עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kuroshiro,

איזה 1060 כדאי לקנות? (6GB) חשוב לי שיהיה לו את הפיצ'ר שהמאווררים נכבים בidle. אלה הדגמים שאני מסתכל עליהם, מה עדיף מבינהם? האם יש להם את הפיצ'ר הנ"ל? והאם יש משהו יותר טוב? Asus GTX 1060 ROG Strix 6GB ₪1,650 MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC ₪1,470 MSI GTX 1060 GAMING VR X 6GB ₪1,650 אגב יש לי לוח אם קצת ישן: Gigabyte P55 usb3 אבל אין סיבה שזה לא יעבוד בו נכון?

2. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by slyy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מעט עד כ-400 שקלים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: PUBG GTAV Overwatch וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Idan Yeffet,

הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu ‬ 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g

6. Started by onetwo,

שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by guyyy,

שלום לכולם, אני מתלבט אם מספיק לשדרג את המחשב הקיים, או שעדיף להשקיע כבר בקניית חדש, ולכן אשמח לקבל עצתכם. השימוש שלי במחשב הוא לתכנות בעיקר בסביבות כמו - eclipse,android Studio,visual studio וכד'. וכעת התחלתי לשים לב לאטיות שנראה שנובעת בעיקר מזיכרון העבודה המועט. השדרוג עליו חשבתי הוא - להוסיף כונן SSD וזיכרון RAM של 2X4G 1600mhz (סה"כ 8GB) - בעלות של 600 שח. בנוסף הוספתי מפרט למחשב אופציונלי חדש, אז אשמח גם לדעתכם עליו. נוכחי: או לרכוש מחשב בעלות של כ 3000 שח עם המפרט הבא: תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by askme,

נערך עד סוף החודש סקר על ניידים ( לפטופים ) - https://hwzone.co.il/community/topic/583039-סקר-הניידים-הגדול/ השתתפותכם חשובה לכולנו.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים בעיקרון אבל אני אצטרך לעבוד עם תוכנות גרפיות (CAD)כמו Solidworks ואולי להריץ חשובים כבדים בPython -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 אינץ' עד 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעל בינוניות( מעדיף כרטיס מסך לא מובנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by R.E.L.V,

אני סטודנט להנדסת מכונות, ואני צריך לקנות מחשב נייד שיהיה לי ללימודים (כולל התקנת תוכנות להנדסה- מטלב סוליד וכד'). מצד שני הוא יכול להיות כבד- אני לא מתכוון להוציא אותו מהבית, אלא רק לעיתים רחוקות. התקציב המקסימלי הוא 4.5-5K, אבל אשמח לחסוך... השימוש יהיה גם לצורך לימודי הנדסה- כולל התקנת תוכנות - מטלב סוליד וכד', אך גם לגלישה ושימוש ביתי כללי. אין צורך בציוד הקפי. שקט ברמה סבירה. אין דרישה מסויימת. מעדיף עם אופיס, אבל לא קריטי. קנייה בארץ, ייתכן באילת. קנייה בשבוע הקרוב. מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Keyword DashBoard,

היי כולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חשבתי על ASUS כי הבנתי שהם אמורים להיות יותר טובים מהאחרים? שקלתי גם משהו יד שניה בחצי מחיר - אבל מפחדת מבעיות שאולי לא יהיו אם אקנה מחשב חדש לגמרי. פתוחה להמלצות גם למחשבים ניידים טובים של חברות אחרות במחירים זולים! לא ממש מבינה במחשבים - כל עזרה מבורכת! תודה לעונים

12. שלום לכולם, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים מאוד מושקע מארז אנטק שקט מהטופ קרור רציני למעבד כרטיס מסך קרור פסיבי ספק כח איכותי... המעבד שלו כבר התיישן אבל הוא עשה את העבודה. עשיתי איתו קצת וידאו עיבוד תמונה ושימושים רגילים. המטפלת החליטה יום אחד להגדיל ראש ולהשקות עציץ שהיה ליד וכל המים (הרבה) נזלו לתוך המחשב. הוא מושבת. אני צריך מפרט לבורד מעבד וזיכרון התקציב לתיקון הוא עד 2000שח

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עם מסך גדול (לפחות 15.6"), לשמש בעיקר למסמכים ואינטרנט. חשוב שיהיה אמין, אני כרגע מתלבט בין Dell ו-HP.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by noamsa,

היי חברים, יש לי בבית שני מחשבים שונים, ובשורה תחתונה אני צריך להחליט עם איזה מהם אני נשאר ומשקיע לצורך עבודה. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות (לייטרום - תכנה לעיבוד תמונות) ואופיס למיניהן. אשמח אם תעזור לי להחליט באיזה מחשב כדאי להשקיע שיתאים לי יותר, והאם אפשר לעשות אולי איזה שילוב ביניהם. (להחליף בין רכיבים בכדי לבנות מחשב אחד טוב משניהם יחד?) המפרטים של המחשבים: מחשב 1: מעבד: intel pentium (r) cpu g2030 @ 3.00 ghz לוח אם: gigabyte GA-H61M-DS2 DVI זיכרון: 4 GB (שני כרטיסים של 2 ג'יגה) מערכת הפעלה מותאמת 64 BIT מחשב 2: מעבד: intel(r) core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10 GHZ 3.40 ghz לוח אם: gigab…

17. אורח Ncoder
    Started by אורח Ncoder,

שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…

18. היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k (מספיק?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר למשחקי FPS - כמו fortnite, PUBG, COD.. לא למשחקים כבדים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי את המסך Zowie BenQ LED RL2455 גודל 24״. רזולוציה מקסימלית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Eli El,

שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים. עיקר השימוש הוא ב-office, pdf, תמונות, אינטרנט וכו'. אין שום שימוש גרפי או גיימינג. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. כמו כן אני מחפש מסך איכותי, וגדול ככל האפשר. תקציב - ככל שיידרש (בגבולות הסביר).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לביצוע חישובים ברשתות BlockChin שונות. לשם כך אני צריך 4 כרטיסי מסך, ומעבד שידע להתמודד עם העומסים הנובעים מהפעילות. בסופו של דבר המפרט שאני רוצה לקנות הינו: CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X - 930EUR Motherboard: ASRock X399 TAICHI - 350EUR CPU Cooler: Noctua NH-U14S - 80EUR SSD: Samsung PM961 NVMe - 256GB - 105EUR Memory: Kingston HyperX Savage - DDR4 - 208 EUR בארץ עולה בערך 840 ש"ח לאחד. GPU: MSI/ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC X4 מכיוון שהמחיר בארץ של המעבד הוא פסיכי (5,000 ש"ח, שבאירופה עולה 900 יורו כ-3,800 ש"ח), אזי הזמין גם את הלוח אם (בארץ יש רק את הדגמים הנח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב אני כבר חודש מחפש מחשב טוב.. אני בעיקרון לא גיימר לא צריך משחקים לא כלום אני צריך מחשב לעריכה גרפית.. אפטר אפקטס פוטו שופ אילוסטרייטור וכאלו.. וזהו והשאר סרטים מוזיקה ודברים.. אבל בעיקר מחשב חזק לגרפיקה ולעבודה בתחום הזה.. אז חיפשתי בסוף הבנתי שאני צריך מעבד HQ לפחות ולא מסדרת U כי זה חלש בליבות.. ולקחתי גם כרטיס מסך מסדרה 10 של NVIDIA.. ועדיין כל אחד מנסה לדחוף לי.. מצאתי אחד של DELL מסדרת INSPIRION.. שנראה לי בול מה שאני צריך אבל בול.. מפרט מפלצתי.. יחסית למחיר.. 5200 ש"ח כולל הכל. (שיהיה ברור אני לא הולך להשתגע בתקציב יותר מזה.. מחשב נייד Dell Inspiron 7000 N7577-7143 דל יצרן:DELL מעבד:Intel Core i7-7700…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kolo Socolsky,

אני כבר שבוע מחפש מחשב נייד שהיה לי גם לגיימינג ועבודות ואני לא כזה מבין במחשבים ניידים המליצו לי על מחשב הזה https://www.amazon.com/gp/product/B06XFC44CL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ALUCZHFDQ04UN&psc=1 השאלה איך הוא יעבוד עם משחקים כמו pugb ,fortnite

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים