ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי.. אינטרנט וזה... קצת משחקים.. מקסימום HL2... תודה! איל המעבד? איך הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד ואני מתלבט בין שניים המטרה היא בעיקרון משחקים כמו(NAPOLEON TOTAL WAR) הראשון הוא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=770184 והשני הוא: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=9497 על מה אתם ממליצים יותר? הערה:הדרישות מערכת של המשחק: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=754&game=Napoleon:איזה מחשב ירי%20Total%20War ואני רוצה לדעת יריץ יותר טוב את המשחק תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,הרכבתי מפרט אצל - IQPC אני מעוניין לדעת אם המפרט טוב ? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤642 לוח אם: ASUS M2N-SLI DELUXE ¤747 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O HDTV DVI - DX10 - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤383 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤758 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤416 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤4111 המפרט הורכב…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד או אולי המלצות לניידים אחרים, השימוש העיקרי בו הוא עבודה וקצת משחקים. http://ksp.co.il/?uin=35511&select=.268..271..2185..580..347..432..382..466
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד . נייד שימש אותי לגלישה, קצת סרטים ושירים,עודה משרדית.. מה שכן חיי סוללה זה ממש חשוב. רצוי מסך כמה שיותר גדול! הרבה זיכרון. וכרטיס מסך ברמה. המלצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני עורך על אוויד בבית, אני רוצה (צריך)לשדרג יש לי הרד דיסקים אז מהבחינה הזו אנחנו פטורים אני חושב על I7 לוח אם ראוי שיש עליו USB3 והרבה מקום לזכרון זכרון של 6 ג'יגה (זה צריך לבוא בשלשות? ) מארז ראוי שקט וקריר ספק כח טוב וכרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות QUADRO אם נכנס לתקציב זה בגדול, עדיפות ללוח אם של אינטל, כי עד כמה שאני יודע הם הכי תואמים לאוויד תודה רבה
-
- 35 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מה אני רוצה שיהייה במפרט: 500GB[הכי משתלם] HD4850[כנ"ל] ואשמח לקבל שתי מפרטים, האחד של אינטל[לOC שאבקש מהחנות], והאחד של AMD ללא OC. תודה. *המפרט לא צריך לכלול צורב.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי כרגע מחשב נייד באינטרנט ממש לפני מספר דקות. ורק לאחר מכן התחלתי קצת לחקור, הדגם שרכשתי הוא זה LENOVO ThinkPade Edge 0301-GRG Core i3-370M 4GB 500GB המפרט שלו הוא: המעבד החדש Core i3-370M. זכרון 4096MB DDR3 במהירות 1066MHZ נפח דיסק ענק של 500GB מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64bit מסך 15.6 HD LED כרטיס רשת מתקדם בתקן N עם Bluetooth 2.1 קורא כרטיסים 7 ב-1 כולל ממשק HDMI 3 שנים אחריות במעבדות LENOVO כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח ולאחר שראיתי עוד קצת דגמים אני מתלבט בינו לבין LENOVO ThinkPade Edge 0301-DGG Core i5-450M 2GB 320GB המפרט: מעבד: INTEL Core i5-450M 2.26 GHz # זכרון : 2048MB DDR3 1066Mhz # נפח דיסק : 320GB # עיצוב מהמם וחדשני …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, Skyrim,Assasin creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז אני מחפש מפרט למשחקים בלבד עד 4000 ש"ח. -אך ורק מפרט ללא ציוד היקפי - עדיפות לI5/I7 - אם אפשר בחנות שעושים בה OC. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב אמור לעבוד 7/24 ללא הפסקה ויהיו עליו לא מעט תוכנות ומשחקים. מאחר ואני עצלן ומעולם לא מנקה את המחשב מאבק חשבתי לרכוש מארז עם פילטרים נשטפים... מה גם שהוא פשוט יפיפה ומאוורור טוב. לא נראה לי שאני צריך ממש קירור לכרטיס מסך אבל אולי אני טועה. לא מתכנן OC אבל 400W נשמע לי חלש מדי. אשמח לשמוע דעתכם ואם ידוע לכם היכן ניתן לרכוש את כל החלקים בחנות אחת. Intel Core 2 Duo E6300 (S775) 1140 Thermaltake Big Typhoon Heatpipe 120mm 250 Gigabyte GA-8I965P-DQ6 Heatpipes 1290 TWINMOS 1GBx2 DDR2 667MHZ CL5 1140 Maxtor 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB 480 Sapphire or PCX - Radeon X1900XT 512MB DDR-III 256bit 2150 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin …
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכת וידאו ותמונה. ואשמח לעצות בנוגע למפרט איכותי. אני מתעסק בעיקר עם Avid express, Premier ו-After Effects. אני נורא לא מעודכן לגבי דור המעבדים החדש, ואשמח אם אפשר יהיה לצרף איזה הסברון למפרט במידה וישולב בו מעבד I7 או המקביל של AMD הגבול שלי הוא 4500 ש"ח ללא מסך, או כל ציוד היקפי אחר. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4.2K כולל מסך.ניתן לחרוג רק מעט 200-300 שח חשוב לי שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות,שיהיה שקט, בין 500GB ל1TB כונן קשיח אני רוצה מסך בין 22-24" FHD עם חיבור HDMI שיתחבר למחשב 8GB RAM ואיפשהו באזור המרכז (גר בתל אביב) מקווה שזה מספיק,תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי נקסוס 4 ב-2014 ועדיין משתמש בקושחה מקורית ומעודכנת. עם הזמן נהיה מכשיר יותר איטי ואחרי מספר ימים מפעיל עצמו מחדש. גם סוללה נגמרת יותר מהר מבעבר ואני לא יודע אם זה תוכנה או חיי סוללה נהיו יותר קצרים. לעיתים כשמתקשרים אליי יש אעטה משמעותית שהכל נתקה. חושב לשדרג לדגם חדש יותר שזה נקסוס 5 אבל שווה? אני מעדיף לנסות מותג אחר עם מסך עד 5 אינץ, סוללה חזקה יותר (2100MAH בנקסוס 4), יותר זכרון, מצלמה יותר טובה, עם GPS כאשר אפשרות לסים כפול ופונקציית NFC זה יתרון. שמעתי על XIAOMI שנותנים איכות בפחות כסף. ראיתי דגם REDMI וביקורת של מישהו שטענו שיש לו פחות קרינה מ-REDMI PRO. מישהו יודע על זה? …
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בלי שום ציוד היקפי. אני אשתמש בו לגלישה, משחקי רשת ופוטושופ. אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יחס עלות/תועלת משתלם מספיק. אני לא רוצה לקנות מחנות קטנה ולא מוכרת (אפילו אם היא הכי זולה) משום שהיה לי ניסיון רע עם חנויות כאלה (חצי מהחלקים לא היו במלאי, שינויים במחיר, חלקים לא נכונים הגיעו וכו'). אחריות ושרות אצלי במקום ראשון, מוכן לשלם תוספת של כמה מאות שקלים בשביל זה. עדיפות לחנות טובה שיש לה סניף באיזור חיפה והקריות. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 1500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2012 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : כל משחק כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כנראה שגבוהות, לא לעריכה גראפית אבל למשחקים כבדים …
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ומשום מה לא מצאתי למרות שפעם ראיתי שם! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2500 אני מעדיף שהמעבד יהיה מבית אינטל (אשמח לשמוע דעתכם) ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג ב- 200-300 2. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט צפייה בטלוויזיה(דרוש כרטיס טלוויזיה) ולכידת וידיאו 3. אין צורך בציוד היקפי 6. השקט חשוב מאוד 6-7 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. עדיף חנות בקרבת באר יעקב (ראשון/יהוד והסביבה) 10. דרוש כרטיס טלוויזיה שישמש לחיבור המודם, המחשב משמש גם כטלוויזיה כמו כן יש צורך בחיבור ווידאו למחשב ע"מ להמיר קלטות וידאו ל די וי די חשוב לי מאוד שהמחשב ידע להתמודד עם לכידת הוידאו . 11. אין כוונות לשדרוג רציני בעתיד 12. חשוב מאוד שהמחשב ישמור על אופק שדרוג
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופיעה באחד הדיונים לא מזמן אתר להרכבת מחשבים בחול ואז הוא שולח אותם ללקוח ואני לא מוצא את הדיון ואת כתובת האתרמישהו מכיר אותו
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אם טעיתי בפורום אשמח שהועבר על מנהלים למקום הנכון כי לא ידעתי היכן להעלות שאלתי זו. מחשב כדוגמת זה: https://www.amazon.com/ZOTAC-Skylake-i5-6400T-GeForce-ZBOX-EN1060-U/dp/B01M3062Z5/ref=pd_rhf_gw_p_img_1?_encoding=UTF8&refRID=3YQKNR8BDNTPFGP9SQPB&th=1 היכן החולשה שלו מול מחשב באותו רמת מחיר ובמפרט זהה אבל שולחני-רגיל עבור גיימר ? זה שהצליחו לדחוס אותו למארז קטקנטן זו עובדה !!! אבל היכן אני אתחיל לחוש מצוקה/צוואר בקבוק, אם בכלל ? (למרות שהמוצר הוא עובדה אני נדהם עד חוסר אמון למשל ביחס לספק כוח, במחשב שולחני רגיל הספק הוא ענק ! וזה לא סתם ופה במיני PC הוא מוזער תמיהתי חלה גם על שאר הרכיבים שבד"כ הם גדולים: לוח אם, כרטיס מסך או שמא כרטיסי…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום. מה משמעות הנתונים הבאים באשר לזכרון RAM: DDR3 1066 (PC3 8500) תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? עבודות משרד, אינרנט-הרבה טאבים, עמודי וידאו\פלש . לא חייב אבל נחמד עם DOTA 2 ירוץ אליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שהיה יחסית שקט, קל עד כמה שזה אפשרי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם יש גרסה ללא וינדוס זולה משמעותית 1+ *חש…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-