ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מחר קונה את המחשב שלי, תקציב 7000 שקל רק קופסא ללא פלופי \צורב, לגיימר זכרון: מתחבר על ה512 שיש לי עכשיו. קבלו את המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3800+ - Dual Core 512 Cache 939 PIN - Retail MB: Abit AN8 Ultra Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Power Supply: HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly סה"כ: 7200 שקל. מה אתם אומרים ? מה לשנות ? מה להוסיף? אני קונה את המחשב מזיגזאג, כך שאין שם כל דבר. בתודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להציע להשוות מחשבים ניידים הכי זולים שיש היום בשוק ישראלי. האם משהו מכיר אתר או חנות שניתן לרכוש שם מחשב נייד עם גודל מסך 15 אינץ, ובמחירים הכי נמוכים מוזמן להשיר תגובה כאן.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד לבית שלו, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' או 17 אינצ' (הנייד הזה יהיה אך ורק בבית ונועד לעבור חדרים בתוך הבית בלבד לכן ככל שיותר גדול יותר טוב). עדיפות למאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ובכן לאחר כ 8 שנים (סלרון 1.6 - ו 512 מ"ב) ששירתו אותי בהצלחה החלטתי שזה הרגע להתחדש. ובכן בנוסף לשימושים הרגילים (אינטרנט, אופיס וכו) אני מתכוון לערוך וידיאו ביתי (בעל ניסיון ולכן יידרוש משאבים) ושהיה לו פוטנציאל למשחקים עתידיים לילדי (בן 5 ו 2). אשמח אם תוכלו לייעץ לגבי מיפרט מתאים - תקציב של 4-6K. תודה ואני בטוח שזה יעזור לאנשים נוספים (מזמן כבר לא נדון כאן מחשב לעריכה... לפחות ממה שניסיתי למצוא) טל.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz לוח אם: DFI LP DK P45-T2RS PLUS זיכרון: G.Skill DDR2 2X2048MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB כרטיס מסך: Club 3D ATI Radeon HD 4870X2 2048MB DDR5 PCle מארז: ANTEC NINE HUNDRED ספק: HPU 680W, לא יודע דגם מדויק. קירור: 2 מאווררים גדולים + 2 בינוניים פלוס בתוך המארז. קירור למעבד: thermaltake ultra 120 EXTREME 775 הכרטיס מסך עלה לי המון בזמנו, היה מספר 1 בשוק, קניתי הכל לפני כ-4 שנים... אז כמה …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סליחה אם מפורסם במקום לא נכון קניתי נייד לפני זמן לא רב ויש לי הרגשה שהמעבד עובד חם מידי חיפשתי בגוגל ולא מצעתי תשובה מדוייקת מחשב:ASUS A42JA מעבד:I7-740QM CORETEMP ו-REALTEMP מדידות די זהות LOW:42-50C HIGH 100% LOAD:80C בזמן עבודה ממוצעת:60-70C תודה מראש ואני יודע שמקסימום זה 100C השאלה כמה זה סביר במצב סטנדרטי 114 צפיות 0 תגובות?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לקנות סוללה חדשה למחשב HP probook 5310m מה ההבדל בין סוללה תחליפית למקורית? כי מבחינת מחיר יש הפרש של כ-100.... והאם כדאי לקנות בארץ או להזמין מאיביי/חו"ל? תודה על עזרתכם, עדי
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי קודם להודות לכולם על העזרה!! במיוחד ל @Moon-Mage @A-10 יש את המפרט הזה מSTARPC שלקחתי מהמחשבים המוכנים. לשמחתי התקציב שלי הוא 5500 -5600 ככה שיש לי עוד 500ש"ח לשידרוג אני חושב שכדאי לשדרג את הלוח אם , הקירור למעבד,המארז , והספק. אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על לוח אם טוב יותר מארז טוב יותר וכו (ממSTARPC ב500 ש"ח כי שם אני מתכנן לקנות) תודה רבה רבה מראש מעבד: 779 ₪ - * מבצע * - intel SIX Core i5 11400 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 TRAY קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * חדש * - Thermaltake UX100 ARGB Lighting לוח אם: 399 ₪ - * מבצע * - ASUS PRIME B560M-A זכרון: 377 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G)…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר Thermaltake VC3000BWS Armor Junior Black + Window Tower Case 1 705 ¤ Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 213 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 161 ¤ Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 1895 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 454 ¤ DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1 938 ¤ Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 650 ¤ Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 1 2243 ¤ logicpc סה''כ: 7259 ¤ + זכרונות מנועה..אני מתכנן OC קטן של 600 מגהרץ+-..מה תמליצו לי מבין הזכרונות האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=58…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני סטודנט להנדסת חשמל באריאל ,מחפש מחשב נייד נייד קל משקל , בעל מסך איכותי , מעבד חזק , וכמובן סוללה שתחזיק מעמד ,אשמח להמלצה על מחשב שיחזיק מעמד לכל התואר , התקציב עד 5000 שח
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני שעה הייתי במחשב הנייד שלי (למזלי יש לי גם נייח) בסלון ושהרגשתי שאני עייף הלכתי לחדר לישון המחשב היה על הידיים שלי ושפתחתי תדלת המחשב ממש נפל לי מהיד. שפתחתי לראות מה קרה עם המחשב נייד גיליתי לרעתי שהמסך קבל מכה ונהיו כתמי דיו כאלה והמסך הפך בהיר כזה המחשב הוא של חברת HP נקנה באופיס דיפו ב25.5.10 אפילו לא עברה שנה איך אני מסדר עם החברה שיתקנו לי את זה עם מימוש אחריות בלי לקבל מהם סיפורים??? פליז הלפ מי איך יוצאים מהתיסבוכת הזאת קיבינימט
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד להתניידות בעיקר (ושיהיה לקצת משחקים וסרטים אבל לא מחייב) התקציב גמיש, יכול להסתובב ב3K גם * מטרות המחשב? מגוון (משחקים לא מפוצצים כמו קרייסיס אבל נגיד הירוז 3 וסטארקראפט, בנוסף סרטים באיכות HD וגלישה באנטרנט) * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? שיהיה נוח להתניידות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות מספיק בכללי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא, מוסיף למשקל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות בינלאומית (שנה-3 שנים) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL! …
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב חדש דרך אייבורי בעיקרון כי עד עכשיו הם היו הכי אמינים במחשבים ובמחירים ממש טובים.. נכנסתי לאתר שלהם ושוטטתי... ומצאתי שני מחשבים שאני מתלבטת אינני יודעת אם לקנות את המחשב עם מעבד של אינטל בעל ליבה כפול...(כי הבנתי שאינטל לא חוללו הצלחה גדולה בתחום בנתיים) או ללכת על מעבד של AMD בעל ליבה כפולה. אינני מבינה כל כך את שיטת התדירות/מהירות שהם עובדים איתה, נניח יש לי 3200 אינני יודעת בידיוק כמה הערך שלו שווה בג'יגה הרצים (אשמח אם תסבירו לי)... אני מחפשת מחשב טוב וחזק מבחינת גרפיקה (משחקים וכול'), מהיר שלא יזוז לי כמו צב(מבחינת זיכרון) ורצוי שהמעבד יעבוד במהירויות של בין ה2.8 ל3 גיג'ה הרץ,המחיר שאני מוכנה לשלם בסביבות ה3000 שקלים.. כמובן שאינני לוק…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הינה המפרט שאני צעד אחד מרכישה: *16 DVD writer DVD- RW - DVD- R - Black - Dual Layer OEM מוצר LG-4167B מקט 1 כמות 267 מחיר יחידה LG יצרן 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache מוצר WD1600JS מקט 1 כמות 470 מחיר יחידה Western Digital יצרן 300W ATX MIDI TOWER CASE P4 - 2 FAN (one in the power supply and another 120mm fan on the back side) - USB - 5.25*4 \ 3.5*6 - 2 FAN - Black - NO PSU מוצר CI-6A19-NPS מקט 1 כמות 257 מחיר יחידה COMPUCASE - HEC יצרן Supports AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 - NVIDIA nForce4 Ultra מוצר A8N-E מקט 1 כמות 696 מחיר יחידה ASUS יצרן WinFast PX7800GT TDH 256M VIVO - Geforce PX7800 GT ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 (2.0ns 256 bit)bundle game -…
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אז לקראת לימודי הרפואה שמתחילים באוקטובר בבאר שבע....הוחלט לקנות לי ליומהולדת מחר מחשב נייד. הייתי עכשיו חצי שנה בחו"ל...וידיעותיי בחומרה ירדה פלאים. ואני מרגיש שאני מתחיל מאפס. לכן צריך את עזרתכם. מה חשוב לי ? 1. משקל - מתחת ל 2 ק"ג חובה. אני לא רוצה עוד פריצת דיסק מהסתובבות בקמפוס והבייתה עם בלוק. (בדקתי 2 ומעלה זה כבד לי). 2. צג נורמלי - יש לפעמים מחשבים ניידים שאני מסתכל עליהם איזה חצי שעה ואז כואב לי הראש.... 3. ללא בעיות כמו התחממות או משהו כזה. 4. אורך פעולה של לפחות 5-6 שעות.... מדובר בימי לימודים AFTER ALL.... מעבר לזה, אין צורך במחשב עם משהו מטורף....המחשב השולחני שלי ATHLON XP 1600 עם 256 DDR....עם GF2 MX 400 שמספיק לי ביותר לשימושים שלי.…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-