ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח - אולי עם חריגה של 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? זום, גלישה, אופיס בסיסי, נטפליקס, וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למשקל קל, איכות בנייה / גימור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל Windows 10, לא כולל אופיס 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' US…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם בקשר לכמה מחשבים ניידים.. המטרה היא בעיקר ללימודים, לסרטים ומוזיקה.. שימוש רגיל.. מצאתי שלושה מחשביים שנראים מתאימים.. החומרה שלהם די טובה.. אבל הייתי שמח לקצת ניסיון אישי אם תוכלו להגיד את דעתכם או יותר טוב לכתוב את ההתרשמות ממש מתפעול של אחד מהם אני ממש אשמח.. תודה רבה לכולם מראש!!!! http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4485&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4354&CatCode=315
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תודה לכל מי שנכנס. לאבי יש יומולדת, והחלטתי לקנות לו מחשב, השימושים הם כמובן לאינטרנט, עריכת תמלילים ותו לא, אפילו לא סרטים לדעתי, והשימוש במחשב לא יהיה מרובה. קיימים כבר מסך, מקלדת ועכבר, ככה שכל מה שנשאר זה רק המחשב עצמו, ובהתחשב בשימוש, אני לא חושב שאפילו יש צורך ביות מP4 2.4 עם 512 זכרון, אבל מכיוון שעברנו את העידן הזה... אז בניתי משהו בסיסי אחר P: (זכרו, המטרה של המפרט להיות כמה שיותר זול, ולהריץ ישומי XP בצורה חלקה) CPU Price Units Total Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 280 1 280 Mother board Price Units Total ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 244 1 244 RAM DDR II 667Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 1GB Sam…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות עבודה, חבר שלי סוחר בבורסה. עם תוכנות כמו Meta Trader & AVA Traider התוכנות הללו עובדות במקביל ומציגות גרפים... יש צורך ליכולות עיבוד גרפים מהירות. הוא מעוניין ב- T500 של Lenovo שעולה 7400 ש"ח: http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2082-3GU~2~33.htm האם מומלץ? תנו חוות דעת על המחשב הנ"ל והמלצות על אחרים אם יש!?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל רכישת לפ-טופ לצרכים הבאים: אופיס, סרטים, אינטרנט והבעיה הגדולה: מאטלב. עכשיו, ללא המאטלב, הייתי הולך על מחשב פשוט ב-3000 ש"ח, אבל כך אני חושש שאני זקוק למעבד C2D וזכרונות חזקים יותר. מה דעתכם? כמו כן, אני לא רוצה להיות מוגבל ל-4GB בכמות הזכרון שניתן לפנות אליו. גודל וזמן סוללה פחות קריטיים. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתכוונן בעתיד הקרוב לשדרג את המחשב שלי למשהו טוב יותר (או רע יותר, תלוי מה התקציב) מטרת המחשב תהיה בעיקר לתוכנות אנימציה כגון 3DS MAX וCINEMA4D וגם לקומפוזיטינג עם AE ראיתי במהלך שיטוטיי ברשת שלAMD יש את המעבד הנ"ל שהוא בעל 8 ליבות ושאלתי היא (ויסלחו לי כל מביני הדבר כי אני לא מבין כלום) האם ישנה איזושהיא עדיפות למעבד הזה על פני i7 2600? קראתי כל מיני ביקורות על המעבד והם די בילבלו אותי לכאן ולכאן, מה שהבנתי זה שבמבחני רינדור הוא נתן תוצאות טובות ואילו במבחנים מבוססי משחק הוא לא כל כך הבריק. לגבי כרטיס מסך, יש לי כבר כרטיס FirePro של AMD אז כל מה שאצטרך מעבר למעבד זה בערך 8 גיגה זיכרון ולוח אם סביר שיסחוב את הבלאגן. מעבר לשימוש היום יומי המקצועי שלי, האם יהיה אפשר לשח…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת HP 2730p מארה"ב קראתי ב"דביק" כי יש אחריות בינלאומית למוצרי HP וודאי לעסקי . אבל לא ראיתי שום ציון לאחריות באתר של HP האם ידוע למישהו האם יש אחריות בינלאומית לדגם הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה\הורדות, עבודה משרדית מעטה, צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 10000ל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, פרימייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך, עכבר , מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=745658 מחשב נייד HP Compaq 610 VC266EA נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core 2 Duo דגם מעבד T5870 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR2 דיסק קשיח (GB) 320 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM בבאג הציעו עליו 3080 ש"ח. היעוד שלו זה מחשב ללימודים, אינטרנט , אופיס, תכנות בשפות שונות(דורש אקליפס ואפאצ'י), וגם איזה סרט פה ושם. כפול ליבה כבר טוב, 7200RPM זה אחלה. השאלה אם מישהו התנסה איתו? קצת מבאס אותי שהמסך שלו מבריק, המחשב טיפה גדול ומסורבל לסחוב אותו בתיק אני מניח. אבל הטווח הוא עד 3000 ש"ח.... :\ מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤179 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤347 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1170 סה"כ: ¤3851 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9 אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות.. ועכשיו לשאלות: 1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי ה…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במפרט ב4.5k אני צריך שמשחב יפעיל משחקים כבדים ויהיה טוב לשירות הבית והכי חשוב שקט תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברה לאחר חיפושים של מחשב נייד מצאתי את דגם הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 לאחר הוספת 2 ג'יגה זכרון והרחבת אחריות הוא יעלה לי בסביבות ה- 4K (שזה מסגרת התקציב שלי). האם מישהו מכיר את הדגם הזה ודומיו ? מה דעתכם עליו ? אני מתכוון לרכוש אותו בקרוב ולכן אודה לכם על תגובה מהירה. שכחתי לציין שמחשב זה מיועד לסטודנט אבל העדפתי שיהיה לו כרטיס מסך עצמאי מה שהגביל לי את האפשרויות בתקציב של 4K
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט למחשב ב1500 שקל +- בסה"כ אני לא צריך משהו רציני ומשחקים או דברים כבדים אחרים... תכלס אופיס, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. בשביל המוזיקה אני גם צריך כרטיס קול איכותי. צריך ציוד היקפי שכולל מקלדת, עכבר ורמקולים(לרמקולים יש תקציב נפרד של עד 500 ש"ח) לא צריך כונן דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז ככה, חובה: מעבדe6300 1gb זכרון - ddr2 667mhz ( האם יש ייתרון עדיין בפיצול הזיכרון לשני כרטיסי 512 או שזה כבר לא נחוץ?) דיסק 160GB - SATA 2 WD עכשיו הבעייה מתחילה בלוח-אם וכ.מסך. (לא משנה איזה כרטיס מסך, אפילו OB - אבל חובה יציאת DVI) באופן עקרוני אני בכלל לא גיימר, רק מידיי פעם - כשממש משעמם . אותו דבר לגבי OC -אין לי מושג ולא רוצה להיכנס לזה. לוח-אם - חשבתי לכיוון של ה-asrock 945G-DVI(לפי מה שקראתי זו חברת בת של ASUS - אז באופן עקרוני אפשר לסמוך עליהם?) או לוח-אם של אינטל (הבנתי שבדגמים של ה-965 יש כ.מסך OB עם יציאת DVI ויש אופצייה בעתיד לשדרג ל-core extreme). אני פתוח להצעות לגבי הלוח-אם - אפילו לוח אם ללא כ.מסך מובנה והוספה של כ.מסך רגיל - כמובן במסגרת התקציב. נו…
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לתלמיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה גודל מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-