עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למחשב חזק עבור אינטרנט ואופיס עד 1,000 ש"ח (אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח, אבל עדיף שלא) - מערכת הפעלה שתותקן Windows XP. עדיף שהמפרט יהיה מLogicPC, כולל הרכבה! חובה לפחות 2GB זיכרון! חובה מארז שחור עם כניסות USB ואודיו בחזית! איזה מפרט אפשר להרכיב בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפשת מחשב לעבודות גרפיות בעיקר עם Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator תודה מראש לכל מי שיכול לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 4500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכיה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" אולי בעתיד 24" -לאילו הגדרות גרפי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום מקריאה בפורום הועלו כמה הצעות של מפרטים לי אישית איני יודע מה יותר משתלם ודרוש להלן מספר מפרטים מפרט 1 מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 797 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מסכים ViewSonic 19" LCD VP930 - זמין במלאי ¤ 1729 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מ…

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום לכם. לפני מספר ימים חיפשתי כאן לפטופ לאחותי בתקציב של 3000 ש"ח. לא כל כך הצלחנו למצוא משהו שיתאים לדרישות, אז היום לקחתי אותה לראות נטבוקים כדי לראות אם מפריע לה גודל המסך, פריסת המקלדת וכו'. בקיצור, נטבוק זה כרגע האופציה המובילה. כתבתי בתקציב 2000 ש"ח כי אני יודע שהמחירים של רובם היום נעים בין 1900 ל-2200 ש"ח, וזה בסדר. הבעיה כרגע היא המגוון הרב שיש בשוק ואני פשוט לא יודע על מה להמליץ לה. מאחר ורוב רובם של המחשבים באים עם אותו מעבד, אותה כמות זיכרון בערך, אותו גודל של הארדיסק בערך... זו משימה מאוד קשה. הדרישות היחידות שלנו הן שהמסך לא יהיה קטן מ10 אינטש ושאולי אולי אולי אולי אם אפשר יהיה בעתיד להריץ פוטושופ או דומה ברמה סבירה שמאפשרת להשתמש זה יעזור, אם כי ברור לנו…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. הי חבר'ה אני משתמש במחשב שלי ללימודים ומידי פעם אני עובר משיעור לשיעור וכו'. אני נוהג להגדיר את המחשב כך שברגע שאני סוגר את המכסה שום דבר לא קורה והמחשב נשאר דלוק ורגיל כמו שהוא. האם זה מסוכן (בעיקר להארד דיסק) לנשוא כך את המחשב? האם מומלץ להכניס אותו למצב SLEEP או HIBERNATE? אם כן, איזה מהם כדאי ובטוח יותר? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AleXVaB,

מישהו יכול לכתוב לי בבקשה מפרט המבוסס על AMD 2000XP 1)אני צריך לוח אם 2)זיכרון 3)מארז אם תוכלו לכתוב גם כמה בערך עולים החלקים זה יעזור לי מאוד . המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו UT2003 אינטרנט ותוכנות גרפיקה כגון PHOTO SHOP . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מחשב Deep Learning שנרכש היום בסכום של 30,900 ש"ח ללא מערכת הפעלה. (הותקנה מערכת הפעלה ללא אקטיבציה) האם הגיוני לשלם 30,900 ש"ח עבור מחשב כזה?? מה שהדליק אצלי נורה אדומה זה הדברים הבאים: 1. המחשב רועש כמו שואב אבק דיסון, (הרעש מגיע מכיוון ספק הכח שע"פ החשבונית בכלל מיועד למיינינג) 2. ספק הכח ממותג לא ידוע ואינו מודולרי וכאמור אינו שקט. 3. כרטיסי המסך (2 כרטיסים 3090) ממותג inno3d שנחשב פחות אייכותי מ MSI או אסוס וכו' 4. הארד דיסק ממותג פחות אייכותי מסמסונג למשל. 5. המארז מחברה לא ידועה ושאר חלקים שאינם אייכותיים 5. לוח אם שלא ראיתי מעולם באף מחשב גיימינג בסדר גודל של תג מחיר כזה. מחיפוש קצר באתר KSP מצא…

8. שלום לכם. אני לא מוצא אפשרות להתקנת דרייברים ל XP על הנייד הזה. אולי תוכלו לעזור לי למצוא? האם יכול להיות שאי אפשר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by Windows4Ever,

מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי שלא, אך אין אפשרות אפשר.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג באמת שאני קצר במזומנים וכל שקל חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Grid 2 - לא מבקש בהגדרות הכי גבוהות (גם: אולטרה) הגדרות בינוניות-גבוהות יתקבלו בברכה רצוי 1080p. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*108…

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by llnakash,

שלום לכולם, המליצו לי לפרוק את הסוללה ורק אז לחבר לחשמל ולטעון מחדש... האם יש תוכנה או דרך , שגם כשהמחשב מחובר לחשמל, הסוללה תטען רק אחרי שהיא מתפרקת? או לחליפין תטען עד 85%? או משהו אחר שישמור עליה???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliad83,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב לשימושים רגילים, עם אפשרות לשחק משחקים ברמה בינונית. תקציב- 2000 שח' מקסימום ללא ציוד היקפי אין צורך בOC

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 , גג 12 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי , גיימינג כבד , עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

14. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים ומשרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. הכי רציני יהיה משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X1028 * באיזה סוג משחקים תשחקו? gta iv, assassins creed * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by arigo,

היי, מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בעבודה. השימושים שלי הם תוכנות סטטיסטיות (לא כבדות מידי) וקצת עיבוד גרפי ובעיקר תוכנות משרדיות + אופיס + אינטרנט הרבה. משקל סביב 1.6-7 קילו זה בסדר וגודל מסך 16-15.6 ושלא יהיה עדין מידי ויחזיק 3 שנים (כמובן נוח ארגונומית). ראיתי את הנייד של לנובו THINKPAD ו https://www.pc365.co.il/product-30020-Lenovo_ThinkPad_P16s_Gen_1_21BT000GIV רק לא אהבתי בו את זה שיש לו "רק" 300 NITZ תאורה ורזולוציה לא גבוהה (כמו לפני 10 שנים). אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות במחיר דומה של כ 7000 ש"ח טובות ממנו ? ואולי מעבד דור חדש.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  16. תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. * מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  19. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מחשב הגיימינג הבא שלי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 ש"ח . חריגה במאות בודדים במידה והשידרוג משמעותית שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים, אני אוהב לשחק משחקי מחשב עם ההגדרות על מצב מייטבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה ואין צורך בלדים אורות ואפקטים, חזות המחשב פחות חשובה לי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

20. Started by elamsl,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור 5000 ש"ח, אפשר חריגה של בערך 350, גג 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, משחקים "גרפיים" כגון סדרת הBattlefield למיניהם. המחשב גם ישמש לעבודות אופיס, סרטים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר שלא ישמע כמו טנק מרכבה 6. האם ישנה …

21. ,תודה רבה לעוזרים זהו אמור להיות מחשב ביתי שיהיה מהיר ושקט עם נתונים בסיסים. אם יש מה לשפר עד 2400 שקל

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by EladBna,

היי חברים, מתייעץ איתכם אחת לכמה שנים ברכישת מחשב ב15 השנים האחרונות. הגיע הזמן להתחדש. צריך מחשב נייד עד 5000 ש"ח, בעיקר שימוש משרדי אבל גם קצת תכנות, עריכה בפוטושופ וכו'. מעבר לזה צילום קורסים דרך המחשב, כלומר צריך מצלמה סבירה פלוס מובנית במחשב ומערכת הפעלה. עדיפות עם hdmi וכמה שיותר חיבורים אחרים אבל לא חובה. מעדיף מאוד מחשב של dell ולא של lenovo.

• 0 תגובות
    • 332 צפיות
  23. המחשב נועד לשימוש ביתי, וקצת משחקים. משחקים לא הכי רציניים. המחיר שאני רוצה יהיה באיזור 2500 שח. מפרט מחשב: לוח אם - Asus P5QL-E - שח 560 ספק כח - Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent - שח 199 מעבד - Intel Pentium E5200 - שח 425 זיכרון פנימי - 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition - שח 290 כרטיס מסך - Gigabyte HD 4670 - שח 480 כונן קשיח - Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II - שח 395 כונן אופטי - Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata - שח 115 מארז - HEC Compucase 6C28 Midi Tower No PSU - שח 170 סה"כ מחיר: 2634 מפרט נבנה ב: KSP בבקשה תגידו לי איך אוכל לשנות את זה לטובה ומה לא טוב בזה? תודה רבה!

24. מחפש נייד 13.3 לאנשי עסקים, חשוב ביותר כרטיס רשת, מסך מגע, משקל, סוללה לזמן ארוך. שיהיה עליו WIN7 PRO ואופיס 2010. תקציב עד 10,000ש"ח.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. זה חברה שחבר של בת דודה שלי עובד בה. אני לא חושב שהיא מוכרת, ומוכרים שם בדולרים. עדיין אין לי מושג אם זה עם מעמ ובלי וכל זה.. אני קודם כל רוצה להיות סגור בקשר למפרט. אין שם ממש מבחר גדול, ויש שם הרבה לא מוכרים, אז אם תרצו לדעת איזה דברים יש שם תשאלו אותי. קירור לא צריך אני אקנה בעתיד, אלא אם כן תמליצו לקנות עכשיו. השקט מאוד חשוב. ועדיין לא בחרתי רמקולים עכבר ומקלדת. את זה אני כנראה אקנה ממקום אחר. מקלדת ועכבר אלחוטיים. שמתי לב שצריך עכבר טוב ואני לא מבין למה. רמקולים 2.1 אז הנה המפרט לבינתיים. ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT - 299$ 250GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - 89$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ INTEL QUAD Q6600 2.4G …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים