עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by m.l,

אני צריך מפרט מחשב להורים שלי.... אני יודע פחות או יותר אבל עזרה והיתייעצות עם מבינים ממני לא תזיק... זה צריך ליהיות מחשב שמיועד לעבודות אופיס וכאלה אינטרנט ומשחקים פשוטים בשביל הבני דודים וכאלה.... שיהיה בסביבות המחיר 2500-3000 (כלומר זה בלי מסך) שיכלול כרטיס מסך פשוט לחלוטין אבל שיהיה עם DVI למה הם רוצים מסך LCD הבקשה היחידה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל למה אני אישית לא "אוהב" AMD אז אינטל.... 1) אינטל 2) כרטיס מסך פשוט כולל DVI ואם אפשר אז PCI-X למה הם יותר זולים ואם כבר אז יותר טובים.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. הודעה : המפרט הקודם בסוף לא נקנה כי היה מיותר לגיימינג . שלום , ברצוני לרכוש מחשב חדש בתקציב של 2500~3000 ש"ח ניתן לחרוג מעט, המחשב מיועד בעיקר לקצת גיימינג של הדור החדש-ישן למשחקים כגון : CSS , GTA:SA , FEAR COMBAT , WOW וגם כן לגרפיקה כגון : Photoshop ותוכנות גרפיקה תלת-מימד. אני מעדיף שהמחשב יפעל בשיטת הליבה הכפולה או המרובע ליבה (עדיפות גבוהה) של אינטל , גם לוח אם עם צ'יפסט טוב , אני רוצה שהמחשב יפעל מהר מאוד ואני גם רוצה להוסיף ויסטה שמותאם לשימוש ביתי (זה בכלל שווה?). הערה : המפרט לא כולל ציוד הקיפי או מסך. חשוב מאוד! : אני רוצה מחשב שאוכל לחדשו כאשר החלקים יהפכו להיות יותר זולים , בקיצור מחשב שאפשר לשפר לאחר יציאתם של חלקים מתקדמים יותר, אבל מחשב ממש טוב ומהיר. תו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום ברצוני לרכוש מפרט מחשב בתקציב של כ2600 שקלים. המפרט צריך להיות חזק למשחקים (גם לטווח הרחוק) על מסך 23'' שברשותי וגם לצפייה בסרטי HD על אותו מסך. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה.חשבתי על המפרט הבא(קרדיט לJUCIED לשימושים שלי: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪432 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB …

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שיהיה למשחקים ושגם יהיה מספיק חזק לעריכה של וידאו כזה בקטנה אני לא איזה עורך מקצועי...סתם לסרטים של DVD וזה. אה ובלי ציוד היקפי מחשב נטו. תודה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by galrzrz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1366x768 - מסך 28'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, וכרטיס מסך חיצוני (כרטיס שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 אין חשיבות לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב לכם חברה שלי רוצה לקנות מחשב חדש.המחשב הוא למטרת אינטרנט,מוזיקה גג.אבל בכל זאת שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה. מבחינת ציוד היקפי.חובה מסך 19 אינטצ' דק.לא חובה מקלדת ועכבר.עכשיו בקשר לרמקולים.הייתי רוצה שתתנו לי 2 מפרטים אם אפשר,אחד עם רמקולים ואחד בלי,כאשר הרמקולים שיהיו 2.1 .שהכונן יהיה צורב DVD. עוד כמה בקשות.שהמפרטים יהיו או מנועה מחשבים או מפנדס או מ-KSP. לא משנה אם זה AMD או אינטל. תודה רבה לעוזרים.אגב יכול להיות שעל המחשב יותקן ויסטה אז שאם אפשר מספיק זיכרון בשביל הויסטה. תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by Burned,

לפי כמה חודשים ביקשתי ממכם עזרה בבנית מפרט אבל הקניה התעכבה בסוף.. וההמלצות לא רלוונטיות כבר כנראה... הדרישות: - משמש לגלישה, פוטושופ, סימס 2, מסנג'ר.. (הולך לצאת עוד כמה זמן סימס 3 אז אולי כדאי כרטיס קצת יותר חזק מאשר כרטיס שיחזיק רק סימס 2).. - כולל כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר צורב וכו').. אני לא יודע אם הכל ייכנס ב3000 אז תתנו מה שאפשר.. ואם אפשר יותר זול אז זה יהיה יותר טוב.. תודה.

8. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב בתקציב של עד 3000 שקל, ללא ציוד היקפי. בכללי המטרה היא עבודה שוטפת על המחשב, שיפעיל משחקים כמו שצריך וזהו בעקרון... אשמח גם אם המפרט יורכב מחברות מחשבים שיש להם סניף באזור באר שבע, אבל זה לא כ"כ קריטי.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by uNco,

אני צריך בבקשה מפרט ב3000 שקל מחשבים גיימינג בעיקרון למשחקים שיריץ לי כמה שיותר חזק.. לא צריך עכבר מקלדת כלום רק מחשב.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by EG,

בשהיל ההתחלה אני לא מבין במחשבים אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה הציעו לי 2 מפרטים צריך את דעתכם עליהם מה יותר טוב ויותר כדאי לרכוש: (יש לכם א' להציע הצעות משלכם ) זה http://hwzone.co.il/specslist/view/86/ או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=258&CatCode=

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by amitbaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשיג אותם תוצאות בחיסכון אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Nba 2k,gta,cod,splinter cell,assassins creed... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע עדיין... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  12. חבר שלי צריך מחשב למשחקים בעיקר ב3000 שקל בלי מסך בלי רמקולים בלי מקלדת ובלי עכבר עדיף AMD

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by THE-MASTER,

אחותי צריכה מחשב בשביל עבודות סרטים וכדומה אז אני מבקש בבקשה מכם אם תוכלו לתת לי מפרט כולל מסך וכל החלקים הנלווים. המפרט צריך להיות בערך ב3000 שקל. תתנו את החלקים שיש להם יחס ביצועים מחיר גבוה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שטובי,

וזה המפרט מעבד: pentium D945 series BOX 3.4Ghz לוח אם: Asus P5LD2-VM-DH GREEN בכוונה הדגשתי את הDH. זיכרונות: twinmos 512MB DDRII 667X2 (1gb) צורב: samsungX18 DVDRW SATA כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים בעתיד הלא רחוק אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך עד 2000 ש"ח מארז: ATX MIDITOWER ספק כח: HEC 500Wett יחד עם זאת אני מודע לקח שפנטיום D בתדרים הגבוהים מתחמם מאוד בגלל צריכת הספק גבוהה ומהירות גבוהה ולכןן אני מצוייד במאוורר ענקי של 5200 סיבובים של חברת ג'יגה בייט בזכותו המחשב הנוכחי שלי עומד על 35 מעלות במאמץ אשמח לשמוע תגובות וביקורות שליליות וחיוביות ואם יש משהו לשפר במחיר הנוכחי אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by politin,

אהלן. בזמנו מישהו פה המליץ לי על מפרט, שעלה 3560 ש"ח בדקתי עם חבר שיש לו קצת קומבינות, והוא הציע לי את המפרט כולל הרכבה ב3250 ש"ח לפני שאני סוגר איתו אני רוצה להיות בטוח שזה באמת יספיק לי בשביל מה שאני צריך... אני משתמש במחשב בעיקר בשביל תוכנות מסרים וגלישה באינטרנט בנוסף, אני צריך שהוא יהיה מספיק חזק בשביל לערוך קליפים קצרים בפרמייר (לא תוכנה כבדה במיוחד.. אני עובד איתה יחסית בסדר עם מחשב בן 5 שנים) ובנוסף לזה, אני רוצה שמשחקים בסגנון של פיפא יעבדו עליו נורמלי (אני לא גיימר שמה שחשוב לו זה רק המשחקים, אבל פה ושם להתקין משחק אחד או שניים, צריך שהם יעבדו כמו שצריך) המפרט: מעבדי AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, …

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by kobi3797,

מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-436 350W במיוחד רציתי לדעת איך המארז והספק? טובים? מתאימים למחשב?הוא שקט? איך הקרור הפסיבי?זה יהיה ממש שקט? המחיר 3250ש"ח

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by A.I.,

ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ניסיתי לדחות את קניית המחשב בכמה חודשים, אולם המחשב שלי קרס לגמרי למרות כל נסיונות ההחייאה. אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט מחשב לצרכים בסיסים כגון אופיס ואינטרנט, פרט לזה הרצת מכונות ווירטואליות וכן צפיה בסרטים. 1. אני בספק אם אריץ משחק כלשהו, ולא כל כך מעניין אותי ה FPS ככה שכרטיס מסך פשוט בעל יציאת HDMI/DVI לחיבור למסך ולטלויזיה יספיק בהחלט. 2. חשוב לי הרבה זיכרון, יש טעם ב3 גיגה בייט? 3. שיהיה שקט, פרט זה חשוב מאד. עד עכשיו סבלתי ממאורר של TT רועש במיוחד. ודבר אחרון, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד יותר משנתיים, ולכן אין לי בעיה להוסיף יותר כסף. חשבתי פחות או יותר על כזה דבר: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤911 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤…

19. Started by m.l,

הנה המפרט שקיבלתי... מעבד: E6300 לוח אם: ASUS P4VP-MX זיכרון: DDR2 1024MB 667MHZ דיסק קשיח: 160 GB SATA 2 של WD מארז: ATX 500WATT עם חלון שקוף בצד ומאווררים של 120 מכניס מקדימה ו120 מוציא מאחורה...ועוד 80 אחד בדלת.. כרטיס מסך: 7300 256MB DDR צורב DVD: SONY X16 DL מחיר סופי 3600 ש"ח ואני צריך לבחור איזה חברה אני רוצה של הזיכרונות (2 של 512) מה ממולץ? המעבד מספיק חזק?

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by בולי,

בתור פתיחה יש לציין שאני לא מבינה גדולה בכלל בחומרה, כך שיותר מאשמח לשמוע הצעות לשיפורים, במידה ויש כמובן. לוח אינטל מקורי Isleton946G זיכרון מטמון של 2-4mb 2L Cache במעבד זיכרון מחשב 512mb גגר-2 667Mhz דיסק קשיח מהיר Samsung sata-2 160gb 8mb צורב מהיר Samsung/LG DVD-RW X16 כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb כרטיס קול איכותי סטריאו High Definition כרטיס רשת מהיר 10/100 מארז SUPER ATX מפואר ואיכותי 6 כניסות USB2 מהירות- 4 מאחור ו2 בחזית המארז מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי ארגונומי רמקולים סטריאופוניים איכותיים. Core 2 Duo 1.86 E6300-ש"ח 2990 Core 2 Duo 2.13 E6400-ש"ח 3290 המחשב אמור לשמש סטודנטית שזה אומר בעיקר הרבה מסמכים, אבל גם הרבה מוזיקה,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחר צהריים טובים לכולם! ידידה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימושים שלה הם לא למשחקים אלה לאינטרנט מוזיקה סרטים ושאר השימושים הרגילים. היא צריכה מחשב כולל ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) התקציב שלה הוא 3K. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות מחנויות בצפון ואזור הקריות לדוגמא: TMS שאני מרוצה מהם מאוד. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. אני השבוע הולך לקנות מחשב! אני כבר מעל 4 שנים מחכה למחשב חחח קיצר אני הולך על משהו שיהיה חזק , גם לדברים בסיסיים וגם למשחקים - חדשים וישנים! התקציב הוא 4 אלף אבל אם אפשר לקצץ אז עוד יותר טוב, אם אי אפשר אז גם טוב אני קונה ב TMS וזה המפרט שחשבתי עליו: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1464 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X2…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

ל2 ההודעות הראשונות אין כל קשר למה שכתוב כאן מכוונתי שערכתי לחלוטין את ההודעה. שימו לב מה הולך: אני מעוניין לקנות מחשב שאת הכרטיס מסך שלו, אקנה בארה"ב, יש לי קרובים שם. המפרט בסה"כ כולל הכרטיס מסך צריך לצאת מקסימום 5K כאשר המטרה היא 4.5K. -אין לי צורך ביותר מ80G, אבל שיהיה SATA II. -אני רוצה logitech mx518, או הצעה יותר טובה במחיר שלו. -בלי מסך או שאר ציוד היקפי. -בלי כל צורב או כונן CD. בקשר למחירים בחו"ל, כדאי שלא תצטרכו לחפש, הנה הם: פינת החשבון הפשוט: -X800GTO2 עולה 930 ש"ח. (לא ישנים!, סתם) 4500-930=3570 -6800GS עולה 850 ש"ח. 4500-850=3650 -7800GT עולה 1350 ש"ח. 4500-1350=3150 -7800G…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by The TrCkeR,

CA104 Frontier Gladiator - 35$ - 155 CP096 Core 2 Duo LGA775 E6300 1.86GHz - 198$ = 960 MM248 Transcend 1GB 667 DDR2 240P - 117$x2 = 234$ = 1135 (שני סטיקים) HD047 Hitachi HDT725032VLA380 320GB 7200 16MB SATA II - 107$ = 519 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? - 530 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 מה דעתכם על המפרט הבא? יש הצעות לשיפורים? המחשב יוצא בערך 4700 ש"ח עם ספק כוח

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by loverness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט למדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים