עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743038 או http://www.bestbuy.com/site/Gateway+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Ebony+Black/2930088.p?skuId=2930088&id=1218364887693 אני מעוניין לקנות מהאתרים הבאים ובמחירים הנ"ל. אני רוצה לדעת בבקשה איזה מחשב עדיף לי ביחס למחיר, ואיזה מחשב יותר חזק. (שימו לב שבacer יש כרטיס מסך) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. המפרט הסופי-סופי יהיה כנראה המפרט הבא, מהחנות הקרובה לביתי: מארז [250 ש"ח] - אין לו Campucase באתר, אבל אני אברר כשהיה אצלו: Foxconn TLA475 Silver 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 350 Watt FSP מעבד [799 ש"ח] - לא בטוח שזה Venice, אבל אני אבקש כשהיה אצלו: AMD Atlon 64 3000+ XP 800 FSB 512K CASHE [939 Pin] TRAY מאוורר למעבד [269 ש"ח] - אין לו מבחר גדול, זלמן זה הכי טוב שיש, אולי אני אזמין בנפרד מ-LogicPC: Zalman CPU Cooler CNPS7700-ALCU ULTRA Quiet צורב [307 ש"ח] - זול יותר מ-LogicPC ב-15 ש"ח: DVDRW NEC ND-3540A x 16 DUAL LAYER פלופי [39 ש"ח] - זול יותר מ-LogicPC ב-15 ש"ח: 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC דיסק קשיח [550 ש"ח] - אין לו 200GB, אבל 160GB זה מצויין: Western Dig…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by erezalon,

שלום, תנו הצעות למפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים בין 6,500 ל 7,000 - כולל מסך דק מקלדת ועכבר. תודה.

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם, ותודה שנכנסתם לנושא החביב הזה. אני צריך מעט (הכוונה להמון) עזרה. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש שכשרת ביתי לניסוים. הוא צריך להריץ VMWARE ESX SERVER, לא הגרסא העלובה של WORKSTATION. בכל אופן זה המפרט ההתחלתי שאני ניסיתי לבנות: Processor - INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 MotherBoard - GIGABYTE GA-Q35M-S2 Memory - OCZ DDR2 Titanium XTC 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL3 Hard Drive - Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS X2 {Raid 0} Chansis & Power Supply - Antec Sonata III מיותר לציין שהמחשב, יעבוד בלי הפסקה, בלי הרבה מקום לאיוורור, כך שאני רוצה להסתמך יותר על קירור פסיבי או שבמידה ולדעתכם עדיף מים אני ישמח לשמוע המלצות. חשוב מאוד לזכור …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by reyrey_200,

התקציב הוא: 3,250 ש"ח מטרות המחשב: משחקים כבדים,מוזיקה,גלישה אין צורך בציוד היקפי יש צורך בצורב DVD יש העדפה לחברה מסויימת: INTEL נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, אין צורך במערכת הפעלה. כאמור, חשוב מאוד שהמפרט יהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן O/C ,אולי בעתיד דגשים אחרונים: עדיפות ל4850.ואולי לANTEC 300 התקציב הסופי הוא 3250 ש"ח ללא חריגות מיותרות.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by oren99,

למפרט שיש לי היום: e8400 @ 3.7GHz gigabyte ga-ep43t-ud3l Kingsotne ddr3 8GB 1333MHz HD 6870 Intel 128GB SSD Antec 600W אני מעוניין להחליף לוח אם ומעבד. יהיה OC. מהי האופציה המשתלמת ביותר היום? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום רב - קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי לפורום הנכבד שיש כאן. אני קורא בו הרבה ולומד המון. אז ראשית - תודה גדולה. לגבי המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 4K. א- עדיף לנסות ולחסוך. ב- אם יש צורך בחריגה, אז עד 500 גג. רצוי מאוד מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA 2. השימוש יהיה לעריכה גראפית ועבודות סאונד, עם דגש על הגראפיות. א- תוכנות - אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ (כולם CS6), קיובייס וסיבליוס. יהיה שימוש תדיר עד כבד בכל התוכנות. ב- לא מיועד לגיימינג בכלל. ברשותי מסך של "1920x1080 BenQ 22 (אני לא בטוח לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב אבל נראה לי שבינוני.) 3. אין צורך בציוד הקפי בכלל. 4. אין צורך ביציאות סראונד, מספיק יציאת סטריאו מבחינת סאונד. 5. רמת שקט - 6 6…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by chric,

היי לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא משהו דרסטי אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,משחקים כמו פיפא 18 ו gta לפעמים,אפשרות לעריכת מוזיקה שאעשה בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכות בצורה מזדמנת ובאופן חובבני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שציינתי באופן מזדמן ושתהיה לי את האפשרות לשחק במשחק…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 1000 יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. תכני HD עם כרטיס קול מובנה גם בשביל ה-5.1, וכמובן בשביל כל הסטודיו, שיהיה מהיר ויעיל עם הקיובייס וכל אלה... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, CUBASE5 נראה לי התוכנה הכי כבדה שתיהיה.. אבל לא יודע, יהיה הרבה מולטי טאסקים, אני מתלבט עדיין בין WIN7 32 לבין 64 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שימושים: משרדיים, אינטרנט, שעה וחצי ביום צפיה סרטים בממוצע. משכו את תשומת ליבי המחשבים הבאים: המחשב הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152100 MSI GX720-1W1US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 17.0" Wide SXGA+ 4GB Memory 320GB HDD DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9600M GT - Retail מחיר כתשע מאות דולר, משקל 3.2 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהה המחשב השני: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152095 מפרט: MSI GT627-216US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 15.4" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 7200rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9800M GS - Retail 1GB DDR3 VRAM & 7200rpm 320GB hard drive …

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד לתלמיד תיכון, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500, אך העדיפות היא ללא חריגות בכלל 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר אינטרנט, סרטים ומשחקים(לא גיימר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מצטער, לא יודע את השמות, משחקי ירי ומשחקי רשת אם אני לא טועה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. המס…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by kalmangaroo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לקיימינג כבד-קל(חצי חצי כזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם, בעבר פירסמתי הודעה ולא קיבלתי תשובה לכן אנסה להיות כמה שיותר מדוייק בכדי לעזור לכם לעזור לי, אני חושב שאת כל המחשבים שהיו ברשותי בעבר בניתי עם עזרה מכם. במידה וחסרים פרטים - אשמח לרשום. אני מעוניין בבנית מחשב רב תכליתי עם הדגשים הבאים: אני צלם ולכן אני צריך נפח HD גדול. חשובה המהירות של העלאת התוכנות והמעבר ביניהם (לייטרום/פוטושופ/סרטי HD וכ"ו). זיכרון RAM גדול HD בעלי נפח גדול (2TB כהתחלה בעתיד אני יוסיף עוד) ומהירים עד כמה שאפשר. לגבי המסך: כיום המסך שברשותי הוא סמסונג syncmaster 943M. האם הוא נחשב איכותי? האם כדאי להחליף אותו? להלן הפרטים הנוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מעוניין במפרט גיימרים שלא מיועד ל - OC בכלל!!!. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר אפילו לחרוג טיפה למעלה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (לימודים - אופיס וריבוי לשוניות אינטרנט) ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, משחקים, באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024, אשמח להמלצות על מסך ברזולוציות טוב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי תקציב של 5000-5500 ש"ח לקניית מחשב שישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. לאחר שעיינתי הרבה בפורומים של האתר, בניתי לעצמי את המפרט הבא: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512k,333Mhz) BOX CPU [621.90] Epox 8RDA+ NVIDIA Nforce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound,ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [623.04] DDR-RAM 256 MB 3200 Winbond Memory x2 [277.77] Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB DDR 128bit Retail Video Card [1256.46] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.40] BENQ DVD-Rom 16X48 RETAIL [259.60] Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [155.14] Creative Inspire 4400(4.1) black [492.82] Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [358.25] ] Enerm…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי, מעוניין לקנות מחשב מסוג Dell Vostro. מצאתי שני דגמים עם מפרט ומחיר כמעט זהים אבל דגם שונה, מישהו יכול לעזור להסביר את ההבדל? Dell Vostro 15 3580 VM-RD09-11239 Dell Vostro 15 3580 V3580-5096 תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ושלא יהיה קשור בOC פשוט שיהיה טוב... תודה!!!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. חיפשתי באינטרנט מחשב קומפלט כי לא באלי להתחיל להרכיב מחשב אפילו שזה יותר זול אבל בכל זאת אני רוצה להתייעץ מסכימים איתי ש final Fantasy XV זה המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה להיום ? עכשיו מצאתי מחשב ב 5000 שקל מפרט: מעבד:intel i7-6700k 4GHZ QUADE CORE 8MB Cache לוח אם:Asus Z170-p Sata A3 6gb דיסק אסאסדי: kingstone UV400 120GB זיכרון ראם : Kingston 2x8GB DDR4 2133MHZ קירור נוזלי:Corsair Hydro H55 כרטיס מסך: GTX 960 4GB DDR5 דיסק קשיח: Westren Digital Caviar Blue 1TB Sata 2/Sata 3 7200RPM 64mb ספק כוח: Active PFC Crosair 450W VS450 מארז: CoolerMaster 350k עכשיו אשמח ליעוץ לדעתי זה אחלה מחשב לשנים הקרובות ובואו נדבר דוגרי לא…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אז זה המפרט שאני הולך לקנות ביום ראשון, ואני כבר דיי משוכנע שסיימתי אותו, אבל עדיף תמיד לשאול מאשר להתבאס אח"כ, אז.. המפרט הוא לאוברקלוק ולמשחקים כבדים, בעקרון ביצועים נטו ;D אז דבר ראשון, המעבד שלי הוא AthlonXP 1700+ B JIUHB DLT3C 0310 שקיבלתי היום יושב כבר כאן לידי, מתגרה בי עד שאני יכניס אותו לסוקט שלו ;D אז הנה שאר המפרט ללא המעבד: ABIT NF7-SL ver 2.0 CORSAIR CMX512-3500C2 / PT WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 Gigabyte GV-R9700 PRO BENQ DVD 1648A MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 CHIEFTEC DX-01BLD ENERMAX EG365P-VE Logitech Internet navigator keyboard- usb/ps2 Thermalright SK-7 + Thermaltake SMART CASE FAN II עכבר יש לי כבר. בעקרון המאר…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחנות מסויימת ועלו פה כבר כמה אנשים שאמרו שהלנובואים שלהם ביבוא מקביל, אז לקחתי את המספר של הדגם והתקשרתי לתמיכה של לנובו והם אמרו שהם צריכים סיריאל - מה שנמצא על המחשב עצמו. כשדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אחריות רישמית של יבמ\לנובו, חיפשתי באתר הכנסתי את הארבעת הספרות של הדגם וישראל לא הייתה שם. מה אני עושה? בתמיכה לא ידעו לומר לי, או שאני לא יודע מה לשאול? הדגם הוא: 74542JU אם מישהו בדק עליו זה יהיה מצויין. תודה על העזרה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Mr.positive,

שלום לכולם! אני ועוד מספר חברים החלטנו לקנות נייד לחבר, סטודנט שנה שלישית בטכניון. מאחר ואנחנו סטודנטים מגבלת התקציב שלנו די נמוכה ולכן נשמח לעזרה בבחירה של נייד קטן למטרות סרטים, תכנות קל וקריאה. אני רוצה לציין שעד עכשיו הוא הסתדר עם נייד מעפן של asus מהסדרה eee , כלומר כל מחשב בעצם יהווה שדרוג וניתן להבין שדרישותיו לא בעננים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים(הוא לא משחק במשחקים בכלל!) * גודל המסך? 13.3-14 עדיפות ל14 ומסך מט. * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? עד 1.9 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * B…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים