עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HeX0R,

חבר שלי רוצה מחשב לבית. שיוכל לראות סרטים על הפלזמה, לצרוב דברים, לגלוש באינטרנט וגם לשחק במשחקים פשוטים. וכל זאת בתקציב של 3, כולל מדפסת. אז לקחתי את הפרט שיש פה בפורטל ושיניתי אותו מעט. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heat pipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512M…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Godforsaken,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטא…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by roi007,

קיבלתי נייד חדש מהעבודה, יש בו מעבד core i5 Vpro. מה זה Vpro ומה ההבדל ממעבדים רגילים של אינטל. מדובר במחשב חדש של HP מדגם 840. תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Oraviv,

.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שילמתי 5600 ש"ח (מחיר התחלתי 4999) לפני פחות מחודש, עכשיו הוא מוצא למכירה במחיר התחלתי של 3144 ש"ח. כמו כן זמן הסוללה הוא רק שעה וחצי. באתר כתוב: "זמן סוללה - אין נתונים". למישהו יש דעה בנושא? :'(

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Morfium,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום חברים, אז זהו, עברו 10 (!!!) שנים, והגיע גם הזמן שלי לרכוש מחשב חדש, מה לעשות ואני לא רוכש מחשב כל יום... מטרת המחשב היא עיבוד תמונות דו-מימד, שימוש בפוטושופ ולייטרום. אני מעבד בממוצע כ - 1000 תמונות בשבוע, בזמן מאוד מוגבל כתחביב מעבר לשעות העבודה, כך שמהירות היא ערך חשוב. הצלחתי להרכיב את המיפרט הבא, עם הרבה קריאה בפורומים כאן ובעוד מקומות, המיפרט מבטא את הפילוסופיה שלי שקונים מוצר טוב, במקום שייתן שירות טוב, עם ראיה של היום ובעתיד של הצרכים שלי. אשמח מאוד לחוות דעתכם, המפרט לא כולל: SSD/SATA דיסקים שאביא בנפרד מרכישות שבצעתי בעבר. תודה רבה רבה רוני ! המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=40224

12. ערב טוב! אני מעוניין לקנות מחשב נייד של דל, אך מתלבט בין שני מפרטים משתי סדרות. אני משחק מדי פעם בקרייסיס 2 ומשחקים עם גרפיקה גבוהה ומשתמש במחשב לצפיה בסרטי HD, כך שהוא עתיד להתחבר תכופות למסך מרכזי גדול ולעבוד קשה יחסית. INSPIRON N5110 מעבד: Intel Core i7 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache מסך רחב 15.6: HD (720p) glossy WLED display with TrueLife (מסך מבריק) רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: NVidia GeForce GT525M 1024MB דיסק קשיח: 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי: 8GB DDR3 1333MHz dual channel סוללה: 9 תאים 90WHr אחריות: שלוש שנים אחריות יצרן במעבדה אחריות סוללה: שנה מחיר: 5024 ש"ח Dell Vostro 3550 מעבד: Intel Core i…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. 6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים (להתחשב בזה שאני לא ממש גיימר, משחק כשיש זמן), סרטים (גם HD), גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מיועד למשחקים כמו Need For Speed, counter strike,gta IV,call of duty' * לאילו הגד…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by peacebringer7,

אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?

16. Started by Tamir3,

טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by gta_man,

אני מחפש מפרט ב-2500 ש"ח,רק לאינטרנט ותוכנות פשוטות ולמשחקי אונליין קלים.כולל מסך.תודה רבה!

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Or ei,

עוד איזה חודש חודש וחצי אני הולך לקנות את המחשב הזה ואני רוצה לדעת אם יש משהו לשפר להחליף ביותר טוב או כל הערה שיש לכם תודה Intel P4 2.0AGHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ Samsung 256 mb DDR 2700/333 ( M368L3223DTL-CB3) *2 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version S/U/M/A Ge-force 4 ti 4200 64mb se- HERCULES - Gamesurround Fortissimo II XP ASUS X 52 LITE-ON 32X12X40 Dragon AX-01SLD Enermax 350W EG 365P VE Samsung 19 959NF Microsoft - IntelliMoues EXPLORER Genius KB-16M עריכה: שחכתי לציין שהוא גם לOC

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני מחפש המלצה ללפטופ לידידה שמתחילה ללמוד עיצוב. מצ"ב הדרישות כפי שהמוסד בו היא תלמד מבקש. לפי דעתי עדיף מסך IPS לא? הלפטופ היחיד שמצאתי עם מסך IPS הוא ASUS N550JV, הוא עומד בכל התנאים למעט הבטריה המאוד חלשה שלו (3 וחצי שעות לעומת דרישה של 7 שעות) התקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר לזלוג עד 5500). יש המלצות אחרות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by manz11,

שלום, רצוי עם מעבד בעל ליבה גרפית (אלא אם כן הוא לא ממש יעיל לשימושים שלי ) חברה ,טעות שלי , שמתי מסך בטעות . (הורדתי אותו) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 עם חריגה קלה מאד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, , תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי : , רמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים,) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 =6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הי, מדובר בלפטופ של חבר. הוא מחק את הpartitions המקוריים שהגיעו עם הווינדוס והסתבך. אז הוא הביא לי את המחשב והחלטנו שנתקין לו Win 7. אבל אני לא מוצא דרייבר SATA להרדיסק הפנימי שעובד בהתקנה של Win 7. מה עושים? אני צריך רק עזרה בלמצוא דרייברים, תמנעו מחוות דעת אישיות וביקורות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by natigabay,

הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו והוא חדש יחסית בן חודש וקצת ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Kakadu,

שלום רב, מעוניין להחליף למחשב (לוח/מעבד/זיכרון). עם זאת, חשבתי להזמין את החלקים מהאינטרנט ובכך להזמין רכיבים איכותיים בזול. האם למישהו יש ניסיון אם הזמנת חלקים מהאינטרנט ? ברצוני לדעת מהיכן הכי כדאי להזמין... (Aliexpress/eBay/Amazon atc). תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אהלן, מה דעתכם על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (יש לי אפשרות לקנות אותו באילת..) יש המלצות למחשבים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by oranShoshany,

שלום אני זקוק למפרט לקולנוע ביתי HTPC יהיה מחובר למקרן אני זקוק ל200 גיגה עדיף שיהיה מבוסס קונרו חיבור לאינטרנט.. ושיהיה מהיר.. חיבור טלויזיה טוב.. תודה מראש.

• 49 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.