ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! זה מפרט שקיבלתי עבור מחשב בסיסי לשימוש שוטף(אינטרנט, הורדות) שקט ולומשחקים קלילים ביותר : מעבד ש"ח Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty- 320 גוף קירור למעבד ש"ח Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet - 65 לוח אם ש"ח Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX - 500 זיכרון פנימי 200 ש"ח 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח ש"ח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty- 220 צורב ש"ח ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 -170 כרטיס מסך ש"ח Radeon HD3450 256MB PCIe - Sap…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי חבר'ס, בנוסף למחשב שאני קונה אני רוצה לרכוש למשפחה מחשב נוסף לשימושים בסיסים של אופיס, אינטרנט ואולי מדי פעם סרטים (אם יוטיוב נחשב לסרטים) לא צריך ציוד היקפי, ממש לא מתוכנן OC, עדיף שהמארז יהיה מאוורר ושקט, לא אכפת לנו אם ירעיש קצת אבל לא יותר מדי. אבל אני חייב לבקש, המשפחה דורשת שיהיה ויסטה, לכן עדיף שהמחשב יכיל מינימום 2GB ראם ומעבד שמסוגל לסחוב את ויסטה בשקט, אבל חוץ מזה המחשב לא צריך להיות משוכלל משהו משהו. וגם נשמח אם המפרט יכלול צורב DVD (: תודה, גיא. ד"א המחשב יחובר למסך 19 אינץ', ככה שזה גם לא דורש כרטיס מסך משוכלל.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ללא ציוד היקפי לשימושי אינטרנט, עבודה משרדית ומולטימדיה (מוזיקה וסרטים). תקציב: 2000 ש"ח. יתרון יהיה אם ניתן יהיה לחברו לטלויזיה בסלון (ממש לא חובה). גם יתרון יהיה יכולת הצגת סרטי HD בטכנולוגיה גבוהה (גם לא ממש חובה). אם תוכלו להכניס לו כרטיס מסך יעודי, כך שניתן יהיה להריץ בו משחקים פשוטים זה גם יהיה נחמד, אך שוב, לא חובה. יש צורך שהוא יחזיק הרבה שנים, כך שיכולת שדרוג זה בונוס טוב (זה קצת יותר חובה ) תודה רבה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של עד 3500ש"ח, עם עדיפות לגלוש מטה. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ), כתיבה (וורד), גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה וצפייה בסדרות ובסרטים (HD וכאלה). אם אני אוכל להריץ עליו את Episode 3 שיצא, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. הייתי רוצה לעבוד בעתיד עם מוזיקה - מאמין שכרטיס קול יועיל. צריך כונן דיסקטים בימינו? מאוד חשוב לי נפח איחסון - כמה שיותר, יותר טוב. יש לי כונן קשיח מהמחשב הישן שאני חייב לעביר למחשב החדש. יש לזה חשיבות כלשהי בהרכבת המפרט? לא מתוכנן אוברקלוק. שקט זה חשוב. מאמין שארכוש מערכת הפעלה, אבל נא לא להתחשב בזה מבחינת תקציב. יש צורך בהרכבת המחשב. מניח שאני מעדיף מ-KSP, אבל לחלוטין לא נעול. גר בת"א. מודה מראש על …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K. שימושים: תכנות (סביבת ECLIPSE), פיירפוקס עם איזה 80 טאבים פתוח קבוע, משחקים ברמה בינונית-נמוכה על DELL 2209WA. ציוד הקפי: לא צריך. רכיב שאין בו צורך: צורב/כונן DVD. שקט: חשוב, במחשב הקודם היה קירור של SCHYTE ומארז SONTA. הוא היה חרישי מאוד. שיהיה אותו הדבר או משהו דומה. שדרוג: אני לא מעוניין לשדרג בעתיד. המחשב כנראה פשוט יזוז להורים מתישהו ואני יקנה חדש. OC: אני יודע לעשות OC אבל לא מעוניין בזה ממש. אם אתם חושבים שעוד שלוש/ארבע שנים המע' תזחל בלי OC אז שיהיה, אחרת לא צריך. מערכת הפעלה: לא צריך. חנות: RSM. בקשות מיוחדות: USB3, I5, אני מעוניין רק בדיסק אחד SSD של 60 עד 100 גיגה. כשמחירי הדיסקים הרגילים ירדו אני ישקול לקנות עוד אחד, אני לא ממש…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט לשימושים כלליים ביותר (סרטים, אינטרנט, וכו') ב-1500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח אם הדבר נחוץ ביותר. אם אפשר לבנות מפרט טוב גם בפחות מ-1500, עוד יותר טוב... אבל חשוב לי שיהיו רכיבים איכותיים. מה שכן חשוב לי זה שתהיה יציאת FireWire על הלוח אם. בנוסף, אני לא חושב שיש טעם לקנות כרטיס מסך במיוחד כי המחשב לא נועד למשחקים, אבל חשוב שתהיה בכרטיס מסך שעל הלוח אם יציאת DVI, ואם אפשר גם יציאת HDMI (בנוסף ל-DVI, לא במקום) אז עוד יותר טוב - אבל אין צורך לייקר את המחשב במאה ש"ח נגיד בשביל זה... תודה מראש! רועי.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
צריך עבור חבר מפרט לשימושים כלליים (בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת משחקים לא כבדים במיוחד), כולל עכבר ומקלדת, ומסך 22". החבר ראה את ה-dell 2209wa ולא השתכנע ששווה את הכסף, ולכן אבקש שהמסך לא יעלה מעבר ל-900-1000 שקל. עכבר ומקלדת חוטיים בלבד. בפנים שיהיה כרטיס מסך בסיסי ודיסק קשיח של 500GB (אין צורך ביותר). אין לי עדיפות ל-Intel או AMD, אני לא מתמצא בכלל בקטגוריות המחיר האלו... אשמח אם המפרט יורכב מ-rsm, שם המחשב יקנה בכל מקרה. תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? אני ממש לקראת קניה... Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 PowerColor Redeon HD3450 256MB GDDR2 PCIe ¤215 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1040 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 מסך מחשב Sa…
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תוכנות שמבצעות חישובים. יש תמיכה ל-4 ליבות. משחקים כמו GTA IV. רזולוציה 1680X1050 , הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. עדיף 22 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 במנוחה / עבודה פשוטה. במשחקים השקט פחות חשוב לי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק קל שאבצע בעצמי במידת הצורך. 3.2-3.4GHZ 11. ה…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב הנוכחי שלי נפטר (P4 2.6ghz) הוא היה בן כמעת 5 שנים ואני שמח שהגיע זמנו מקווה שתוכלו לעזור לי לרכוש מחשב חדש! בעיקרון אני קצת Intel fanboy, למרות ה price/performance היותר טוב של AMD. אם בכל זאת תרכיבו מפרט עם ביצועים דומים בהוזלה משמעותית במחיר אני אהיה שמח לשקול את האפשרות! השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 ש"ח עדיף לנצל את כולו ניתן לחרוג 200 שקלים בעיקר לטובת אמינות הרכיבים או Price/preformance 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימ…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנייד שלי כבר לא מצליח להחזיק משחקים מודרנים ולכן אני מעוניין בהצעה למפרט למחשב נייד, כאשר הדגש הוא לשימושים כללים ומשחקים בדגש על משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft 2 החדש, למשחקים אחרים יש xbox one שעושה את העבודה בהצלחה. אשמח לעזרה. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי כללי ומשחקים – בדגש על משחקי אסטרטגיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו מש…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן למחשב חדש, וכמו תמיד אשמח לקבל מפרט. למחשב ישודך מעבד Intel 2500K SB שיש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 אם באמת יש קפיצת מדרגה 2. מה שימושי המחשב ?שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות משחקי פלאש בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש המחשב יריץ לינוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אשמח לקבל המלצה על רמקולים (עדיף 2.0 משיקולי מקום וסוג מוסיקה) בתקציב. אין צורך במקלדת או עכבר. מסך יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד. למפרט ישודך מעבד 2500K Tray כך שיש צורך בגוף קירור.5. עד כמה חשוב …
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות, עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יריץ לינוקס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש לא נחשבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי שני מפרטים מTMS,אחד מבוסס Intel ואחד מבוסס AMD,עקרונית שמתי בAMD את הלוח עם צ'יפסט 780G כדי שלמחשב תהיה אופציה להפוך לHTPC בעתיד אבל אני חושב שפשוט עדיף ללכת על המפרט Intel ובעתיד אם אני ארצה לעשות הסבה לHTPC אז לקחת פשוט כרטיס מסך ייעודי פשוט. הנה שני המפרטים: מפרט Intel: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤266 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤64 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤254 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 מחיר: ¤125 הרכבה: הרכב…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,זקוק לעזרתכם. המחשב מיועד לאחי הקטן ( בן 5) שהולך לגלוש בו באינטרנט,והמשחקים הכבדים ביותר שיהיו זה ריימן 1 והוגו.. אני זקוק למחשב בתקציב הנ"ל כשיש לי כמה בקשות שאני מקווה שיוכלו להיכנס בתקציב הדל לצערי. 1.מעבד כפול ליבה 2.ג'יגה זיכרון (מומלץ 512X2) אני מאוד מקווה שהדבר אפשרי (גם אם קצת קשה). מן הסתם אין צורך בכרטיס מסך יותר רציני מאשר מובנה,OC כלל לא בא בחשבון והדגש הוא על מחיר זול ועל שני הבקשות הנ"ל. לצערי הרב,כנראה שנצטרך להסתפק במארז וספק ג'נריים (למרות שאם יכנס משהו יותר נורמאלי אני אשמח) כדי להקשות עליכם אפילו יותר,(לא אשמתי) יש העדפה גדולה לחנויות באזור הקריות/חיפה או קצת צפונה מכך. תודה מראש לכל העוזרים (והמנסים).
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום רב, אני אייל חייל המשרת בשירות סדיר. לצערי כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי הלך. אני ממעט לחזור הביתה ולכן אודה לכם על העזרה בתקווה שאספיק לקנות מחשב עוד הסופ"ש. אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית(אימיול וורד אייסקיו וכו'), אך כזה שיאפשר לי בעתיד, באם ארצה, להופכו למחשב שיחזיק משחקים. לדוגמה, כרגע כרטיס מסך און בורד זה מצויין, אך אשמח אם יהיה לי חריץ בלוח אם שיאפשר לי בעתיד קניה של כרטיס מסך רציני. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח, שאותם אני אשלם במזומן. אני מבקש שהמפרט יורכב בKSP, שכן יש להם סניף בירושלים. דברים שאיני צריך: יש ברשותי דיסק חדש של WD ולכן לא אצטרך דיסק קשיח. הענין הוא שהוא לא SATA ולכן אצטרך לוח אם עם חיבור IDE. בנוסף יש לי ספק ג'נרי חדש שקניתי שאוכל להשתמש בו. …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: center]Quantity.[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: right]Total[/TD] [/TR] [TR=class: productListing-even] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data][TABLE] [TR] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data]Intel Core I5-4670K Processor Box [/TD] [TD=class: productListing-data] [/TD] [TD=class: productListing-data] [/…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי עבודה משרדית, שיתוף קבצים, האזנה למוסיקה וצפייה בוידיאו. ואני מתלבט בין שתי אפשרויות, המבוססות על כרטיס מסך מובנה בלוח האם: האופציה הראשונה: מעבד 2180E ולוח אם P5KPL-VM האופציה השניה: מעבד Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 ולוח אם M2A-YM (הבנתי שבאופציה זאת אוכל לחבר שני מסכים בו זמנית). איזו מהאופציה עדיפה לדעתכם? ושאלה נוספת... האם להסתפק בזכרונות במהירות 667 או להשקיע במהירות 800, בהתחשב בכך שאני לא בעניין של OC והמחשב אינו למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוו"ד על המפרט הבא. השימושים הם הם בעיקר סטודנטיאלים (אופיס אינטרנט) משחקים מהסוג הפשוט ביותר (ZUMA) [אולי אם יהיה לי זמן אנסה משהו יותר רציני] חשוב לי שהמחשב יהיה זריז ויוכל להתמודד עם ריבוי משימות אופיס ואינטרנט במקביל מוכן להשתעשע עם אובר קלוק אבל קליל רצוי שקט אבל אני לא פנאטי בנוגע לכך הנה המפרט: מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤ 457 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤ 462 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 353 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי ¤ 226 צורב : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤ 127 זיכרון : OCZ 4096MB (2048…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המפרט הנ"ל ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם: מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 מארז+ספק:Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W זיכרון:Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select הארד דיסק:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black בעיקרון אין לי שימושים מיוחדים במחשב, אני לא משחק משחקים כבדים, רק רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן, שיהיה שקט, אמין ומהיר. בתודה מראש גל
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-