עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי יש לי : http://i.imgur.com/skY1AC7.png לוח אם: PEGATRON CORPORATION model Eureka3 מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz זכרון: Memory Type DDR3 Memory Size 8 GBytes Channels Dual, (Symmetric) Memory Frequency 532.0 MHz (5:8) כ.מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti אני מעוניין לשדרג בשביל שמשחקים כמו H1Z1 או RUST שדורשים טיפה יותר, יוכלו לרוץ כמה שיותר טוב במגבלת התקציב . לא כ'כ איכפת לי אם זה כולל או לא לוח אם. אבל לדעתי פשוט עדיף להשקיע את התקציב (1K שח) במעבד וזכרון. אשמח לעזרה תודה! 1. מה התקציב …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם חשוב לי לציין שהידע שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד, לכן אני הולך להסתמך הרבה מאוד על חוות הדעת שאקבל כאן, לפני שאני קונה מחשב חדש. קודם כל אני רוצה מחשב לגיימינג כבד נטו, משחקים כמו total war GTA V ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה כמה שיותר קטן,לכן השאלה הכי חשובה שלי היא אם מארז קטן עלול להשפיע על הביצועים או לגרום להתחממות יתר/שרפה של הכרטיס מסך. כשאני מדבר על מארז קטן אני מתכוון ל silverstone raven rz01 . טווח מחירים 5,000-5,500 גג, חובה למערכת הפעלה , אופציה למארז אלחוטי של מקלדת ועכבר..פחות קריטי, ניתן לוותר על המקלדת ועכבר לטובת ציוד יותר טוב. כמה מהמפרטים שקיבלתי 1: מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום לכולם, מחפש לפטופ קטן, 11.8" לחברה שלי. לא ממש בקיא בתחום... אין דרישות מיוחדות... אחריות כמה שיותר טובה, כמה שיותר קליל... אם יש חיבור HDMI זה יהיה בונוס נחמד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. התקציב המקסימלי כאמור הוא 7K, עם עדיפות לסכום נמוך יותר במידה ואפשר. מס' דרישות: - המסך חייב להיות בגודל 23-24 אינצ' (אני דיי נעול על 24, אבל לא משהו שאי אפשר להתפשר עליו) - אין שום צורך בשקט (מבחינתי הוא יכול להיות רועש כמו טרקטור... זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי) - לא מתוכנן בכלל OC (לא מעוניין להתעסק בזה) - אין צורך במערכת הפעלה / אופיס, כן יש צורך בהרכבה - לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין (שלוש שנים) חשוב לציין - אין לי שום בעיה לרכוש ציוד יד שנייה, להפך. אם אתם מכירים/ממליצים - אני אשמח לשמוע (אני אשמח לדעת גם ממה צריך להתרחק כשקונים ציוד יד שנייה [אם יש משהו כזה בכלל]) אני גר בת"א בעיקרון, אבל אין לי שום בעיה לרכוש את המפרט מכל חנות. אגב, האם התקציב הזה מ…

6. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום רב יש לי כיום מחשב מסוג Intel Core 2 Quad Q6600 8 Mb Nvidia Gforce 8600 GT 256 DDR GIGABYTE GA P35 DS3L/S3L GB 2 DDR2 SATA 200 עכשיו אני עובד עם סימולטורים למלאה משמונה שנים עכשיו הסימולטור החדש של מיקרוסופט Flight Simulator X אינו עובד לי מהר בכלל לוקח לו המון זמן טעינה והרצה ברצוני לבנות מחשב חדש אני מבקש שתמליצו לי מה הכי טוב לבנות אני אומר לכם מה אני אוהב לעשות במחשב ולפני זה אולי תוכלו לעזור לי אני אוהב לשמוע מוזיקה ולערוך וידאו בעזרת Sony Vegas 8 ואף לערוך תמונות ולעביר תמונות מהמצלמה אשמח אם תעזרו לי תקציב עד 10.000 כל טוב

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום. ברצוני לרכוש מחשב חדש, וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא: Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 המחיר שהוצע לי בעבור מחשב זה הוא 4700 ¤. רציתי לשאול מה מחיר השוק של המחשב הזה. בנוסף אשמח לקבל מפרט שתבנו לי, הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 5500-6000 ¤ 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים , צפייה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 17" דק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלושתם עם מעבד core i3 ..וכולם 15.6 גודל מסך אשמח לקבל המלצותכם. הראשון- dell inspiron n5010 intel i3-370m 2gb 320gb 15.6" מסך השני toshiba satellite c660-108 intel core i3-370m 3 gb 320gb השלישי samsung r540-ja05il' core i3 330m 3gb 320gb

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by roi007,

קיבלתי נייד חדש מהעבודה, יש בו מעבד core i5 Vpro. מה זה Vpro ומה ההבדל ממעבדים רגילים של אינטל. מדובר במחשב חדש של HP מדגם 840. תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. אני זוכר שפעם אמרו לי שבמחשב תמיד צריך להיות מספר זוגי של זיכרון RAM. למשל: 2GB או 4GB או 8GB. אם כרגע יש לי נייד עם 1GB ואני קונה סטיק של 2GB, זה בסדר אם יהיה לו 3GB? או עדיף כבר 4GB? אני יודע שבעקרון זה צריך לעבוד אבל לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי כולם. המטרות והתקציב בכותרת, המסך נקנה כבר (930B ב1550 שקל ). את הפרט אפשר להרכיב מפנדה ונעה ביחד. זה מה שאני בניתי: נעה: #CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I DVI-I + VIVO 2350 #DFI Infinity 975X for LGA775 1060 or ASUS P5B 1080 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1390# #*Sunbeam Transformer BLACK 320 פנדה: #Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1475 #LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black-210 #Enermax Liberty 400W Active PFC 475 #Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB T7K250 SATA2-362*2 = 724 #Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 49 קירורים נעה: ARCTIC COOLING AF12025 - 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 פנדה: Zalman …

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio, Visual Studio, Eclipse, מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, GTA וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 או 1920X1200, תלוי במסך שאני ארכוש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 דגם L.A2BCE גרסא LG-1637. המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה מותקן עליו ועם כל הדריברים מותקנים (אין דיסק של דריברים) יש תוכנת LG Intelligent Updat שדרכה אפשר לעדכן את המערכת. אני רוצה להעיף את הויסטה המזעזעת הזו ולהתקין XP SP2. שמעתי פעם שיש בעיה עם התקנת XP על המחשב הזה (אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה), לכן אני רוצה לברר לפני אם מישהו יודע על בעיה כלשהי בהתקנת XP. *מאיפה ניתן להשיג דריברים שיתאימו? *האם יש דריברים לכל החומרה ? (ביוס, smartcam, Atheros wireless network adapter וכו'). *האם יש אי התאמות של חומרה-תוכנה כלשהן עם הXP? אשמח לכל הדרכה שהיא...

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ozi123,

1. מה התקציב המקסימאלי?~2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודים בעיקר, של הנדסת חשמל שנה ראשונה , כמו כן לסרטים וסדרות, אם יש אופציה להרצת משחקים יחסית לא כבדים גם יהיה טוב אבל לא חייב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by nas,

שני המפרטים נעשו בזיגזאג , לא הכי עקרוני איפה לקנות כל עוד זה לא פנדה ויש להם שירות טוב. אלו שני המפרטים שעשיתי , אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD כרגע אין בארץ סוקט 939 לצערי אז עם זה נתקענו :E איזה מהמפרטים יתנו לי יותר ביצועים נטו מבחינת כוח מחשוב .. (לא למשחקים , לעבודה של אבא...) כמו כן , כל הצעות לשיפור או שינויים יתקבלו בברכה. AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache - RETAIL 1,948.92 ש"ח ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35 ש"ח CORSAIR TWINX2048-3200 2x1024MB - 400Mhz 3,643.05 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA 1,318.65 ש"ח LITEON 52x32x52x + 16x Half-Height COMBO 375.48 ש"ח Antec TRU…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Classify,

תקרת התקציב זה 6K אבל אם אפשר רצוי לחסוך.. שיריץ דברים בסיסים כמו אופיס, MATLAB, PHOTOSHOP וכאלה.. שיהיה מסך טוב שלא יהיו בעיות עם אור השמש, כרטיס מסך פחות חשוב כי המחשב לא מיועד למשחקים אבל שלא יעשה בעיות עם סרטים ברזולוציות גבוהות HD וכו.. לא יודע מה עוד חשוב למחשב נייד כי עד עכשיו התעסקתי רק בנייחים אז הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. עריכה: כמובן WIFI רצוי שיהיה..

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי חיפשתי פה דיונים דומים אבל כל הקישורים לא עובדים אז אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות במסגרת תואר ראשון במדמח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio מאמין שגם מכונות וירטואליות וכל מה שרלוונטי לתואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. תנו תגובות אם משהו מציק לכם ... MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 380 Watt מנהלים אני מבקש לא למחוק .. שיניתי לגמרי את המפרט ואני רוצה דעות אחרונות לפי שאני מזמין .. תודה :saint:

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by smylik,

הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by god0nline,

* מטרות המחשב? אנימציה תלת מימדית * גודל המסך? עדיפות גדולה ל-17 אינצ', אבל אפשר גם 15.6 * משקל רצוי? המשקל פחות משנה - המחשב מחובר לעמדת עבודה והוא לא מאוד נייד. אם יש מחשב טוב שהוא במקרה גם קל, אז כמובן שזה עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא עובד עם הסוללה כמעט בכלל, כמו שאמרתי - עמדת עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI יהיה נחמד. * בלוטות? אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני צריך מינימום 120 ג'יגה בשביל התקנות, ומעדיף שזה יהיה של SSD. אין לי צורך בגודל אקסטרה, למרות שזה כן יהיה נחמד. * כונן CD/DVD? צורב? צו…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by YinnoN,

שלום. אני צריך מפרט מ www.pandas.co.il שיכלול מעבד של amd (לא 64ביט) שיהיה מעולה לocing mb טוב בשביל oc סטיק של 512 ראם hd 80gb מארז וספק (צ'נברו וtt420) אני ocer מתחיל אז אם יש גם טיפים בקשר לחומה וכל מיני שטויות קטנות יתקבל בברכה (-: תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by fadido,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקט…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים