ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
המפרט הנוכחי של המחשב שלי: intel i5 4570 gtx 1660 super 8 ram ניסיתי לעבוד על פרמייר והpreview נתקע לי ממש על אף שניסיתי את כל השיטות של להוריד את הרזולוציה וכו. קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל בתקווה שזה יעזור, לא עזר. כרגע עובד על DAVINCI RESSOLVE עם אותן בעיות בדיוק מחפש להרכיב מחשב חדש להמלצתכם שיתאים לעריכת וידאו, והאם נייח או לפטופ מה כדאי? מצד אחד אני עורך ולוגים אז אני כן צריך להיות יכול לערוך מכל מקום אבל אם יש לנייד הרבה חסרונות אז אני יכול להתפשר. תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תרכיבו בבקשה.. תודה אם אפשר אז 2 מפרטים. אחד מבוסס amd ואחד מבוסס pentium.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי אני מחפש נייד אשר ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים). חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 (ראיתי שלא ממליצים כאן על I7), כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד! אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!) (אני קונה בארה"ב) השימושים שלי יהיו : 1. Office ו - Open Office 2. אינטרנט 3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon) 4. סרטים ב - DIVX 5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc) שאלות : 1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל? 2. האם נוח לסחוב אותו בתיק? 3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי? 4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי? 5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי? 6. האם מומלץ להגדיל את ה ram? 7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ממש בקרוב ואני צריך מפרט איכותי וחזק ב 5000 שקלים, גמיש בקטע הזה. השימוש: משחקים במיוחד, אינטרנט וכדומה... אין לי העדפה ליצרן המעבד אבל יש כמה דברים שאני בטוח רוצה שיכנסו וכמה שיצאו: אני צריך שיהיה שם GTO2. אני צריך שלא יהיה שם ציוד הקפי כמו: כרטיס קול (אם אין ברירה אז בסדר), עכבר ומקלדת, מסך. אין עליכם, תודה על העזרה.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להציע להשוות מחשבים ניידים הכי זולים שיש היום בשוק ישראלי. האם משהו מכיר אתר או חנות שניתן לרכוש שם מחשב נייד עם גודל מסך 15 אינץ, ובמחירים הכי נמוכים מוזמן להשיר תגובה כאן.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חשוב לי לציין שהידע שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד, לכן אני הולך להסתמך הרבה מאוד על חוות הדעת שאקבל כאן, לפני שאני קונה מחשב חדש. קודם כל אני רוצה מחשב לגיימינג כבד נטו, משחקים כמו total war GTA V ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה כמה שיותר קטן,לכן השאלה הכי חשובה שלי היא אם מארז קטן עלול להשפיע על הביצועים או לגרום להתחממות יתר/שרפה של הכרטיס מסך. כשאני מדבר על מארז קטן אני מתכוון ל silverstone raven rz01 . טווח מחירים 5,000-5,500 גג, חובה למערכת הפעלה , אופציה למארז אלחוטי של מקלדת ועכבר..פחות קריטי, ניתן לוותר על המקלדת ועכבר לטובת ציוד יותר טוב. כמה מהמפרטים שקיבלתי 1: מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אםפאפשר שני מפרטים אחד עם מעבד אינטל ואחד עם מעבד amd ושאלה קטנה מה יותר מומלץ לקנות מבין שניהם?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המחשב הנייח הבא, לשימוש בתוכנות: REVIT,LUMION,3DS MAX,SKETCHUP,AUTOCAD,PHOTOSHOP מעבד- Intel i7 8700k לוח אם- Asus z370-p זיכרון-balistix 16gb 3000mhz כרטיס מסך- Asus gtx 1070ti Cerberus SSD-crucial 250 gb 5yr warranty Hdd-WD 1tb cavier blue מארז-antec p110 silent ספק-Corsair 650w מאוורר- zalman DVD-LG Windows 10 מסך- dell u2417 בחנות הזמינו את כרטיס המסך אבל כבר חודש וחצי והוא עוד לא הגיע, והציעו לי לחכות עוד או להחליפו בכרטיס הבא יחד עם זיכוי על ההפרש: https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/DUAL-RX580-O8G/ (הוא יעלה בערך 500 ש"ח פחות) …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש. אני משתמש בעיקר ב-3DS MAX ו-UNITY3D כמפתח הדמיות גראפיות כבדות עם חישובי פיזיקה בזמן אמת...וגם משחקים. הגעתי למצב של תכנון סצנות במקס של שני מיליון פולי ויותר ואני זקוק לשדרוג רציני. תכל'ס נסגרתי כבר על מפרט ואני מעוניין לשתף אתכם כדי לשמוע חוות דעתכם לפני הקניה הדי יקרה אך מתבקשת. ובעיקר לגבי כרטיס המסך למי שמבין היות וזה הרכיב הכי חשוב במערכת ואני זקוק לכמה שיותר מעבדי קודה גם לפיזיקה בהדמיה אבל מצד שני ליתרונות שיתן לי כרטיס המסך המיקצועי החזק ביותר כיום בעבודה עם מקס. ההתלבטות היא או ה-k5100m או ה- GTX 880M כפול 2 ב-SLI מה שיכפיל לי את כמות מעבדי הקודה בחישובים כבדים בהדמיה אך יבטל היתרונות בעבודה בקאד...אשמח לדעתכם גם בנושא זה. זה המפרט: …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא רואה על לוחות אם שכתוב עליהם אם הם תומכים בNVMe, אז איך אפשר לדעת? בנוסף, NVME הולך ישר לחיבור PCIE או זה מתאים לחיבורי M.2 הרגילים? וגם האם צריך שיהיה NVME בשם של הSSD?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מחפש לרכוש מחשב שיחליף את הקיים ששבק חיים (הגיע הזמן...) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משפחתי. משמש לעבודה(אוטוקאד בסיסי), קבצי אקסל כבדים (המון נוסחאות וקישורים), אינטרנט (המון חלונות במקביל), צפייה בוידאו והזרמת מדיה לטלויזיות, יוטיוב וכו" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אם כי יש לצרף את ה HD שברשותי היום SSD SATA …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! עקב עומס בלימודים, החלטתי שאני חייב מחשב נייד שיסתובב איתי כדי שאני לא אאלץ לחזור כל פעם הבייתה כדי להמשיך לעבוד. אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין, עם ביצועים טובים כמובן, שיסחוב את תוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, עריכה דו-מימדית בעיקר) בטווח מחיר של 5500 ש"ח. חשוב לי שההארד דיסק יכיל לפחות 160GB, צורב DVD חובה, גודל מסך לפחות 15", אם מתאפשר יותר (ועדיין ברזולוצייה גבוהה) בטווח המחיר הזה אני אשמח, יציאת ו-S-VIDEO, וכמה שיותר כניסות USB. הבנתי של-Dell יש מגוון ניידים שיכולים לעניין אותי אבל אני מאבד את עצמי בתוך המבחר, אשמח אם תוכלו להנחות אותי. יש המלצות ?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שני המפרטים נעשו בזיגזאג , לא הכי עקרוני איפה לקנות כל עוד זה לא פנדה ויש להם שירות טוב. אלו שני המפרטים שעשיתי , אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD כרגע אין בארץ סוקט 939 לצערי אז עם זה נתקענו :E איזה מהמפרטים יתנו לי יותר ביצועים נטו מבחינת כוח מחשוב .. (לא למשחקים , לעבודה של אבא...) כמו כן , כל הצעות לשיפור או שינויים יתקבלו בברכה. AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache - RETAIL 1,948.92 ש"ח ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35 ש"ח CORSAIR TWINX2048-3200 2x1024MB - 400Mhz 3,643.05 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA 1,318.65 ש"ח LITEON 52x32x52x + 16x Half-Height COMBO 375.48 ש"ח Antec TRU…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לקיימינג כבד-קל(חצי חצי כזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע הוא כזה ורציתי לשדרג לו את הRAM ל 16 גיג'ה, ולהחליף כרטיס מסך לGTX1050TI. *המפרט משנת 2013 הוזמן מTMS בזמנו* יהיה חכם להשקיע בשני הרכיבים האלה על גבי מערכת מ2013 ? הספק כוח יעמוד בדרישות? (הכרטיס אמור לדרוש 300W בפיק ) או שכבר כדאי גם MB. המחשב מיועד לגיימינג בינוני. S787G2GD5HDN Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - הכ.מסך הנוכחי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E4…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, אפילו לא בחצי שקל, בלי דיונים בנושא, תודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו באופן שוטף. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K חריגה קטנה של 100-200 ש"ח אם ממש חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם מתאפשר ברכה, עדיף שלא יבוא על חשבון קירור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, לגודל. עדיף …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-