עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים ומשרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. הכי רציני יהיה משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X1028 * באיזה סוג משחקים תשחקו? gta iv, assassins creed * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by arigo,

היי, מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בעבודה. השימושים שלי הם תוכנות סטטיסטיות (לא כבדות מידי) וקצת עיבוד גרפי ובעיקר תוכנות משרדיות + אופיס + אינטרנט הרבה. משקל סביב 1.6-7 קילו זה בסדר וגודל מסך 16-15.6 ושלא יהיה עדין מידי ויחזיק 3 שנים (כמובן נוח ארגונומית). ראיתי את הנייד של לנובו THINKPAD ו https://www.pc365.co.il/product-30020-Lenovo_ThinkPad_P16s_Gen_1_21BT000GIV רק לא אהבתי בו את זה שיש לו "רק" 300 NITZ תאורה ורזולוציה לא גבוהה (כמו לפני 10 שנים). אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות במחיר דומה של כ 7000 ש"ח טובות ממנו ? ואולי מעבד דור חדש.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  3. תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. * מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מחשב הגיימינג הבא שלי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 ש"ח . חריגה במאות בודדים במידה והשידרוג משמעותית שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים, אני אוהב לשחק משחקי מחשב עם ההגדרות על מצב מייטבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה ואין צורך בלדים אורות ואפקטים, חזות המחשב פחות חשובה לי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

7. Started by elamsl,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור 5000 ש"ח, אפשר חריגה של בערך 350, גג 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, משחקים "גרפיים" כגון סדרת הBattlefield למיניהם. המחשב גם ישמש לעבודות אופיס, סרטים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר שלא ישמע כמו טנק מרכבה 6. האם ישנה …

8. ,תודה רבה לעוזרים זהו אמור להיות מחשב ביתי שיהיה מהיר ושקט עם נתונים בסיסים. אם יש מה לשפר עד 2400 שקל

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by EladBna,

היי חברים, מתייעץ איתכם אחת לכמה שנים ברכישת מחשב ב15 השנים האחרונות. הגיע הזמן להתחדש. צריך מחשב נייד עד 5000 ש"ח, בעיקר שימוש משרדי אבל גם קצת תכנות, עריכה בפוטושופ וכו'. מעבר לזה צילום קורסים דרך המחשב, כלומר צריך מצלמה סבירה פלוס מובנית במחשב ומערכת הפעלה. עדיפות עם hdmi וכמה שיותר חיבורים אחרים אבל לא חובה. מעדיף מאוד מחשב של dell ולא של lenovo.

• 0 תגובות
    • 322 צפיות
  10. המחשב נועד לשימוש ביתי, וקצת משחקים. משחקים לא הכי רציניים. המחיר שאני רוצה יהיה באיזור 2500 שח. מפרט מחשב: לוח אם - Asus P5QL-E - שח 560 ספק כח - Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent - שח 199 מעבד - Intel Pentium E5200 - שח 425 זיכרון פנימי - 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition - שח 290 כרטיס מסך - Gigabyte HD 4670 - שח 480 כונן קשיח - Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II - שח 395 כונן אופטי - Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata - שח 115 מארז - HEC Compucase 6C28 Midi Tower No PSU - שח 170 סה"כ מחיר: 2634 מפרט נבנה ב: KSP בבקשה תגידו לי איך אוכל לשנות את זה לטובה ומה לא טוב בזה? תודה רבה!

11. מחפש נייד 13.3 לאנשי עסקים, חשוב ביותר כרטיס רשת, מסך מגע, משקל, סוללה לזמן ארוך. שיהיה עליו WIN7 PRO ואופיס 2010. תקציב עד 10,000ש"ח.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. זה חברה שחבר של בת דודה שלי עובד בה. אני לא חושב שהיא מוכרת, ומוכרים שם בדולרים. עדיין אין לי מושג אם זה עם מעמ ובלי וכל זה.. אני קודם כל רוצה להיות סגור בקשר למפרט. אין שם ממש מבחר גדול, ויש שם הרבה לא מוכרים, אז אם תרצו לדעת איזה דברים יש שם תשאלו אותי. קירור לא צריך אני אקנה בעתיד, אלא אם כן תמליצו לקנות עכשיו. השקט מאוד חשוב. ועדיין לא בחרתי רמקולים עכבר ומקלדת. את זה אני כנראה אקנה ממקום אחר. מקלדת ועכבר אלחוטיים. שמתי לב שצריך עכבר טוב ואני לא מבין למה. רמקולים 2.1 אז הנה המפרט לבינתיים. ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT - 299$ 250GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - 89$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ INTEL QUAD Q6600 2.4G …

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. רציתי לדעת: מעבדי I3 ו I5 החדשים- לאילו מעבדי אינטל אני יכול להקביל אותם? CORE2DUO , SU, ATOM, DUAL CORE וכו' ולאיזו מהירות שעון? תודה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by Snufkin,

מחשב, בלי שום ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר, רמקולים וכד'), שיתן אופציה לשידרוג בעתיד. מבחינתי לא משנה AMD או לא, העיקר לקבל את המפרט היותר חזק. אם אפשר את שם החנות הרכבתם בה את המפרט (ועוד יותר טוב אם זה באזור חיפה).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני צריך מחשב ממש ממש חזק למשחקים ושהוא יהיה ממש שקט ...(המליצו לי על מארז סונטה 3...) תודה לכולם. אה ורציתי לדעת מה זה מחשב 64 או 32 ומה כדאי יותר ומה קובע אם זה 64 או 32?? אה והכדאי לי לחכות כמה כמה חודשים לפני שאני קונה או שעכשיו זה זמן טוב (אולי עוד כמה זמן יוצא משהו ששווה לחכות לו....)

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by luna.frug,

מישהו יודע איך ניתן לברר אם למחשב שנקה בארה"ב יש אחראיות בארץ ? יש סוני ישראל? תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3500, במידה וממש צריך מוכן לעלות ל 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ראשי יצירת אודיו (תוכנת fl studio). כתוב בדרישות של התוכנה שמהירות המעבד הוא הפרנטר החשוב. בנוסף המחשב ישמש למשחקים כמו Clair Obscur: Expedition 33 tides of annihilation Wuchang: Fallen Feathers 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש מסך Dell UltraSharp U2724DE. הרזולוציה היא 2k גודל 27 אינצ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כבר יש כונן ssd בתצורת m.2 של שני טרה בנו…

18. Started by נריה,

המפרט שלי: עלה לפני 4 שנים 3 אלף ש"ח מעבד: 2 processors running - Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.34 GHz Performance Rated at 4.55 GHz RAM: 2.0 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT (GeForce 8600 GT) Video Card Features - - 1.0 GB Video Card 3D Acceleration: - Yes Video HW Transform & Lighting: - Yes Vertex Shader Ver.: - 3.0 Pixel Shader Ver.: - 3.0 DVD TSSTcorp CDDVDW SH-S203D 1)כמה עולה כזה מחשב כיום(ללא מסך ואביזרים ננלווים כמו עכבר וכו') כיום הוא לא מריץ לי את Call Of Duty : Black Ops 2)מה חלש בו ? הזיכרון שלו(2 גיגה) אני מאמין שהוא טוב המעבד נראה לי חלש נגיד זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...6878&CatCode=1 הרבה הרבה יותר טו…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by matan100,

בחרתי את המארז הזה - http://skypc.co.il/product.asp?pid=0761345-08738-4 ואני רוצה לדעת כמה דברים: מזה הגלגל הזה בצד שיש שם ? ומה מראה הצג בצד למעלה?

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. הי לפני כמה זמן פניתי אליכם וביקשתי שתעזרו לי לשדרג את המחשב שלי אבל עכשיו אחרי שיחה עם המשפחה וההורים שהם נותנים לי את הכסף החלטנו שעדיף לי לקנות מחשב כבר.... עכשיו אני צריך מחשב למשחקים שיסחוב לי משחקים טוב (gta4 על ההגדרות הכי טובות) אני רוצה כמה יעלה מחשב כזה... אם אתם יכולים תתנו מחיר ואם אתם יכולים תתנו לי גם מפרט למחשב... כמה דגשים בקשר למפרט: לוח אם אסוס או gigabyte לא משנה לי מעבד רק אינטל וכרטיס מסך משהו טוב כזה שיעשה את העבודה.... אני יודע שאין לי תקציב מדוייק אבל בוא נגיד לא יותר מ4000 תודה ויום טוב (: אה כמעט שכחתי לא צריך ציוד היקפי רק מארז ספק וכו' יש לי מסך 17 אינצ' ולא צריך כוננים וכו'.

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  22. הכנסתי את הסטיק של ה-2GB שקניתי, וכמובן (עם המזל שלי) שאין זיהוי ע"י המערכת כלל : לא בביוס, לא ב-CPUZ ולא בשום מקום אחר. פתחתי, הידקתי (חשבתי שאולי לא הכנסתי טוב או משהו כזה) ועדיין כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תמיד אפשר לחשוב שהסטיק תקול אבל ביננו, מה הסיכויים לזה? אז השאלה אם אני צריך ללכת למלא לוטו, או שפיספסתי פה משהו

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by UrielZ,

אני צריך בשביל אח שלי לבנות מפרט. אני יודע שזה תקציב מאוד דל אבל זה מה יש עכשיו ... :-\ השימוש הוא משחקים, שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים מהכסף הזה.. ובבקשה להימנע מחריגות... תודה מראש ומצטער על הטירחה...

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. מהם השימושים המדוייקים? משחקים לא יותר מדי כבדים 3.מה גודל המסך במידה והמחשב למשחקים?. לא יודע אני חושב 19 4.האם השקט חשוב?. כןןןןןןןן 5.האם מתוכנן אוברלוק?.לא (+‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מספיק לי . כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by guyskr,

שלום לכם, חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. הסיבה לכך היא שהמחשב הישן שלו (i3 עם 4 ראם) כבר איטי מידי עבורו. המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה גדול, אבל ישמש גם לשימוש כללי בנוסף לצפייה בסרטים. במשחקים הוא לא ממש משחק. חשוב לו שהמחשב יהיה יחסית שקט, וקטן. התקציב גמיש (אפשר להגיע עד 4000 אם ממש חשוב). בניתי עבורו את הפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30876[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]22112[/TD] [TD=bgc…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.