עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hotmetal,

שלום ! , אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים בתקציב של 4000 ש"ח ( מוכן לחרוג ב 200-300) *אני לא מעוניין בלעשות אוברקלוקינג *העיצוב ממש לא משנה לי * מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור * אני לא מעוניין בפריטים הבאים : כונן דיסקים או צורבים , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים * אין לי מושג מה יותר טוב AMD או INTEL .. אז מה שתציעו לי יהיה בסדר גמור * אני לא יודע אם מומלץ לקנות קירור אם כן אז תכללו אותו ואם לא אז לא. * אוורור הוא נושא קריטי בשבילי (אני לא רוצה ששום דבר במחשב יתחמם יותר ממה שצריך) ולסיום תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Humpo,

שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט הבא שאני מתכוון לרכוש? (אני אשתמש במחשב למשחקים ולעבודה בתוכנות שונות) CPU AMD Price Units Total Athlon"64 3000+ (S-939) VENICE CORE 990 1 990 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 680 1 680 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 550 1 550 VGA CARDS GIL Price Units Total Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190 HARDS DISKS MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 495 1 495 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 1 300 CASES Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 CASES Power Supply Price Units Total Ener…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by no_flex_zone,

זה המפרט שקיבלתי http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22917 האם הוא טוב למשחקים חזקים כדוגמת gta ותכנות?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - נראה לי ש-SSD כי ידוע לי שהוא מהיר יותר כ-250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. שלום המחשב הישן שלי קרס, ואני צריך בדחיפות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב וזול למחשב המיועד לעריכה בפוטושופ,סריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ותכנות לא מיועד להמהרה! מתלבט עם אינטל/AMD,אשמח אם תעזרו מה עדיף ושמחשב לא יעבור את ה-2000-1500 ש"ח לא כולל מסך מעבד חזק(לא חייב להיות מהדגמים החדשים דוקא) זכרון 1 או 2 גיגה עוד לא החלטתי, וכרטיס מסך בסיסי וטוב של 128 או 256 +TVOUT מספיק לי דיסק של 160 גיגה צורב DVD כונן DVD מארז+ספק פשוטים וטובים אם אפשר לכתוב לי על מה לא כדאי להתפשר,אודה לכם ואם אפשר,אולי זו בקשה מוגזמת כבר..אבל שויסטה יוכל לעבוד עליו טוב בעתיד אני מתכנן לקנות באייבורי, אם זה יעזור לכם על מנת לפרט מחירים ובדגמים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  7. המחשב הוא למטרות יצירת מוזיקה בלבד (אלקטרונית,cubase ). כרטיס קול אינו נחוץ אני מתכוון לרכוש אחד בנפרד. ללא OC. ללא ציוד הקפי (מסך, מסך מקלדת, רמקולים ,עכבר) תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  8. יש לי כבר את המעבד הזה Core2 Duo Processor, E6700 בלי קירור שקיבלתי במתנה. אני רוצה המלצה למפרט שיבנה סביב המעבד השימושים הם לעבודה משרדית + משחקים מינמלים מארז שיהיה הכי פשוט שיהיה ויבוא איתו ספק הכי מינמלי שרק יחזיק את המערכת התקציב הוא 2000 ש"ח אפשר לחרוג במקצת מהתקציב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by elad-k1,

מיפרט עד 2000 שקל. לצורכי אינטרנט,וקצת משחקים לא ברמה גבוה. שיכלול 80 מגה הארד דיסק. צורב.וזיכרון לפחות 512. (ללא מסך, מקלדת, ועכבר,ורמקולים).

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום. נתחיל עם מה שנשאר מהמערכת הקודמת שזה כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E הרד דיסק - Seagate 320GB וכל שאר הצעצעים מסביב (עכבר ושות'). בנוסף , אני קונה מסך - CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE מה שנשאר , זה מעבד, לוח אם, 4GB זיכרון, ספק כוח מתאים ומארז פשוט. התקציב בין 1000 ל - 1500 ש"ח כך שהמערכת תהיה מסוגלת להריץ טוב משחקים שהכרטיס הזה סוחב. תודה , אופיר.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Posford,

שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by Zimer,

אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  14. זה המפרט האחרון שהגעתי אליו תגידו מה דעתכם כי אני קונה אוטוטו וכמה שאלות אחרונות ואני מזכיר כי המפרט שלי הוא בעיקר לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט כמובן ומשחקים כמו cod 4,nfs,crysis השאלה הראשונה שלי היא על הכרטיס מסך? שווה לקחת אותו oc ? של asus? שאלה שניה זה על המארז מה אתם אומרים עליו? ורציתי לשאול אם מקדימה יש לו יציאה של מיקרופון ואוזניות ו וכמה יציאות?usb שאלה שלישי האם ה512 מגה בכרטיס מסך יהיה טוב לגודל של המסך 22 כי הבנתי שיש איכשהוא קשר! שאלה אחרונה זה מה היא החנות הכי זולה שיש? ? אני צריך להוציא הצעות ואני מחפש את החנות הכי זולה! מפרט: מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: D…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by imsnoop,

שלום לכול היוםהתחדשתי בנייד של HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 כמובן לא במחיר הזה ... מה אתם חושבים???

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by zedisdead,

פעם אחרי פעם אני נופל על מחשבים שלא נותנים לי את הביצועים שאני צריך תמיד יש איזה צוור בקבוק שתוקע את ביצועי המחשב האם קניית מחשב BRAND NAME היא כדאית או שזה לזרוק כסף מיותר? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום לכולם, דוד שלי החליט להשקיע בLCD וקנה מסך חדש ואיכותי, אני כמשתמש ותיק מאוד ב HTPC, המלצתי לו לרכוש גם הוא מחשב HTPC ע"מ להנות באמת מהמסך שלו, כאשר אני אספק לו את התכנים. דודי הוא לא משתמש כבד, ועד עכשיו השתמש במחשב במקום עבודתו בלבד, ולכן ה HTPC יהיה המחשב היחידי בביתו. הוא צריך שהמחשב יוכל לנגן 1080P, ויהיה עם יציאת HDMI. כמו כן רצוי למידה וירצה לקנות גם מערכת, יציאה אופטית לסאונד. מעבר לכך השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט, וMS OFFICE. רצוי מארז אלגנטי בצבע שחור. ורצוי מחנות בנתניה אם יש למישהו להמליץ (אם לא אז פשוט KSP). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאדם שלמד עיצוב פנים וצריך מחשב נייד.... הדרישות הם מעבד 2.4 לפחות וכרטיס מסך של 9600 512 מגה בייט.... http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הינה זה המחשב שרציתי אבל בכותרת רשום שהמעבד הוא 2.0 ובמפרט רשום 2.6 מה אתם אומרים על המחשב הזה שווה..? ויש לי עוד שאלה קטנה.. מה ההבדל בין 9600m gt לבין 9600m gt...? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים אחרים אני ישמח לקבל.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקנות נייד בארה"ב (בלי משלוח ומכס, מביאים לי אותו) בתקציב של 1K$. הדרישות, מסך באיזור ה15, שיהיה אפשרי לתכנת עליו (אני מתחיל ללמוד מדמ"ח, וגם תוכניתן במקצוע). אבל שלא יהיה כבד יותר מדי (עד 3קילו). עדיפות למקלדת מלאה. כ.מסך ייעודי, למשחקים ברמה בינונית. שיוכל לעמוד במולטיטסקינג. סוללה כמה שיותר חזקה. (שיוכל להחזיק 4-5 שעות של שימוש לא אינטנסיבי לפחות). אם הדרישות מוגזמות אני אשמח לקבל הצעות שעונות על חלקן (אפשר לוותר על יכולות גיימינג).

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. טוב זה המפרט שאני חושב עליו בנתיים, והגעתי אליו מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤347 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤180 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טס…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by israel_0,

האם מומלץ AMD למחשב חדש למשחקים בינוני עד 2K

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by apolo1,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, (בנוסף להודעה המרגישה בעליה שההארד דרייב אינו תואם..), התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים עם system update 3.14, אך עדיין יש לי בעיה אחת קטנה..(גדולה!!!) אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, נתקלתי בעבר במחשב הנייח שלי שה Bluetooth תפס את היציאה של הכ.קול ואחרי שביטלתי את ההתקנה, המוסיקה חזרה לרמקולים והכ.קול חזר לתפקד כשורה אבל פה, ה- W…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. חבר שלי ביקש התייעצות בפורומים לגבי מחשב..... יש לו 6800 ש"ח הוא ביקש אינטל.... הצעתי לו את המפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz Prescott 2MB 64-Bit Socket 775 BOX CPU מחיר: 1139 ש"ח גוף קירור למעבד: Igloo 5070 CPU Cooler for 775 Prescott מחיר: 59 ש"ח לוח אם: GigaByte GA-8I945PG Intel 945PG MotherBoard מחיר: 689 ש"ח זכרונות: Samsung 1GB (2*512) DDR2 DDR 533 Memory מחיר: 698 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte Radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-E 256MB VIVO Retail מחיר: 2119 ש"ח כונן דיסקטים: Sony 1.44MB 3,5" FDD מחיר: 55 ש"ח צורב: NEC ND-3540AW 16/8/4/48/24/48 Bulk DVD+R/RW מחיר: 289 ש"ח דיסק קשיח: Hitachi 160GB 7200RPM S-ATA 2 HDD מחיר: 569 ש"ח ספק: Enermax 370W EG37…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.