ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מחשב לסטודנטית, עבודה עם טקסט וסרטונים מיוטיוב + השמעת מוזיקה. מסך מט, העבודה תהיה בחדרים מוארים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך מערכת חזקה שתחזיק לפחות לכמה שנים. המערכת הזאת צריכה לשמש בין היתר אותי למשחקים יחסית פשוטים ואת המשפחה אז חשוב שהמחשב יהיה גם מהיר בפעולות הרגילות שלו. ואני לא בדיוק משלם על המחשב הזה אז אני אשמח לשמוע את המפרט הכי טוב לתקציב.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקי חברה הבנתי שבשביל לקבל בדיוק מה שאני רוצה אני צריך לעלות את התקציב בהמשך לאשכול הקודם: (הכל כתוב שם לפי חוקי הפורום). http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557108.0 התקציב הועלה בשל הצורך של התוכנה שאני עובד איתה במעבד הi7, בנוסף לצורך בSSD איכותי עד כמה שניתן. אז בגדול התקציב הועלה ל6k. אז אחרי שהבטתם באשכול הקודם ובצרכים שלי לגבי המחשב קיבלתי את ההצעה הבאה מKSP : מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד : Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לוח אם : Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך : Sapphi…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
של הגרסא ה ULTRALIGHT - X? עם CORE2DUO?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שגודל המסך לא יעלה על 14.1" ושיעבוד כמה שיותר זמן (בעיקר בלי WIFI או כל קישורית אחרת) ולא יהיה ממש כבד (2 או 2.5 ק"ג זה בגבול הסביר). המחשב אמור להריץ שני גרסאות של לינוקס (אחת מהם היא RED HAT), וכמו-כן כמה VMWARE במקביל שיריצו WINDOWS SERVER 2008 ו EXCHANGE 2008. וכמו-כן שיהיה אפשר להריץ קומפיילרים שונים. יהיה טוב אם יצליח להריץ גם כמה משחקים בינוניים. התקציב עדין לא הוחלט אבל הוא כנראה יקנה בארה"ב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודים.כחלק מהלימודים אנו נדרשים לעבוד עם תוכנת פוטושופ CC , ' visual studio Project לערוך מצגות גדולות מחפשת מחשב שיתאים ללימודים ,בגודל סביר - שלא יהיה כבד לקחת איתי וכמובן במחיר שנע בין 3000-3400 . אשמח לקבל הצעות
-
שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אם כן מישהו יכול לתת לינק? נראה לי די מתאים לקנות אחד כזה ולשדרג לו את הכרטיס מסך...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס ומולטיקסטינג ביניהם), צפייה בסרטים * גודל המסך? בין 10-13"ל * משקל רצוי? קל, הוא יסתובב הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 3-4 שעות, ועדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא צריך SSD, ולפחות 320GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף * כונן Bluray? ממש לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רק אם מסתדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo או asus התקציב הוא עד 2000 גג ללא אפשרות חריגה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא בארה"ב ויש לי כמה אופציות לקנות מחשב נייד מה שחשוב לי במחשב, שיהיה אמין לאורך זמן, זמן בטרייה, מסך גדול (17 אינץ'), שקט וכמובן שיהיה לו כרטיס מסך טוב, למשחקי מחשב. כל המחירים של המוצרים בהבדלים של 50-100 דולר. אם יש לכם הצעות אחרות, אני אשמח לשמוע. אלו חלק מהן: Gateway P-6860FX מפרט: http://reviews.digitaltrends.com/review/5216-3/gateway-p-6860fx-review-full-review או ASUS F8 Series F8Va-B1 מפרט: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220337 או ASUS F7 Series F7SE-A1 מפרט: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220314 או: ASUS F6 Series F6V-X1 מפרט: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220336 או ASUS M…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 כרטיס מסך: PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤579 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 זיכרון: G.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤131 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤175 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ¤193 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע קיץ!) ¤0 מחיר סופי: ¤1947 הדבר היחיד שאני בספק לגביו זה הספק כח.. הוא מספיק חזק? חוץ מזה, אשמח לשמוע חיזוקים/אופציות אחרות בתקציב הנ"ל [כמה טוב לחזור לHWZ :-*]
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k ואם צריך מאד, גם 3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, לא על חשבון ביצועים ומהירות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + גלישה באינטרנט + איחסון תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור + אקרובט. יש קבצים גדולים, אך לא ענקיים מאד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מפרט ללא ציוד הקפי, אך כנראה שארצה להחליף את המסך+מקלדת+עכבר תלוי במחיר. אז אשמח למפרט שנ…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה סוס למשחקים וגם בכללי שיהיה אחלה לכל דבר, יעבוד חלק, יהיה שקט וחלקים של אינטל עדיף אני יודע שקשה להרכיב מפרט בסכום כזה אבל אני ממש מתחנן שתכינו לי מפרט חזק במחיר הזה. נ.ב. המפרט כולל את כל הציוד ההיקפי תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב בן שנה בערך שאני רוצה לשדרג , יש לי 2400 שקל תקציב . המפרט שלי היום זה : מעבד E6600 2.4 GHZ כ"מ PRO X1950 512MB לוח אם PDS3P GIGABYTE מארז בסיסי ב250 שקל ,ספק 450W דיסק קשיח SATA 2 250GB WD זיכרון 2 GB של KINGSTONE . מעבד אני רוצה לעשות לו OC (אז כנראה אני יצתרך צלעות קירור ב150 מינימום ) , כרטיס מסך תומך בDX10 (וכמובן יותר טוב משלי וגם מסדרת ה9800 של GFORCE ) ואם ישאר כסף אז גם דיסק קשיח נוסף . תודה לעונים ...
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, לא מתכונן OC/ משחקים כמו FAR CRY 2, COD4. שקט חשוב עד מידה מסוימת.. לא ממש חשוב
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איזה חברה נחשבת לטובה ואיזו לא.. אם אפשר קצת עזרה בבחירת דגם של צורב (DVD רגיל) רצוי מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=4072 תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רצוי כמה שפחות כסף.. צריך לארגן מחשב נייד לפקידה במשרד. המחשב לא צריך להריץ משחקים, אבל לא יודע אולי פה ושם.. עבודה באינטרנט, ואופיס. כלומר לא משהו חזק בטירוף, משהו ביתי טוב. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ברמה בינונית וסרטי תלת מימד * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעה וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין אפשרות לחריגה ואפילו רצוי להצמד ל5 כמה שיותר תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חובה במערכת: * מסך דק לפחות 17 אינטש * מעבד אינטל בתצורת LGA775 לפחות 1 מגה קאש * לפחות 1 ג'יגה זיכרון DDR2 * קירור אוויר שקט אבל יעיל (חשבתי למשל על שני סיילנטקט ואיזה קירור למעבד) * יציאת פיירוויל ויציאת רשת על הלוח - חובה * כרטיס מסך PCIe * SATA II X2 וPATA X 1 תקציב בסביבות ה...6000 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כנראה היום מחשב לעריכת ווידאו ועבודות עם כ. מסך טוב שיחזיק תקופה. המעבד צריך להיות אינטל לא צריך מסך ולא כרטיס עריכה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תקציב בסביבות ה3.5 אלף מינוס פלוס.. כמו שאמרתי המחשב לא ישמש למשחקים אלא יותר ללימודים אבל אני רוצה שיהיה מחשב חזק ורציני ולכן שיהיה מבוסס קונרו.. תודה ..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל אוטוטו מעבד קונרו 6400 או משהו בסביבה (מבחינת הלוח זה לא ישנה.)... תכננתי לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אני מניח שזה משנה לי את תוכנית... אשמח אם תעזרו לי בבניית מחשב סביב ה-4000 שיכלול הכל (גם צורב, מקלדת, עכבר וכו'...) חוץ ממעבד... המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מבחינת כ. מסך אני מתנדנד בין 7600gs ל-x800p. אבל, אם מבחינת המפרט אתם מציעים משהו יותר טוב - סבבה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-