ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב לאחר הקטן ניג'ס לי ת'שכל על מחשב רציתי את העזרה שלכם,רציתי לחכות עד ה "הנחלם",אך הוא לא רצההה...אז מה שרציתי מכם זה לבנות מחשב פשוט...שיחזיק את כח המשחקים כולל קרייסיס לעוד ככה שנה-שנתיים,כי אבא שלי יקנה לי בסוף השנה הזאתי או במחצית הראשונה של השנה הבאה אז רציתי מחשב שיחזיק עד אז ועוד קצת...הכי חשוב שיהיה מהיר איכותי,בעל ביצועים ושלא ייתקעע שכחתי לציין שאני מתכנן לקנות אותו לקראת ינואר אז ככה כמה דגשים מעבד-מה שתרצו QUAD או DUAL CORE מסדרת הפנרין החדשה,תלוי מה נכנס בתקציב לוח אם-שיתאים לו עם אפשרות לשים DDR 3 ואם יש גם לוח לתושבת של הנחלם שייצאאא מה טובב(אבל עוד פעם השאלה אם נכנס בתקציב) זכרון-אני חושב על זה 2 ג'יגה בשתי סלוטים או 4 בארבע סלוטים כרטיס מסך-לדעתי לוקח מ…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה מחשב חדש ורציתי חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי: מעבד - AMD 5900x לוח אם - ASUS Rog Strix x570-E Gaming זכרונות - G.Skill Trident Z Neo 32GB 2X16 3600Mhz CL16 DDR4 RGB או Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance RBG PRO כונן קשיח - Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 כונן קשיח נוסף (נשאר מהמחשב הישן) - WD Purple 2TB ספק כוח (נשאר מהמחשב הישן, נקנה לפני שנה וחצי) - seasonic 750w gold+ קירור נוזלי - Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM SE 240mm מאווררים נוספים - Corsair LL120 RGB 120mm Dual Light Loop White RGB LED PWM Fan (ארבעה) מארז - Corsair 4000D Airflow TG Case כרטיס מסך - מתלבט אם לקנות עכשיו rx6800xt או rtx3080 או בכלל לחכות ל3080ti. ה…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים, לאור ניסיון מוצלח יותר מפעם אחת בפורום הזה, מנסה את מזלי שוב בתקווה להיעזר בכם ובידע שלכם תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה. אם לא חייב מעדיף לא להגיע לתקציב המקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בדגש על תוכנת הנהלת חשבונות - ריווחית (תוכנות דומות - קוד בינה, פריורטי) ומיילים בתוכנת אאוטלוק (Outlock) של אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' …
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב נייד שהיה כמה שיותר חזק למשחקים כבדים ,עם מסך כמה שיותר גדול ,בלי הקפי ,לא איכפת לי עם יצא כבד ומסורבל ,העיקר לקבל משהו איכותי וחזק במיוחד במחיר הנ"ל ,אם אפשרי לפעולה ארוכה כמה שיותר לבטריה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם השלט: http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-Notebook-Laptop-ExpressCard-Remote-Control-R1_W0QQitemZ200436652574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf49a1e יתאים ללפטופ שלי - ASUS G51VX *יש צורך במתאם IRDA רגיל/מיוחד ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכותרת דיי מתומצתת אני אפרט, זקוק למפרט לחלקים הבאים לוח אם, מעבד, ספק, זכרונות וכרטיס מסך. כל השאר יש לי. תקציב 3000 שקל. מה הדרישות: - עבודה שוטפת עם מס' תוכנות כבדות של אדובי בו"ז (פוטושופ, פלאש, דרים וויבר כ'ו) - לבמידה וארצה להריץ איזה משחק פעם ב, שלא יקרטע לי אחרי שנה אני רוצה שיריץ משחקים בצורה מעולה(אני לא גיימר מה שכן, איזה רד אלרט 3 או איזה ניד פור ספיד מידי פעם). - צפיה בסרטים ב full HD ללא גמגום גם כן חשוב לי נורא. המחשב שלי מחובר בין היתר ל LCD 32 שלי ... - אני ממדל(3dsmax) מודלים כבדים מידי פעם(לא כמקצוע מה שכן) אז ארצה שגם זה ירוץ חלק. - לטובת כל אלה אני חושב שחשוב שיהיה 4 ג'יגה זכרון. במידה ולהערכתכם מומלץ לי להוסיף תקציב על מנת להגיע לבי…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט עד הסכום הנקוב. אין צורך בשום ציוד היקפי, אין צורך ב-OC או רכיבים מיוחדים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אז ככה שהמחשב פועל ומחובר לחשמל אז הסוללה לא נטענת,רק ברגע שאני מכבה את המחשב היא מתחילה להטען.. אני יודע שהיא אמורה להטען גם מתי שאני עובד במחשב,צריך בסך הכל שהוא יהיה מחובר לחשמל. אבל לא פשוט כתוב לי למטה איפה שהסוללה : (מחוברת,לא נטענת) מה אני צריך לעשות ? תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא והמחירים? E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE GAG31M-S2C Retail 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ^כפול 2 LG GH-22NS40 X22 BLACK SATA Geforce 9500GT 1GB mb DDR2 PASSIVE DUAL DVI Retail 6227-CA Black/RED PSU450W With 2 X SATA ACER X193WBD 19 Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK Genius F-120 HI FI Multimedia 2.0 Speakers סך הכל 3 אלף הנה המחירים לפי פריט E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G ₪ 372.29 ₪ 51.95 EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE ₪ 294.37 GAG31M-S2C Retail ₪ 242.42 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ₪…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בחוות דעת על המפרט הבא, שישמש למשחקים ותוכנות כמו מטלב, סוליד וורקס מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 990 ש"ח קירור: Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש"ח זכרון: 2GB Kingston x2 580 ש"ח דיסק קשיח: 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 360 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של GIGABYTE בתצורת SLI 1990 ש"ח צורב: DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) LG 120 ש"ח מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) 550 ש"ח ספק כוח: 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) SEASONIC 375 ש"ח מסך: W2443T 23.6'' LCD …
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים וממש קצת גיימינג (Team fortress ולא הרבה מעבר) גודל מסך 15.6 משקל הנמוך האפשרי במידה ועונה על הדרישות עדיף יציאת HDMI לא צריך בלוטות' או משהו כזה 320GB מינימום כונן רגיל , אין צורך באחריות בינלאומית ואם אפשר לקבל מערכת הפעלה אז כמובן עדיף. אנא עזרו לי למצוא משהו טוב במחירים הנ"ל, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב הנייד שלי VOSTRO 1500 לכרטיס מסך יותר טוב כדי שיריץ לי את המשחקים החדשים. האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב נייד של דל מהאתר של "delloutlet" אשמח לקבל חוות דעת על רכישה מהאתר של דל עודפים אני מעונן במחשב למשחקים אני לא שחקן ותיק או כבד אני רק מתחיל אבל אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק לי משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי ואחרים ראיתי באתר כמה מחשבים אני אצרף את המפרט שלהם בנוסף לקישור כל המסכים הם 17" • Studio 17 - 1747 Laptop • Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) • Genuine Windows 7 Home Premium • 500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) • 4 GB DDR3 SDRAM 1066MHz (2 DIMMs) • 8X DVD +/- RW Drive • 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.asp…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים ברזולוציה גבוהה כמו GTA IV שאני מקווה שיצא למחשב.. ושיפעיל משחקים של השנים הקרובות המפרט אמור לכל הכל חוץ מצורב רמקולים ומסך. לא צריך OC ולא כלום. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לחברי נשרף הלוח אם ויש לו תקציב נמוך יש לו DVD , הארד דיסק , סטיק זכרון של 512 , כרטיס מסך (AGP) , זקוק מכם למעבד + לוח + מארז וספק למרות שיש לו ספק ג'נרי + פנטיום 4 2.4 על סוקט 478 אפשרות ב' היא להשתמש בחלקים שיש לו אבל מומלץ שלא אין דרישות מציוד הקפי , צורך במחשב בסיסי לכן תקציב נמוך
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-