לפחות כמה שנים טובות. האם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף אם כן... אז יהיה לי מפרט סופי בעוד כמה ימים . תודה על התגובות .
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתכננת קניה של מחשב נייח לעריכת וידאו וגרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח, עם חריגה קלה. מתלבטת האם כדאי לחכות לבלאק פרידיי? וגם לקנות באילת באותו הזמן? (בכל מקרה אהיה שם באיזור הזמן הזה) או שהפער לא יהיה כל כך משמעותי במבצעי הבלאק פרידיי? אשמח לחוות דעת רצינית
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים טובים, אשמח לעזרה בשדרוג מחשבי הקט, ולכן אני פונה לפורומכם ... (: אני מעוניין לשדרג את המחשב למוד הקרבות שלי, שמפרטו הוא מעבד P4 D , לוח 945 CHIPSET , זכרון 2GB 667MHZ, כ.מסך ATI 1800XT, לפני כ3 שנים כשהוא נקנה הוא היה מחשב STATE OF THE ART מה שנקרא, אך היום זמנו תם ואני מעוניין לשדרגו לקראת משחקים חדשים וטובים שעומדים לצאת, ומעט עבור תכנות, אבל אני מניח שנושא המשחקים יכסה את העניין גם ככה . בעקרון אין לי צורך בכונן קשיח, אין צורך במארז,אין צורך בצורב, יש לי ספק 400W לא ג'נרי שאני לא בטוח לחלוטין שהוא יספיק לכ.מסך חזק באמת ופה אשמח לשמוע את דעתכם גם כן. המסך שלי הוא 20' דרך אגב, כאשר אני מניח שזה תורם לבחירת הכ.מסך . אין צורך בציוד היקפי, אין מטרות OC,אין צורך…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לחוות דעת בנוגע לשדרוג מחשב ע"י הSETUP הבא בתקציב של 4.5 אלף ש"ח. המפרט נבנה באתר של זיגזאג2000. תודה! Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12421 מחיר: 1,489*ש"ח ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 מחיר: 1,544*ש"ח OCZ Reaper DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ 7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12370 מחיר: 1,150*ש"ח COOLERMASTER V8 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9734 כמות: 1 מחיר: 290*ש"ח התקנת מעבד+זכרון וקריאת POST (למערכת שנרכשת כחלקים)…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בעלות של 4.5K כולל מסך LCD עדיף 22 INCH מטרות המחשב? משחקים, סרטים אינטרנט.. הכל מהכל אבל הכי חשוב משחקים כבדים אין צורך להכליל ציוד הייקיפי חוץ ממסך כפי שאמרתי עדיף 22' העיצוב לא חשוב מיצידי שיראה כמו תחת אבל שיעבוד כמו ראש (איזה משחק מילים אה ) . אני רוצה מחשב שקט עד כמה שניתן ברמת החריש(שאני לא ישמע אותו בכלל) OC אולי רק לכ.מ אבל ממש לא ברמה גבוה.. עד כמה שניתן עם קירור סטוק (אני גר בבאר שבע אז לא להרכיב לי מפרטים מחנויות בחיפה :\ )
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אולי יהיה אוברקלוק קטן, לא בטוח. תודה מראש מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤749 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W HE PSU ¤434 מחיר סופי: ¤2990 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמו הכותרת - בכמה לדעתכם שווה למכור את החלקים הבאים כחבילה כוללת 8) : מעבד אינטל במהירות 2.4 ג'יגה הרץ ליבת נורטווד (Northwood) תושבת 478 לוח אם Asus P4P800 וכרטיס מסך 6800GT של אלבאטרון (אם אני לא טועה אחריות עד 10.07 או משהו בסיגנון) - חיבור AGP תודה על ההמלצות (אם מישהו מעוניין תיפנו אליי באישי)
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום למומחים (ואני מקווה שאני בפורום הנכון) התקציב שלי לכל המפרט (ללא מסכים וציוד היקפי) הינו 3000 ש"ח מקסימום. אני רוצה לחבר ללוח האם (בנוסף למעבדים המצויינים בכותרת) גם זיכרון RAM קינגסטון של עד 32G כמו כן אשמח להמלצה על קירור למעבד (אם צריך) ומארז עם ספק כח טוב השימוש העיקרי שלי הולך להיות מסחר מהיר בבורסה (כולל מולטיטסקינג של שלוש תוכנות בינוניות + דפדפן + שידור ל4 מסכים) בלבד (שום גיימינג) שאלה נוספת: האם יש הבדל משמעותי (לצרכים שלי) בין שני המעבדים שציינתי בכותרת? בכלל אשמח לכל עצה שתעזור לי להפחית הוצאות תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרת טושיבה a300 20-f. עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה מובנה ומחיצה שניתן כל פעם לחזור למחשב חדש. הבעיה היא שהתקנתי ווינדוס 7 במחשב והכל היה בסדר עד לזה שרציתי לחזור חזרה למערכת ההפעלה הקודמת. ולא יכולתי כי הrecovery disk היה של וינדוס 7 ולא המובנה של המחשב. בקיצור היה נדמה לחי שנמחק לי מערכת ההפעלה ולכן התשמתי בשני דיסקי הrecovery disk של טושיבה שעשיתי בעצמי כדי שאם יהיה בעיה אוכל לחזור ללא בעיה. הבעיה היא שהוא לא הצליח לעלות כל מיני קבצי בוטים למיניהם ועוד כל מיני הן בדיסק השני והן בדיסק הראשון ולכן נתקעתי עם מסך שכתוב עליו miss bootmgr. חשבתי אולי ללכת למפעילת טושיבה שלהלן מחקתי את המחיצה עם ההתנה מחדש במחשבים ניידים אך השאלה היא אם יעשו כן ויתקינו לי מחדש…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי בעצמי תמחשב הזה.. לפני חודש בערך ורציתי להמליץ עליו לחבר שלי.. ולעוד בני משפחה שלי השאלה שלי אם הייתם משנים בו משהו לגביי היום.. אם אפשר לעשות השקעה יותר טובה בכסף ולעשות מחשב יותר חזק אולי עם חלקים יותר חזקים שיצאו... ועדיין לשמור על פרופורציות בתקציב מקסימום 6K... ללא מסך. תיקחו בחשבון שאם אתם אומרים לי מעבד מרובע.. זה רק סידרת 9000...וזה להוסיף עוד 1000 שקל למחיר וזה לא משתלם כרגע למה אין צורך במשהו יותר חזק ממעבד כפול 3GHZ.. הנה המפרט...: לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 מחיר:726 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=21340 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר : 880…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, התקציב לא גבוה, אני יודע. המטרה היא להרכיב את מחשב הגיימינג הטוב ביותר שניתן בתקציב של 2.5K. לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, בהרדיסק, בכונן DVD או במארז. אפשרויות החריגה, רק אם זה ממש נדרש, הן של 200 ש"ח פלוס מינוס.. אך המטרה היא לחסוך. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪943 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2327 ASROCK H61M-VS B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2948 Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2941 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5, יחידות 1 ₪965 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מעוניין לשדרג אותו (יותר מהיר, יותר חזק, עוד הארד דיסק...) כעיקרון אני עובד עם תוכנות גרפיקה למיניהם, אך אני גם אשמח שיפעלו עליו גם משחקים.. המפרט שלי כרגע הוא(לפי cpu-z): מעבד - AND Athlon MP לוח אם - +GigaByte 7VTXE זיכרון - 256mb DDR-SDRAM דיסק קשיח - 40 ג'יגה (אמרתי לכם ישן...) אז אני מעוניין להוסיף לפחות עוד 40-80 ג'יגה להארד דיסק, ומעוניין ב-512Mb-1GB של זיכרון.... אז מה מאלה אפשר לשפר, כך שיהיה טוב יותר? הסכום שיש לי עומד על בערך 3000 ש"ח אם תרצו עוד פרטים - רק תכתבו תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-