עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. שלום, חבר שלי קונה מחשב וצריך מפרט לתקציב 5500 שקל.. אז ככה, הדרישות: רק חומרה פנימית- המארז והביפנים לא כולל כונני דיסקים +מסך מחשב 17/19 (אם יש בעיה בלהכניס לפה 19 אז 17) רצוי LG 250GB 4GB RAM השימושים העיקריים: "אני מוריד ועורך וממיר קבצי וידאו תכלס אחד השימושים העיקרים שאני מצפה להם במחשב חדש זה שהוא יסחוב בעיקר תוכנות גדולות של עריכת סרטים וגם שאני אוכל להמיר קבצי וידאו מבלי לסגור את כל שאר התוכניות במחשב בעיקרון במילה אחת - שיסחוב! כי אני מתעלל לא נורמלי במחשב אני עושה מיליון דברים בו זמנית. יש לי קונסולת PS2 ואיתה בעיקר אני משחק אני מניח שבמחשב החדש אני אשחק גם בו (כי הוא יכול) אבל אני לא גיימר המחשב לא יהיה בעיקר למחשקים, כמעט ולא אפשר לומר. לא צריך כרטיס מסך חזק…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by troxa,

איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין על msi pr601 עם מעבד intel Penryn T4200? xp או vista ? 64bit או 32bit?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by sahargt,

נראה לי שאני הולך על החלקים הבאים מעבד מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מחיר לפריט - 1,792.00 ¤ לוח לוח אם ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP מחיר לפריט - 1,217.00 ¤ זכרונות G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4 מחיר לפריט - 820.00 ¤ קשיח כונן קשיח SeaGate ST3160811AS 250GB מחיר לפריט - 480.00 ¤ מארז לחנות אין את המארז גיגביט 570 אני צריך ליתקשר לשאול ספק ספק כח Enermax Liberty 500W מחיר לפריט - 590.00 ¤ הכול יוצא סכום ביניים : 4,899.00 ¤ מה אתם אומרים כרטיס מסך אני מקבל מחול 8800GTX יש דברים שאתם ממלצים להחליף ?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by yambtz,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. להלן הלינק עם המפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=45025 מפרט : מעבד : CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray לוח אם : H81M-A - ASUS -Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 2 SATA2 3gb/s - 2 SATA3 6Gb/s - 2 USB3.0 ports - mATX זכרונות : HX316C10FK2_8 - HyperX - 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 -…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

9. Started by misi,

אהלן אהלן.. רציתי את עזרתכם להכנת מפרט למחשב להורים שלי. בעצם מדובר על מחשב לאינטרנט, כלומר השימוש העיקרי יהיה שטים למיניהם, סקייפ, Video Streaming, ירידת סרטים וגם שימוש ב-office. חשוב גם שהוא יהיה ממש שקט, כך שיוכלו להשאיר אותו דלוק במהלך היום/לילה ושזה לא יפריע. וכן זה מחשב לכמה שנים - אז עדיף מרכיבים טובים ואיכותיים (כמובן, במחיר סביר). תודה...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכי טוב לחסוך, אבל גם לנצל את הכל בא בחשבון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, 100 שקל מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר למשחקים, אבל המחשב יהיה לשימוש ביתי של כל המשפחה, זאת אומרת שהשימוש העיקרי הוא משחקים, אבל הוא צריך להיות גם מהיר וטוב באופן כללי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני רוצה לקנות…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור:Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם:GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח:Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS כרטיס מסך:Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז:Antec Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח:SeaSonic 650W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-650HT מחיר:6470 איך המפרט? האם אפשר לשנות/לשפר? האם אפשר לבנות מפרט יותר משתלם ? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב בתקציב של עד 6500 שקל? האם המחשב הזה טוב לOC? לכמה בערך אפשר להגיע איתו? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב לOC? מה אתם מ…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  12. הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, Nvidia nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by stomer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS5.5, Avid, Maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by guyby,

Fujitsu Amilo Pro 2000 ישן מאוד כ-6 שנים, עם מע' הפ' XP הוא קורס (מסך כחול וRESET כל הזמן). מה שמוזר זה שהוא קורס רק בחדר שרחוק מהאינטרנט ז"א מהראוטר. בסלון זה לא קורס ומתחבר לרשת האלחוטית. הרשת האלחוטית עם אות חלש מאוד באותו חדר וזה על התחברות אוטומאטית. האם יש קשר של הנסיון להתחברות מהחדר הבעייתי לכך שהמחשב קורס? עדכון: בחדר הבעייתי כאשר ניתקנו את ההתחברות האוטומאטית לאינטרנט, המחשב לא קורס... מאוד מוזר!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by ifiter78,

שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB GIGABYTE X38T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X38, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800Mhz Zotac 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Thermaltake Soprano VB1000BWS HEC Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  18. שלום אני טס לחול ומעוניין לקנות שם לוח אם מעבד וכרטיס מסך, אני צריך מפרט חזק מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחק במחשב ,בנוסף איזה ספק כח יתאים למפרט מאחר ואני מרכיב את המחשב בארץ התקציב הוא עד 1200$

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. הי השבוע הזה אני רוצה ליקנות סוף סוף מחשב חדש . ישוחק על מסך 24" זה המיפרט שבניתי בפוקספיסי ........אשמח לשמוע תגובות+הערות. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 EVGA GeForce GTX 260 Core 216 55nm , יחידות 1 ¤1450 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1652 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-…

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Slash4,

לא מזמן פרסמתי פה נושא וביקשתי לפטופ בתקציב של 3-4K חזק למשחקים בינוניים מינוס ולאינטרנט אבל גם לבית ספר (זמן סוללה לפחות 5 שעות). והבהירו לי מהר מאוד שהדרישות סותרות ולא מצאתי כזה. אז חשבתי על רעיון - לקנות מחשב נייד חזק בתקציב שלי , עם מעבד חזק בסביבות של i3 -i5 זכרון 2GB לפחות כרטיס מסך חזק 1GB וכו.. עם זמן סוללה רגיל - ופשוט לקנות לו עוד סוללה , וככה בבית ספר אני אחליף סוללות. השאלה שלי - האם זה פתרון טוב לבעיה? אם יש חסרונות מהם? ואם כן איפה אפשר למצוא סוללות? בדקתי מגוון רחב מאוד של ניידים שמתאימים בול לדרישות שלי מכמה חברות. אבל אני לא יודע אם אפשר לקנות איתם עוד סוללה שמתאימה להם ומאיפה ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by NewRig,

לוח אם, זיכרונות, מעבד וספק כח. צריך גם כרטיס מסך, ואפשר שיהיה משולב, אך יציאת S-Video הכרחית. הייעוד אינו למשחקים, אלא עבודה שוטפת רגילה כולל סרטים. דגש על מולטיטאסקינג.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by Static,

מחשב קומפלט - מבוסס AMD מדפסת מקלדת עכבר מסך 17" CRT צורב DVD ג'יגה זכרון כ. מסך לוח אם מעבד דיסק קשיח מארז+ספק המחשב מיועד בעיקר לעבודות+אינטרנט+קצת גרפיקה+ממש קצת משחקים נ.ב. חשוב שיהיה כרטיס מסך PCIE (משהו פשוט...) נא לציין מאיזה חנות עשיתם את המפרט שיהיה יותר קל לבצע הזמנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by the-f-master,

1. מה התקציב?5500 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר צורב דיוידי אז אין צורך.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?יש לי יותר ניסיון עם אינטל אז הם בעדיפות ראשונה אלא אם לAMD יש פתרון יותר טוב בהרבה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ממש.. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?אני מניח שהרכבה.. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב שלא יהיה מאוד רועש אבל לא מעבר לזה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. היי שלום בבקשה הציאו לי מפרט למשחקים חזק+ מסך עד 1500 ככה מסך טוב אבל תודה. ( ללא ציוד הקיפי) שאלה: צריך SIL?? אם כן אז אם לוח אם תומך ו גם שייה COOLING TECH חח אם אפשר

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  25. חוץ מהשימושים הבסיסים אני משחק במחשב עוד 2 -3 משחקים רציניים. ורואה סרטים וכו'. על איזה מחשב אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.