ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב חדש ואני כנראה אטוס בעוד שנה ללמוד בארצות הברית חשבתי פשוט לקנות לפטופ הבעיה שזה ממש יקר ואז ראיתי את בnewegg מחשבים במחירים מצויינים השאלה שלי אם באמת המחיר שאני רואה כולל משלוח ומכס וכל זה ? https://www.newegg.com/global/il-en/...RoCV3QQAvD_BwE המחשב הזה שראיתי זאת דוגמא למה שאני מחפש ובמחיר הזה כנראה שאקנה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תיראו אני מתכוון לקנות מחשב ממש בקרוב מאוד! התקציב שלי הוא 5000 הלכתי לחנות שבאזור שלי בשם Point ביקשתי מפרט תירו מה הביאו לי [נראה לי קצת מוגזם המחיר אבל האם אלו המחירים והאם אני זקוק לכאלו דברים?] אז ככה המפרט שהציעו הוא מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ב 1335 שקל קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ב 102 או שאולי זה הגירסא הפחות טובה של ארטיק קול.. מארז : thermaltake matrix 400w fan ב 448 שקל וספק של אותו חברה [טארמלטק ] 500W ב 327 לוח אם של ג'גיה בייט GA P3-S3 ב 600 שקל זיכרון 2GB של קינגסטון 800MHZ ב 306 שקל דיסק קשיח של WD 320GB 2 סאטא 16MB ב 378 שקל וכרטיס מסך פאליט סוניק 512 MB 8800GT ב 1400 שנראה לי יותר מידי הכל ביחד …
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הראשון - AMD AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel 1,857 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 189 ש"ח סה"כ 12,338 ש"ח השני - Intel Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 …
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 COD AW ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,ספק,צורב וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בתקווה עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : adobe photoshop cc , adobe after effects cc ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.watch dogs , titanfall , call of duty advanced warefare , skyrim , soldierfront ...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ רוב הזמן ואולי גם לטל…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חסכתי סכום משמעותי למחשב גיימינג רציני ואני אשמח לקבל את עזרתכם בבינת מפרט מקצועי .... 1. מה התקציב המקסימאלי? 11,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל הסכום יועד למחשב, אז אין צורך לחסוך פה שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) נטו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare GTA iv Lineage ii Mass Effect 3 Hawx 2 ועוד,,,, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 -…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים שלום. לאחרונה קניתי נייד של דל: סטודיו 1558 מעבד I7 720 כ.מסך HD5470 מסך תומך ב 1080P זיכרון 4G DDR3 אבל למרות הנתונים המחשב לא ממש עובד כמו שציפיתי: ב GTA 4 לדוגמא הוא עובד מאוד לאט (גם לאחר שהורדתי הכל למינימום לא השתנה הרבה) וכך גם בסרטי HD 1080P (במיוחד בקטעים המהירים התמונה מפגרת אחרי הקול וממש רואים שהיא עוברת לאט) לפי הגאדג'ת של הווינדוס 7 המעבד לא עולה מעל 18% והזיכרון נישאר בתחום ה 45% בסרטים ו 75% ב GTA אני דיי בטוח שמחשב מסוגל להרבה יותר (ביחס לקודם שהיה יותר "גרוע" בנתונים אבל הריץ הכל) אז אני ממש צריך פה את עזרתכם, מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל את דעתכם המקצועית: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5700 Tray ₪285 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5700ay לוח אם Gigabyte GA-G41MT-D3 ₪257 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950043 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪185 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪135 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS 512MB DDR2 PCIe ₪164 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T93GS512 מארז כולל ספק HEC 7KJ9 Black 250W ₪318 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-7KJ9 הרכבת מחשב …
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? חיבור אודיו דרך הusb תודה מראש חבר'סס ועם אפשר הכוונה לאיזה כבלים צריך לקנות כדי לחבר את הנייד לטלויזיה,יש לי פה את התמונה מהmanual שמראה איזה חיבור יש למחשב ...
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוף סוף להפטר מהAMD ATHLON 1400 התנור הזה... ההחלטה על קניית מחשב באה בעקבות קניית מחשב לבן דוד שלי עם המפרט הבא: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 Samsung 973DF שווי כולל 4200 כולל הכל. כמובן כולל ציוד היקיפי ומארז ג'נרי מאוד מאוד מוצלח אני מוכרח להגיד, מבחינת אוורור הוא ממש הפתיע אותי. בכל מקרה אחרי שעובדים עם מחשב כזה פתאום מרגישים את ההבדל, וגם קצת נמאס לי לחכות 5 שעות כדי להכין SVCD עם התמונות מהמצלמה דיגיטלית וכו', וגם המחשב לא עומד בעומס שלי של התוכנות, שרובם הכרחיות. בכל מקרה רציתי לשאול לדעתם בנוגע למפרט הנ"ל, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שזאת הטעות הכי גדולה, …
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר פתחתי פה פוסט לפני כמה זמן אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מחדד תצרכים עכשיו..אני סטודנט מחפש נייד גם ללימודים אבל לא לקחת אותו איתי כל יום אלא מדי פעם כשממש צריך וגם נייד שיחליף תנייח הישן בבית. תכנות של C++ JAVA וכו' VISUAL STUDIO האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל מוכן גם להזמין מאתר אחר אם מומלץ פה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: ימים קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 אם ממש צריך יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL או LENOVO ? מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף:…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אם יש איפה לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לימודים, משחקים בקטנה וצפייה בסרטים(עם חיבור למסך גדול יותר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lol, Minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל מסך בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 צריך לחסוך בהתחשב בעובדה שאני קונה גם מסך 27" של דל(מסך לא כלול במחיר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, עריכה גרפית ב2D ו3D ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6, Illustrator CS6,Maya,zBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends/GW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה ווידאו (פוטושופ, לייטרוםו ואפטר אפקטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. הדרישות - 4 ג'יגה זכרון פנימי מעדיף מעבד של אינטל(לא יודע למה) HD 1TB לפחות כמה שיותר שקט כרטיס גרפי שיהיה טוב למשחקים , כרגע יש לי את ה X1950 pro שאני מניח שהוא כבר נחשב לסבא אז כמובן שאני רוצה משהו יותר טוב ממנו. חנות בחיפה תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרטים מבוססים אינטל (ולא AMD , חבר שלי מתעסק עם MAYA ויש למעבדי AMD באגים עם MAYA ) . המחשב מיועד לצורכי שימוש בתוכנות גרפיקה תלת מימדיות . חלקים : מעבד, זיכרונות (512 מומלץ) לוח אם , כרטיס מסך חזק (משהו כמו RADEON 9500 פרו ) ,מארז (צריך שהספק יהיה ביחד עם המארז), צורב טוב ואמין (לא חייב להיות הכי מהיר ) , כרטיס קול ( חשבתי על HERCULES FORTISIMO 7.1 ) , CD (לא חייב) , FLOPPY .
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כיום מחשב מסוג Intel Core 2 Quad Q6600 8 Mb Nvidia Gforce 8600 GT 256 DDR GIGABYTE GA P35 DS3L/S3L GB 2 DDR2 SATA 200 עכשיו אני עובד עם סימולטורים למלאה משמונה שנים עכשיו הסימולטור החדש של מיקרוסופט Flight Simulator X אינו עובד לי מהר בכלל לוקח לו המון זמן טעינה והרצה ברצוני לבנות מחשב חדש אני מבקש שתמליצו לי מה הכי טוב לבנות אני אומר לכם מה אני אוהב לעשות במחשב ולפני זה אולי תוכלו לעזור לי אני אוהב לשמוע מוזיקה ולערוך וידאו בעזרת Sony Vegas 8 ואף לערוך תמונות ולעביר תמונות מהמצלמה אשמח אם תעזרו לי תקציב עד 10.000 כל טוב
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , לאחר ריענון וחיפוש שעשיתי אני מבין שעדיף לשדרג למעבד מדור 2 RYZEN של AMD - בגלל התמורה לכסף והשדרוג העתידי (למרות שאני מבין שבשנה הבאה צפויה החלפה של התושבת למעבדים שלהם). אני אתפשר על דור אחד אחורה תמורת ביצועים טובים ומחיר טוב. שאלה - האם כרטיס המסך שלי יכול לספק עבודה טובה לשנה/שנתיים הקרובות ורק אחר כך לשדרגו ? שאלה נוספת - האם עדיף לוח אם מסדרת 550 או 570 או מספיק לשדרג רק ל 450 ? ושאלה אחרונה - בהנחה שאני לא בלחץ אטומי - האם עד סוף השנה הקרובה נראה הוזלות משמעותיות במעבדים מדור 2 של RYZEN ושל לוחות האם המדוברים ? המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! אני יודע שתקציב הוא עניין חשוב בכותרת, אך כרגע אני ממש חוקר את הרצון שלי מול המחיר שבאמת זה צריך לעלות. אני לא מעוניין להיות מוגבל בתקציב ספציפי אך אין לי גם בדיוק את הצורך לבזבז. (לכולנו..) אני אמלא את הטופס מהסטיקי ואוסף מידע אישי קצת! אודה מאוד לכל העוזרים : - כן.נקודות חשובות: -מארז TOWEL לפחות ציינתי. 2 מאווררי 120MM בשביל לשמור על השקט. אפשר אולי גם תוספת של אחד 80MM... יש לי כבר כמה נחמדים כאלה שזוהרים בUV עם לדים UV מובנים. -גוף קירור מתקדם (יותר מבסיסי) למעבד. הטמפ' בחדר שלי גבוהה בדר"כ והאינטסיביות של השימוש (וגם הפריקיות שלי לשמור על טמפ' נמוכה של מעבד) אני מעדיף להיות עם גוף קירור יותר מתקדם מרגיל. -דיסק קשיח כבר בחרתי (משם חשבתי כבר לשדרג את כל…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-