עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Chamuelm,

אחותי צריכה מחשב (עדיף נייד) שיריץ את התוכנות הבאות: AutoCAD Architecture 2008 Revit Photoshop התקציב: עד 4000 ש"ח אם זה ממש לא משתלם ועדיף מחשב נייח אז אפשר גם המלצה למחשב נייח (למרות שזה לא הפורום).. תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by card,

שלום יש לי שאלה כללית לגבי בחירת מעבד עבור מחשב נייד. במחשב Desktop, אני תמיד קונה i3, כי זה דיי מספיק לי. אני לא משחק במשחקים, ורוב העבודה שלי על המחשב היא תכנות בסביבות פיתוח למינהן (לדוגמא Visual Studio). אחרי שנים של עבודה עם מחשב Desktop בלבד, אני מתכנן לקנות בקרוב גם מחשב נייד. כיוון שהמעבדים במחשבים ניידים הם בד"כ מוחלשים יחסית למעבדי Desktop, אני חושב שלא מתאים ששוב אקנה i3, וכדאי שאקנה משהו יותר חזק. האם עליי להסתכל על i5 או i7? כמו כן, פרמטר שמאד חשוב לי במחשב(גם בנייח וגם בנייד) הוא שהמחשב יהיה שקט. האם בחירה של מעבד i7 אומרת שבד"כ המאוורר של המעבד יפעל ובמהירות גבוהה, לעומת i5 שבו המאוורר יפעל פחות (יחסית ל-i7)? תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zoobooboozoo,

המחשב בן כמעט 5 שנים שלי די קורס ולשימושים שאני צריך(עריכת מוסיקה) הוא היה די מגביל מלכתחילה אז החלטתי לשדרגו. התקציב שלי מוגבל עכשיו, אז חשבתי להשאיר את ה: 1. מארז 2. ספק כוח - 520W 3. כרטיס מסך - Nvidia 9500GT 4. דיסקים קשיחים 5. מקלדת, מסך, צורב וכו' עריכה: OK, אז החלטתי ללכת על i5 3470 כבסיס, ועכשיו השאלה היא איזה לוח אם, ספק חדש, ומאוורר מעבד חדש לקנות. אני מניח שראם אני אלך על איזשהי חברה ידועה-קורסיר או קינגסטון בDDR 3 1600 ואין יותר מדי מה להתחבט שם - אני חושב שאעדיף כרטיס אחד של 8 ולא שניים של 4(זה משנה?) כדי שיהיה יותר קל לשדרג לעוד זיכרון בעתיד-גם ככה אין הבדל או כמעט אין הבדל במחיר. התקציב הוא סה"כ בין 1500ל-2000(לא יותר)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונינת לרכוש מחשב משומש, קיבלתי מספר הצעות. אשמח לרשום כאן את המפרטים השונים, בכדי שתוכלו לומר לי איזה שניים שלושה מחשבים הכי מומלצים לדעתכם. (למקרה שבדיוק שאת זה שתמליצו עליו כבר נמכר או משהו...) אני לא מומחית למחשבים (מן הסתם...) כך שלא מאמינה שאשדרג את המחשב שאקנה, אז מה שיש בו - זה מה שיש. חלק מהאנשים לא ידעו להגיד לי את כל הפרטים על המחשב, מה שאני כותבת - זה מה שאני יודעת. ואם אתם יודעים בערך אשמח גם לדעת כמה עולה המחשב שבחרתם להמליץ לי כחדש - שאחליט אם בכלל שווה לקנות משומש. השימושים שלי במחשב הם - שימוש משרדי קל, הכנת סרטים משפחתיים, משחקים אונליין - טנקיונליין וכאלה, צפייה בסרטים, וואצאפ במחשב (כמה שזה כבד!) וזהו בערך. מחשב 1 - מא…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Sikopp,

מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. המפרט הזה הוצע לי ב2500 ש"ח (ללא מע"מ והוא מתבסס על המפרט המומלץ באתר מקסימום גיימינג-מינימום מחיר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135015§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 ) המפרט: לוח אם - woodworth uATX DDR3 DH61WW מעבד - intel core i3-2100 3m 3.10 GHz LGA10D זיכרון - 2GB DDR3 1333 שני כרטיסים. דיסק קשיח - 500GB SATAII 7200 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 D.DVI-I HDMI DP ספק כח ZALMAN Power Supply ZM600-ST אשמח לדעת על ההבדלים בין שני המפרטים, איזה מפרט עדיף, מה אפשר לשפר והאם המחיר כדאי? (התקציב הוא עד 3K…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. בשבועיים האחרונים אני ביקשתי פה מפרטים גם של אינטל וגם של AMD כי לא ידעתי איה חברה לקנות. אז החלטתי היום לקנות של AMD, אבל אני רוצה לדעת אם המפרט יחזיק מעמד לפחות שנה וחצי. המפרט: 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 496.17 ש"ח 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 58.11 ש"ח 1 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 514.05 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 469.35 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 438.06 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 241.38 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 308 1 ש"ח המפרט הוא בדיוק בתקציב המתאים לי. כרטיס מסך כבר יש לי אחד וידוע לי כבר שהוא לא יחזי…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by amirsource,

אלהן כולם(: בניתי מפרט למסך של 22-24" שאני יקנה אותו בעתיד אחרי שאני יקנה את המחשב כבר. היסתכלתי פה כמה הצעות של אנשים שנתנו לאנשים אחרים שילבתי כמה דברים ואני רק צריך את הדעה שלכם בנושא(: השימושים שלי למפרט הם OC חזק (אחרי שאני ירכוש מספיק ידע),רוב הזמן הוא ישומש למשחקים חזקים וכבדים שיצאו בשעה שנתיים הקרובות. אין לי צורך בציוד היקפי. בכללי זה מפרט של 5K. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1423 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחרי…

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by cool_man,

מטרות המחשב? עקרונית זה לתכנות, עבודה משרדית, אבל אני אשמח שיהיה אפשרות גם להריץ עליו משהו.. בגלל זה מעדיף עם כרטיס מסך. במידה ואין משהו נורמאלי נגיד ככה שנכנס בתקציב אז אולי עדיף להוריד.. * גודל המסך? חשוב שיהיה מאט * רזולוציית המסך? מה שיש.. מניח שזה יהיה 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? פחות קריטי לי, אבל לא משקולת =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) איזור ה6 שעות (כמובן שזה תלוי מה אני מריץ אבל עדיין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד.. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בSDD, שיהיה לפחות 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Python2,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…

11. שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד חדש - לנובו z510. אתמול הפעלתי אותו והכל היה טוב, מקודם צפיתי בסרטון מסוים שיושב על המחשב (לא דרך האינטרנט) ואני רואה שמאחורי הסרטון יש רק רקע אדום,הצבע שבחרתי את מערכת ההפעלה, סגרתי את הסרטון ולא ראיתי כלום, רק את הסמן של העכבר. הפעלתי את המחשב מחדש, הווינדוס עלה ומבקש ממני סיסמא, הקלדתי את הסיסמא וזה נכנס למסך שחור שרואים רק את הסמן של העכבר. בבקשה עזרה המחשב חדש!! תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, אודה לעזרתכם בקניית או המלצה על מחשב נייד שבעיקר מיועד לתכנות אך גם למשחקי גיימינג כבדים. ראיתי 3 דגמים אך אם יש לכם המלצה על דגם שפספסתי או חנות מחשבים מומלצת באילת שהיא לא אייבורי או KSP אשמח. ראיתי דגמים כאשר התקציב הינו 4500 ש"ח עם חריגה קטנה של עוד כ-500 ש"ח: 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 - Lenovo IdeaPad Y50-70 59441005 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868- 15.6 Asus N551JK N551JK-DM025H 3. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14994- "15.6 Dell Inspiron 5548 * מטרות המחשב? תכנות, סרטים ברלוזוציה 4K(יותר חשוב שכרטיס המסך יתמוך בכך ומשחקים כבדים כגון BF4 * גודל המסך? עדיפות ל15.6 או 14 אינץ אך גם 13.3 יכול להילקח בחשבון ועד…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -סביבות עבודה שונות, עמיד להרבה דברים במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -כל דבר חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , לאחר ריענון וחיפוש שעשיתי אני מבין שעדיף לשדרג למעבד מדור 2 RYZEN של AMD - בגלל התמורה לכסף והשדרוג העתידי (למרות שאני מבין שבשנה הבאה צפויה החלפה של התושבת למעבדים שלהם). אני אתפשר על דור אחד אחורה תמורת ביצועים טובים ומחיר טוב. שאלה - האם כרטיס המסך שלי יכול לספק עבודה טובה לשנה/שנתיים הקרובות ורק אחר כך לשדרגו ? שאלה נוספת - האם עדיף לוח אם מסדרת 550 או 570 או מספיק לשדרג רק ל 450 ? ושאלה אחרונה - בהנחה שאני לא בלחץ אטומי - האם עד סוף השנה הקרובה נראה הוזלות משמעותיות במעבדים מדור 2 של RYZEN ושל לוחות האם המדוברים ? המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני כתבתי כבר אשכול מזמן.. אבל זהו האשכול האחרון אני מבקש לא לנעול. זה אשכול אחרון! לקרוא הכל בבקשההה!! :] אבל קודם כל: מה אתם חושבים על KSP? אני באילת מיום ראשון עד חמישי ואבא שלי רוצה לקנות לי מאילת בKSP.. בהתחלה אמרתי שאני מעדיף לחכות לסקאי פיסי.. אבל אני לא יכול לחכות כבר :\ ואני מפחד ששוב אני יחכה ויחכה. מאיבורי בחיים אני לא יקנה אבל מי KSP אין לה שם רע והם מתחיבים למחיר הזול ביותר אז סבבה לי :] החנויות שאני קונה מהם זה או סקאי פיסי או KSP תלוי במה שתגידו.. אז לבנות מהם בבקשה. הנה המפרט :] מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Dig…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by DarkCowMoo,

סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

22. Started by Mics,

* מטרות המחשב עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס * גודל המסך לפחות 15.6 אינג * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אם קיים מחשב בתקציב הזה עם FHD 1920x1080 אשמח לשמוע עליו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך יכול להיות יתרון. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג"ב, עדיפות ל1000 ג"ב. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תמיכה מלאה בHDCP אשמח להכוונה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אחריות מחשב נייד דל כוללת אחריות על פיקסל תקוע או שרוף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים- בעיקר גלישה באנטרנט ושימוש בתוכנות אופיס: בעיקר סיכומי שיעור בוורד, מדי פעם אקסל ופאוורפוינט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס ודפדפן כרום/פיירפוקס באופן יומיומי, תוכנות סטנדרטיות כמו acrobat reader וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב לא מיועד למשחקים -מהי הרז…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.