ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא כולל: מארז מסך ספק עכבר, מקלדת, רמקולים תמליצו לי על: כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון. אם אפשר כמה שיותר זול ומשתלם, מעדיף ב 2500 ש"ח, אם צריך יותר אז מקסימום 3000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה קטנה, האם כדאי לי לקנות את המחשב הבא: לוח ראשי : INTEL AVELLON 915G + LAN מעבד : PENTIUM 4 3.0Ghz 800Mhz 1mb או : +AMD 64BIT 939 3000 (מה כדאי מבין שניהם?) דיסק קשיח : WD SATA 200GB צג : MAG 786PF 17" 0.25 FLAT זיכרון : 2*512 = 1024MB (לא רשום לי במפרט של איזה חברה הכרטיס מסך אבל עדיין הוא גדול ודי שווה לא ? ) צורב : NEC 52*32*52 כרטיס קול : על הלוח הראשי. כרטיס רשת : 10/100 על הלוח הראשי. כונן דיסקטים 1.44 מקלדת PS2 BTC עכבר אופטי מיקרוסופט USB מארז MIDI ATX כסוף (בחנות אמרו לי שאני יכול לבחור איזה צורת מארז שאנחנו רוצים ובעניין הספק קוח אני כבר יקנה של HEC 300 ומעלה, הכי טוב לא ?) כרטיס מסך : ATI X300SE PCI-EXPRESS TV OUT…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות, מספרן הודגש): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 5000-4500 שח (כולל הרכבה) ניתן לחרוג מהתקציב הנ"ל במקרה שבו קיים רכיב אשר משפ…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי טס לסינגפור והוא יכול להביא לי נייד... אני צריך מפרט למחשב כזה,אז ככה: המחשב מיועד לסטודנט,הכרטיס מסך לא קריטי... כמו כן מה אתם חושבים על קנייה בארץ זרה?האם יהיה לה בעיה בויסטה? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק מאוד ויחזיק ל-3 שנים..כמו כן איך הולכת האחריות בקנייה כזו?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב פשוט עד 1500 ש"ח. (לא כולל מסך) המחשב מיועד לאופיס וגלישה בלבד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן שמת שבק חיים ולא שווה לי לתקן מה שכן אני מתכנן לשמור בו זה את המארז הצורב DVD ואת הדיסק קשיח הקטן (160 גיגה שישמש לגיבוי)מחפש מחשב שיהיה לא ממוקד רק משחקים כך שיהיה לו גם מעבד טוב למשימות כלליות כגון ישומי OFFICE PHOTOSHOP וכו'. את הכרטיס מסך אני מוכן להוסיף בעתיד אם יהיה שווה לחכות אבל אז התקציב שאני מוכן לשים על המחשב זה K2.7 כרגע יותר חשוב שיהיה לי מחשב במקום זה שמת שיוכל להריץ סרטים ולא הרבה מעבר. אז אני מוכן להשתמש בכרטיס מסך OB. אני עוד מתלבט בקשר לתכונות כמו USB3 כי הבנתי שלא אוכל להוסיף אותו בעתיד אם הוא לא מובנה בלוח אם?? בכל מקרה אני רוצה מפרט מ KSP (החנות הנורמלית היחידה באזור שלי) וחשוב לי מחשב שקט! אני מוכן להשקיע ולשפר את המחשב בעתיד כל…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי, צריך להחזיק זמן בלי טעינה, מסך 15.6 שלא יהיה גדול מידי ולא כבד מידי. סביבות ה2,000- שקל. תודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, מחשב ללימודים אחרי הכל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אין העדפה לכמות זמן ספציפית פשוט שתהיה סוללה חזקה שתחזיק מעמד. שוב: מחשב ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI סטנדרטי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משהו מטורף, גודל דיסק מינימום 500GB כמובן שמומלץ יותר אבל גם 500 זה בס…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עריכת וידאו שיהיה עד 20 אלף ש"ח כולל 2 מסכים אני עובד עם תוכנות של אדובי אז אני חושב לקנות כרטיס עריכה MATROX RT.X2 שהוא לבד עולה 7 אלף ש"ח המחשב צריך לעמוד בעומס לאורך זמן תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Asus Eee PC 1201N לבין Lenovo G550 NTD92IV תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪749קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1מחיר: ₪110לוח אם:Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155כמות: 1מחיר: ₪452מארז:SilverStone Precision Blackכמות: 1מחיר: ₪291קירור למארז:Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBAכמות: 1מחיר: ₪38ספק כוח:FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184כרטיס מסך:Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪569כונן …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם תוכלו להציע לי בבקשה מפרט שיענה על הדרישות של אחי למחשב גיימינג איכותי ביותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-7000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 0 מקום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שמאפיינים גיימרים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל בתו…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אוקיי אז מאחר והבנתי שאין לי יכולות בהכנת מפרטים חח אני צריך הכי מהר שאפשר מפרט למחשב שיהיה יציב בעניני המשחקים והגראפיקה אני צריך מפרט בלי מסך ולא לשכוח צורב וכונן DVD ועוד משהו שמבחנתי הוא חשוב אני רוצה מארז מיוחד עוד משהו שיהיו בו גם מאוררים טובים אני רוצה שבכללי הוא יהיה משחב חזק. התקציב שיש לי הוא: 7,000 שלפי מה שהבנתי אפשר לבנות בו מחשב מכובד מאוד . אוקיי אז זהו זה תודה רבה מראש לעוזרים,ושוב שבוע טוב.
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם במציאת השילוש הקדוש (מעבד - לוח-אם - זכרון) הטוב ביותר בשוק כיום עבור מחשב לעבודה גראפית (פוטושופ ואילוסטרייטור, לא תוכנות 3D). הלוואי שיכלתי להגיד שזה עבור המחשב בבית, אבל זה לעבודה... בקישור הזה: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=695&model2=604&chart=186 נראה כי מעבדי אינטל כפולי-ליבה מובילים ללא תחרות (QX6700 במקום הראשון). האם זה נכון או שיצאו כבר מעבדים מהירים יותר? מה לגבי כמות זכרון ומהירותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר חלקי מחשב שאינם בשימוש וברצוני להרכיב מהם מחשב לעבודה משרדית בתקציב של עד 1000 ש"ח - אם הדבר אפשרי. אם לא ניתן להוסיף חלקים (לחלקים שלהלן) להרכבת מחשב נורמלי בתקציב זה, אז ניתן לחרוג מעט מעל 1000 ש"ח (אבל רצוי מעט ככל האפשר). החלקים הקיימים היום: 1. דיסק קשיח: WD800JB 80GB 2. צורב: LG 4163B - צורב DVD בצבע לבן, עם נטיה לדפוק תקליטורים מסוג DVD-R, אך הוא צורב מצויין תקליטורים מסוג CD-R ,DVD+R ו-CD-RW 3. ספק כוח: HEC 300ART 4. כונן דיסקטים: TEAC 1.44MB (בצבע לבן) 5. מסך: Mag 786FD 6. עכבר: Logitech Pilot Optical 7. מקלדת: Cherry החלקים הנדרשים: 1. מעבד. 2. לוח אם. 3. כרטיס מסך (ניתן בהחלט שיהיה משולב על לוח האם). 4. זיכרונות. 5. מארז. המחשב הוא לעבודה מ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
הוא בעיקרון יותר לביתי ,תוכנות שיתוף והורדה ופועלות בו זמנית 3 שישרוד את זה טוב ובעיקרון אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס מסך נחמד שיהיה אפשר להריץ איתו משחקים סבבה לא מדבר על הדברים הכי חדשים נגיד ג'נרלס משחק מלפני שנתיים.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הבנתי שהספק כוח יותר מידיי ואפשר להוריד קצת וולט ולחסוך כסף... חוץ מזה הכל טוב?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת על המחשב הנייד של DELL Dell Studio 1535 IN-RD09-2568 המטרות שלו הם בעבודות משרדיות(אופיס, וורד ותיכנות) אני משער שאם הוא יצליח להריץ אופיס הוא יצליח להריץ תוכנות אחרות שאני צריך http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6985 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום... אני ממש לא מבין במפרטים ובחומרת מחשב, לכן אני צריך פה עזרה. אני מסתמך רק על חבר שלי שלפי דעתי הוא אחד החזקים בקטע... אבל גם החזקים צריכים עזרה ^^, והוא הפנה אותי לפה. אני רוצה לשאול אתכם בקשר למפרט שהוא הכין לי, מה דעתכם עליו, האם הוא טוב\חזק, האם אפשר להוציא יותר טוב, וכו'... מה שאני צריך, זה בעקרון מחשב למשחקים חזקים (כן כן אני יודע על ינואר 2007... ואני רוצה תמחשב עכשיו!), למרות שאני לא משחק ביותר מדי... אני עדיין צריך למשחקים טובים (לרוב אני משחק רק קווסטים או OnlineFPS - לדוגמא קאונטר סטרייק ), אך חשוב לציין שאני גם עובד איתו (תכנות, בניה וכו'). הגבול שלי - 6000, וזה ללא מסך, מקלדת, עכבר, כונני דיסקים, רמקולים וכל דבר אחר חיצוני. כמו כולם, אני שואף לנמו…
-
- 14 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים בעיקר..גם גלישה ועבודות. אני צריך ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך דק 17". חשבתי על כפול ליבה של אינטל, יש לי כבר תיכנון למפרט, אבל בכל זאת רציתי לראות מה אחרים ממליצים וכו'. תודה. עריכה: מחנויות בצפון בבקשה..KSP, PANDAS, NOACOMP.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-