עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yossi-R,

ואם כדאי לחכות לחודש הבא ?המחירים יירדו משמעותית?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. Started by Shablool,

אני צריך מחשב נייד מאוד חזק שיוכל להריץ משחקים רציני עזבו את המחיר כרגע פשוט תנו את הטוב ביותר ... תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה? גלישה, שמירה ועיבוד תמונות דיגיטליות, סרטים, המרת פורמטים למוסיקה וסרטים, משחקים וכו' א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא משתמש בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by avk,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בסביבה המפרט : מעבד:Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיס מסך:PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כרטיס קול: 5.1 channel audio-out S/PDIF צורב: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R ציוד רשת: On Board 1000 מארז:2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדת: 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר:MOUSE PS2 + roll רמקול: 400 W מסך:MAG 17'' 786 PF FLAT סה"כ: 5315 ש"ח קודם כל לפני שיתחילו השאלות סטייל "לא עדיף שתוריד את הכרטיס קול ואת העכבר ועוד כמה דברים" ? אז ככה שאי אפשר.המחשב הזה בא קומפלט.אם היה אפשר הייתי מוריד את המקלדת,את הכרטיס ק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום מחשב עריכת והמרת וידאו + משחקים לילד בן 8 (לא גיימר) אופציה1: לוח אם אינטל BLKDG965WHMKR - דרוש פיירוייר + 3 PCI מעבד DUO E6400 זכרון 2X1G KINDSTONE kvr667d2n5k2 2 דיסקים 250G WD WD2500KS כ מסך ASUS EN7300GT Silent murc HN30N מארז 6AR6_AL ספק HEC WIN550 מסך LG L1970HR קירור ZALMAN CNPS8000 רמקולים S380 של קריאטיב מקלדת+עכבר מיקרוסופט או לוגיטק סך הכל 8100 ל-5 תשלומים שאלות למפרט: 1) כרטיס מסך: האם מספק או שמספיק 7100GS או שנחות 7600GS? 2) זכרונות: האם 667 או 800? 3) קירור: האם מספק? 4) לוח אם: אוציות אחרות באינטל או ASUS או GB? 5) מסך? באותו תקציב לצרכים הללו? בתודה מראש, יהודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nadaviz,

אני רוצה לשדרג את המחשב (סוף סוף) אבל חושב לשמר חלק ניכר ממה שיש לי היום במערכת מה שבטוח צריך זה מעבד, לוח אם ומארז ועל השאר אפשר להתווכח המחשב הנוכחי: D820 על 945 --->אני נשבע שזה מריץ COD5!!! 3G DDR2 667 מארז בלאי כרטיס מסך 7900GS כרטיס קול X-fi Platinum Arctic freezer pro 7 Enermax Liberty 400W HD: 160GB, 250GB, 500GB 1. מה התקציב? לא מעוניין לעבור את ה-4K אבל מוכן להשתכנע תמיד 2. מטרות המחשב? משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, יצירת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? נחזור לזה בסוף... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעבד של אינטל, כאילו דה? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by alexbak,

אני מתעתד לקנות מעבד שיהיה מבוסס core2 או ה 7250 או ב 7300. שניהם תומכים ב 64 bit לפי הבנתי. איזה מע' הפעלה מומלץ לקנות עבורם? האם ה 64bit או הגרסה הישנה יותר? האם תשובתכם תקפה לויסטה, XP או הפצה של לינוקס. תודה!

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  10. היי, דבר ראשון לביוקרטיה: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - בFHD!, תכנות * גודל המסך - בין 13.3 ל14.1 * משקל רצוי - לא קריטי..אבל בגבולות הסביר, אני חושב שהממוצע הוא בערך 2.3~2.5 (כולל סוללה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סביר- שוב הממוצע שיש היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - הייתי רוצה DVI או HDMI, אבל מוכן להתפשר ללא, חשוב שיהיו יותר מ2 USB. ESATA זה גם יתרון (אפילו כקומבו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לא מעניין * צורב DVD? - נחמד, אבל מוכן לקנות בנפרד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - קונה רק בארץ ורק מחנויות מוכרות (יבואנים רשמיים!) * האם יש לכם העדפ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי כולם, כבר הרבה זמן שאני חושב על קניית מחשב נייד חדש. אני מצאתי שני דגמים שדי מצאו חן בעיני, כל אחד מסיבותיו שלו. כמובן שאשמח אם תציעו לי גם דגמים אחרים: Dell Vostro 5470 - יתרונות: הוא דק כמו סוללת AA. במארז שלו גימורי מתכת ובכל זאת הוא שוקל רק 1.6 קילוגרם. קורא טביעות האצבע. אהבתי מאוד את העיצוב החיצוני שלו (למרות שזה יהיה השיקול האחרון ביותר, אם בכלל). חסרונות: יש לו רק 4GB של זיכרון RAM. רזולוציה של 1366X786. http://fre.co.il/items/354639 Lenovo IdeaPad Flex2 14 - יתרונות: יש לו 8GB RAM. רזולוציית FHD. מאיץ הגרפי 840M. המקלדת המוארת וקיפול המסך הם פיצ'רים נחמדים, אבל אני לא חושב שאני כל כך אשתמש בהם. חסרונות: עיצוב פלסטיקי שנראה לי עבה וכבד. 2 קילוג…

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. היי אני מחפש מחשב נייד עם דרישות מסוימות (אחרי שכבר ביררתי כמה דברים) רצוי מאוד דל / לנובו / ובמיוחד אסוס. כולם בגלל עניין האחריות מארה"ב לארץ. הצרכים - מחשב להפקת אודיו וסאונד, ומחשב סטודנט, וצפיה בסרטים. ההעדפות: מסך 15.4 עם יכולות HD, כרטיס מסך - לא משנה כל כך, אפילו מובנה יעשה את העבודה, רק עם יציאת HDMI, כונן קשיח - רצוי מאוד 7200RPM, ידוע שנדיר... / יקר זכרון - 4GB ב800MHZ, ואולי אפילו כדאי / אפשר ביותר? מעבד - אם אפשר במחיר לדחוס T8100 זה יהיה נהדר. אני מרגיש מאוד מיושן אם אני קונה T5800. יש לי ממש משיכה למקלדת מלאה, עם מספרים בצד, אבל אני לא מעוניין במחשב גדול או כבד מדיי ; הרבה על ל3 ק"ג נראה לי קצת יותר מדיי... סוללה - רצוי 9 תאים. ומאוד חשוב כם שלא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Arel Kataev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, DCS WORLD. BF4, GTA V - סימולטורים כבדים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SensatioN,

בקרוב אני הולך לקנות מחשב, מה אתם אומרים על המפרט הזה.. [ללא OC] AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester 1,850 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 299 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,900 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 574 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 3,090 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 398 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 33 ש"ח ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 ש"ח Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan 527 ש"ח Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח סה"כ 10,360 …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז ככה בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב (אחרי שנמאס לי לחכות למעבדי Ivy Bridge) את המפרט הרכבתי לפי המפרטים שיש באתר עם מספר שינוי שמתאים לי הייתי רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי החלקים שבחרתי ואם צריך להוסיף/לשנות משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת +-500 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי הוא משחקים כמו Call of duty, Star craft , Diabllo 3 , GTA V ומשחקים חדשים שיצאו בקרוב עם הגדרות גרפיות בינוניות/גבוהות בנוסף עבודה עם תוכנת Visual studio 2010 ,windows 8 3. האם יש צורך בציוד הקפי? בעיקרון לא אבל אם יש הארדיסק 1 TB במחיר סביר ניתן לקחת אותו בחשבון 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי בכלל מעבד - Intel Core i5-2500 box/trey לוח אם - P8Z68-V LX s1155 C…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Asus N73SV-TZ227V‎ ‎Model Name‎ ‎N73SV-TZ227V‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎6GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB + 1 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB + 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎17.3'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Blu-ray Writer‎ ‎ Webcam‎ ‎2.0 Mega Pixel web camera ‎ ‎ Sound‎ ‎Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicFocus‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V2.1+ED…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. גודל מסך: מ-12 ועד 15.4 משקל: שיהיה בתחום ההגיוני לכל גודל מסך. זמן סוללה: יש עדיפות לזמן ארוך מהרגיל [לפחות 6 תאים] יציאות: אני לא יודע באמת, אבל שיהיה "בר-חיבור" למסך חיצוני וכל דבר הגיוני אחר בלוטות': זקוק לו נואשות :] דיסקשיח: לפחות 250, אם אפשר יותר [ולא פחות מ5400] אז בכיף. עם צורב דיוידי. אחריות סטנדרטית בארץ והעדפה ללנובו כנראה. הערות: המחשב ישמש ללימודים, האזנה למוזיקה [בעיקר-יתחבר למערכת רמקולים 2.1 איכותית], סרטים קצת ואינטרנט. חשוב שהמחשב לא יתחמם הרבה, ויהנה מאיכות "עיסקית"-משהו. המסך צריך להיות מט, לא זוהר בווהק וכאלה. כרטיס מסך לא חשוב לי כלכך, במגבלות התקציב כנראה יש עדיפות לבילטאין. שיהיה שקט [חשוב] ושיהיה מהיר! מולטיטאסקיג טוב! אין לי סבלנות למחשב איטי :…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  18. CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור] יתאים ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by דובי770,

היייי היו בשימוש פחות משעה. לא בשימוש בשבילי, הגיעו עם המחשב שקניתי, כי היה מבצע מאוד טוב. כמה אוכל לקבל עליהם? במצב חדש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by אליק,

הגיע הזמן להתחדש=] אני צריך מחשב לגיימרים תקציבי הוא 8 אלף ש'ח מטרות המחשב: משחקים כבדים והורדות אני צריך שהמחשב יכלול מקלדת שלא עולה על 200 ש'ח שיהיה מארז נחמד,משהו שיראה עצבני=] שהמחיר יכלול הרכבה +בדיקה מחשב שקט,לא בהגזמה - פשוט שלא יעשה לי חריקות הדרישות מהמחשב שהוא יריץ מצורה מקסימלית++ את המשחקים- קריסיס,קול אוף דיוטי4,קונטר סטרייק סורס ועוד דרישות מיוחדות: כרטיס קול חזק+++ [move]תודה לעוזרים[/move]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by roma4k,

המפרט המעודכן בתגובה האחרונה. יום טוב לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות מחשב חדש, וחשבתי כבר על אפשרות למפרט. אני אשמח אם תעייצו לי מה לשפר, לשנות, הערות... המטרות של המחשב הם שונות. איני גיימר כבד - למעשה כבר מספר שנים איני משחק כלל, עקב חוסר במחשב נורמלי. עם זאת, אני ארצה לשחק במשחקים במחשב החדש, על כן בחרתי כרטיס מסך שאני חושב שמתאים בשבילי. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, הורדות ונושאים כללים בעיקר. יחד עם זאת לא ארצה להתקע עם מחשב שיזחול כאשר מפעילים דברים רבים. אולי לעתים יהיה שימוש בפוטושופ, או בקידוד של אודיו ווידאו. אך אם ההבדל בין אינטל ל AMD בקידוד הוא דקות בודדות אין זה איכפת לי. המפרט: 1) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 2) לוח אם: …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by redti,

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by gonecrazy,

אני שמתמש ב GIGABYTE W468N. מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה XP ו 7. עבדתי על ה XP כשפתאום על המסך הופיעו פסים ורודים והוא נתקע. כיביתי והדלקתי אותו ומאז עולה לי תחילה מסך לבן, אחריו מופיע מין מסך אפור(כמו צילום של הירח מהחלל בשחור לבן) ולאט לאט הוא דוהה לצבע שחור, שרואים עליו שהוא דלוק. ניסיתי ללחוץ על F2, כדי לראות אם יעלה ביוס או שהצבעים יהבהבו בצורה אחרת, כלום. קצת רקע, הייתה לי בעיה ב וינ 7 שהכרטיס מסך היה מפסיק לעבוד, התמונה הייתה קופאת, מופיע מסך שחור ואז חוזר עם הודעה שהכרטיס מסך נתקע ואותחל מחדש. לא יודע אם זה קשור, אבל לפי חיפושים שביצעתי באינטרנט, אין לבעיה הזאת כל כך פתרון. מאיפה מתחילים לטפל?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.