עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, בעבר פירסמתי הודעה ולא קיבלתי תשובה לכן אנסה להיות כמה שיותר מדוייק בכדי לעזור לכם לעזור לי, אני חושב שאת כל המחשבים שהיו ברשותי בעבר בניתי עם עזרה מכם. במידה וחסרים פרטים - אשמח לרשום. אני מעוניין בבנית מחשב רב תכליתי עם הדגשים הבאים: אני צלם ולכן אני צריך נפח HD גדול. חשובה המהירות של העלאת התוכנות והמעבר ביניהם (לייטרום/פוטושופ/סרטי HD וכ"ו). זיכרון RAM גדול HD בעלי נפח גדול (2TB כהתחלה בעתיד אני יוסיף עוד) ומהירים עד כמה שאפשר. לגבי המסך: כיום המסך שברשותי הוא סמסונג syncmaster 943M. האם הוא נחשב איכותי? האם כדאי להחליף אותו? להלן הפרטים הנוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Majh,

שלום לכולם, אחרי.. שמונה שנים נראה לי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, שמתאים לדור החדש של המשחקים בלי לשחק כל הזמן על הגדרות נמוכות וגם שיחזיק לי שוב את הכמה שנים. אולי גם מסך אם כבר אני משקיע בכרטיס נורמלי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, אפשר לחרוג אם יש טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושלל עבודות אחרות, זניחות מבחינת עיבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440 ורמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יח…

3. תיראו אני מתכוון לקנות מחשב ממש בקרוב מאוד! התקציב שלי הוא 5000 הלכתי לחנות שבאזור שלי בשם Point ביקשתי מפרט תירו מה הביאו לי [נראה לי קצת מוגזם המחיר אבל האם אלו המחירים והאם אני זקוק לכאלו דברים?] אז ככה המפרט שהציעו הוא מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ב 1335 שקל קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ב 102 או שאולי זה הגירסא הפחות טובה של ארטיק קול.. מארז : thermaltake matrix 400w fan ב 448 שקל וספק של אותו חברה [טארמלטק ] 500W ב 327 לוח אם של ג'גיה בייט GA P3-S3 ב 600 שקל זיכרון 2GB של קינגסטון 800MHZ ב 306 שקל דיסק קשיח של WD 320GB 2 סאטא 16MB ב 378 שקל וכרטיס מסך פאליט סוניק 512 MB 8800GT ב 1400 שנראה לי יותר מידי הכל ביחד …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Sikopp,

מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Shachar Admati,

מדובר במחשב נייד 1. תקציב: 3000 א) אפשר לנצל את כולו. ב) אפשר לחרוג עד 300 ש"ח מהתקציב. 2. שימושי המחשב בגדול הם: שימושים ביתיים כמו עריכת קבצי וורד, שימוש באינטרנט, משחקי דפדפן, סרטונים כו'. 5. מידת השקט - 8. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה. כמה עולה לקנות דיסק של מערכת הפעלה ווינדוס 10 וכמה זה משתלם למשתמש הרגיל? 8. איזור חדרה/נתניה/עמק חפר. 9. מעוניינים לקנות בימים הקרובים. 10. יש בבית smart tv ורוצים לחבר את המחשב למסך. 11. חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מסך איכותי, חלקים שמחזיקים זמן, מחשב קל כו'. במה שהסתכלתי ובחנתי הייתי רוצה מפרט כזה: מעבד: i5 8250u 1600m…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. אני זוכר שפעם אמרו לי שבמחשב תמיד צריך להיות מספר זוגי של זיכרון RAM. למשל: 2GB או 4GB או 8GB. אם כרגע יש לי נייד עם 1GB ואני קונה סטיק של 2GB, זה בסדר אם יהיה לו 3GB? או עדיף כבר 4GB? אני יודע שבעקרון זה צריך לעבוד אבל לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by J.allmighty,

שלום לכולם יש לי מחשב לשדרג ב2000 ש"ח +- מפרט p4 1.8 זכרון 256 MB DDR 333 X 2 לוח אם MSI agpX4 , audio כרטיס מסך Gforce 2 TI מה אתם ממליצים לשדרג מהנ"ל, המחשב למשחקים, אינטרנט , אופיס תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש לי תקציב של 5000-5500 ש"ח לקניית מחשב שישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. לאחר שעיינתי הרבה בפורומים של האתר, בניתי לעצמי את המפרט הבא: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512k,333Mhz) BOX CPU [621.90] Epox 8RDA+ NVIDIA Nforce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound,ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [623.04] DDR-RAM 256 MB 3200 Winbond Memory x2 [277.77] Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB DDR 128bit Retail Video Card [1256.46] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.40] BENQ DVD-Rom 16X48 RETAIL [259.60] Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [155.14] Creative Inspire 4400(4.1) black [492.82] Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [358.25] ] Enerm…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה ווידאו (פוטושופ, לייטרוםו ואפטר אפקטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 דגם L.A2BCE גרסא LG-1637. המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה מותקן עליו ועם כל הדריברים מותקנים (אין דיסק של דריברים) יש תוכנת LG Intelligent Updat שדרכה אפשר לעדכן את המערכת. אני רוצה להעיף את הויסטה המזעזעת הזו ולהתקין XP SP2. שמעתי פעם שיש בעיה עם התקנת XP על המחשב הזה (אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה), לכן אני רוצה לברר לפני אם מישהו יודע על בעיה כלשהי בהתקנת XP. *מאיפה ניתן להשיג דריברים שיתאימו? *האם יש דריברים לכל החומרה ? (ביוס, smartcam, Atheros wireless network adapter וכו'). *האם יש אי התאמות של חומרה-תוכנה כלשהן עם הXP? אשמח לכל הדרכה שהיא...

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Dj_Gal,

תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by amirsource,

אלהן כולם(: בניתי מפרט למסך של 22-24" שאני יקנה אותו בעתיד אחרי שאני יקנה את המחשב כבר. היסתכלתי פה כמה הצעות של אנשים שנתנו לאנשים אחרים שילבתי כמה דברים ואני רק צריך את הדעה שלכם בנושא(: השימושים שלי למפרט הם OC חזק (אחרי שאני ירכוש מספיק ידע),רוב הזמן הוא ישומש למשחקים חזקים וכבדים שיצאו בשעה שנתיים הקרובות. אין לי צורך בציוד היקפי. בכללי זה מפרט של 5K. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1423 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחרי…

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלושתם עם מעבד core i3 ..וכולם 15.6 גודל מסך אשמח לקבל המלצותכם. הראשון- dell inspiron n5010 intel i3-370m 2gb 320gb 15.6" מסך השני toshiba satellite c660-108 intel core i3-370m 3 gb 320gb השלישי samsung r540-ja05il' core i3 330m 3gb 320gb

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. רוצה לקנות מחשב לגיימינג \ תכנות, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Reisdent Evil 3, Star Citizen \ תכנות ווב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

17. שלום. הדרישות - 4 ג'יגה זכרון פנימי מעדיף מעבד של אינטל(לא יודע למה) HD 1TB לפחות כמה שיותר שקט כרטיס גרפי שיהיה טוב למשחקים , כרגע יש לי את ה X1950 pro שאני מניח שהוא כבר נחשב לסבא אז כמובן שאני רוצה משהו יותר טוב ממנו. חנות בחיפה תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום לכולם, מחפש לפטופ קטן, 11.8" לחברה שלי. לא ממש בקיא בתחום... אין דרישות מיוחדות... אחריות כמה שיותר טובה, כמה שיותר קליל... אם יש חיבור HDMI זה יהיה בונוס נחמד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי חיפשתי פה דיונים דומים אבל כל הקישורים לא עובדים אז אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות במסגרת תואר ראשון במדמח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio מאמין שגם מכונות וירטואליות וכל מה שרלוונטי לתואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Boris Chernikov,

כבר פתחתי פה פוסט לפני כמה זמן אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מחדד תצרכים עכשיו..אני סטודנט מחפש נייד גם ללימודים אבל לא לקחת אותו איתי כל יום אלא מדי פעם כשממש צריך וגם נייד שיחליף תנייח הישן בבית. תכנות של C++ JAVA וכו' VISUAL STUDIO האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל מוכן גם להזמין מאתר אחר אם מומלץ פה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: ימים קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 אם ממש צריך יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL או LENOVO ? מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף:…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אשמח לקבל את דעתכם המקצועית: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5700 Tray ₪285 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5700ay לוח אם Gigabyte GA-G41MT-D3 ₪257 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950043 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪185 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪135 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS 512MB DDR2 PCIe ₪164 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T93GS512 מארז כולל ספק HEC 7KJ9 Black 250W ₪318 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-7KJ9 הרכבת מחשב …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Batels,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אם יש איפה לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לימודים, משחקים בקטנה וצפייה בסרטים(עם חיבור למסך גדול יותר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lol, Minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל מסך בסביבות…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 אין לי מושג מה כל הקטע של כרטיס טלוויזיה וכל זה אני רק רוצה מחשב מהיר שלא ייתקע לא מתוכנן OC המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק (אני חושב) זה WarCraft III או GunBound, לא יודע איזה מבינהם דורש גרפיקה יותר טובה אבל אלה לא משחקים עם גרפקה כבדה... אני מוסיף את ה149 לדיסק קשיח 160 ג'יגה לשדרג עוד משהו? או שבכלל לא לקחת? לי זה דווקא נראה דיי טוב Pentium 300A Pentium III 800MHx or higher 64MB 64MB+ i740 (with 3D accelerator support) Any 3D-accelerated card 8M+, DirectX8.0 support required Over 8MB+, DirectX 8.0 or higher version required. 98 or higher 98 or higher 5.5 or higher 5.5 or higher אלו הדרישות מינימום…

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכולם חשוב לי לציין שהידע שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד, לכן אני הולך להסתמך הרבה מאוד על חוות הדעת שאקבל כאן, לפני שאני קונה מחשב חדש. קודם כל אני רוצה מחשב לגיימינג כבד נטו, משחקים כמו total war GTA V ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה כמה שיותר קטן,לכן השאלה הכי חשובה שלי היא אם מארז קטן עלול להשפיע על הביצועים או לגרום להתחממות יתר/שרפה של הכרטיס מסך. כשאני מדבר על מארז קטן אני מתכוון ל silverstone raven rz01 . טווח מחירים 5,000-5,500 גג, חובה למערכת הפעלה , אופציה למארז אלחוטי של מקלדת ועכבר..פחות קריטי, ניתן לוותר על המקלדת ועכבר לטובת ציוד יותר טוב. כמה מהמפרטים שקיבלתי 1: מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.