ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
האם זה מחשב טוב לגיימינג כבד. שיריץ משחקים באיכות גבוהה בצורה חלקה ויחזיק לפחות 3 שנים בלי בעיות ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪522 כרטיס מסך: Spa…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
דיסק קשיח לא צריך. קירור שיהיה BT. מארז לא צריך..ספק כן. שיהיה קירור טוב ושקט לכל הרכיבים. אפשר מכמה חנויות (עד 2) עדיף מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב הנבחר הראשון הוא DELL STUDIO 1558 , מחיר 5200שח מעבד I5 430M, 4G RAM 1333 ATI READON 4570 512MB FULL HD WLED HD 7200RPM, 500GB בטרייה 9CELL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2679 הנבחר השני הוא TOSHIBA A500 1GH מחיר 6200שח מעבד I5 430M 6G RAM 1066 NVIDIA GFORCE GT 330M 1G מסך ברזולוציה נמוכה יחסית HD 5400RPM 500G בטרייה 6CELL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מה חשוב לי במחשב: איכות בנייה: תאימות בין המרכיבים, מע' קירור טובה. מהבחינה הזו נראה כי הטושיבה עמיד יותר. עשוי סגסוגות ואלומיניום בעוד הDELL עשוי פלסטיק ומתחמם מאוד. כרטיס מסך טוב: הכרטיס של הטושיבה חזק יותר, האם זה יבוא לידי ביטוי בעריכה (AVID FINAL CUT...) בהבדל משמ…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כאמור בכותרת מחפש מחשב לאינטרנט והורדות בלבד בתקציב מנימאלי לא כולל מסך וציוד היקפי אבל חשוב שיהיה בכרטיס מסך TV-OUT. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מחשב נייד לצרכים בסיסים אינטרנט משחקים וזהו בגדול, עד 4000k! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מעוניינת לרכוש מחשב טוב, אך לא יקר, בסביבות ה 5,000 ש"ח. בעיקר לצורך מוזיקה... אני עוד חובבנית, אך בעתיד ארצה להשתמש במחשב לצורך זה.. הקלטה וכו'. לכן, אם תוכלו להציע לי מחשב עם אפשרות לשדרוג בעתיד זה יכול להיות מועיל. אני זקוקה גם לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים) - רמקולים כבר יש. כמו כן, אני זקוקה לצורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחברה מסוימת. אני מעדיפה מחשב שקט (חשוב לי במידה רבה), העיצוב פחות חשוב. אשמח אם תוכלו להדריך אותי... אין לי הרבה מושג בכל הנוגע למחשבים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי ב-4000 שקל לא כולל מסך: מעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) לוח אם: A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: 512MB A-DATA כ. מסך : xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח : Hitachi/ExelStor 80 GB SATA פלוס: סידירום וכונן תקליטורים מחכה לתגובות אם לדעתכם יש משהו שאפשר להחליף למשהו יותר טוב אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו עצות לשיפור.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עכשיו כשהדולר ירד אולי נהיה משתלם לקנות באי ביי משלמים על נייד מכס מע"מ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K 2. מה שימושי המחשב? שילוב של מנהל הורדות, מנהל תוכן לכלל הבית (גם עבור מזרימי-מדיה מרוחקים), יעד גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני) וכמובן מדיה-סנטר ראשי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? טלויזיה "60, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת כדוגמת - Xgene. יירכש מחוץ לתקציב המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא ידוע לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ו/או הרכבת מחשב בחנות? אתקין לינוקס. יש צורך בהרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מגורים באז…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים מחשב בסלון, שיתחבר לטלויזה, ואוכל לראות בעזרתו סרטים, תמונות, לשמוע מוזיקה וכו' - מעין מרכב בידור ביתי. הבנתי שאין לי טעם לרכוש XBOX או SONY PS, מכיוון שאני לא משחק במחשב, לכן חבל על הכסף, כדאי לקנות מחשב ייעודי לנושא (שקט, מעוצב וכו'). מה צריך להיות במחשב הזה ? אשמח לדוגמאות (תמונות) של מחשב מעוצב שכזה, ולמפרט טכני סטנדרטי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
השימוש יהיה משרדי WORD ואינטרנט בלבד לא סרטים ולא דברים אחרים. עד 1000 שקל לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש (ללא מסך) במחיר של כ4000 ש"ח. מכיון שהמחשב לא מיועד בבסיסו למשחקים (אינטרנט, אופיס ואולי קצת משחקים), הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200, מה שמשאיר קצת יותר לשאר המפרט. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?), ולגבי זכרונות (DDR I או DDR II ?). כמו כן אבקש לצרף צורב DVD (הבנתי מחיפוש בפורום שNEC 3520A מומלץ ביותר) + כונן נוסף. כמובן שאם הלוח תומך בPCIE אז כרטיס מסך בהתאם (עם DVI). תודה!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת די ממצה, תוך כמה זמן אתם חושבים שיגיעו ניידים המצויידים בUSB3, וגם במחיר שפוי? אני צריך לפטופ לשנת הלימודים הבאה (אוקטובר), ורציתי לדעת אם יש טעם לחכות עד סביבות ספטמבר, או שזה לגמרי מופרך לחכות לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד אמצע אפריל המחשב אמור להיות בעל 4 ליבות והלוח בעל אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך שני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤750 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤297 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD ¤156 כמות:1 http…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בmatlab וצפייה בסרטים וסדרות. חשוב לי שאיכות הצפייה תהיה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). די תדיר. יש לי מחשב בעבודה אבל ייתכן מאוד שאצטרך לעשות דברים גם בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים, צורב ומסך. עדיף מסך די גדול. לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, חושבים שכ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה למפרט, התקציב הוא 3000, ניתן לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה... המחשב ישמש בעיקר למשחקים, סרטי HD, מוזיקה וכו'. לא צריך ציוד היקפי: מסך, רמקולים וכל אלה. חנות מועדפת: KSP. תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
צריך בשביל חבר מפרט זול מאד (סביבות 2000 ש"ח) לעריכת סאונד, לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, CD, כונן קשיח, כרטיס קול (ייקנה בעתיד.... כנראה חזק). המחשב אמור להריץ תוכנות בסגנון של CueBase, Maven3DPro, ודומיהן. כמו כן, זה צריך להיות גם לשימוש שוטף (כמובן), וגם למשחקים לא כבדים (עוד לא בטוח... עדיף לותר על האופציה הזאת.) תודה... :DJsmile:
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הנה מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות. המחשב אמור להריץ הכל, החל ממשחקים ועד תוכנות כבדות, ומיועד גם לשימוש כבר באינטרנט וצפייה בסרטים. מעבד E6600 905 מסך Dell 2007wfp 20" wide 2315 לוח אם Gigabyte 965P-DS3 642 כונן WD2500KS Western Digital 250 GB 325 צורב Liteon LH-20A1S 210 כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB 2040 זיכרונות Twinmos DDR2 1022MB 667MHZ x2 598 עכבר Logitech MX518 מתצוגה 130 מקלדת Genius ErgoMedia 700 150 מארז+ספק Arctic cooling T2 pro + 500W 600 סה"כ 7915 ש"ח החלקים המודגשים כבר ניקנו. לגבי רוב החלקים אחרים התייעצתי בפורומים המתאימים, אבל ר…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
*בלי מסך *שלכרטיס מסך יהיה יציאה לHDMI..... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,2800,4361 מה ההבדל בין שני המחשבים ומדוע יש הבדל במחיר ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-