ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט מחשב שיהיה עם מעבד של אינטל ומארז אפולו וצריך לו גם ספק,לוח ,זיכרון,כרטיס מסך חזק ככל האפשר כי המחשב מיועד למשחקים בקיצור הכל חוץ מדברים חיצונים ועוד משהו מאוורר למעבד שיהיה טוב שהמעבד יהיה קר
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים להלן המחשב שבניתי לפני שידעתי על הפגם המדובר של INTEL, בתחתית תראו את האלטרנטיבה של המעבד ולוח האם שבחרתי לאחר מכן: CPU: Intel i5 2gn 2400 TRAY. MB: Asus P8h67-m HD: WD Black 1 TB wd1002FAEX MEMORY: GSKILL CL7 f3-10666 cl7d DVD B: Sony Ad-7260S Case: TT Soprano vg-7000bws. Supplier: HEC win+ 700W GG: Sapphire ATI HD 6950 2GB CPU COOLER: Zalman CNPS 7000c- alcu. לאחר שהבנתי מה קורה עם INTEL בחרתי ב: Phenom II X4 965 tray ועכשיו לשאלות החשובות: 1. איזה לוח אם כדאי לקחת עם המעבד הנ"ל? 2. האם המפרט בסדר? מה הייתם משפרים ולמה? (תוך כדי שמירה על התקציב + - , הנחת היסוד הינה שהתקציב הנ"ל נע בין 4300-4600 עם מעבד AMD) 3. למעשה תכננתי להישאר עם מסך ה-LG 19 שלי, גילו כבר…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי... יש פיתרון? כיול אולי? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי, אני בונה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, והורדות של סרטים באופן כללי. ובין היתר כמה תוכנות של סרטוט ארכיטקטורי (רווית ואוטו-קאד) ותוכנות בורסה לסוגיהן. חשבתי על מפרט ואני מעוניין לקבל חוות דעת. מעבד E2180 לוח GigaByte GA73PVM זכרון 2GB קינגסטון 800Mhz דיסק 500GB sataII Seagate כל המפרט כולל מארז+ספק מגיע ל1200 שקל ואני מרכיב לבד. האם הרכיבים מתאימים בכך שהם מנצלים את הביצועים המקסימלים בניהם (לוח-מעבד-זיכרון)? בכמה ישפר את המערכת מעבד E2200? יש למישהו המלצות אחרות - אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-2600K Box כרטיס מסך xfx hd 5970 2gb black edition ddr5 dual devi display port eyefinity ready לוח אם Asus P7H55/USB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח נוסף Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון RAM Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 זיכרון RAM נוסף Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 כונן Blu-Ray משולב צורב Samsung SH-B083 DVD מארז Antec Dark Fleet DF-35 קרור למעבד CoolerMaster V8 כרטיס רשת D-Link DWA-547 PCI מאוורר למארז Atec Big Boy 200mm רציתי מחשב לבית חזק מאוד למשחקים להרבה שנים מחיר 8800
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחשב מיועד לנער בן 13 הוא רוצה נייד כי זה תופס פחות מקום וזה יותר אסטתי אין הרבה דרישות, 99% מהשימוש יהיה בבית מחובר לחשמל, ולכן מסך מ15" ומעלה. תודה. המחשבה היא ללכת על משו בסגנון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 אין חנויות מחשבים נורמליות באזור פ"ת ולכן הקנייה תתבצע באיבורי KSP או באג.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת מה האלמנטים שגורמים למחשב להיות שקט כי שקט זה סופר חשוב לי.. ומה אתם אומרים על המפרט? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤774 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤446 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF מארז ללא ספק NZXT Hush Black ¤336 כמות:1 http://ww…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לידידה שלי את הנטבוק המדובר ואני לא מכיר את הדגמים שלו... מה הדגמים שיש לו ? מפרטים ? איך אני מזהה את הדגם שיש לה ? מה להגיד לה לבדוק ? CPUZ ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב לאחר הקטן ניג'ס לי ת'שכל על מחשב רציתי את העזרה שלכם,רציתי לחכות עד ה "הנחלם",אך הוא לא רצההה...אז מה שרציתי מכם זה לבנות מחשב פשוט...שיחזיק את כח המשחקים כולל קרייסיס לעוד ככה שנה-שנתיים,כי אבא שלי יקנה לי בסוף השנה הזאתי או במחצית הראשונה של השנה הבאה אז רציתי מחשב שיחזיק עד אז ועוד קצת...הכי חשוב שיהיה מהיר איכותי,בעל ביצועים ושלא ייתקעע שכחתי לציין שאני מתכנן לקנות אותו לקראת ינואר אז ככה כמה דגשים מעבד-מה שתרצו QUAD או DUAL CORE מסדרת הפנרין החדשה,תלוי מה נכנס בתקציב לוח אם-שיתאים לו עם אפשרות לשים DDR 3 ואם יש גם לוח לתושבת של הנחלם שייצאאא מה טובב(אבל עוד פעם השאלה אם נכנס בתקציב) זכרון-אני חושב על זה 2 ג'יגה בשתי סלוטים או 4 בארבע סלוטים כרטיס מסך-לדעתי לוקח מ…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה מחשב חדש ורציתי חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי: מעבד - AMD 5900x לוח אם - ASUS Rog Strix x570-E Gaming זכרונות - G.Skill Trident Z Neo 32GB 2X16 3600Mhz CL16 DDR4 RGB או Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance RBG PRO כונן קשיח - Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 כונן קשיח נוסף (נשאר מהמחשב הישן) - WD Purple 2TB ספק כוח (נשאר מהמחשב הישן, נקנה לפני שנה וחצי) - seasonic 750w gold+ קירור נוזלי - Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM SE 240mm מאווררים נוספים - Corsair LL120 RGB 120mm Dual Light Loop White RGB LED PWM Fan (ארבעה) מארז - Corsair 4000D Airflow TG Case כרטיס מסך - מתלבט אם לקנות עכשיו rx6800xt או rtx3080 או בכלל לחכות ל3080ti. ה…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים, לאור ניסיון מוצלח יותר מפעם אחת בפורום הזה, מנסה את מזלי שוב בתקווה להיעזר בכם ובידע שלכם תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה. אם לא חייב מעדיף לא להגיע לתקציב המקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בדגש על תוכנת הנהלת חשבונות - ריווחית (תוכנות דומות - קוד בינה, פריורטי) ומיילים בתוכנת אאוטלוק (Outlock) של אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' …
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב נייד שהיה כמה שיותר חזק למשחקים כבדים ,עם מסך כמה שיותר גדול ,בלי הקפי ,לא איכפת לי עם יצא כבד ומסורבל ,העיקר לקבל משהו איכותי וחזק במיוחד במחיר הנ"ל ,אם אפשרי לפעולה ארוכה כמה שיותר לבטריה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם השלט: http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-Notebook-Laptop-ExpressCard-Remote-Control-R1_W0QQitemZ200436652574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf49a1e יתאים ללפטופ שלי - ASUS G51VX *יש צורך במתאם IRDA רגיל/מיוחד ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכותרת דיי מתומצתת אני אפרט, זקוק למפרט לחלקים הבאים לוח אם, מעבד, ספק, זכרונות וכרטיס מסך. כל השאר יש לי. תקציב 3000 שקל. מה הדרישות: - עבודה שוטפת עם מס' תוכנות כבדות של אדובי בו"ז (פוטושופ, פלאש, דרים וויבר כ'ו) - לבמידה וארצה להריץ איזה משחק פעם ב, שלא יקרטע לי אחרי שנה אני רוצה שיריץ משחקים בצורה מעולה(אני לא גיימר מה שכן, איזה רד אלרט 3 או איזה ניד פור ספיד מידי פעם). - צפיה בסרטים ב full HD ללא גמגום גם כן חשוב לי נורא. המחשב שלי מחובר בין היתר ל LCD 32 שלי ... - אני ממדל(3dsmax) מודלים כבדים מידי פעם(לא כמקצוע מה שכן) אז ארצה שגם זה ירוץ חלק. - לטובת כל אלה אני חושב שחשוב שיהיה 4 ג'יגה זכרון. במידה ולהערכתכם מומלץ לי להוסיף תקציב על מנת להגיע לבי…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט עד הסכום הנקוב. אין צורך בשום ציוד היקפי, אין צורך ב-OC או רכיבים מיוחדים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה שהמחשב פועל ומחובר לחשמל אז הסוללה לא נטענת,רק ברגע שאני מכבה את המחשב היא מתחילה להטען.. אני יודע שהיא אמורה להטען גם מתי שאני עובד במחשב,צריך בסך הכל שהוא יהיה מחובר לחשמל. אבל לא פשוט כתוב לי למטה איפה שהסוללה : (מחוברת,לא נטענת) מה אני צריך לעשות ? תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-