עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות רב תכליתי מחוזק, אבל אני רואה שהמפרט באתר הוא עוד מעט בן 4 חודשים. האם אפשר לקבל מפרט מעודכן ? תודה יוסי

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות: 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - אוברקלוקינג - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע. טווח מחיר: 4000-4500 שח (כולל הרכבה) שאלות למומחים: קראתי את הכתבה על "יונה" האם כדאי להמתין לצאתו? האם צפויה הורדת מחירים של מעבדים בעקבות יציאת…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך מפרט ב6000 שקל למחשב שעיקר מטרותיו הם משחקים, תוכנות עריכה ומוזיקה. חשוב שהוא יכלול בערך 700 ג'יגה בארדיסק, צורב DVD טוב ועכבר ומקלדת (לא אלחוטיים!!!!). צריך גם שיכלול שירות הרכבה. לקחת בחשבון שלא הולך לעבור עליו שום OC תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SyRenity,

מחפש חדש, תודה. * מטרות המחשב? תכנות ותוכנות QA * גודל המסך? 13 או 15, עדיף מט * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 128GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, צריך Windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 8GB RAM

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box זיכרון 2 סטיקים Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס זיכרון: geforce 8800 gts 512 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זה המפרט שיש לי כרגע , הרבה זמן לא התעדכנתי במשחקים ודברים חדשים. עד כמה טוב הוא יפעיל משחקים של היום ? תודה. והזיכרון הוא 3 גי'יגה לא 2.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רציתי לשאול כמה שאלות. רכשתי מחשב נייד כמו שציינתי בכותרת ואני לא הכי מבין בו בכמה דברים. * איך אני מפעיל את ה-Bluetooth לתמיד ? אני רוצה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב.. (במחשב הנייח יש לי התקן שקניתי פעם ב-150 שקלים אז זה תמיד מחובר ואני רק מפעיל את השן כחולה במכשיר - מחפש את המחשב - ושולח). * קיבלתי עם המחשב את האופיס החדש הזה ששכחתי כבר את שמו.. הוא לחודש/יים חינם. השאלה שלי אם אני מכניס קוד קנייה (אמיתי או אולי מזוייף) אז זה בסדר או שמה שנתנו לתקופת נסיון הוא לא המלא ? איך אני יכול לבדוק במיליון אחוז בלי חרטוטים כמה זכרון פנימי יש.. כי במפרט שלו נאמר 2048 מגה בייט ואילו בחנות וגם בפרטים של המחשב (שלוחצים במחשב שלי) רשום 3072 מגה בייט (וזה מה שבעצם הבטיחו לי אני רק …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי אני מחפש מחשב ללא עכבר וללא מסך המטרה משחקים וסרטים (שיהיה שקט) ושיהיה טוב לאורך זמן (3 שנים) את המפרט אני צריך מ SKY-PC אני הכנתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤985 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤698 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=6400AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28652 צורב ASUS DRW-2014L…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by Giladkz,

מחפש המלצה למפרט מחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ותכנות. תקציב: 5500 עריכה: 6500, אפשרי לחרוג עד 7.2K 15.6 FHD, אפשר 14" אבל לא יותר גדול או קטן.. עדיף מט אבל לא קריטי כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים משחקים לדוגמא: AC IV(אולי קצת שאפתני מדי בתקציב) AC III COD: Modern Warfare 3 Skyrim Crysis 3 BF4 חשבתי על Lenovo Y510P http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20559&txt_search=&buy=&minprice=4728&maxprice=0 אבל אחרי קצת מחקר הבנתי שיש בעיות עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו, הבטריה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה המפרט שלי רציתי לראות מה אתם חושבים עליו..... האם יש מקום לשיפור(ותיהיו ריאליסטים). Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Memory Bus Speed…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by Nov15,

אהלן מגשים חלום של כמה שנים ועובר סוף סוף מגיימינג בקונסולות לPC. זה פעם ראשונה שאני בונה מחשב ואני חדש בתחום לכן אם יש לכם הצעות לדברים אחרים ממה שרשמתי בטופס אני פתוח לשינויים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אופציונלי לחריגה של 500 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד- בעיקרון רוצה מחשב חזק שאוכל להחזיק איתו תקופה ארוכה על איכויות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך מתאים בסביבות ה2000 שקל (מחוץ לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by shulamastula,

אהלן חבר'ה, ראיתי את המחשב הזה - http://www.pcpower.co.il/store/workstations/laptops/optic-book-8.html השימוש בו יהיה בתור מחשב שני לעבודות אפטר, מאיה, מקס ופוטושופ. את הרנדרים הכבדים אעשה על המחשב הנייח שלי. מישהו מכיר את החנות PC power? מה דעתכם על המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  12. Started by voial,

שלום לכם קהילת hw ברצוני לקנות מחשב ב4300 בעיקר למשחקים עם מסך 22 מה אתם חושבים על זה ? יש הצעות ? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤611 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA436 Tube No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤150 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤303 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤226 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤841 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1138 רשתות: Edimax Wireless Lan Card PCI 54M…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by erezalon,

* מטרות המחשב:סרטים, אינטרנט ומשחקים(כבדים ככל האפשר). זה הסדר עדיפויות גם * גודל המסך? 15.6, לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? גבוהה ככל האפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500gb. אם אפשר במסגרת התקציב לשלב ssd אז בכיף * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה בינלאומית אבל שיהיה בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: יש לי אפשרות מאוד נוחה לקנות באילת אם זה משתלם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי ידידה שלי מחפשת מחשב. המחשב ישמש גם לשימושים כללים וגם לעבודה. יצטרך לסחוב Instance-ים של SQL וכו'. חשוב שיהיה קל, כי כרגע יש לה 15.6" והיא שונאת להסחב איתו. מטרות: עבודה מקצועית בתחום בסיסי הנתונים. תכנות SQL, פיתוח דוחות BI וכו'. אין חשיבות מכרעת לכוח עיבוד, כן צריך זכרון וכן צריך ניידות, גם אם כפשרה מסויימת על כוח העיבוד. גודל: כ 14". אם יש מחשב ממש משתלם בגודל 13.3" או 15.6" אפשר לשים ונשקול אותו. גם מאט וגם מבריק בסדר. רזולוציה: אין חשיבות. משקל: נמוך. עדיף אולטרה-בוק. המחשב יהיה בדרכים לעיתים קרובות. לכן, מחשבי 15.6 או 14 "מלאים" אינם באים בחשבון. זמן סוללה: לא חשוב. יציאות: אין חשיבות מיוחדת. יותר מ 2 יציאות USB. הרד דיסק / SSD: לא ברור. מצד אחד, ל SSD עדיפות …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי, מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 ש"ח מיועד לגיימינג בינוני (לא מחפש מפלצת, רק רוצה להריץ משחקים בצורה טובה ובלי בעיות, לא חייב על איכות הכי גבוהה) קיבלתי הצעה למפרט הזה:עבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 841 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 Vulcan TUF Yellow TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 מארזים: ANTEC Gaming Case NX210 כמות: 1 - מחיר: ₪ 188 ספקי כוח: CoolerMaster ELITE 600W - V3 - PK600W כמות: 1 - מחיר: ₪ 168 כונני SSD: Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 כרטיסי מסך: Gigab…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by Granny,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ואנימציה - פוטושופ, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא תלת. רוצה גם להריץ משחקי AAA ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר SSD 240GB - לא כלול בתקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכל המומחים!!! אני זקוק לקנית מחשב שיתאים לתוכנות אפטר אפקטס ופרימייר ותוכנות אדובי כמו פוטושופ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שיתאים לתוכנות אפטר אפקטס פרימייר ותוכנות אדובי כמו פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה יחסית שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. שלום לכולם, אני סטודנטית שמחפשת נטבוק לשנת הלימודים הקרובה, ומרגישה קצת אבודה מול כל ההיצע של השוק... הצרכים שלי כרגע מהנטבוק הם בעיקר שימוש באופיס (אפשרות עבודה בכמה חלונות במקביל) וגלישה באינטרנט. אני מתכננת להשתמש בו בעיקר בהרצאות ובזמן נסיעה, שזה מוביל אותי לצרכים הבאים- סוללה שתחזיק ל-3 שעות ומעלה, מקלדת, עכבר ומסך נוחים לעבודה. גודל המסך שאני מחפשת הוא בין 10 ל-12 אינטש. התקציב הוא עד 1700 ש"ח, אך כמובן אשמח לפחות מ-1700. המשקל שאני מחפשת הוא עד קילו וחצי. קראתי על הדגם הזה Lenovo IdeaPad S205 כדגם מומלץ, אבל הוא בגג העליון של התקציב שלי ולכן אעדיף זול יותר אם הוא בעל איכויות טובות מספיק. אשמח מאוד לכל עצה וסיוע תודה רבה רבה!

19. Started by maor1212,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי איתי כבר 10 שנים עם i5-2400. המחשב משמש בעיקר לצרכים ביתיים (אינטרנט, סדרות, אופיס) ולעיתים רחוקות לתכנות ולגיימינג (הורדתי לא מזמן battlefront). כן צריך שתהיה תמיכה טובה בתלת מימד. הרבה כרטיסיות ומסמכים פתוחים. התלבטות ראשונה מעבד - i5 10600 i7 10700 - הבדל של 500 שקל. האם יש צורך ב i7? מה ההבדל? מאוורר למעבד antec c40 לוח אם Asus Prime B460M-K Micro ATX. מה ההבדל בינו לבין h410? RAM 8GB כפול שתיים Samsung 970 EVO 1TB PCIe M.2 2280 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce GT1030 2GB ספק כח אקטיבי Antec VP600P PLUS 600W יש לי מארז עם שני מאווררים - האם צריך להוסיף עוד? יצא לי 4…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Z60m Thinkpad : 15.4" TFT WXGA 1280*800 CPU : Intel Pentium-M 760 2.0GHz 2Mb L2 Cache VGA : ATI Mobility X600 With 128Mb DDR2 Modem 56K LAN : 10/100 Mbps Wireless : Intel 802.11b/g Bluetooth : Included 16Bit SOUND HDD 100Gb S-ATA Floppy Drive : Not Included DVD-RW Multi Burner Drive 1Gb DDR2 533Mhz Up to 2Gb Security : FingerPrint Reader Battery : Li-Ion Up to 4Hr 6-Cell Weight : 2.90kg SYSTEM : Windows XP Home Edition 10,766 ש``ח ************************************************** T43 Thinkpad : 15.1" TFT XGA 1024*768 CPU : Intel Dothan 750 1.86GHz RAM : 512Mb DDR2 533Mhz Up to 2Gb VGA : Intel GMA 900 DVMT Up To 128Mb Shared RAM Modem 56K LAN 10/…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Rachel Malasa,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3200- חריגה עד 3500, וזה במידה וכולל כבר מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים. אופיס, זום, ייתכן ותוכנות מסוימות (לימודי הנדסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך ד גדל 14 אינץ', חשוב שהוא יהיה קל. משהו בערך 1.6 ק"ג מקס', אפשר לחרוג בכמה גרמים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

23. אני אמור לקנות מחשב נייד בקרוב שך lenovo השימוש שלו יהיה בעיקר משחקים וסרטים וקצת עבודה השאלה איזה מחשב אתם ממליצים שיפעיל משחקים חדשים? תודה ראש על העצות

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by beni125,

שלום אני צריך מחשב נייד למשחקים מחברה טובה במחיר של בסביבות ה2000$ המחשב תריך ליהיות איכותי ונייד אבל רוב הזמן יהיה מחובר לקיר והאם מחשב נייד צריך אל פסק?(זאת אומרת שאם תיהיה הפסקת חשמל הוא יעבור לבטריה העצמאית שלו או לא?) אני כרגע בארה"ב אז אני יקנה אותו משם לבנתיים חשבתי היא Toshiba Satellite P105-S9722 Notebook http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+400115&Ne=400000&product_code=341724&Pn=Satellite_P105_S9722_Notebook מהאתר הבא המחשב צריך להכיל מסך 17 אינץ

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  25. שלום!!!יש לי מחשב שכבר הבר זמנו(אחרי חמש שנים...) אשמח אם תבחרו בשבילי מפרט מחשב המתאים לצרכיי...התקציב הוא בערך אלף שש מאות שקל...זה לצורכי אופיס אימיילים ואינטרנט(חשוב שלא יתקע כשגם אקספלורר עובד וגם וורד וגם אקבל וכמ אווטךוק...)אני לא צריך ממנו שום שימוש לhd ולא למשחקים,רק לעיתים ממש רחוקות לסרטים באיכות רגיילה וטיפה פוטושופ גם,לעיתים רחוקות...אני לא צריך ציוד היקפי אם כי חריץ לכרטיס זיכרון יהחה נחמד...בלי מערכת הפעלה,רני יקנה בנפרד וינדוד 7, זה יותר זול...שיהיה שקט,זה מחשב חדש,נגיד שרמה 7...אין לי מושג מב זה אוברךוק. שהמחשב יורכב בחנות.אני דר בפתח תקווה ...סליחה שאין אנטורים...אני כותב מאיפוד...תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.