ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, אני כבר לא יודע מה לקנות...כל אחד אומר משהו אחר ואני גם ככה לא מבין גדול במחשבים אז אני רק מתבלבל יותר.. התקציב שלי 5000 +- יש למישהו הצעה למחשב טוב כולל מסך (wide??) וכרטיס מסך טוב ?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שיסחוב משחקים עד כמה שאפשר ב 2000 ש"ח. אני לא צריך מסך (יש) אני לא צריך כרטיס מסך - קניתי X1950PRO לפני חודש וחצי אפילו ספק אני לא צריך - יש לי HEC 450W בן חודש וחצי וגם ללא ציוד הקיפי. מה ארצה: מעבד כמה שאפשר חזק (לא משנה AMD או אינטל). זכרון 2 GB. לוח אם נורמאלי (של Gigabyte ?) דיסק קשיח (לא צריך יותר מ 250 GB). מארז שיחזיק את הכל. אני לא מתכנן OC תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מפרט ב3000 למשחקים (לא כבדים), אופיס ואינטרנט. ללא מסך ללא מקלדת ועכבר תודה
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים או אמור להגיע אליי עוד שבוע הייתי רוצה לדעת את דעתכם אל המחיר ו המפרט הורכב ונקנה מ TMS דרך אגב איך המסך הזה ? מישהו מכיר אותו ? אם כן דעה בבקשה ( כמו כן המחשב רק למשחקים וצפייה בטלוויזיה זה למה אני רוצה לדעת אם המסך טוב ) מעבדים: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz ( overclocked to 3.10 Ghz ) 8MB Conore Stepping go OEM לוח אם: Gigabyte GA -P35-DS3L Conore Support GP35DS3L מארז: NZXT Apollo Black קירור למעבד: Thermaltake V1 CL-PO401 ספקי כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V קירור למארז: glaciatlech 120mm case fan entering bearing 18dba 36 CFM זיכרון: Transcend 2GB 2x1GB DDR-667-CL5 קשיחים למחשבים שולחניים: WD 320GB 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך:…
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4 אלף מיועד למשחקים כבדים לא oc יש לי מסך וצורבים חובה יציאה אופטית -עם יש רעיון של כרטיס חיצוני לאופטי גם טוב (כדי להגדיל את המבחר של הלוחות). תודה רבה :-*
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל למכור מס' חלקי מחשב שלי ואני לא בטוח איך לתמחר אותם,אשמח לעזרה. החלקים: מעבד : amd athlon xp 2500 ram ddr: 1.5GB כרטיס מסך: radeon 9600 XT לוח אם : abit nf7
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש קצת למשחקים לא כבדים,בצפר מוזיקה וסרטים בעיקר חשוב שיהיה לו חיבור איכותי לטלויזיה המשקל לא חשוב... חשבתי ללכת על ה1520 אבל יש מלא דגמים ולא ידעתי איזה לקחת... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי תקציב 5000 שקל ואני צריך מחשב חזקקק למשחקים יש הצעות? רק עם אפשר כרטיס מסך של Gefroce 8800GTS תודה
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסכום של כ-3500 (עם אפשרות לחריגה במידה ויש כדאיות לכך). מבדיקת המפרטים הקיימים נראה לי כי אני צריך שילוב של מספר מפרטים. עבודה משרדית - מסמכים גדולים, מצגות מורכבות, טבלאות אקסל גדולות, דואר אלקטרוני, גלישה, מספר רב של מסמכים פתוחים וכו' גרפיקה - עיבוד תמונות דיגיטליות בסיסי, עבודה עם תוכנות כגון ARCGIS, ARENA סרטים - המחשב יהיה מחובר לממיר להקלטת סרטים (יש לי כבר PVR150 שיועבר למחשב החדש), אבל ימצא בחדר העבודה ולא בסלון לא מיועד למשחקים יחובר בשלב זה למסך CRT 19 קיים מערכת הפעלה - בשלב זה XP, בעתיד מעבר ל-VISTA (כשתתייצב) לא מעדיף כרטיס מסך משולב, אין העדפה ל-INTEL או AMD
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, מוסיקה , לימודים (תוכנות גרפיות כמו solid works, תכנות בשפת C..) וגם קצת משחקים התקציב שלי הוא כ 5000 +-. קבלתי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD זכרון KINGSTON 1G DDR-2 800MHZ X 2 כ.מסך GF8500GT 512MB PCIE צ.ק דיסק קשיח YS 250GB 16MB SATA2 WD מארז ידית כסוף שחור USB קידמי לוח ג'יגהבייט GA-G31M-S2L צורב LG DVDRWX18 DL שחור סט אלחוטי מיקרוסופט DESKTOP 1000 רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 מסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG סה"כ לתשלום : 5100 ש"ח עד 5 תשלומים מה דעתכם? כדאי לי לשנות משהו?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כאשר אני מסיים עבודה עם הנייד, האם עדיף לכבות אותו או לסגור את המסך ולתת לא לעבור למצב שינה? (hibernate) ובכל מקרה, האם להשאירו מחובר לחשמל או לנתקו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להגיע אליי בשבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על העסקה שעשיתי ... intel Q6600 קירור למעבד- coll master לוח אם - gigabyte-GA-P53-DS3L זיכרון - kingston-2X1024-DD2-800 מארז - EZ COOL 450W דיסק קשיח - 320GB -W.D כרטיס מסך - ASUS 8800GT 512MB כרטיס קול - 5.1 SOUND MAX כרטיס רשת -10\100\1000 מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? איך המארז ? מישהו מכיר את הקירור למעבד ? הסכום הכולל של הכל יצא 5500 שקל (עם מקלדת+עכבר מייקרוספט אופטי אלחוטי + רמקולים קרייאטיב 2.1 + צורב DVD ) המפרט הזה יריץ את כל המשחקים החדשים בהגדרות גבוהות חלק ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עמכם הסליחה על כפל ההודעות (אולי האנגלית שלי משובשת מדי להבנה...) המחיר לקניה בארה"ב, בתקווה, במבצעים של מחר...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=E6850-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he המחשב הזה יעבוד לי על הגדרות גבוהות במשחקים כבדים כמו CRYSIS ?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
משחקים רגילים לא משהו חזק יותר מידי. הצעה שיש לי מ bug מצורפת . אני מעדיף את המפרט מiqpc [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר של אייבורי ומצאתי תנייד הבא... ב-6000 שקל... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315 http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1307&maincat_no=135 הוא שווה? תודה...!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים כבדים תקציב של 7k ...אפשר חריגה קטנה... אני מעוניין גם במסך 22" LG או סמסונג .. תציעו מפרטים...תודה
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עיקר השימוש: אינטרנט, office, מוזיקה, סרטים, עריכת וידאו ביתית. לא ברור לי מה זה בדיוק OC. דיסק1: בסביבות 160-250G. דיסק2: 500G למטרת גיבוי סרטים, מוזיקה, תמונות במסגרת הרשת ביתית. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה ואני זקוק למפרטים למחשב לשימוש משחקים תוכנות גלישה וכדומה.. כולל ציוד הקיפי , ללא מסך. התקציב הכולל הוא 2500 שקלים. כן אין הרבה כסף אני יודע אבל בזה נאלץ להסתפק.. עוד משהו אין לי מושג במעבדים החדשים האלה כפולי ומרובעי ליבה אז באמת אל תשימו סתם מפרטים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 643 צפיות
-