עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amitha,

אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית , ממה שראיתי במפרטים המומלצים אין שום מחשב הכולל מעבד של intel , כל המעבדים שייכים ל AMD ורציתי לדעת למה ? אני מעוניין לקבל הצעת מפרט גם עם מעבד INTEL וגם AMD , הדרישות מהמחשב הם: לוח אם : העדפה שלי אישית ל ASUS HD : גודל של 80-120 GB זיכרון : 512 או 1024 MB מסך : 17 אינץ' LCD יש חשיבות לכרטיס מסך טוב ההגבלה היחידה הינה סכום ההצעה : עד ל 3000 - 3500 ש"ח. תודה מראש עמית

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by FlameThrow,

אני מחפש מפרט בתקציב 2100 ש"ח לדודים שלי אין עליו משחקים בכלל אז לא צריך כרטיס מסך ONBOARD יספיק

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אחר התייעצות עם מספר אנשים החלטתי לרדת מהרעיון של קניית מחשב gaming נייד ואני אשקיע בנייח, אז אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים …

5. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500ש"ח באשראי מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ) צפיה בסרטים, הורדות האם אתם צריכים ציוד הקפי?צריך רק צורב DVD. לא מקלדת\עכבר וכ"ו האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמארז יהיה שחור וללא חלונות האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ללא OC. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק? פיפא 2008/9 NBA 2008/9 מפרט מ- iqpc.co.il בבקשה. המחשב יריץ וינדוס XP ועובד עם מסך 22" תודה על העזרה נערך להבהיר תשובת ציוד היקפי

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  6. אחותי רוצה מחשב נייד , תאמת ממש בסיסי: לצורכי ICQ,מסנג'ר,אינטרנט,מוזיקה בלבד אם משחקים אז לא משהו כבד אני חושב שכדאי מחברה מוכרת ושיהיה אחריות ארוכה חייב במחשב נייד-צורב DVD, אינטרנט אלחוטי WIFI ,מינימום 120G,זיכרון וירטואלי 1G יספיק לדעתי זהו אשמח לעצות ושוב מחברה מוכרת

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by eyalb12,

שלום לכולם. סוף כל סוף החלטנו להחליף לאחר את המחשב הזקן אצלנו בבית.. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה (רשת ביתית) , משחקי פלאש , עבודה משרדית ,ואולי קצת סרטי HD , גימינג קל (PES) בנוסף אם זה משנה יחובר אליו מסך 19 אינץ' רחב בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by vk221,

שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tibia,

אני צריך את החלקים הבאים בתקציב 2600 מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק דיסק קשיח ( 80 gb) כרגע ברשותי geforce 5700 AGp 256 mb ו דיסק קשיח 40 GB כלומר שאני יצטרך ספק שיחזיק את המערכת תודה לכולם ........ ועד כמה אני ירגיש את הבדל בינו לבין המחשב שיש לי כרגע המחשב : intel 1.6 לוח כלושהוא של msi 256 RDARAM geforce 5700

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני עובדת המון עם פוטושופ - אבל אני מניחה שכל מחשב חדש יוכל לסחוב עבודה שהיום מחשב ישן יותר (פנטיום 4 3 ג'יגה) סוחב אני מחפשת מהירות כי קשה לי לחכות עד שהמחשב "עושה טובה" ומחליט לעשות את הפעולה המשחקים זה לא כזה סיפור - רק שהכרטיס הגרפי יהיה סביר... אני גם צריכה מסך LCD (לא כזה משנה לי אם הוא לא הכי מתקדם) וצורב DVD אני לא צריכה מקלדת עכבר רמקולים.... אני נורא מתלבטת בין אם לקנות מעבד 4 ליבות/ 2 ליבות (ניסיון העבר שלי הוכיח שלקנות לוח אם שתומך בדור אחד קדימה לא עבד - זה לא קורה) יש לי 2 מפרטים שנמצאים בעיתון (נכון זה מפתה - אני העדפתי להתייעץ קודם) מפרט 1: לוח אם ASUS P5KSE 1333MHZ מעבד CORE 2 QUAD Q6600 זיכרון 2 ג'יגה 800MHZ כרטיס מסך Nividia Geforce 8500 GT 1…

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Assasin's Creed Revelation, Call of Duty: MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אבל המחשב לא כולל מסך וגם לא כרטיס מסך. חייב צורב(לא חובה במהירות 52X) וכונן DVD. אם אפשר לארגן משהו טוב לאובר-קלוק ומשחקים בסכום שציינתי אז סבבה... אם לא אז אני אנסה להרחיב את התקציב. תגידו לי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. *שאלתי את המנהל, והוא אמר שאני יכול לשלוח את הנושא הזה, אני מבקש ממכם בלי תגובות שקשורות להודעה שהיא נוגדת את חוקי הפורום* תודה. אתמול הייתי באיבורי בראשל"צ, וב KSP בראשל"צ, באיבורי הביאו לי מחיר מופקע שאני חייב לחלוק את זה איתכם, ושתיתנו לי הצעות, האם כדאי לקנות או לא..: המפרט שרציתי לקנות זה: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7204 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W 379.00 ¤ 1 379 ¤ 1 7443 LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 220.00 ¤ 1 220 ¤ 2 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195.00 ¤ 1 195 ¤ 3 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 812.00 ¤ 1 812 ¤ 4 7615 Samsu…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by Sh0n,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by דניאל נ,

אני צריך מפרט לאחי של מחשב חזק למשחקים אין צורך בדיסק קשיח אין צורך בכונן דיסקים אין צורך במארז ואין צורך במוצרים נילווים יש לציין כי בידי 1.5 GB ראם של 667 MHZ DDR2 אולי זה יעזור תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום , אני צריכה בבקשה מפרט מחשב למשחקים וגלישה באינטרנט , התקציב שלי הוא 3500-3700 בערך. המחשב חייב היות שקט כי הוא יהיה בחדר. מעבר לזה המחשב יהיה multitasking ז"א ירוצו עיו הרבה תוכנות בקביל ו-vmware , כך שהוא אמור להיות עם כ 4 ג'יגה זכרון. תודה על העזרה וההמלצות!!!

• 17 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4056 למחשב יש שני מודולים של זיכרון של 256MB במהירות 333MHZ CL 2.5 ו- PC2700 אני רוצה להחליף לזיכרון גדול יותר 2 מודולים של 512MB או עדיף 2 של 1GB יש לי שתי שאלות 1. לאחר שיחה עם התמיכה של חברת HP אני עדיין לא יודע אם המחשב תומך בזיכרון במהירות 400MHZ הנציג אמר שעקרונית כן אבל עד שלא מכניסים את הזיכרון למחשב אי אפשר לדעת ובכל מקרה הזיכרון יעבוד במהירות של 333MHZ (אין לי שום בעיה עם זה) האם מישהו ניסה להחליף זיכרונות למהירות 400MHZ ? ומה הייתה התוצאה ? 2. מישהו יודע איפה ניתן להשיג זיכרונות כאלה במחיר הגיוני תודה מראש חזי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך שתבנו לי מחשב שמיועד למשחקים כולל מסך 19'' טוב, מקלדת ועכבר (בלי רמקולים)... לא מתוכנן oc בשום שלב.. ב7500 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות.. תודה mz155

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by yanivz,

בקשה למפרט של מחשב תקציב מקסימאלי : 5,000-5,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט : רמקולים, מסך ( כבר יש כמו שציינתי) עד כמה חשוב השקט בסולם 1-10: חשוב מאוד 8-9 האם יש צורך בתוכנה נוספת או הרכבה: הרכבה האם ישנה העדפה לקנות את המחשב בחנות ספציפית או אזור: KSP אזור המרכז האם ישנן בקשות מיוחדות כלשהן : כרטיס קול טוב המארז צריך להיות בשכיבה …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. היי לכם אני צריכה עזרה בא לי על מחשב חדש ואני משתמשת בעיקר בהרבה תוכנות גרפיקה התקציב הוא 4000-4500 מה לדעתכם רצוי שיהיה שם? מה לא? במה כן כדאי להשקיע ובמה לא כלכך תודה שהשקעתם כמה דקות מזמנכם :-*

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by edensegal,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  24. אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק. צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות. הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי. התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף.. רוב תודות

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by vermise,

תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&amp…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.