ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה איזה חנויות מחשבים שיש להם אתר אינטרנט מעודכן בכל הפריטים אתם מכירים? כל אחד יוסיף לרשימה וככה נעזור לאלה שרוצים לקנות או לשדרג את המחשב. www.noacomp.co.il www.ksp.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שני המפרטים נעשו בזיגזאג , לא הכי עקרוני איפה לקנות כל עוד זה לא פנדה ויש להם שירות טוב. אלו שני המפרטים שעשיתי , אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD כרגע אין בארץ סוקט 939 לצערי אז עם זה נתקענו :E איזה מהמפרטים יתנו לי יותר ביצועים נטו מבחינת כוח מחשוב .. (לא למשחקים , לעבודה של אבא...) כמו כן , כל הצעות לשיפור או שינויים יתקבלו בברכה. AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache - RETAIL 1,948.92 ש"ח ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35 ש"ח CORSAIR TWINX2048-3200 2x1024MB - 400Mhz 3,643.05 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA 1,318.65 ש"ח LITEON 52x32x52x + 16x Half-Height COMBO 375.48 ש"ח Antec TRU…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד/טאבלט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 בנוסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? RDP למחשבים אחרים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב מיני ( בגודל של ממיר פלוס מינוס). תקציב עד 3000 שקל. השימוש שלי הוא בעיקר למדיה, צפיה של סרטים, סדרות וכדומה, הרצה של משחקים ברמה בנונית, שימוש בפוטושופ ואפשרות להריץ אמולטורים ( כמו בתוכנה אנדרואיד סטודיו) בנוסף הייתי רוצה שתהיה תמיכה ב4k ב120 fps. ראיתי את המחשב הזה: Asus Mini PC PN64 ASUS ExpertCenter PN64 Mini PC Barebone with Intel Core i5-12500H Mobile Processor, up to 64GB DDR5 RAM, Dual Storage Design, WiFi 6E, Bluetooth, USB-C with VESA Mount https://a.co/d/df8GUQC רק יש לי כמה שאלות לגביו: - האם הוא יענה על הדרישות שלי? -האם יש תמיכה ב4k ב120 fps? אם כן אני מחפש …
-
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איך צורך לכתוב להסביר יותר מידי לדעתי מיותר ולא נכון בעליל. כל שיטת העזרה פה שגויה. מה שצריך לשאול לדעתי 1. תקציב 2. למה מיועד המחשב? 2 אופציות גיימר או לא. 3. מארז שקט או שלא. מעבר לזה פשוט מיותר. אני גיימר כבד משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים איך צורך לכתוב. הכל הכי חדש. משחק על 3440X1440P כעור של דל על 143 הרץ 34 אינץ. מחשב שקט לא מדבר אליי בכלל. לשלם על לוח אם 1200 שקל זה גניבה. כל החיים לוחות האם עלו 500 שקל מעבר לזה זה גניבה. המחשב הישן שלי: AMD Ryzen 7 2700X B450 AORUS M NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - ר…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לשמוע על מחשב נייד מומלץ חשבתי אולי על המחשב הזה, הוא פשוט הכי קל שפגשתי בחיפוש (1.2 קילו): https://ksp.co.il/?uin=46262 יוצא לי 2300 ב-KSP אילת אבל לא מצאתי ביקורות מספקות ברשת, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם זה מחשב טוב? ליין בסדר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר שמתאים לצרכים אשמח לשמוע, חשוב לי משקל קל כי הוא מיועד לנשיאה יומיומית לעבודה מצורף השאלון תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי הכולל אופיס (וורד ופויר פוינט), סינון תמונות, קריאת מיילים וכו'. 3. האם יש …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד ללימודי עיצוב גרפי הבנתי שצריך תכונות מסוימות במחשב לא כל כך מבינה בזה ממה שרשום במדריך לקניית מחשב ללימודי גרפיקה צריך : כרטיס גרפי חיציני בגודל של 1-2 ג'יגה. זיכרון פנימי (RAM) של לפחות 16GB ומעבד אינטל חזק בגדול התקציב הוא עד 5 אלף חריגה מהתקציב עדיף שלא ואם כן אז עד 500 ש"ח מכל החפירות באינטרנט התבלבלתי לגמרי צריכה מחשב קל, נוח וחזק בלי להישחט במחיר ועם כל התכונות שחייב ואם ידוע לכם על עוד דברים שאי אפשר לוותר עליהם במחשב לעיצוב גרפי אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 2000-2500, מעדיף לרדת כמה שיותר. ציוד היקפי כבר יש לי. המחשב ישמש בעיקר עבודה משרדית, אופציה למטלב פה ושם, סרטי HD ובעתיד NAS (כשמחירי ה-HD יירדו). המארז צריך להתאים להרחבה העתידית. כרטיס מסך על לוח האם מספיק, אבל חשוב שיהיה אופציה לשדרג זכרון, כמות HD ואולי RAID בעתיד. רעש חשוב בצורה בינונית. רצוי שקט, אבל לא קריטי. אין לי העדפה לגבי אינטל / AMD... חובה חנויות באזור נתניה (tms, ksp, ivory, ...). בניתי את זה: מעבד: AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪456 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪17 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪399 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש״ח. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לעבודה משרדית ולעבודה על כלי CAD פשוטים (כגון SolidWorks ו-MathCad). ארצה כונן קשיח של 2TB (ואף מעוניין בכונן SSD …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K עד 7.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד 7.5 ולא להתקמצן לחרוג טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7.7K בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 27" או 37" LCD עם חיבור HDMI עם אופציה ליותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים בשיא האיכות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רצוי עם מעבד בעל ליבה גרפית (אלא אם כן הוא לא ממש יעיל לשימושים שלי ) חברה ,טעות שלי , שמתי מסך בטעות . (הורדתי אותו) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 עם חריגה קלה מאד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, , תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי : , רמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים,) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 =6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ בארה"ב ואני רוצה לצרוב לו אותיות עבריות על המקלדת. מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנוכחי שלי בן העשר (2013) שבק חייו ואני מנצל את ההזדמנות לרכוש אחד חדש. כדי לתת קונטקסט - מדובר ב: (4770K, 32GB RAM, R7 270X RADEON) השימושים העיקריים שלי הם CASUAL GAMES כגון: POE, DIABLO 4, LOL, MTGA, OW2, וכיו"ב עם ביקורים נדירים בכותרים דורשניים יותר (WITCHER 3). וכן - צפיה בסרטים (4K), פיתוח תוכנה (זה המקצוע), וגלישה ב-914 טאבים בו-זמנית התקציב הוא בערך 6000-7000. יש לי שני דגשים עיקריים שאל לחרוג מהם: א. המחשב חייב להיות אסתטי (לשיפוטי) כי יש לי OCD בעניין. אני מוכן גם לשלם על אסתטיקה לצורך העניין, גם אין לה הצדקה פונקציונלית. ב. המחשב חייב להיות מסוגל להחזיק לפחות ל-5-10 …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דרישות (מהחשובות יותר לפחות): 1. מעבד ולוח אם - חזקים מאוד (אין לי כוונות לשדרג כל שני וחמישי) intel core i7 960 3.2ghz האם הוא תורם למהירות המחשב ולביצועים ביחס למחיר? אני לא גרפיקאי ולא מתעסק עם גרפיקה - אבל מבחינת גיימינג הייתי רוצה שלמחשב תהיה יכולת הרצת משחקים כבדים. 2. מארז סלוני וספק כוח - מארז מעוצב ושוכב עם אווירור וקירור טובים מאוד (כלומר לחשב גם תוספות של מאווררים נוספים ויחידות קירור מעבר לסטנדרט הקיים במארז כמו שהוא - אם צריך כמובן) מיותר לציין שהמארז על כל מאוורריו צריך ליהיות חרישי ככל שאפשר, אותו כנ"ל גם לגבי הספק כוח. 3. זכרון - כמה שיותר חזק 4gb לפחות + הסבר למה זה טוב כי אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה באופן ספציפי ובמחשבים באופן כללי. 4. כרטיס מסך - לא ממש …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא הגבלה, פשוט מניח שזה תקציב הגיוני. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרטים מבוססים אינטל (ולא AMD , חבר שלי מתעסק עם MAYA ויש למעבדי AMD באגים עם MAYA ) . המחשב מיועד לצורכי שימוש בתוכנות גרפיקה תלת מימדיות . חלקים : מעבד, זיכרונות (512 מומלץ) לוח אם , כרטיס מסך חזק (משהו כמו RADEON 9500 פרו ) ,מארז (צריך שהספק יהיה ביחד עם המארז), צורב טוב ואמין (לא חייב להיות הכי מהיר ) , כרטיס קול ( חשבתי על HERCULES FORTISIMO 7.1 ) , CD (לא חייב) , FLOPPY .
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת במיוחד FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על מסך אבל כרגע זה 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 אין לי מושג מה כל הקטע של כרטיס טלוויזיה וכל זה אני רק רוצה מחשב מהיר שלא ייתקע לא מתוכנן OC המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק (אני חושב) זה WarCraft III או GunBound, לא יודע איזה מבינהם דורש גרפיקה יותר טובה אבל אלה לא משחקים עם גרפקה כבדה... אני מוסיף את ה149 לדיסק קשיח 160 ג'יגה לשדרג עוד משהו? או שבכלל לא לקחת? לי זה דווקא נראה דיי טוב Pentium 300A Pentium III 800MHx or higher 64MB 64MB+ i740 (with 3D accelerator support) Any 3D-accelerated card 8M+, DirectX8.0 support required Over 8MB+, DirectX 8.0 or higher version required. 98 or higher 98 or higher 5.5 or higher 5.5 or higher אלו הדרישות מינימום…
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב להורים (60+) כולל מסך / מקלדת ועכבר. (אין צורך במערכת הפעלה) השימושים הם בעיקר כלליים - גלישה באינטרנט לרוב / יוטיוב / סרטים וכד'. ניתן להרכיב משהו ב-2500 שקלים? תודה
-
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-