עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by firestar12,

הי, אני לא מתמצאת יותר מדי בתחום ויש לי כמה שאלות. אני מעוניינת במחשב לא יקר לצרכים הבאים: גלישה באינטרנט הורדת קבצים כתיבה ועריכת מסמכים אבל חשוב לי מחשב מהיר ואמין. היו לי חוויות לא נעימות עם מחשבים איטיים שעושים מסך כחול כל שניה.... יש לדוגמא את המפרט הזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤373 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2N-MX SE ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31537 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤128 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE600 כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8500GT 256MB P…

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by yarl,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מחשב לנובו Lenovo U550 M25C2IV 3749C3G Intel Core2Duo SU7300 4GB 500GB ATI HD4330 15.6" Win7 וצריך המלצה וחחת דעת על המחשב הזה . השימוש יהיה עבודה אנטרנט ואם אפשר למשחקים שאולי הבן ירצה להשתמש בו אם יש איזה שהוא לינק שכבר דובר על המחשב הזה אני ישמח לקרוא ולהתעדכן תודה .

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מעבד q9450 שקיבלתי ללא קירור (רק המעבד) ואני רוצה מפרט בשבילו למשחקים מעל הכל אבל גם לסרטים ואינטרנט התקציב הוא עד 4000 ש''ח ללא חריגה בכלל יש לי מסך samsung t220 '22 אין צורך בoc או ציוד היקפי כלשהו זה מה שחשבתי בנתיים: לוח אם: ASUS P5Q ¤736 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ¤1222 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤398 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK ¤158 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤358 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 קרור למעבד: ZEROTHERM NIRVANA NV120 PR…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  4. לא מזמן נרשמתי לאתר ואני צריך את העזרה שלכם למצוא מחשב טוב ללימודים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, וכל מה שסטודנט לחשמל צריך. מעדיף מעבד i5 520m או חזק יותר (במידה ונכנס בתקציב) * גודל המסך? 13-14 אינצ' בלבד. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות ארוכה משנה, מעדיף 3 שנים לפחות התקציב שלי הוא 6000 שח כרגע, יכול לגדול אם אין אופציה בתקציב עד 7000. אם יש משהו נוסף שנראה לכם חשוב ללימודים במחשב, תמליצו עליו.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by r27n,

אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…

6. Started by LioBir,

אני צריך חוות דעת על המחשב הנייד HP Pavillion DV5164EA : Intel® Core Duo Processor T2300 ??1.66 GHz 1GB (1024MB)-533Mhz DDR2 15.4" TFT WXGA HighD 1280X800 Nvidia Geforce Go 7400 256MB Turbocache מפורסם ב - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2421 האם ניידים של HP נחשבים טובים ? האם הוא שווה את הכסף ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום, אני מזמין כעת מחשב שנבנה לי בפורום זה. זהו המפרט המקורי: מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB לוח-אם Asus M2A-VM HDMI מארז Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כונן אופטי Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B איש המכירות אמר לי שהוא נותן לי מעבד 4200 במקום 4000 בגלל שזה אותו מחיר כרגע. האם אני צריך לדאוג למשהו? כמו כן הוא אמר לי שאין לו את הקירור למארז שביקשתי. האם מומלץ משהו דומה שיקרר טוב (הרעש לא כל כך קריטי) בנוסף הוא רצה להגדיל לי ההספק של ספק …

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  8. מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במסגרת הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד מקצועית, עריכת וידאו מקצועית, משחקים ברמה בסיסית וגם אני הולך לעשות האקינטוש ככה שהרכיבים צריכים להתאים למק אבל כמובן אני לא מצפה לסוג של מידע כזה .כרגע יריץ רק WINDOWS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase. AVID, Premiere פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batt…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן: כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?). *אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין (אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Speed Demon,

סליחה,טעות שלי,לא שמתי לב שמתחת יש פורום מיוחד לניידים. הועבר אליו.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by omri44,

אני מחפש נייד אמין עם אחריות טובה ושיהיה בעיקר לצפייה בסרטים ולמשחקים המחיר המקסימלי שאני מוכן הוא 3K

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  12. יש לי טושיבה סטלייט A200 מעבד אינטל T7250 מערכת הפעלה ויסטה ביתי SP1 2 ג'יגה זכרון (1X2) ברצוני להוסיף זכרון. כיצד אני מגלה עוד פרטים על כרטיסי הזכרון שלי (מהירות וכ"ו)? האם כדאי לי להחליף רק אחד קיים בחדש המכיל 2 ג'יגה, או שעלי להחליף את שניהם (לזוג תואם)? האם יש טעם ליותר מ-3 ג'יגה ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור]

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by amitha,

אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית , ממה שראיתי במפרטים המומלצים אין שום מחשב הכולל מעבד של intel , כל המעבדים שייכים ל AMD ורציתי לדעת למה ? אני מעוניין לקבל הצעת מפרט גם עם מעבד INTEL וגם AMD , הדרישות מהמחשב הם: לוח אם : העדפה שלי אישית ל ASUS HD : גודל של 80-120 GB זיכרון : 512 או 1024 MB מסך : 17 אינץ' LCD יש חשיבות לכרטיס מסך טוב ההגבלה היחידה הינה סכום ההצעה : עד ל 3000 - 3500 ש"ח. תודה מראש עמית

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by FlameThrow,

אני מחפש מפרט בתקציב 2100 ש"ח לדודים שלי אין עליו משחקים בכלל אז לא צריך כרטיס מסך ONBOARD יספיק

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אחר התייעצות עם מספר אנשים החלטתי לרדת מהרעיון של קניית מחשב gaming נייד ואני אשקיע בנייח, אז אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים …

18. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500ש"ח באשראי מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ) צפיה בסרטים, הורדות האם אתם צריכים ציוד הקפי?צריך רק צורב DVD. לא מקלדת\עכבר וכ"ו האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמארז יהיה שחור וללא חלונות האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ללא OC. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק? פיפא 2008/9 NBA 2008/9 מפרט מ- iqpc.co.il בבקשה. המחשב יריץ וינדוס XP ועובד עם מסך 22" תודה על העזרה נערך להבהיר תשובת ציוד היקפי

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  19. אחותי רוצה מחשב נייד , תאמת ממש בסיסי: לצורכי ICQ,מסנג'ר,אינטרנט,מוזיקה בלבד אם משחקים אז לא משהו כבד אני חושב שכדאי מחברה מוכרת ושיהיה אחריות ארוכה חייב במחשב נייד-צורב DVD, אינטרנט אלחוטי WIFI ,מינימום 120G,זיכרון וירטואלי 1G יספיק לדעתי זהו אשמח לעצות ושוב מחברה מוכרת

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by eyalb12,

שלום לכולם. סוף כל סוף החלטנו להחליף לאחר את המחשב הזקן אצלנו בבית.. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה (רשת ביתית) , משחקי פלאש , עבודה משרדית ,ואולי קצת סרטי HD , גימינג קל (PES) בנוסף אם זה משנה יחובר אליו מסך 19 אינץ' רחב בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by vk221,

שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tibia,

אני צריך את החלקים הבאים בתקציב 2600 מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק דיסק קשיח ( 80 gb) כרגע ברשותי geforce 5700 AGp 256 mb ו דיסק קשיח 40 GB כלומר שאני יצטרך ספק שיחזיק את המערכת תודה לכולם ........ ועד כמה אני ירגיש את הבדל בינו לבין המחשב שיש לי כרגע המחשב : intel 1.6 לוח כלושהוא של msi 256 RDARAM geforce 5700

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עובדת המון עם פוטושופ - אבל אני מניחה שכל מחשב חדש יוכל לסחוב עבודה שהיום מחשב ישן יותר (פנטיום 4 3 ג'יגה) סוחב אני מחפשת מהירות כי קשה לי לחכות עד שהמחשב "עושה טובה" ומחליט לעשות את הפעולה המשחקים זה לא כזה סיפור - רק שהכרטיס הגרפי יהיה סביר... אני גם צריכה מסך LCD (לא כזה משנה לי אם הוא לא הכי מתקדם) וצורב DVD אני לא צריכה מקלדת עכבר רמקולים.... אני נורא מתלבטת בין אם לקנות מעבד 4 ליבות/ 2 ליבות (ניסיון העבר שלי הוכיח שלקנות לוח אם שתומך בדור אחד קדימה לא עבד - זה לא קורה) יש לי 2 מפרטים שנמצאים בעיתון (נכון זה מפתה - אני העדפתי להתייעץ קודם) מפרט 1: לוח אם ASUS P5KSE 1333MHZ מעבד CORE 2 QUAD Q6600 זיכרון 2 ג'יגה 800MHZ כרטיס מסך Nividia Geforce 8500 GT 1…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים