עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם המארז מתאים למחשב והאם הוא שקט יחסית? מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB ¤232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤144 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ¤246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by Python2,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…

3. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך חדש ורציתי להתייעץ איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך במסגרת התקציב שלי. נתחיל מזה שהמחשב שלי מורכב מ2070 SUPER ו- 3600X. בנוסף אני רוצה להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח. אציין שהייעוד הוא לגיימינג. בעיקר משחקי רשת כגון COD, CSGO. PUBG, RDR2 ולכן חשוב לי מאוד שיהיה עם 144HZ. בנוסף אשמח גם לדעת האם כדאי ללכת על 1080P או 1440. הבנתי כבר שעם 1080 אני אקבל ביצועים טובים יותר אבל אם ב1440 אני עדיין אקבל ביצועים טובים אז אולי שווה לוותר על קצת FPS תמורת תמונה טובה יותר. אשמח לחוות דעת מאנשים בעלי ניסיון עם כרטיס דומה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מיני-לפטופ לשימושים כלליים (ללא משחקים או עבודה מאומצת מדי). יש צורך שיהיה נוח להקליד בו ושהוא יסחוב WIN7 רגיל, כך שמבחינתי דגמי ה10.1" לא באים בחשבון. מצד שני, התקציב לא מאפשר ללכת על מחשבים "רגילים" 13". אני מחפש מחשב עם 2GB זכרון (לפחות), מסך 1366*768, ומעבד ברמת E-350 או D525 (לפחות), ויציאות HDMI+VGA. אין דרישה מיוחדת לגודל ההארד דיסק. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר, אך גם 3 שעות בעבודה רגילה כעקרון יספיקו לי אם המחשב שווה את זה. בחיפושי מצאתי בעיקר את שתי הדגמים הללו באי-אילו וריאציות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 (אסוס 1215N) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 (לנובו S205) הראשון בעל מסך גדול יותר והארד דיסק גדול יו…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, אלא אם יש הצעה ממש כדאית עד 300 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *תרגול וירטואליזציה (vmware, hyper-V, exchange, windows server 2008 / 2012) *תיכנות (visual studio ו-netbeans). *צפייה בסרטים, תכני HD. - יש ברשותי מסך Dell U2312HM (גודל 23" ורזולוציה של 1920 על 1080). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. התקציב המקסימלי 4000 שקל חשוב שהמחשב יחזיק מעמד לכמה שיותר שנים מטרות שימוש המחשב: תכנות, קצת גרפיקה, סרטים (למסך HD), משחקים לא מטורפים (NFL08, CIV4, RA2) ואינטרנט. אפליקציות: VISUAL STUDIO, ECLIPSE, FIREFOX חשוב שירוצו מהר - מדי פעם גם משתמש בפוטושופ . ציוד הקפי: צריך מקלדת USB, כל השאר יש חשוב שיהיה שקט לא מתוכנן OC בלי מערכת הפעלה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by riguy,

היי אני צריך המלצה לשני מחשבים שונים(אחד מהם לחבר)-אחד ללימודים ואחד לשימושים יומיומיים בבית. זה שללימודים המסך "14 כאשר הדגש הוא על ניידות-משקל נמוך וחיי סוללה ארוכים. זה שיושב בבית המסך "15.6 הדגש הוא על יכולות מולטימדיה- מסך טוב וחומרה איכותית, אין חשיבות כל כך למשקל וחיי סוללה. דרישות משותפות לשניהם-ללא כונן אופטי, כולל מערכת הפעלה,אחריות לשלוש שנים, זיכרון מסוג ssd, מעבד מדור רביעי של אינטל ואחריות לשלוש שנים. תודה מראש על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  8. רציתי לדעת את הדברים הבאים: איפה ניתן להשיג את ה- 6800GT של GAINWARD, וכמה הוא עולה? (אני רוצה את ה- GT האמיתי, אני יודע שהוא הכי טוב, ולא איזה 6800 פשוט). האם הגיעו כבר לארץ מעבדי ה- 90nm S939 מדגמי 3200-3000? אם לא, מתי הם יגיעו? וכמה הם יעלו בערך? האם כבר הגיע לארץ הלוח המבוקש MSI K8N NEO2 PLATINUM, מבוסס NF3 לפלטפורמת ה- A64 SOCKET939? איפה ניתן להשיג את זיכרון ה- 2.2.2.5 של pqi, וכמה הוא עולה? האם הוא טוב ממה ששמעתם? ועוד דבר - אחד ולתמיד - מי יכול להגיד לי סופית אם ה- 6800GT של גווינוורד הוא 1.6ns או 2.0ns? ו... איזה מארזים רצים \ ספקי-כוח רצים טוב עכשיו? ו - תודה גדולה לכולכם, וחג שמח! ... and sorry for the n00bish ...

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות את הדגם הזה: W566N-DC44M‎ אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה GIGABIT עצמה - איך הניידים שלהם, וכו. ומה אתם אומרים על הדגם שכתבתי אך מניסיון אישי בבקשה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by debbss,

ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!

11. Started by Ryyd,

היי, אני בדרך לקנות מחשב לעריכת אודיו (CUBASE). בעיקר משתמש בפלאגינים של איקיו, קומפרסור, מדמה טייפ, מדמי פראמפים. אין כמעט כלי MIDI וספריות סאונד. כמה שאלות: 1. קירור טוב למעבד? מארז טוב? מה מיותר ואפשר לחסוך? 2. האם באמת יש יתרון ל-nvme בתור כונן ראשי בסוג העבודה הזה של מיקסים לסאונד? 3. האם הכונן השני יכול להיות SATA, וכמה זה ישנה? 4. מישהו יודע משהו על הקטע של האחריות המוגבלת בTMS? משהו שצריך לשים לב אליו? אני מודע לזה שאין פה כרטיס מסך. אני נוטה לקחת את המחשב כמו שהוא, ואם תהיה בעיה אני אקנה כרטיס מסך. מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock…

12. * מטרות המחשב: למשחקים (בינוניים) וסרטים (hd) * גודל המסך: כמה שיותר גדול! (מינימום 15.6) * משקל רצוי: כמה שיוצא אני מרוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : שלוש שעות ויאו זה הרבה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא ממש... * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500gb * צורב DVD: חייב... כמה שיותר מהיר יותר טוב... * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יכו לליהיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: כן אבל לא חובה... (Acer ,Apple ,ASUS ,Dell,Toshiba)

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12181 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11541 מצד אחד מעבד המצוין של הלנובו, ומצד שני האחריות שניתנת עי אסוס שלוש שנים אודה על עזרה מהחברים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by erashel,

שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oneworld21,

תקציב: אין הגבלה אך להשתדל לא לעבור את ה 25 אלף ש"ח לכל אחד לא משנה INTEL או AMD מה שיותר עדיף מבחינת עלות מול תועלת מיועדים לרשת של כ55 מחשבים 2 שרתי קבצים שעליהם ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות עבודה סה"כ נפח אחסון בכל שרת 1TB הגנה על מערכת ההפעלה עם RAID 1 הגנה על הכוננים עם RAID 5 הגנה מפני הפסקות חשמל באמתעות UPS הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות טייפ גיבוי. תודה לכל העונים הערה: פורום מקצועי וטוב! כן יירבו....מאוד עוזר לאנשים...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by gilz0,

מפרט למחשב גרפיקה: מעבד: פרסקוט 3.0 800FSB לוח אם: אסוס P4P800 DELUX (אני שוקל את P4C800 מה אתם אומרים?) זיכרון: KINGSTON 2*512MB DDR 400 כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB DVI קורא אופטי:TOSHIBA DVD ROM 16*48 צורב: LG DVD R/RW GSA-4120B מה אתם אומרים? אשמח לקבל ביקורות עצות וכו תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוקטובר ואני צריך מחשב נייד.. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אשמח לתשובה מהירה, יש לי פרק זמן מוגבל בו יהיה מי שיקנה לי את המחשב בארה"ב. הוא יהיה בLA אם זה עוזר. תודה מראשדן

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by UdiS87,

הי, קיבלתי הצעה למפרט מחשב גיימינג מטכנאי מחשבים שאני מכיר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט. כמו שאמרתי מדובר במחשב שאמור לשמש למשחקים ופנאי, להריץ דברים כמו genshin impact, Anno1800, The witcher 3 ועוד... התקציב הוא בין 4000 ל 5000 ₪ יש לי מחשב שבניתי לפני 9 שנים הכולל מסך של Dell- האם יש צורך להחליף אותו מאחר וכבר ישן? אשמח לעזרתכם וליעוץ בעניין תודה ספויילר ספויילר

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. המפרט שלי בצד האם לקנות חדש? מה אפשר לשפר? המחשב נקנה לפני כ-3-4 שנים

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  21. שלום! עקב ריבוי מחשבים בבית וצורך במקום מרכזי לאחסן את כל הקבצים (חבל שיהיו כפילויות של MP3, סרטים וכו'), וגם להוריד את נטל ההורדות ולמרכז אותן החלטתי לקנות מחשב שישמש כ NAS. המטרה להכיל לפחות 5 כוננים (4 לאחסון בתצורת RAID5 ו1 לסיסטם) בצורה נוחה בשאיפה לכמה שיותר מקום על ה4 כוננים (לפחות טרה כ"א), בשאיפה לשימוש נמוך בחשמל, אבל לא MUST. דברים שיש בבית - כרטיס מסך PCIX וכונן לסיסטם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. אני לפני קנייה, צריך בבקשה ממכם חוות דעת על המפרט הזה בשווי 4580 שקל . מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זיכרון : 512MB TwinMOS- 2 יחידות כרטיסי מסך ATI ? : X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Maxtor: 160GB 8MB, SATA II ?? 1.44 ?? FLOPPY: Teac/SONY 1.44 (Black צורבים ? CD Recorders: LG 52x32x52 (Kit) מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח : ? Thermaltake: TR2 Power W0062 420W Silent (24pin) תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by vaknin,

מארז ATX P4 C650L +USB 2.0 480W לוח אם GA-8I945PG 1 Gigabyte מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz (630) FSB800 LGA775 2MB Cache1 זיכרון DDR 2 256MB DDR2-533Mhz Brand 2 כונן דיסקטים 1.44 דיסק קשיח WD Digital SATA II 160GB 7200RPM 8MB Cache 1 כונן LG/PHILIPS DVD x16 x40 צורב Philips/Samsung DVD+RW X16 dual Layer כרטיסי מסך Gigabyte GV-NX66T256DE 6600GT 256MB 1 צורבים DVDRW LG GWA4167B X16 GWA4167W 266 1 מקלדות Microsoft Multimedia office keyborad עכבר Logitech MX518 Gaming Edition 254 רמקולים Creative SBS 330 2.1 זה המפרט .. תעזרו לי מה כדי לי להחליף וכמה יוצא כל המחשב הזה בערך? תודה..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by liort1000,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול חבר שלי טס לאמריקה לפלורידה יש לי תקציב של 650$ אני רוצה מחשב מהיר שלא עושה בעיות משהו שיכול להריץ טוב PES 2010 ו 2K10 ושלא יהיה NOOTBOOK וחובה WI FI חזק מאוד

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by elisobolev,

שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.