עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by instinct21,

חברים הפכתי את האתר של sony מכל כיוון שלחתי להם הודעה אף אחד לא עונה... מקשי ה-fn שלי לא עובדים מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך(ניסיתי כמעט את כולם) דגם:sony vaio vpcsb 390x - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי , אפשר לנעול תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. מפרט שהרכבתי (בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה) למולטימדיה ולמשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS - 500GB 32MB Buffer SATA2 זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (TWIN2X4096-6400C5) כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe לוח אם: ASUS P5QL-E מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box ספק כוח: Corsair VX450W חשוב שיהיה שקט... ולא מתוכננים OC וCF....! 1) מה דעתכם? 2) לגבי לוח האם: שמעתי שיש לו סידור בעייתי.. בכל אופן הוא אחד הבודדים שעונים לדרישות שלי מבחינת חיבורים, תמיכה בטכנולוגיות ומחיר (עד 600 ש"ח), לכן אם מישהו יכול להעריך כמה הבעיה הזאת תפריע, אם בכלל,…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם, אני לא מעודכן בנושא החומרה כבר הרבה מאוד זמן ולכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לבנות מחשב למטרת משחקים אשר יריץ לי את המשחקים ה"כבדים" של היום (prototype, gta 4,) וכדומה. שימשיך לסחוב בצורה טובה את המשחקים שעתידים לצאת עוד שנתיים. התקציב נע בין 8 ל 6 K אני לא צריך עכבר מקלדת מארז מסך הארד דיסק צורב או רמקולים. ויש לי ספק כוח של 400 W. בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Gamerino,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כולל חריגה 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש לי הכל מסך 144HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP טבריה 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודים והיא צריכה לרכוש מחשב טוב לגרפיקה. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 200 ג'. 2. מסך 15.4 אינצ'. 3. עדיפות למחשבים קלים ושקטים. 4. בנוסף היא רוצה לרכוש תחנת עגינה. 5. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 6. מעבד חזק ויציב. 7. 4 כניסות USB. 8. צורב DVD. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע בתודה, מורן.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות, השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית. חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים. רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות, בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by R9nald0,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך אבל גם לא לחרוג אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אם כדאי לא להחליף את הדיסק הקשיח - אשמח להשאר עם הקיים. בכל מקרה אין היום שדרוג אמיתי ל-500GB ולא צריך יותר מזה. הדיסק שיש לי - Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache. 6. עד כמה השק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בניתי בksp מפרט: לוח אם Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1920 ש"ח מעבד GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח זכרון 1GB Kingston HyperX DDR II 800MHz 1090 ש"ח כ.מסך eVga 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 ש"ח כונן קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 ש"ח בכולל 5230 ש"ח ולא כולל מארז או מסך (כרטיס קול, כרטיס רשת ואת הצורב אני לוקח כבר מהמחשב הנוכחי...) מה אתם אומרים? האם יש חלקים שאני יכול לשים במקום שיותר זולים ולא יפילו מהביצועים? אני רוצה את המחשב למטרות משחקים (משחקים חדשים, גרפיקה גבוהה, הרבה פרטים), לאפשרות משחק ברזולוציה גבוהה באיכות הכי גבוהה כמו כן משתמש במחשב לראות סרטים וכדומה, ואינטרנט...

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by logi100,

המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו gta iv, prototype, sims 3 והוא מתחבר למסך 17" איך הוא? AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ¤294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤345 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1101 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 SeaSonic SS-500ET 500Watt, יחידות 1 ¤344 http://www.rsm.co.il/produ…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GOBLIN17,

המחשב נועד לשימוש באינטרנט לראות סרטי FULL HD משחקים בקטנה כמו COD גיטר הירו וקומנדו אינקורקוד 3 (לא חייב באיכות הכי טובה ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by nodynod,

היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת עבודה על מוזיקה (בעיקר DJ - תוכנת traktor וגם יצירה ב cubase) וכנראה שגם תכנות. השימוש המרכזי שלו זה להיות במסיבות ולנגן שירים (אין צורך בסאונד טוב או משהו כזה, אני קונה כ.קול חיצוני ב USB). חשוב שהוא יהיה נוח לתזוזה וקליל, שייראו בו טוב גם בחושך ותנאים של מועדון, ואם יש דבר כזה, אז שיהיה עמיד. (אם נשפך עליו קצת מים, מכות קטנות וכו...) כמובן שגם עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי פה ושם משחקים, צפייה בסרטים דרך ה TV ב HDMI. אל המחשב יתחבר midi controller ב USB שישלוט על התוכנת DJ. האם יש הבדל מהותי בין USB2 ל 3 ?יש כבר ניידים עם 3? גודל מסך: מינימום 13 אינצ' זמן סוללה נדרש: 6-8 שעות. משקל רצוי: כמה שיותר קל. (סתם לנוחות אך…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by benma,

שלום. מסתבר שהגיע ארצה לוח אם של איטל עם מעבד אטום מובנה, והמחיר מאוד אטרקטיבי. חיפוש קצר בזאפ נתן את 2 החנויות שמוכרות אותו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712584 השאלה היחידה היא כמה יעלה להרכיב מחשב שלם כזה. באופן כללי נרשם לא מעט על כך שמחשב נייד קטן הוא רעיון טוב, אבל מחשב נייח קטן שבמחיר שלו ניתן להרכיב מחשב פי כמה יותר חזק, הוא רעיון לא מוצלח. כיום גם במחיר של EEE 900 ניתן לקנות מחשב של גיגה-בייט חזק פי כמה, אבל במחשבים ניידים, הגודל מהווה גורם חשוב. משהו שלא כל כך אפשר להגיד על מחשבים נייחים, במיוחד אם מחשב עם מעבד אטום לא מסוגל להריץ סרטים ב-HD. השאלה היא האם אפשר לשים כרטיס גרפי לא מובנה על לוח האם הזה. כמו-כן, אשמח לקבל מידע לשימושים של מחשב כזה (אם יש…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. שימושים נטו עבודה משרדית (אינטרנט ומסמכי DOC מדי פעם) לא צריך צורב לא צריך מסך צריך כונן של 250GB+ לא צריך אופיס/ווינדוס/הרכבה עדיפות מחנות בראשון לציון או משהו קרוב אחר ואם אפשר פחות מ2000 אז מבורך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 00000,

לצרכים בסיסיים (וידאו, תמונות, אינטרנט וכו') אפשרות לחריגה של 200 ש"ח חשוב הרבה מקום איחסון (250GB^) והרבה זכרון (2GB מינימום) טיפהדחוף נא לענות בהקדם. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.09.2008 בשעה 22:32:06 מצטער על ההקפצה- זה דחוף.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. [TABLE=width: 793] [TR] [TD]ASUS HASWELL MAXIMUS VI GENE//LGA 1150 Z87 –C//LGA 1150 [/TD] [TD]לוח אם [/TD] [/TR] [TR] [TD]INTEL CORE HASWEWLL I7-4770K 8M LGA1150 box Haswell 4 gen [/TD] [TD]מעבד [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kingston 3x4gb ddr3 1600mhz [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [/TR] [TR] [TD]gb 7200RPM SATA 6gb 3tb [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]H.D [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus GFORCE GTX 770 DC20C 2G-D5 2GB DIRECT CUII [/TD] [TD]כרטיס מסך [/TD] [/TR] [TR] [TD]GHZ 10/100/1000 [/TD] [TD]כרטיס רשת [/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel® High Definition Audio [/TD] [TD…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הכי כבד יהיה עבודה עם תוכנת SolidWorks. ברמת העיקרון, מומלץ לעבוד איתה עם כרטיס מסך יעודי כדוגמת נבידיה קאודרו אבל הם יקרים להחריד. לא מצאתי האם יש העדפה לכרטיס גיימניג של AMD או NVIDIA והאם התוכנה עושה שימוש במעבדי CUDA. מעבר לזה, שימושים של דפדפן וכאלה. מאוד בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל הציוד הבא כבר קיים: כוננים …

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by F430,

ספק כבר יש לי CORSAIR 520W HX SERIES בקשר לכרטיס מסך אני מחכה ל2900PRO וארד דיסק יש לי כבר יש לי של 160 ג'יגה אז זה המפרט שאני רוצה אך הוא? Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513.00 ¤ DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 1,121.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Special Ops Urban Elite Edition XTC CL4-4-3-15 585.00 ¤ NZXT APOLLO BLACK NO PSU 422.00 ¤ - Xigmatek HDT-S1283 Cooler 276.00 המפרט מfoxpc החנות מוכרת לכם?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Omer Shamia,

.

22. core 2 due E6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe WiFi-AP G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) ??? GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W בנוסף לכך אני מוסיף עכבר שאני מתלבט בין RX1000 ,G5 ,G3 שלושתם של לוג'יטק ולבין RAZER COPPERHEAD BLUE (איזה מבין ארבעתם עדיף?) ??? ואני מוסיף מקלדת Logitech Media Keyboard Elite. אני מוסיף גם ראוטר אלחוטי שגם פה אני מתלבט בין שניים: EDIMAX MIMO WIRELESS LAN AP ROUTER BR-6216MG LEVEL ONE MIMO Wireless Broadband Router WBR-5400

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי בארצות הברית מחשב חדש של ASUS . לא מבין גדול במחשבים ניידים כי זה הראשון שלי אבל לפי מה שקרתי לפני הקניה הוא מחשב חזק מאוד יחסית לנייד. הנה המפרט שלו שהעתקתי מתוכנת EVEREST שבודקת את תכונות המחשב : Computer: Computer Type: ACPI x64-based PC (Mobile) Operating System: Microsoft Windows Vista Home Premium OS Service Pack: Service Pack 1 Motherboard: CPU Type: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8700, 2533 MHz (9.5 x 267) Motherboard Name: Asus N70SV Series Notebook Motherboard Chipset: SiS 671/671DX/671FX/672 System Memory: 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Nanya NT2GT64U8HD0BN-AD 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM(6-6-6-18 @ 400 MHz)(5-5-5-15 @ 333 MHz)(4-4-4-12 @ 266 MHz) DI…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IVA,

שלום לכולם. אני צלם שמשתמש הרבה בפוטושופ (בעיקר עיבודי תמונות) ועל כן אני צריך טאבלט חזק. ואשמח לשמוע מכם המלצות מתאימות. רשימה של דברים שחשובים לי שיהיה בטאבלט. 1. מקלדת שניתנת להפרדה. 2. עט. 3. ssd עדיף. 4. טאבלט שמיועד לעבודה בפוטושופ ושות'. 5. מסך מט שלא יטעה אותי בדיוקי צבעים. 6. סוללה לעבודה של מספר שעות. 7. מעבד חזק שיקל עלי בתוכנות הכבדות. 8. מערכת הפעלה בעברית. 9. מסך גדול 12.5 אינץ' לפחות. 10. חיבורים ייעודים לדיסק קשיח חיצוני וכו', עדיף. אלו שכנראה מתאימים. 1. Lenovo Ideapad MIIX 520. 2. אייפד אייר. 3. אייפד פרו. 4. סרפס פרו 4/5/6.…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עיבוד תמונות (לא עם תוכנות כבדות), סברטים, אינטרנט ומשחקים........אני רוצה מסך 15' 17' אינץ'. המחשב ישמש אותי בצבא. תקציב 5K פתוח להרבה הצעות.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.